Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

tebrik ederim rakibem hftya yarışa dvm edioz mu, yenilen pehlivan güreşe doymazmış

Günaydın canlarim kilolarinizi dün aksamki cizelgeye ekleyin lütfen :) ben en son kontrol edecem yanlis yapmaktan korkmayin.. kilo verenleri tebrik ederim bravo size

***2.TAKIM 491. ETAP***

akrep33 (70,3 / / / % )
ecii ( 68,9 /69,3/+0,4 / %-0,58 )
Zereno (106,9 / / /%) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi 2 ye bölündü.
uykusuzpink (78,2 / / /% ) bildirimsiz izine ayrıldı.
ooomarlaaa ( 69,6 / / / %)
candy_girl ( 60/ / /%)
krakker (65,9/ / /%)

nidah(65,2/ / / % )

fahmuh (77,4 / / / % ) yeni üye başlangıç tarihi 23 ekim 2016 başlangıç kilosu 78,5 hedef kilosu 65
Alinin_Annesi (74,4 / / / % ) 481, etapta 9.takımdan izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 10 a bölündü.

2.Takım ortalaması : %

Buraya canim.. bu msjmi cevapla deyip bastaki ve sondaki QUOTE kisinlarini silip bilgilerinizi girip cevapla diyosunuz

***2.TAKIM 491. ETAP***

akrep33 (70,3 / / / % )
Zereno (106,9 / / /%) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi 2 ye bölündü.
candy_girl ( 60/ / /%)
krakker (65,9/65 / 0.9 /1.4%)

nidah(65,2/ / / % )

fahmuh (77,4 / / / % ) yeni üye başlangıç tarihi 23 ekim 2016 başlangıç kilosu 78,5 hedef kilosu 65
Alinin_Annesi (74,4 / / / % ) 481, etapta 9.takımdan izine ayrılan üye geri döndü yüzdesi 10 a bölündü.

Bugünki menüm

Sabah
Haş yumurta
Yeşillik donates biber
2dil ekmek
Az tahin pkmz ceviz

Ara nar

Öğle çorba salata

Ara fındık mandalina

Akşam
Kuru fasulye salata belki yoğurt

Ara meyve

gayet güzel bir menü

İşte sürekli motivasyonu yukarda tutacak şeyler gerekli. bende zayıflama videolarını izliyorum boş kaldıkça.

ben de motivasyon için şeydaçoşkun ve dyt.irem şen instagram hesabına bakıyorum. ikisi de çok az yedirerek hızlı kilo verdiriyor birden az yiyesim+spor yapasım geliyor hiç video aklıma gelmemişti bundan sonra zayıflama videosu izlerim

Menum sabah 4kasik nesfit sut tarcin
Ara 1 mandalina sutlu kahve
Ogle 2 dlm ekmek peynir salata
Ara kuru uzum leblebi biraz
Aksam 1 dlm ekmek 1 kase corba 3 kasik patlican musakka yarim nar
tam diyet olmuşaz ve sık

KAHVALTI
1,5 yumurtadan salata
Şekersiz çay

AKŞAM
1 kutu ton balıklı salata

3 bardak zayıflama çayı 2 lt su

az olmuş ama dediğin gibi 12 gündür yediklerinin yerine say

Menüm
Sabah
Salatalik
Domates
Az peynir
Yumurta

Ögle
Bikac tane cikolata topu

Aksamtopu
Yok

Spor
55 squat
15 dk twister
Ve nöbetteyim bol bol yorulucam

1 çikolata topu yemiş aç gezmişsin .kendine iyi davran

Menum
Sabah 1 yumurta sucuklu+ 1 dlm tb ekmegi
Ara yesil cay
Ogle
1 tabak yogurtlu corba
Ara 2 mandalinaa
Aksam
3 yk pilaw + 2 parca haslanmis tawuk
Su 2bck lt
Spor 45 dkka hizli tempo yuruyus
20 sn plank
gayet güzel bir menü
Sabah
2 dlm tb ekmek
2 dlm peynir
2 hurma

Ara
Avuc ici kadar kuruyemiş

Öğle
Karnabahar kısırı
Ayran

Ara
1 hurma
1 ceviz
1 brdk süt

Akşam
Karnabahar kısırı
Ayran

karnabahar kısırı harika oluyor.
dün keşfettim avakado nun üzerine sarmısaklı yoğurt güzel oluyor. olgunlaşmış avakado haşlanmış patates yerine kullnılabilir diyette.

