Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Diyet yalan oldu bugün misafir gelince
Bal kaymak ve börek yedim ama 5 ten sonra daha yemedim bir şey.
Yarın spora yüklenmeliyim ah ki ne ah
ah canım benim düzeni bozuldu mu insanın zor oluyor toparlamak benimde öyle oldu ama yarından itibaren zımba gibi kaldığımız yerden devam edelim

Menum sabah 1 simit peynir birazda bal ve kaymak
Ogle 1.5 mandalina biraz yer fistigi
Aksam fitpack ictim bir batdak
Acikirsam sizce ne yiyim kizlar azbleblebi uzum kahveyle iscsem olurmu sporu daha yapmadim yapinca yazcam
Sabah bayağı cısslar var ama akşam hafif olmuş bence bu akşam acıksanda birşey yeme şekersiz Türk kahvesi tarçınlı süt filan içebilirsin canım meyve tüketme ama

Çok geçmiş olsun canım çok kafası karışık bir menü olmuş fazla fazla cısslar var ama inanıyorum yarından itibaren süper olacak menülerin

gayet hafif bir menü canım, sporun da var ne güzel...cuma günü yapmıyor muyuz kilo bildirimini?

canım sabah fena olmuş ama yine öğleni hafif geçirmişsin

Bu arada 3 mil değil 1 mil yaptım 15 dk te ma etmaje eşliğinde de oynadım 10 dk kadar : D Az oldu sporum ama hiç yoktan iyidir pazartesi takım içi kilo bildirimi var haftasonu kendimizi salmayalım diye herkes bildirim yapsın cuma günkü kilosu ve pazartesi günkü kilosunu :)

canım evet yarından itibaren toparlayacağım inşallah, spor yapabilmen çok güzel bence, bnm halim yok birkaç gündür canım ya sık tartılmak benim moralimi bozuyor ben haftada bir kez tartılıp sürprizle karşılaşıp eksiye düşmüşsem sevinmek istiyorum o yüzden sadece cuma bildirimini tercih edeceğim sanırım...

Bende 1 aydan fazladır spor yapmıyorum Bugün tekrar başladım malesef sevmiyorum sporu ama yapıcam elim mahkum Ya bu pazartesi bildirimleri iyi oluyor aslında takımın kuralı gibi bir şey ama yine de kaptanımıza bir sor istersen bende hergün tartılanlardanım bu şekilde motive oluyorum önemli olan kendimizi nasıl motive ediyorsak öyle devam etmek :)

evet canım aynen nasıl mutlu hissediyorsak öyle motive olmalıyız, sorun yok sorarım sevgili rakibeme de bu kural ne zaman kondu gözden kaçırmışım heralde her neyse :) yap spor canım kilit nokta her ne kadar boğazı tutmak olsa da spor candır diyorum onsuz da olmaz, ben de istiyorum yapmak en kısa zamanda ona da dönmeliyim

ne kadar zamanda işe yaradı cnm? ben 2 gn yaptım, 2 gün ara verdim yapamadım, bu akşamdan devam edicem yine inş midem de kötü korkuyorum kötüleşmesin
1 günde. benimde midem cok yandı ama normalde insanlar çorbanın üstüne o biberin iki katını atıyor. bir şey olsa onlara olur sanırım.

1 günde. benimde midem cok yandı ama normalde insanlar çorbanın üstüne o biberin iki katını atıyor. bir şey olsa onlara olur sanırım.
canımcım ben normalde çok acı yiyen biriyim, bugün midem biraz kötüydü ondan endişe etmiştim, ama iyiyim şükür yine devam edeceğim bu akşam zafere giden yolda her şey mübah dermişim

ah canım benim düzeni bozuldu mu insanın zor oluyor toparlamak benimde öyle oldu ama yarından itibaren zımba gibi kaldığımız yerden devam edelim
Başka seçenek yok. saldımı alıp başını gidiyor.
Zayıflama videolarını izledim de genelde insanlar bir öğün yiyorsa ya da kaçamak yapyıysa sonrasında telafi ederek zayıflamış ya da kilosunu korumuş

kesinlikle öyle canım, bak ben bi zamanlar 55 olmuştum ya nasıl güzel günlerdi saldım kendimi 70lere çıktım robot değiliz ya kaçamağımız olsa bile hemen bir sonraki öğünde veya günde dediğin gibi telafi etmek gerekiyor, benim kardeşim de öyle yapar hep çok denegeli yiyor

Bende bu kez zayıflayınca kesinlikle tekrar geri almakmak için neler cektiğimi düşünerek hareket edicem.
Bende bir ara 62 idim.

Kizlar bu arada zencefil, zerdacal, tarcin ve yogurt kurunu deneyen oldu mu aranzda?
Kuzum ben denedimmm hastanelik etti beniii ben onermiyorum ama yinede sen bilirsinn uzun bir sure bas domesi sorunum oldu hersey normal tamsiyon seker ama basim donuyoduuu hergum 1 kilo verdirecegini bilsemmm agzima sokmm

Biz haftasonları kaçırmaya başlayınca kondu sanırım İnş cnm yaa umarım spor devamlı olur benim için ve sende başlarsın inş cnm

Sabah
1 yumurta
1 domates
5 zeytin
1 dilim peynir
Maydanoz

Ara
Sekersiz kahve

Aksam
Yarim kase corba
4 yemek kasigi kadar peynirli makarna
Canım sen buraya başladığından beri menülerin bayağı azaldı ya hatırlıyor Musun ekmeği nasıl kısıcam diyordun artık nerdeyse hiç yemiyorsun maşallah sana ara öğününe bide meyve ekle istersen vücudun kuvvetsiz kalmasın :)

Biz haftasonları kaçırmaya başlayınca kondu sanırım İnş cnm yaa umarım spor devamlı olur benim için ve sende başlarsın inş cnm
ah canım benim spor hep aklımda ama biraz rahatsız olduğum için kendime yüklenince bayılacak gibi oluyorum, yoğun tempodan herhalde ama kesinlikle başlayacağım inş biraz toparlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…