Valla olurdum sana eş ama daha 5 kilo var sana yetişmemeKızlar benim eşim gitti eşsiz kaldım eşsiz olan varsa eş olalım
Valla olurdum sana eş ama daha 5 kilo var sana yetişmeme
Olsun tatlım aynı kiloda olmamız şart değil haftalık verdiğimiz kilo önemli,, bende çok zor veriyorum tiroidim var o yüzden erken bırakıyorum yemeyi ancak öyle verebiliyorum bence sende bi dene öyleYa ben yorum yazmıyorum pek menulere siz cok az yiyorsunuz
Ben dedim diyetisyene bu liste cok dolu bununla kilo veremem ben diye. dedi vücudunun ihtiyacı bu. daha az yerden kilo verirsin ama sonra geri alırsın dedi.
Kablumbağa hızıyla veriyorum.
Sinir basıyor bazen ama sonucu olumlu olacaksa dayanayım diyorım.
O kadar cok verip aldım ki.
En son şeker orucu sayesinde 10 kg verdim bırakınca hepsini geri aldım.
Ben vericem sonra dikkat ederim diyordanız şeker orucu güzel kilo verdiriyor.
canım sen doktorun ne derse onu yap, biz eğer şu fazla olmuş dersek de sen bize listemde olduğu için yedim diye hatırlat.Ya ben yorum yazmıyorum pek menulere siz cok az yiyorsunuz
Ben dedim diyetisyene bu liste cok dolu bununla kilo veremem ben diye. dedi vücudunun ihtiyacı bu. daha az yerden kilo verirsin ama sonra geri alırsın dedi.
Kablumbağa hızıyla veriyorum.
Sinir basıyor bazen ama sonucu olumlu olacaksa dayanayım diyorım.
O kadar cok verip aldım ki.
En son şeker orucu sayesinde 10 kg verdim bırakınca hepsini geri aldım.
Ben vericem sonra dikkat ederim diyordanız şeker orucu güzel kilo verdiriyor.
Tam Karatay olmuş tebrikler canmgelelim dünün menüsüsüne
sabah:40 dk yürüyüş
2 haş yumurta
3 dilim hellim peynri,1 dilim eski kaşar, az krem peynr çörekotu
1 çay bardağı badem
kahvaltıan ve diğer öğünlerde n sonra gün boyu toplam 4 kayısı
öğlen: kıymalı kabak+ yoğurt
akşam: haşlanmış tavuk (1 kalçalı but)+ salata
damlasakızlı kahve
2 gündür anlık olarak canım tatlı çekiyor hatta sinirlerim falan hopluyor , şükür atlattım kayısı ile krizleri.
Gayet guzelll canimgelelim dünün menüsüsüne
sabah:40 dk yürüyüş
2 haş yumurta
3 dilim hellim peynri,1 dilim eski kaşar, az krem peynr çörekotu
1 çay bardağı badem
kahvaltıan ve diğer öğünlerde n sonra gün boyu toplam 4 kayısı
öğlen: kıymalı kabak+ yoğurt
akşam: haşlanmış tavuk (1 kalçalı but)+ salata
damlasakızlı kahve
2 gündür anlık olarak canım tatlı çekiyor hatta sinirlerim falan hopluyor , şükür atlattım kayısı ile krizleri.
Afiyet olsun. Kuru fasulye yarina sislik yapmasiin. Menuleri aksam yemegnden sonra paylasmak daha iyi deilmiiBugünki menüm
Sabah
Haş yumurta
Yeşillik donates biber
2dil ekmek
Az tahin pkmz ceviz
Ara nar
Öğle çorba salata
Ara fındık mandalina
Akşam
Kuru fasulye salata belki yoğurt
Ara meyve
Dün ben ben deildiiiimm resmennnWuuu ne kadar da diyet bir menü, gayet iyi gidiyorsun canım
Valla menü gayet iyi görünüyor, tatlı krizinde de tarçınlı süt içmişsin bravo sana canım
İstikrarlı yapmaya devam et sporunu illaki faydasını görürsün canım menü de fena değil
Ohaaaa diyorum cnm 6 kaşık pilav hem de akşam yemeğinde felaket resmen üstüne tatlı bir de
Bnce de cnm spor yapılmalı
Canım bu menünü idare edeyim hadi, ama bugün çok daha hafif bir menü bekliyorum
İnş görürüm cnm ya önceden de yapmıştım bn bunu
Elimden geldigince yorumlamaya calisiyorum caniim bazn kacirmis olabiliorum affolaaMenülerin yorumlanması konusundafantastikaaa ya katılıyorum arkadaşlar.. elimden geldiğince yorumlamaya çalışıyorum ve de sizlerden bekliyorum çünkü yaptığınız yorumlar beni son derece motive ediyor, bu süreci hızlandırıyor
Hoşgeldin bebiş.karatay diyetim devam ediyor. 2 gündür sabahları aç karna yürüyüşe çıkıyorum.