Ben artik pilav yapmiyorum ewdemisafir falan gelmicekse :)
bizde her gün heeeeeer gün evde pilav makarna veya mantı pişiyor. niye karatay yapıyorum çünkü o evde hergün olan pilav makarnadan 2 kaşık yiyip duramıyorum

ben listeye giremiyorum bildiğim kadarıyla. 440. etapta yani 9 ay önze 66,1 ile ayrıldım. pazartesi buraya yazdığımda 69,5 idim. aradaki fark tam %5 fazlalık oluyor .
kurallar gereği 6 aydan uzun süreli izinlerde kısa sürede verilemeyecek bir kilo yani %5 artış olursa üye aldığı kilo ile takıma dahil olabiliyor. benim sürem 6 aydan uzun ama an itibari ile ( bugün listeye girersem ) kilom 68,4 ...
bu şartlarda takımdqan ayrılış kilom olan 66,1 kiloyu görüp takıma girebileceğimi düşünüyorum.
geçen cuma takıma girseydim 70in üzerindeydi kilom ve bu verdiğim kilo ile takım ortalamasına katkı sağlardım. nasip artık. cuma takıma girmeye cesaretim yoktu cumartesi birden diyete başladım

@akrep33 okudun mu yazdıklarımı bak geçen cuma diyorum neredeyse senin gibi şişkoydum ama şimdi 68,4 kiloyum krakker de vermiş kiloları da çok uzaklara gidememiş. takıma bir gireyim onu da 64te yakalarım artıkın

gayet az ve dengeli

@Alinin_Annesi. Ev aldik onun birsürü isleri var cnm. Tasinmak falanda olucak stres oluyorum

hayırlı olsun ,güle güle oturun inşallah. stres yapma kız ne güzel işte ev almışsın. bol bol büyük çuval al, herşeyini doldur o çuvallara vaktin oldukça.bütçen uygunsa temizlikçi muhakkak tut yeni evin boşken bir temizlensin.en çok temizlik yoruyor.

günyadın ve hayırlı cumalar herkezee

canım sıkıldı sabah 900 gr vermişim hedefim 1 kilonun üsütydü
900 gram vermişsin 1 kilo yerine

akşamki tahin pekmezden anlaşılıyor ki ayran dtoksunda senin de şekerin düşmüş. bence güzel bir çözüm bulmuşsun.
ben de 2 gündür 69a takılan kilomu kereviz çorbası ile aşağıya çekmeyi başardım

dünkü menüm

kahvaltı:domatesli, kavurmalı 2 yumurta
az peynir
2 kaysı
1 avuç karşık kuruyemiş

ara:aromalı su (armut+tarçın ve nane ile hazırladım gün boyu içtim)
kahve

akşam: kereviz çorbası
1 avakado
sarmısaklı yoğurt
1 avuç kuruyemiş

spor: sabah aç karna 30 dk yürüyüş

cumartesi kilom 70 idi
salı 68,9
çarşamba ve perşembe 69
bugüüün 68,4

***2.TAKIM 491. ETAP***

akrep33 (70,3 / / / % )
candy_girl ( 60/ / /%)
krakker (65,9/ / /%)

nidah(65,2/ / / % )

kızlar uzuuuun mesajlar attığım için mesajlarımın üztüneki son liste kolay bulunsun diye buraya taşıdım.
aynı anda başkası paylaşım yaparsa o listeden devam edin

***2.TAKIM 491. ETAP***

akrep33 (70,3 / / / % )
Zereno (106,9 / 106,8/-0,1 /%0,05) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi 2 ye bölündü.
candy_girl ( 60/ / /%)
krakker (65,9/65 / 0.9 /1.4%)

nidah(65,2/ / / % )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…