Sağlık olsun canm inşallah sende kavuşursun sana işlerinde kolaylıklar diliyorum arada uğra haberdar etcanim uzgunum basindayken yarisimizin ayriliyorum ben islerim cok yogun olucak sana da faydam olmayacak forumla ilgilenemeyecegim.forumdan ayriliyorum.insallah istedigin saglikli kiloya ulasirsin.
nedennnnben bazen yiyorum
Evet çok güzel oluyor ama karbonhidratla kalsiyumu aynı anda tükettiğimizde kilo yapıyor ne yazık kien sevdiğim şeyyy
2 öğün de ilk Zaman 2.5 öğün yaptık diyenler var.ben de öğleyı salatayla veya sebzeyle gecırmeye çalışıyorum.anca bu kadar azaltabıldımMenünü begendim cnm doyurucu ama az kalorili olmus. Yalniz karatay yapiyorum demissin karatay 2 ögün deilmiydi?
Kilo verip tanımazliktan gel bence:)canım yorum yapmana çok sevindim teşekkür ederim, tam da benim düşündüğüm gibi düşünüyorsun sen de...o da cok net biri beni beğendiğini güzel olduğumu baştan söyledi yani net ve ben daha evlilik kafasında değilim hatta beni 3 yıl sonra ara mısın fln diye de espri yaptı aklıncagörüştükten sonra msj attı falan ama sonra hemen kendini topladı uzak duruyor benden, benim de kilit kelimem akışına bırakmak kesinlikle, illa o diye kafama takmış değilim ama uzun bir süre ilkleri yaşadım onunla bir anda, yıllardır kimseyle görüşmemiştim kendi isteğimle ve şu sıralar da kafama göre birini bulamıyorum etrafta talipler olmasına rağmen, bu sıkıntılı bir durum ve onu beğenmiştim işte, her neyse...kilo konusuna gelince o fit olmanı tercih ederim ama olmazsa da napalım demişti, ben öncelikle kendim için istiyorum 55e düşmeyi bu şekilde mutlu değilim istediğim gibi giyinemiyorum vs..belki de her işte bir hayır var diyorum onun aramaması iyi, bu süre zarfında kendime bir çeki düzen veririm:)) olumlu düşünüp güçlü durmaya çalışıyorum...
galib benım de 8.vey 9. Karatay denemem.pilAv sigara gıbı 1 kaşıkla başlayıp paketın tamamını bıtırmeye alışıyorsun:)hoşgeldin, arkadaşlar da yazmış aman dikkat sağlığından olma.
haha bende öyle her sabah tartılıyorum
karatay mı yapıyorsun, çok güzel veriyolar ya bende özeniyorum ama ekmek pilav fln az da olsa yiyorum
canım menün gayet iyi bence, yoğurt kürünün faydasını görüyor musun? bir zamanlar ben de yiyordum acaba yine denesem misalı menüm
ay dün ne yediğimi unuttummm
sabah
omlet
1 dilim ekmek
az peynir
öğle
2 küçük kase çorba
2 köfte
1 kase yoğurt
ara
çay
az pekmez tahin
2.ara
mandalina
akşam
2 yumurtalı pul biberli çılbır
yeşilçay
2.5 litre su
spor yapamadım başım ağrıyodu
aaa bide unutmazsam gece 22 gibi yoğurt kürü yiyorum
toğurt limon pul biber
selam canım, şaşırdım ve üzüldüm ayrılacak olmana, daha yeni alışıyorduk birbirimize, ama olsun napalım sen hedefinden vazgeçme yeter canım, umarım her şey iyi olur, işlerinde kolaylıklar diliyorumkizlar selam
ben cok yoğun gunlere başliycam iş konusunda.
forumla ve whatsapp gurubuyla sanirim artik ilgilenemeyecegim
ayrilma karari alfim.zaten doktorumla bir programim var devam edicem ben kesinlikle birakmam
hedefime gelicem en kisa zamanda insallah.
zaten hedefe ulasinca 6 aylik koruma programimiz devam edicek insallah basarili gecicek benim icin.
gayet güzel canım da sabah iki tatlıdan sadece birini tercih etsen mi acabamerhaba kızlar,
çocuğu uyutttum şöyle bi bakındım şimdi de menümü yazıyim
sabah: az yağlı menemen,2-3 dil ekmek,az tah-pekmez,az bal,zeytin
ara:2 dilim elma
öğlen:karnabahar yemeği,salata,1/2 dilim ekmek
ara:fındık,küçük parça bitter,şekersiz sütlü kahve
akşam:kırık mısır çorbası,salata
ara:belki nar
güzel menü canım, bu ara bir arkadaştan daha duydum karnabahar kısırı güzel oluyor mu?Spor.40 dk yürüyüş
Dünkü menüm
Sabah 2 yumurta
Hellim peyniri eski kasar corekotu
Maydanoz
Badem ve fıstık
2-3 kayısı
Öğlen
Karnabahar kısırı
ayran
Aksam
Salata
kavurma
Ezıgelin çorba
Merhaba canım, hoşbuldum sen de hoşgeldin:) evet tanışacağız zamanla..Merhabalar herkese :)
12 günlük aradan sonra çok şükür yine forumdayım diyete spora tam gaz devam inş
Bu arada aramıza yeni katılan ve izinden dönen tüm arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum maşallah bayağı hareketlenmiş topic zamanla daha iyi tanışıp kaynaşıcaz inş şimdilik öpüyorum hepinizi akşam menümle dönerim
cok tesekkurler canim basarilar diliyorum sana da ;(canım menün gayet iyi bence, yoğurt kürünün faydasını görüyor musun? bir zamanlar ben de yiyordum acaba yine denesem mi
selam canım, şaşırdım ve üzüldüm ayrılacak olmana, daha yeni alışıyorduk birbirimize, ama olsun napalım sen hedefinden vazgeçme yeter canım, umarım her şey iyi olur, işlerinde kolaylıklar diliyorum
gayet güzel canım da sabah iki tatlıdan sadece birini tercih etsen mi acaba
güzel menü canım, bu ara bir arkadaştan daha duydum karnabahar kısırı güzel oluyor mu?
