saol canım benim, evet haklısın ama ya ben tatlı çok seviyorum zaten sabahın 6sında kahvaltı ediyorum ekmeğin accığını da onla yiyorum bir de, yüzde 70 fındık ya katkısız o yüzden sanırım ben yine biraz yiyeceğim canım ya, birden kesemiyorum işte ama sen dediklerinde çok haklısın o ayrı:)İnş cnm hep beraber bu hafta 1. Liğe oynuyoruz :)
Canım azıcık tatlı fazla kaçmış sanki diyetisyen bana kahvaltıda tatlı vermedi onun yerine kuru kayısı vermişti o da bayağı şeker ihtiyacını karşılıyor istersen bir deneonun dışında gayet sağlıklı bir menü :)
Canım sen kendini nasıl hissediyorsan öyle devam et diyette moral de çok önemli bende tamamen kesemiyorum tatlıyı o yüzden seni çok iyi anlıyorum :)saol canım benim, evet haklısın ama ya ben tatlı çok seviyorum zaten sabahın 6sında kahvaltı ediyorum ekmeğin accığını da onla yiyorum bir de, yüzde 70 fındık ya katkısız o yüzden sanırım ben yine biraz yiyeceğim canım ya, birden kesemiyorum işte ama sen dediklerinde çok haklısın o ayrı:)
canım benim anlayışın için çok saolCanım sen kendini nasıl hissediyorsan öyle devam et diyette moral de çok önemli bende tamamen kesemiyorum tatlıyı o yüzden seni çok iyi anlıyorum :)
Zaten katkısızmış ve de çok erken yiyorsun o zaman sorun yok
Sen de saol canım benim birbirimize en çok moral vermeliyiz ki başaralımcanım benim anlayışın için çok saol
canım sabah çok hafif zaten arada da bir şey yememişsin inş menü çok zarar etmezMenum
Sabah
1 kase lahana corbasi+ 1 kase yogurt
Aksam
Gezmelerde oldugum icin yemicektm aslnda esim zorladi popeyes 1 menuyu ikimiz ortak yedik az yemeye calissamda yedim sonuc olarak
Su 2bck lt
canım sabah sadece kaymak krem peynir den birini tercih etsen mi dedim ama onun dışında çok dikkat ediyorsun maşallah, sporun da var çok güzel menü canımpazartesi de kilo bildirimi yapıyorsunuz demek...
ben de bildireyim kilomu bu sabah 67,4
66,1 ile takıma giriyorum hu huuuu
menümü yazayım
bu arada sabahları 40-50 dk yürüymeye devam ediyorum.
sabah:1/2 geyfurt+3 kayısı
2 rafadan yumurta
1 yk krem peynir+çörekotu
turp
2 kaşık kaymak
1 bardak süt
öğlen:yoğurt+2 yemek kaşığı yulaf ezmesi+pul biber
4 kaşık kurufasulye
akşam:1 tabak yeşil fasulye
1 kase kereviz çorba
ayran
1 adet tavuk taşlık
1 kayısı
aralarda aromalı su (meyve + tarçın çubuğu ile yapıyorum) ve sade kahve içiyorum
way beeee maşallahcuma 68,4
pazartesi 67,4
fark 1,0 kg
%1,46
çok geçmiş olsun canım, evet almamışsın bu da bir şeyslm kızlar
başım çatlıyor 2 gündür. hiç halim yok
hafta sonu yoğun geçti dışarlardaydım hep.
kilo verenleri tebrik ediyorum benim cumayla bugun arası -200 sadece
neyse almamışım ya buna şükür.
