- 15 Haziran 2016
- 669
- 1.149
- 28
Iyi kuzum öyle olsunda simdi toparlandinmi bugün nasilsin?
Iyiyim caniiim. Yaa dogru dion wallaa regl donemindeym tatli die oluyorm bu arada durduramadm kendmiBi dahakine keki 1 dilim ye. Dur dur hic yeme hatta niye yicenki
canım benim ne yapıp et bu huyundan vazgeç psikolojik olarak da olumsuz etkiliyor bu durum seni_perina_ keşke tartılmasam. diyetisyende öyle dedi ama duramam hayatta hobi oldu tartılmak:) neredeyse baskül ile yatıcam
Sabah ilk işim o
_perina_ henüz tanışmadık sizinle ama özel sorunuza yorum yapmak istedim.
yaşım 35 evliyim, öyle erkek arkadaş mevzularından da çon anlamam ama toplumu iyi gözlemlediğimi düşünüyorum.
erkekler beğenilerini açıklama konusunda çekinmezler, hani o türk filmlerindeki gibi falan seviyordur da sevdiğini söyleyemiyordur , yalannnn. en çekingen erkek bile sevdiği bir kadın olsun bülbül kesilir. her konuda çekingenlik eder ama evlilik ve sevgi sözcüklerinde çekingen olmazlar.
eğer bir erkek sana evlenmeyi düşünmüyorum demişse evlenmeyi düşünmüyor ve senin onu beğenme ihtimaline karşı da gardını almış demektir. hani sanki arkadaşlığa kapım açık da evlenmem gibi ukelalık da çıkabilir altından.
şimdilik bence o kişiyi boşver. herşeyi oluruna bırak. henüz 15 gün çok erken bir süre. herşeyi oluruna bırak.
burada en büyük problem özgüvenini yitirmiş olman.hemen napıyoruz? özgüvenimizi kazanıyoruz. kilo mu veriyoruz spor mu yapıyoruz bakım mı yapıyoruz ne yapıyorsak hemmen o özgüveni yakalıyoruz.
benim de başka sebeplerden özgüvene ihtiyacım var, 10-15 kilo sonra görün beni
canım bu kesinlikle doğru bir tespit kilolu kadın beğenmiyorlar ben de farkındayım, ya zaten ondan önce ben sevmiyorum bu halimi..el birliğiyle vereceğiz canım:)Canm sana acı bir gerçeği itiraf etmeliyim ki erkekler şişman kadın sevmiyor ne yazık kii çünkü bende Evlendiğimde 55 kiloydum eşimin o zamanki bakışıyla 88 olduğum arasındaki farkı farkedebiliyorum
canım sen dukan falan yapıyorsun galibasabah
1 dlm kaşar
1 dlm beyaz peynir
öğle
2 tavuk baget
1 kase yoğurt
ara
1 bardak süt
akşam
balık (miktarini tam bilmiyorum ama az değildi )
ara belki bir Türk kahvesi yada sütlü kahve yaparim
pastayı sabah yemen iyi olmuş canım devamı güzel bence, sporun da vargünaydın kızlar
dünkü menümü yazıp çıkıyorum
menü pazartesi
sabah
1 küçük dilim pasta
yarım dilim ekmek
az peynir
3 çatal omlet
öğle
2 küçük kase mercimek çorbası
1 köfte
1 kase yoğurt
ara
türk kahvesi
malesef yanında 2 badem şekeri,komşuya hayırlı olsuna gitmiştim yemek zorundaydıımmmecburen yedim yaniii
akaşm
2 yumurtalı çılbır,yoğurtlu
2.5 litre su.30 dakika plates .
güzel görünüyor canımben de menemü yazayım
dün sabah uyanınca:bitki çayı, kahve
45 dk yürüyüş
kahvaltı:
2 rafadan yumurta
hellim peyniri
eski kaşar
1 çb badem, 1 gün kurusu kayısı
domates
öğlen:
salata, tavuk çorba
eski kaşar
1 kayısı 3 badem
akşam: 1 kase ezogelin çorba
6 ızgara köfte
2 bardak ayran
gayet hafif geçirmişsin bence canım güzelAy hâlâ kimse gelmemiş neyse menümü yazıp gideyim bende
8:00
Sütlü kahve
10:00
1 salatalık
1 domates
1 kk peynir
2 yeşil biber
2 dilim t.bug ekmeği
12:00
Bi avuç fındık
Çay
14:00
1 kuru kayısı
16:00
1 yabak meyhane pilavı
17:00
Sütlü kahve
2 lt su
Gün biter
harikasın canım hem hafif bir menü hem de sporun da var:)Menüm
Sabah
5 kasik lifalif
Yarim bardak süt
Ögle
2si 1 arada kahve
1 kare bitter cikolata
1 hurma
3 badem
Aksam
Firinda balik
Salata
Spor
30 dk eliptik
10 dk twister
20 dk bölgesel egzersizler
öğlen yemedin mi canım? ben hayatta dayanamam varyaSabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Birazcık salça
Maydanoz ( ne alakaysa canm cekti)
Sekersiz cay
Ara
Yok
Aksam
1 dilim ekmek
1 kase corba
Su simdilik 1.5 litre yatmadan 2ye tamamlarm
gayet iyi bence keki de okulda yakmışsındırMenum sabah 2 dlm ekmek peynir zeytin salata
Ara 1 popkek(okulda kan sekerim dustu yanimada bise almamisim)
Ogle ton baligi salata
Aksam 3 kasik patlocan musakka yogurt 1 yesil elma
harika gidiyorsun canım benimMenum
Sabah
1 yumurta
4-5 burgu peynir
Domates salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
Öğlen
Bir parça haşlama et
Yarım kase çorba
Yoğurt
Ara 2 kayısı
1 bardak süt
2 grisini
Akşam
Taze fasulye
Yoğurt
Su 3-4 lt içerim
Spor, bisiklet yarım saat
canım 2 dilim kek çok fazla, gerçi öğle yerine tutmuşsun ama bilemedim2 gundur gelemedim kizlar bazi durumlardan kusura bakmayinn.
