Cok guzel menuu canim cok hafif olmussSabah
2 dlm tb ekmek
2 dlm peynir
2 hurma
Ara
Avuc ici kadar kuruyemiş
Öğle
Karnabahar kısırı
Ayran
Ara
1 hurma
1 ceviz
1 brdk süt
Akşam
Karnabahar kısırı
Ayran
Saol caniiimAfiyet olsun canim guzel menü
Afiyet olsuun tatlim süper menü persembe icin
Tatlim menünde cikolata toplari yerine faydali biseyler olsaymis iyi olurmuş. Ewet cok degil ama iyi bi menüde degil bana göre
Dört dörtlük harika bi menü. 10 numara 5 yildiz
Cok başarili bi menü tatlim afiyet olsun
Egerki kuru fasulyenin miktarinda sikinti yoksa iyi bi menü canm tebrikler
Ben artik pilav yapmiyorum ewdemisafir falan gelmicekse :)Cok guzel menuu canim cok hafif olmuss
Saol caniiimbu ara biraz fazla pilaw yedim o gozumu ck korkutuo yalan deil
Ya ama işte ilkten yavaş verincede motivasyon kalmıyor.en guz3liii yavas vermwk bitdaha geri alinmiyor ama hagtada 2 ser verilen kilolar hemenvecikkk geri aliniyor benim 2. Dogumdan sonra zayiglamama nedenimmm buyduu hizli olsun istedim hep geri aldim ama ilk dogumdan sonra yavas verdimm birdahada almadim 3 4 ayda 11 kilo verdmmm hemde
Anam kek yok tatli yok cok iyi menü olmus. Bende plank yapiyorm dün basladimMenum
Sabah 1 yumurta sucuklu+ 1 dlm tb ekmegi
Ara yesil cay
Ogle
1 tabak yogurtlu corba
Ara 2 mandalinaa
Aksam
3 yk pilaw + 2 parca haslanmis tawuk
Su 2bck lt
Spor 45 dkka hizli tempo yuruyus
20 sn plank
Ac deilim stresliyim cünkü cnm. Hicbirsey yemek gelmiyor icimdenCok zor bi gece gecicek bnceee kiz bu neee bisey yememissinkiiii
Çünkü beynini güzel hazırladın canım.Canım geç kalktım bugün kahvaltım öğlen olmuştu yumurtada tok tutuyor yemeğide 5 buçuk gibi yedim tonbalığıda tok tutuyor bide Allah tarafından bugün bende bi tokluk var çok şüküro yüzden bugünlük rahatım saat erken inş acıkmam acıksam da bugün mideme stop
Menüyü sabah paylaşınca biraz daha kontrollü oluyorum benAfiyet olsun. Kuru fasulye yarina sislik yapmasiin. Menuleri aksam yemegnden sonra paylasmak daha iyi deilmii
KAHVALTI
1,5 yumurtadan salata
Şekersiz çay
AKŞAM
1 kutu ton balıklı salata
3 bardak zayıflama çayı 2 lt su
Menüm
Sabah
Salatalik
Domates
Az peynir
Yumurta
Ögle
Bikac tane cikolata topu
Aksam
Yok
Spor
55 squat
15 dk twister
Ve nöbetteyim bol bol yorulucam
Tadı da kokusu da bi garip onun ya hiç içemiyorumEsime siparis verdim insallah eksiksizz malzeme getirirsee lahana corbasi diyetine baslicam bakalim
Sabah
2 dlm tb ekmek
2 dlm peynir
2 hurma
Ara
Avuc ici kadar kuruyemiş
Öğle
Karnabahar kısırı
Ayran
Ara
1 hurma
1 ceviz
1 brdk süt
Akşam
Karnabahar kısırı
Ayran
Oğluş cok sewioo bnde onun kurbani oluyorumBen artik pilav yapmiyorum ewdemisafir falan gelmicekse :)
Bal damlio agzindan ball 64 nede guzel geldi kulagima ama malesef 74.4Alinin_Annesi canim ben gecen hafta baktim da listeye sen 64.4 ile izine ayrilmissin oyle mi
Ewet canm guzel oluyo tavsiye ederm ben karnabahar sevmedigim halde bunu begendmMenüyü sabah paylaşınca biraz daha kontrollü oluyorum ben
Az olmuş ama dayanabiliyorsun süper
Menüler az bide üstüne spor ve nöbet
Tadı da kokusu da bi garip onun ya hiç içemiyorum
Kaç gündür Canım kısır istiyor bunu Karatay da duymuştum da denemedim. Güzel oluyor mu
:))) ayy kiz yanlis yazmisim 74.4 yazacaktm Allah söyletti diyelimOğluş cok sewioo bnde onun kurbani oluyorum
Bal damlio agzindan ball 64 nede guzel geldi kulagima ama malesef 74.4
Bende dun basladim kiiiizzzzAnam kek yok tatli yok cok iyi menü olmus. Bende plank yapiyorm dün basladim
Sana nolduuu kuzummmAc deilim stresliyim cünkü cnm. Hicbirsey yemek gelmiyor icimden
Mantikliymiiis aslindaaaaMenüyü sabah paylaşınca biraz daha kontrollü oluyorum ben
Az olmuş ama dayanabiliyorsun süper
Menüler az bide üstüne spor ve nöbet
Tadı da kokusu da bi garip onun ya hiç içemiyorum
Kaç gündür Canım kısır istiyor bunu Karatay da duymuştum da denemedim. Güzel oluyor mu
Insallah insallaaaahhh nasl mutlu olurum nasiiill anlayamazsiniizzz:))) ayy kiz yanlis yazmisim 74.4 yazacaktm Allah söyletti diyelim
Aaaa anlarsiniz tabi bian nerde oldgmh unutmusumInsallah insallaaaahhh nasl mutlu olurum nasiiill anlayamazsiniizzz
AlemsinAaaa anlarsiniz tabi bian nerde oldgmh unutmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?