Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ah canım ya şu sufleyi görene kadar efsane menü dedim içimden gerçi çok yürümüşsün su fln da bol ne bileyim, umarım + olmaz sana

Aksamin o saatinda hem alkol hemde sufle hic olmamis cnm. Geri kalan kisim basarili ama.

Yaani canm akşama kadar çok iyi gitmişsin ama akşamm olmamışşş

Kac ciktin mrk ediyorum. Kiz sen tam tarti delisi oldun ha bari iki günde bir tartil
Pişman oldummm.. söylemiyim en iyisi.
Gece 40 dakkada spor yapmıştım halbuki
.bir kez dedim tartılmayayım bir hafta. güc bela dayandım. sonra baktım vereceğime fazla cıkmış. o sıra daha cok sinir oldum diyeti bıraktım.
Şimdi en azından beklentim daha az. bazen böyle duruyor bazende patır patır gidiyor kilolar. dursun bakalım benden kurtulamazlar

Sufle olmamış sevgili rakibem

krakker nerelerdesin menü fln paylaş napıyon bakim gizli şok diyet fln yapıp beni mi geçicen yoksa he

canım ben pazartesi menümü yazdım salıyı şimdi yazıcamm
sabah yazmayı tercih ediyorum akşam kaçamaklarını önlemek için

ayy nerden anladınnnayran detosu yapıcaktım 2 gün.bugün misafirliğe gidiyoruz yarın başlıycam

mrnün güzel beğendimmmm
akşamki komposto şekersizdir inşallah

salı menüm

ay dün ne yediğimi unuttummm

sabah

omlet
1 dilim ekmek
az peynir

öğle

2 küçük kase çorba
2 köfte
1 kase yoğurt

ara
çay
az pekmez tahin
2.ara
mandalina

akşam

2 yumurtalı pul biberli çılbır

yeşilçay

2.5 litre su
spor yapamadım başım ağrıyodu

aaa bide unutmazsam gece 22 gibi yoğurt kürü yiyorum
toğurt limon pul biber

bu menünü şimdi gördümmm

kıskandım ama
benden daha az yiyorsun,kaçamakta yokkk

kizlar selam
ben cok yoğun gunlere başliycam iş konusunda.
forumla ve whatsapp gurubuyla sanirim artik ilgilenemeyecegim
ayrilma karari alfim.zaten doktorumla bir programim var devam edicem ben kesinlikle birakmam
hedefime gelicem en kisa zamanda insallah.
zaten hedefe ulasinca 6 aylik koruma programimiz devam edicek insallah basarili gecicek benim icin.

Yoğurtla ekmek yeme canm
en sevdiğim şeyyy

az şekerliydi komposto canım,ayran detoksu muu oyy yapma sen onu boşverr çok kilo verdirir o yaa

afiyet olsunn cnmm tahin pekmezler yarasınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…