Menum
Sabah :
1 yumurta + 1 dilim tb ekmegi
Ara :
2 dilim kek
Aksam
1 tabak corba
1 tabak pirasa
3 parca mucver
1 dilim ekmek
Su 2bck ltre
Spor yarim saat yuruyus
afiyet olsun canım tost büyük değilse no prob bence:)Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dlm ekmek
Ara
Yarım muz
Öğle
1 tbk yeşil fasulye
1 kase Cacık
Ara
1 hurma
1 ceviz
1 brdk süt
Akşam
Tost
Çay
bence de canım:))Rica ederim caniiim boyle daha guzel oldun :)
Menü güzel kuzum. Zaten artk senin kahvaltiyi falan az bucuk tahmin etmeye basladmselam kızlar
sabah: 2 dilim kızarmış tb, biraz salata, az peynir, biraz fındık ezmesi ve çay
ara: yeşil çay, 1 mandalina
öğlen: 1 kase haşlanmış kepekli makarna az salata 1 kk peynir
ara: türk kahvesi, 1 mandalina
akşam: ah kızlar akşam bir felaket oldu, eve 7 de geliyorum annem yemek yapamamış babam et döner aldı onu yedim 1 br ayran ile
ara: hemen yeşil çay içtim, şuan soda içiyorum
bol su zaten var
Merhaba kimse varmı??? Bende yeni üyeyim.
Hoşgeldin canımMerhaba
28 yaşında evliyim 4 yaşında bi oğlum var. 170cm boyum 66-67 kiloyum. Aslında çok kilolu değilim şuan ama hoşlanmadığım fazlalıklarım var. Doğumdan buyana hersene kışın diyet yaparım ama en fazla 1 ay. İlk defa geçen yıl kendi emeklerimle 3 ay diyet yaptım 12 kilo verdim 65e düşünce biraz şınardım ve bıraktım. Şimdiye kadar hep bu kilolardayım ama şöyle 62.63 olsam fena olmaz diyorum. Bi arkadaşım 2 sene önce burda zayıflamış. Benim için sürdürmek önemli yani. Oda bana tavsiye edince üye oldum ve burdayım. İnş istediğim kilolara düşebilirim.
Hoşgeldin canımMerhaba herkese.
Ben diyetisyene gidiyorum bir haftadır. daha önce 2012 de dukan diyeti ile 83 ten 62 kg düşmüştün.
Sonrasında hamilelikte sigarayı bıraktım çok çok kilo aldım 115 kg ile doğuma gittim. doğumdan sonra 108 kg idim.
Kızım 2 yaşına girecek. bir yıldır diyet yapıyorum sözde 86 ya düşmüştüm ramazandan sonra geri 97 ye çıktım. şu anda 94,4 kiloyum. al ver al ver perişan oldum. bu kez verirsem asla ama asla daha almak istemiyorum
Canm benim tarifi yap. Tatli krizlerine cok iyi geliyo. Tadi cikolata ama aslinda hurma yiyosun harika biseyIyiyim caniiim. Yaa dogru dion wallaa regl donemindeym tatli die oluyorm bu arada durduramadm kendmi
Neden olmasın canım. Hep devam edebilirizKaptancimla kapisiyoruz bu hafta ama dewamlimi yarisiciizz onu bilmiyorum caniiim
Kapışalım canım.Ellssa biz de seninle mi kapışıcaz kaptanım
Senle de kapışıyoruz ya canımKaptanla sen kapisiosan ben kimle kapisicam ay benm esim kiiimm
Kaptanim bu kisi coklu kullanim acan kisi. Kazen in uyari yaptigi kisi.Hoşgeldin canım
Onun gibi şu yerde olandanMenün güzel olmus cnm. Bisiklet dedigin eliptik bisiklet mi?
Hoşgeldin canımmm. Karataymı yapıyosun. Ay özledim seni gel yine kapışalım senle.selam kızlaar
hedef52 tekrar aranızda
eskilerden akrep, kraker ve fahmuh u görüyorum.
kilom 69,5 kilo alıp geldim. yaklaşık 9 ay önce izine çıkmıştım
tammmmm 3 gündür karatay diyeti ile 70'ten 69,5e düştümbaktımsüper istikrarlıyım geleyim takıma dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?