Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

merhaba kızlar,

çocuğu uyutttum şöyle bi bakındım şimdi de menümü yazıyim

sabah: az yağlı menemen,2-3 dil ekmek,az tah-pekmez,az bal,zeytin

ara:2 dilim elma

öğlen:karnabahar yemeği,salata,1/2 dilim ekmek

ara:fındık,küçük parça bitter,şekersiz sütlü kahve

akşam:kırık mısır çorbası,salata

ara:belki nar

Son düzenleme:
canim uzgunum basindayken yarisimizin ayriliyorum ben islerim cok yogun olucak sana da faydam olmayacak forumla ilgilenemeyecegim.forumdan ayriliyorum.insallah istedigin saglikli kiloya ulasirsin.
Sağlık olsun canm inşallah sende kavuşursun sana işlerinde kolaylıklar diliyorum arada uğra haberdar et

hoşgeldin, arkadaşlar da yazmış aman dikkat sağlığından olma.

haha bende öyle her sabah tartılıyorum

karatay mı yapıyorsun, çok güzel veriyolar ya bende özeniyorum ama ekmek pilav fln az da olsa yiyorum [/QUOTE] galib benım de 8.vey 9. Karatay denemem.pilAv sigara gıbı 1 kaşıkla başlayıp paketın tamamını bıtırmeye alışıyorsun:)

Menünü begendim cnm doyurucu ama az kalorili olmus. Yalniz karatay yapiyorum demissin karatay 2 ögün deilmiydi?
2 öğün de ilk Zaman 2.5 öğün yaptık diyenler var.ben de öğleyı salatayla veya sebzeyle gecırmeye çalışıyorum.anca bu kadar azaltabıldım

Kilo verip tanımazliktan gel bence:)

Spor.40 dk yürüyüş

Dünkü menüm
Sabah 2 yumurta
Hellim peyniri eski kasar corekotu
Maydanoz
Badem ve fıstık
2-3 kayısı

Öğlen
Karnabahar kısırı
ayran

Aksam
Salata
kavurma
Ezıgelin çorba

Merhabalar herkese :)
12 günlük aradan sonra çok şükür yine forumdayım diyete spora tam gaz devam inş
Bu arada aramıza yeni katılan ve izinden dönen tüm arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum maşallah bayağı hareketlenmiş topic zamanla daha iyi tanışıp kaynaşıcaz inş şimdilik öpüyorum hepinizi akşam menümle dönerim

galib benım de 8.vey 9. Karatay denemem.pilAv sigara gıbı 1 kaşıkla başlayıp paketın tamamını bıtırmeye alışıyorsun:)

2 öğün de ilk Zaman 2.5 öğün yaptık diyenler var.ben de öğleyı salatayla veya sebzeyle gecırmeye çalışıyorum.anca bu kadar azaltabıldım

Kilo verip tanımazliktan gel bence:)[/QUOTE]
Mantıklı ve makul

canım menün gayet iyi bence, yoğurt kürünün faydasını görüyor musun? bir zamanlar ben de yiyordum acaba yine denesem mi
selam canım, şaşırdım ve üzüldüm ayrılacak olmana, daha yeni alışıyorduk birbirimize, ama olsun napalım sen hedefinden vazgeçme yeter canım, umarım her şey iyi olur, işlerinde kolaylıklar diliyorum
gayet güzel canım da sabah iki tatlıdan sadece birini tercih etsen mi acaba
Spor.40 dk yürüyüş

Dünkü menüm
Sabah 2 yumurta
Hellim peyniri eski kasar corekotu
Maydanoz
Badem ve fıstık
2-3 kayısı

Öğlen
Karnabahar kısırı
ayran

Aksam
Salata
kavurma
Ezıgelin çorba
güzel menü canım, bu ara bir arkadaştan daha duydum karnabahar kısırı güzel oluyor mu?
Merhaba canım, hoşbuldum sen de hoşgeldin:) evet tanışacağız zamanla..

cok tesekkurler canim basarilar diliyorum sana da ;(

bugünkü menüm

sabah: 2 dilim kızarmış tb, biraz fındık ezmesi, biraz salata az zeytin peynir, çay
öğlen: 3 kaşık yoğurt ve evdeki meyvelerden meyveli yoğurt
ara: tek şekerli türk kahvesi
akşam: 1 kase taze fasülye
ara: birazdan yeşil çay içerim belki 1 mandalina

bol su, birkaç gündür hafif baş dönmesi yaşıyorum ve hemen gözlerim kararıyor gibi oluyor bu yüzden spor yapamadım

Geçmiş olsun tatlım güzel menü

Sabah
1 yumurta
1.5 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
Sekersiz cay

Ara
Yok

Aksam
1 kepce corba
Yarm dilim ekmek
3 yemek kasigi pilav.
Fazla değil ama bence pilavla ekmek tüketme onun yerine salata olabilirmiş

Bende yazayım heman menümü
8:00
Sütlü kahve
10:00
Yarım börek D olanlardan
Şekersiz çay
12:00
2 mandalina
14:00
Bir avuç fıstık
16:00
10 tane yaprak sarma
Salata
Yoğurt
17:00
Sütlü kahve

Spor olarakta bütün gün bebişleri gezdirdim

yarın yapıyorum canım cumaya 1 kilodan fazla vermiş olmam lazım

menün yine güzelll,sabah sende yemişsin pekmez tahin,ben 20kilo verdiğim zmanlar sık sık yiyordum pekmez tahin az ama 8 tatlı kaşığı ,abur cubur yerine tecvih ettim

yoğurt kürünün faydasını gördüm tabii kii
ablamda yaptı bir ara ama faydası göremedi çünkü gece tatlı ve meyve yiyordu onun için göremedi ,akşam kaçamağı olmazsa işe yarıyor,erken akşam yemeği gece yoğurt kürü sabahta tartıda eksi görmediğim gün olmadıı,
ben bu sene pulbiberide kendim evde yaptım ,daha faydalı oldu acı acı çokta lezzetlii

bugünkü menümüde yazıp çıkıyorum

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim krempeynirli,reçelli ekmek
çay
5,6 tane fındık

ara
kahve

öğlen

haşlanmış dana eti suyuyla berber 1 porsiyon

ara

arkadaşta eee........kem küümmm
yedim işte bişeyler

akşam

---------------------

gece yoğurt kürü
inş işe yarar

harikaymış canım yaa yani kesin eksi çıkıyor diyorsun...bende de yok çok şükür gece kaçamağı 6-7 arası akşam yemeği yiyorum sonra da sadece yeşil çay, o zaman bu akşam ben de başlıyım..canım tam tarifini verebilir misin? hatta biz de pul biberi kendimiz yaptık ondan koyayım acı da severim zaten, yörsen ev tipi yoğurtla olur mu?

öğlenki kaçamaktan sonra akşam yememen iyi olmuş canım

iki öğünle kapatmışsın canım güzel menü, olacak bu iş inşallah bebişler yeter zaten spor için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…