cumartesi kilom 70,0
salı sabah kilom 68,9
Ay ne yapmisim ben
Off ben teleondan yazamiyoruuuuuum
Eh merakla bekliyorum onbeşgün sonrasını@eloisee henüz tanışmadık sizinle ama özel sorunuza yorum yapmak istedim.
yaşım 35 evliyim, öyle erkek arkadaş mevzularından da çon anlamam ama toplumu iyi gözlemlediğimi düşünüyorum.
erkekler beğenilerini açıklama konusunda çekinmezler, hani o türk filmlerindeki gibi falan seviyordur da sevdiğini söyleyemiyordur , yalannnn. en çekingen erkek bile sevdiği bir kadın olsun bülbül kesilir. her konuda çekingenlik eder ama evlilik ve sevgi sözcüklerinde çekingen olmazlar.
eğer bir erkek sana evlenmeyi düşünmüyorum demişse evlenmeyi düşünmüyor ve senin onu beğenme ihtimaline karşı da gardını almış demektir. hani sanki arkadaşlığa kapım açık da evlenmem gibi ukelalık da çıkabilir altından.
şimdilik bence o kişiyi boşver. herşeyi oluruna bırak. henüz 15 gün çok erken bir süre. herşeyi oluruna bırak.
burada en büyük problem özgüvenini yitirmiş olman.hemen napıyoruz? özgüvenimizi kazanıyoruz. kilo mu veriyoruz spor mu yapıyoruz bakım mı yapıyoruz ne yapıyorsak hemmen o özgüveni yakalıyoruz.
benim de başka sebeplerden özgüvene ihtiyacım var, 10-15 kilo sonra görün beni
Ah canım benimm menün çok az olmuş yazık sana sen artır biraz daha2 gundur gelemedim kizlar bazi durumlardan kusura bakmayinn.
Menum
Sabah :
1 yumurta + 1 dilim tb ekmegi
Ara :
2 dilim kek
Aksam
1 tabak corba
1 tabak pirasa
3 parca mucver
1 dilim ekmek
Su 2bck ltre
Spor yarim saat yuruyus
Kız neden yemesinBi dahakine keki 1 dilim ye. Dur dur hic yeme hatta niye yicenki
Nasıl yani. akşam mı erken bırakıyorsunOlsun tatlım aynı kiloda olmamız şart değil haftalık verdiğimiz kilo önemli,, bende çok zor veriyorum tiroidim var o yüzden erken bırakıyorum yemeyi ancak öyle verebiliyorum bence sende bi dene öyle
İşte sürekli motivasyonu yukarda tutacak şeyler gerekli. bende zayıflama videolarını izliyorum boş kaldıkça.canım sen doktorun ne derse onu yap, biz eğer şu fazla olmuş dersek de sen bize listemde olduğu için yedim diye hatırlat.
biz sadece seni listene harfiyen uyma konusunda cesaretlendirelim. harfiyen uyup da kilo veremediğin oluyor mu? zannetmiyorm.
ben kendi adıma konuşayım bir diyeti 3-4 günden fazla takip etme becerim yok. en azından az yemeye veya çok yiyorsam da karatay da oluğu gibi prensipli yemeye çalışıyorum.
karatayın saat sınırlaması beni hep daha disiplinli yemeye sevk ediyor. ne zamanki yoldan çıksamEllssa hiç bir şey yapamazsan bari 6dan sonra yeme derdi, bu sefer o demeden başladım
ben de hergün tartılıyrum. dayanamıyorum. diyeti boşlayınca hiç bakmıyrum kiloma.
dün özel dönemin ilk günündeydim 100 g. artmışım bugün de kilom 69du. cumartesi 70 perşembe 69. keşkemmm şöööyle 2 haftda 3 kilo falan versemmmm
kız hangi kişiKaptanim bu kisi coklu kullanim acan kisi. Kazen in uyari yaptigi kisi.
Ah önde felan değilim kuzu.. Ye sen yani rahat olEllssa kaptan rakibem kız nerelerdesin:)) zaten 1-0 öndesin neler yapıyorsun??
Her zaman bekleriz canımkizlar selam
ben cok yoğun gunlere başliycam iş konusunda.
forumla ve whatsapp gurubuyla sanirim artik ilgilenemeyecegim
ayrilma karari alfim.zaten doktorumla bir programim var devam edicem ben kesinlikle birakmam
hedefime gelicem en kisa zamanda insallah.
zaten hedefe ulasinca 6 aylik koruma programimiz devam edicek insallah basarili gecicek benim icin.
en sevdiğim şeyyy
az şekerliydi komposto canım,ayran detoksu muu oyy yapma sen onu boşverrçok kilo verdirir o yaa
afiyet olsunn cnmm tahin pekmezler yarasınn
Gülbeseker22kız hangi kişi
Kendimii tutabildgm kadr tutmaya calisioruuummAh canım benimm menün çok az olmuş yazık sana sen artır biraz daha
Kız neden yemesinyesin yesin, rakibeme dokunma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?