Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Spora yeni basladn icinn sana arti olarak dondu canim bz genelde tarti gununden once spor yapmiyoduk pes etmee. Smdi sana soyluyrm ama bnde yarn spor yapicam yine insallah bakalm kesn benide etkilicek ama yeni basladgm icn dewam etmek istyrm
İşte tartılmadan duramıyorum birde ara vermeden de spor yapmaya calısıyorum.
Hemde cocuk geç uyuyor ondan geç saat yapıyorum mecburen sporu

SABAH
Hanımeller bisküvi(1 paketten az)

KAHVALTI
Çeyrek pide
1 haşlanmış yumurta
2 küçük dilim helva
Domates
2 dilim peynir

ÖĞLE
3 çatal makarna
2,5 küçük mandalina
1 avuç beyaz leblebi

AKŞAM
Yarım lavaş
Karışık et, sebze , ızgara
1 dilim baklava

Meyve ( abarttım ya (

3 bardak zayıflama çayı
1,5 lt su

Kızlar beni idare edin biraz eski düzenime adapte olmaya çalışıyorum inş kaçamaksız günler beni bekliyor sabır aZim bana ve hepimize inş :)

Az daha benide yicekmisin

Makarna pilav etimek tatlisi biraradaAcilen menülerini eski düzenine sokmalisin kuzum.

Kuzu cok abartmissin gercekten bisküvi baklava pide... Hedefine ulasmak istiyorsan bunlardan biran evvel vazgecmelisin. Unutmaman gereken bisey var istedigini yersen istedigini giyemezsin.

Menüm
Sabah
5 kasik lifalif
Yarim bardak süt

Ögle
1 domates
Yarm salatalik
Cok az peynir
1 yumurta

Aksam
Salata ve et

Spor
30 dk eliptik bisiklet
10 dk twister
20 dk bölgesel egzersizler
Ben yapayım yorumu
Sabah domates peynir zaytin.. yani klasik kahvaltı candır, heleki verecek kilomuz çok ise
Öğlende az
Akşam et miktarı ne kadar onu yazmamışsin,.
Yoğurt falan ekle. Bir sure sonra kilon durur yoksa böyle

Evet aralarda yogurt yiyorum onu yazmamisim pardon:) ayy iyiki geldin senin basari öykün benim diyete baslamamda en büyük etken ve motivasyon kaynagidir saolasin

Menüm
Sabah
5 kasik lifalif
Yarim bardak süt

Ögle
1 domates
Yarm salatalik
Cok az peynir
1 yumurta

Aksam
Salata ve et

Spor
30 dk eliptik bisiklet
10 dk twister
20 dk bölgesel egzersizler
Wuuu ne kadar da diyet bir menü, gayet iyi gidiyorsun canım
Valla menü gayet iyi görünüyor, tatlı krizinde de tarçınlı süt içmişsin bravo sana canım
İstikrarlı yapmaya devam et sporunu illaki faydasını görürsün canım menü de fena değil
Ohaaaa diyorum cnm 6 kaşık pilav hem de akşam yemeğinde felaket resmen üstüne tatlı bir de
Kizlar sporu yazmayi unuttum yarim saat 2 km kosuldu bundan sonra daha cok spor yapicam insallahhh
Bnce de cnm spor yapılmalı
Canım bu menünü idare edeyim hadi, ama bugün çok daha hafif bir menü bekliyorum
Sen dene görürsen bende baslayayim.
İnş görürüm cnm ya önceden de yapmıştım bn bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…