- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 458
menü güzel cnm fındık ezmesi nasl kendin mi yapıyorsun?bugünkü menüm
sabah: 2 dilim kızarmış tb, biraz fındık ezmesi, biraz salata az zeytin peynir, çay
öğlen: 3 kaşık yoğurt ve evdeki meyvelerden meyveli yoğurt
ara: tek şekerli türk kahvesi
akşam: 1 kase taze fasülye
ara: birazdan yeşil çay içerim belki 1 mandalina
bol su, birkaç gündür hafif baş dönmesi yaşıyorum ve hemen gözlerim kararıyor gibi oluyor bu yüzden spor yapamadım
bugünkü menümüde yazıp çıkıyorum
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim krempeynirli,reçelli ekmek
çay
5,6 tane fındık
ara
kahve
öğlen
haşlanmış dana eti suyuyla berber 1 porsiyon
ara
arkadaşta eee........kem küümmm
yedim işte bişeyler
akşam
---------------------
gece yoğurt kürü
inş işe yarar
Yoğurt kürü.nedir acaba aayarın yapıyorum canım cumaya 1 kilodan fazla vermiş olmam lazım
menün yine güzelll,sabah sende yemişsin pekmez tahin,ben 20kilo verdiğim zmanlar sık sık yiyordum pekmez tahin az ama 8 tatlı kaşığı ,abur cubur yerine tecvih ettim
yoğurt kürünün faydasını gördüm tabii kii
ablamda yaptı bir ara ama faydası göremedi çünkü gece tatlı ve meyve yiyordu onun için göremedi ,akşam kaçamağı olmazsa işe yarıyor,erken akşam yemeği gece yoğurt kürü sabahta tartıda eksi görmediğim gün olmadıı,
ben bu sene pulbiberide kendim evde yaptım ,daha faydalı oldu acı acı çokta lezzetlii
%70 fındık cnm fiskobirlikten alıyorum, sadece şeker var daha içim rahat yiyorummenü güzel cnm fındık ezmesi nasl kendin mi yapıyorsun?
neler yedin rakibemm işe yarar inş yoğurt kürü. akşam yememen iyi olmuş
Dogru diyon canim acil hurma almam lazim yaaaCanm benim tarifi yap. Tatli krizlerine cok iyi geliyo. Tadi cikolata ama aslinda hurma yiyosun harika bisey
Afiyet olsun caniim menunu begendim sporda warr ohh miisss. Suflee olmasa iyi ama ahh biizzz dayanamiiyoz yahuuIyi geceler kizlar bubara ilgilenemiyorum netle yoğunum
Menum
Sabah 09.30
2 dilim kepekli ekmek
beyaz peynir
3 zeytin
Oglen 13.30
100 gr. tavuk parçali bol salata
1 bardak ayran
Ara
unutmuşum
Akşam 18.30
Izgara kofte
şalgam suyu yarim bardak
1 Kadeh Şarap 21.30
sufle
suyumu 3 lt ye yakin ictim
sabah 30 dakika hizli tempo yurudum.
Aksam yemekten once ve gece yemekten sonra da tempolu yuruyus yaptim sadece akşam 8000 adima yakin atmisim
Ben biseyler kacirmisimm@ooomarlaaa canım olsun gerçekleri söylemen değerli benim için, fikirlerini paylaştığın için çok teşekkür ederim:)
evet canım ya ben biraz özel hayatımdan bahsetmiştim de :/ ona yorum yapmıştı saolsun arkadaşlarBen biseyler kacirmisimm
Yazini bulursam okucaam ciiiniiimm :)evet canım ya ben biraz özel hayatımdan bahsetmiştim de :/ ona yorum yapmıştı saolsun arkadaşlar
Katiliorum sanaaaaKesinlikle canım önce kendimiz için sonra da o erkeklere haddini bildirmek için vereceğizzzz hep beraberrr
Gun boyu cok guzel gidip aksam menusunu bozmak grubumuzun wazgecilmziii bnceee :))selam kızlar
sabah: 2 dilim kızarmış tb, biraz salata, az peynir, biraz fındık ezmesi ve çay
ara: yeşil çay, 1 mandalina
öğlen: 1 kase haşlanmış kepekli makarna az salata 1 kk peynir
ara: türk kahvesi, 1 mandalina
akşam: ah kızlar akşam bir felaket oldu, eve 7 de geliyorum annem yemek yapamamış babam et döner aldı onu yedim 1 br ayran ile
ara: hemen yeşil çay içtim, şuan soda içiyorum
bol su zaten var
Spora yeni basladn icinn sana arti olarak dondu canim bz genelde tarti gununden once spor yapmiyoduk pes etmee. Smdi sana soyluyrm ama bnde yarn spor yapicam yine insallah bakalm kesn benide etkilicek ama yeni basladgm icn dewam etmek istyrmPişman oldummm.. söylemiyim en iyisi.
Gece 40 dakkada spor yapmıştım halbuki
.bir kez dedim tartılmayayım bir hafta. güc bela dayandım. sonra baktım vereceğime fazla cıkmış. o sıra daha cok sinir oldum diyeti bıraktım.
Şimdi en azından beklentim daha az. bazen böyle duruyor bazende patır patır gidiyor kilolar. dursun bakalım benden kurtulamazlar
ama bugün telafi ettim inşallah ya, evet o küçük kazalara dikkat etmemiz gerekiyorGun boyu cok guzel gidip aksam menusunu bozmak grubumuzun wazgecilmziii bnceee :))
tamam beybiii :)Yazini bulursam okucaam ciiiniiimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?