Merhaba canım, hoşbuldum sen de hoşgeldin:) evet tanışacağız zamanla..
Geçmiş olsun tatlım güzel menübugünkü menüm
sabah: 2 dilim kızarmış tb, biraz fındık ezmesi, biraz salata az zeytin peynir, çay
öğlen: 3 kaşık yoğurt ve evdeki meyvelerden meyveli yoğurt
ara: tek şekerli türk kahvesi
akşam: 1 kase taze fasülye
ara: birazdan yeşil çay içerim belki 1 mandalina
bol su, birkaç gündür hafif baş dönmesi yaşıyorum ve hemen gözlerim kararıyor gibi oluyor bu yüzden spor yapamadım
Fazla değil ama bence pilavla ekmek tüketme onun yerine salata olabilirmişSabah
1 yumurta
1.5 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
Sekersiz cay
Ara
Yok
Aksam
1 kepce corba
Yarm dilim ekmek
3 yemek kasigi pilav.
en sevdiğim şeyyy
yoğurdun yanında meyvemi yiyelim
az şekerliydi komposto canım,ayran detoksu muu oyy yapma sen onu boşverrçok kilo verdirir o yaa
yarın yapıyorum canımmm
afiyet olsunn cnmm tahin pekmezler yarasınn
merhaba kızlar,
çocuğu uyutttum şöyle bi bakındım şimdi de menümü yazıyim
sabah: az yağlı menemen,2-3 dil ekmek,az tah-pekmez,az bal,zeytin
ara:2 dilim elma
öğlen:karnabahar yemeği,salata,1/2 dilim ekmek
ara:fındık,küçük parça bitter,şekersiz sütlü kahve
akşam:kırık mısır çorbası,salata
ara:belki nar
canım menün gayet iyi bence, yoğurt kürünün faydasını görüyor musun? bir zamanlar ben de yiyordum acaba yine denesem mi
selam canım, şaşırdım ve üzüldüm ayrılacak olmana, daha yeni alışıyorduk birbirimize, ama olsun napalım sen hedefinden vazgeçme yeter canım, umarım her şey iyi olur, işlerinde kolaylıklar diliyorum
gayet güzel canım da sabah iki tatlıdan sadece birini tercih etsen mi acaba
güzel menü canım, bu ara bir arkadaştan daha duydum karnabahar kısırı güzel oluyor mu?
Merhaba canım, hoşbuldum sen de hoşgeldin:) evet tanışacağız zamanla..
harikaymış canım yaa yani kesin eksi çıkıyor diyorsun...bende de yok çok şükür gece kaçamağı 6-7 arası akşam yemeği yiyorum sonra da sadece yeşil çay, o zaman bu akşam ben de başlıyım..canım tam tarifini verebilir misin? hatta biz de pul biberi kendimiz yaptık ondan koyayım acı da severim zaten, yörsen ev tipi yoğurtla olur mu?yarın yapıyorum canım cumaya 1 kilodan fazla vermiş olmam lazım
menün yine güzelll,sabah sende yemişsin pekmez tahin,ben 20kilo verdiğim zmanlar sık sık yiyordum pekmez tahin az ama 8 tatlı kaşığı ,abur cubur yerine tecvih ettim
yoğurt kürünün faydasını gördüm tabii kii
ablamda yaptı bir ara ama faydası göremedi çünkü gece tatlı ve meyve yiyordu onun için göremedi ,akşam kaçamağı olmazsa işe yarıyor,erken akşam yemeği gece yoğurt kürü sabahta tartıda eksi görmediğim gün olmadıı,
ben bu sene pulbiberide kendim evde yaptım ,daha faydalı oldu acı acı çokta lezzetlii
öğlenki kaçamaktan sonra akşam yememen iyi olmuş canımbugünkü menümüde yazıp çıkıyorum
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim krempeynirli,reçelli ekmek
çay
5,6 tane fındık
ara
kahve
öğlen
haşlanmış dana eti suyuyla berber 1 porsiyon
ara
arkadaşta eee........kem küümmm
yedim işte bişeyler
akşam
---------------------
gece yoğurt kürü
inş işe yarar
iki öğünle kapatmışsın canım güzel menü, olacak bu iş inşallahBende yazayım heman menümü
8:00
Sütlü kahve
10:00
Yarım börek D olanlardan
Şekersiz çay
12:00
2 mandalina
14:00
Bir avuç fıstık
16:00
10 tane yaprak sarma
Salata
Yoğurt
17:00
Sütlü kahve
Spor olarakta bütün gün bebişleri gezdirdim
afiyet olsun canım öğlen yemiyorsun sen de ben hayatta dayanamamSabah
1 yumurta
1.5 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
Sekersiz cay
Ara
Yok
Aksam
1 kepce corba
Yarm dilim ekmek
3 yemek kasigi pilav.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?