akşamki ekmekleri sabaha alsan ben de cok daha muhteşem olur sankiMenum sabah yesil elma 1 ceviz
Ara 1 ceviz 1 kayisi goji berry cayi
Ogle 2 dlm 3kmek pirasa 2 kasik yogurt
(Canim cokkk tatli cektii 1 tatli kasigi bal)
Ara az leblebi uzum
Aksam 4 kofte yogurt salata 2 dlm ekmek
canım ya ben de tam tersine hayatımda ilk kez bu kadar uzun süredir yiyorum, gecen fiskobirlikten deneyelim dedim meğer canım fındık istiyormuşCanimmm bu findikkk ezmesine fena halde takmissinnn cokmu seviyosunnn her menude varrrr bende cocukken fistik ezmesini cokkk severdimmmm
canım kek dışında gayet güzel ne kadar dikkat ediyorsun maşallahKAHVALTI
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek biber salçalı
1 dilim kaşar
1 kase yoğurt
2 kuru kayısı
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLE( bebek görmeye gittik)
4-5 kaşık patates salatası
1 dilim kek
ARA
Lohusa şerbeti yarım bardaktan biraz fazla
AKŞAM
1 kase yoğurt çorbası
2 servis kaşığı tavuk patates domates soğanlı tepsi yemeği
3 bardak zayıflama çayı
ve suyu da 1,5-2 ltye tamamlarım inş
aynen öyle beybiiiiSen de saol canım benim birbirimize en çok moral vermeliyiz ki başaralım
saol canım benim, evet haklısın ama ya ben tatlı çok seviyorum zaten sabahın 6sında kahvaltı ediyorum ekmeğin accığını da onla yiyorum bir de, yüzde 70 fındık ya katkısız o yüzden sanırım ben yine biraz yiyeceğim canım ya, birden kesemiyorum işte ama sen dediklerinde çok haklısın o ayrı:)
Teşekkür ederim canım tam mükemmel olmuyor ama napalım yolum uzun bıkmadan güzel bir şekilde devam ederim inş :)canım kek dışında gayet güzel ne kadar dikkat ediyorsun maşallah
Canım kesinlikle tavsiye ederim %70 fındık tamamen doğal çook lezzetli, bi araştır cnm internetten de alınabiliyormuşNerede satılıyor fisko bende mi alsam
Canım evet yol uzun belki ama neler geçmedi ki? Bu yol da geçecek birbirimizin desteğiyle her şey çok güzel olacak :)Teşekkür ederim canım tam mükemmel olmuyor ama napalım yolum uzun bıkmadan güzel bir şekilde devam ederim inş :)
Süper canım bende mi yapsam acaba?Mideme zararı olur mu ki?yeşil çayımı içtim şimdi de yoğurt kürümü yiyorum
Ya benimde canımı çektirdiniz? Babam da cevizli sucuk getirmiş doğal pekmezden zannedersem 1 parmak kalınlığında öğlen ara öğünümde yesem bi sorun olmaz heralde 40 kaloriymişNerede satılıyor fisko bende mi alsam
Canım miktarlarını yazmamışsın ama gayet sağlıklı şeyler afiyet olsunMenüm
Sabah
Haş yumurta, salatalık ,yeşil soğan peynir zeytin az bal ceviz ,yarım simit
Ara elma
Ara az kuruyemiş badem vs ,şekersiz sütlü kahve
Akşam
Tavuklu nohut yemeği, mercimekli bulgur pilavı, yoğurt salata
Ara nar
İnş canım böyle sözlerinizi duyunca kendime daha çok güveniyorum iyi ki varsınız hep beraber fit günlerimiz olsun inşCanım evet yol uzun belki ama neler geçmedi ki? Bu yol da geçecek birbirimizin desteğiyle her şey çok güzel olacak :)
çok güzel bir menü olmuşMenum sabah yesil elma 1 ceviz
Ara 1 ceviz 1 kayisi goji berry cayi
Ogle 2 dlm 3kmek pirasa 2 kasik yogurt
(Canim cokkk tatli cektii 1 tatli kasigi bal)
Ara az leblebi uzum
Aksam 4 kofte yogurt salata 2 dlm ekmek
gayet güzel bir menü olmuşGünaydın kızlarr dünkü menüm
Sabah
1 kk süzme peynir
2 yeşil biber
2 dilim t.bug ekmeği
Ara
1 hurma
Sürekli çay
Akşamüstü
Haşlanmış tavuk
Salata
2 dilim t.bug ekmeği
Ara
Sütlü kahve
Bol bol su
Spor olarakta 3 saat kadar bebişlere alışveriş yaptım
benim evde yaklaşık 2 kilo cevizli sucuk bir de musaka şeklinde sarılan dışı dut pestili içi ceviz olanından var. dün açırdımSüper canım bende mi yapsam acaba?Mideme zararı olur mu ki?
Ya benimde canımı çektirdiniz? Babam da cevizli sucuk getirmiş doğal pekmezden zannedersem 1 parmak kalınlığında öğlen ara öğünümde yesem bi sorun olmaz heralde 40 kaloriymiş
Canım miktarlarını yazmamışsın ama gayet sağlıklı şeyler afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?