Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Çok güzel olmuş canım eğer yeşil çay filan içmiyorsan tavsiye ederim çayların çok faydası oluyor

Çok güzel olmuş canım minnak yemişsin bişey olmaz

Biraz araöğünün fazla olmuş gibi ama yinede güzel canım afiyet olsun

Menu sabah 1ceviz 1kuru kayisI
Ara 1 Yumurta
Ogle kereviz uemegi yogurt
Ara yarim popkek
Aksam ton baligi salata yogurt
Seninkide güzel olmuş canım afiyet olsun

Çok güzel canım

Canım bal tahin pekmezden her gün birini tercih edebilirsin hepsi birarada fazla olmuş, pastada yağsız olsada neticede un şeker var uzak durmaya çalışalım ya da ana öğün yapalım :)

Ara 1 Yumurta
Ara yarim popkek
Hafif güzel olmuş canım hatta bir iki dilim ekmek yiyebilirmişsin

işte o azcık sandığımız cevizli sucukta bol kalori var canım incecik bir dilim ara öğün olabilir yoksa bir parmak ana öğün denginde maalesef

Çok güzel olmuş canım eğer yeşil çay filan içmiyorsan tavsiye ederim çayların çok faydası oluyor
Aynen canım dünden beri bende yeşil çay içmeye karar vermiştim bi kür gördüm onu uygulicam bakalım

Ara 1 Yumurta
Ara yarim popkek
İyi bir menü canım
Canım benim sucuğu öğle yerine tutman iyi olmuş yakmışsındır diye düşünüyorum gerçi kalorisi hakkında hiçbir fikrim yok

Günaydın herkese evet paylaşımlar az bugünlerde inş çoğalır
Canım sucuk zaten çok ince netten de baktım 40 kaloriymiş 1 parmak boyunda sucuk o yüzden canım şekerli birşeyler istediğinde o kadarcık yemeyi düşünüyorum ara öğün olarak tabi tartıda da bugün de eksideydim çok şükür demek ki bir yan etkisi olmamış hem de sağlıklı ve faydalı saol canım tavsiyen için
Yeşilçaya başlamanda süper olmuş faydasını görürsün hemen :

İyi bir menü canım

Canım benim sucuğu öğle yerine tutman iyi olmuş yakmışsındır diye düşünüyorum gerçi kalorisi hakkında hiçbir fikrim yok
Canım benim yediğim kadar 40 kaloriymiş o yüzden ara öğün olarak hem şeker ihtiyacımı karşılar hem de lezzetli birşey ara ara tercih edicem galiba

Afiyet şeker olsun öyleyse tatlımm :) sen yeşil çayı yaprak olarak mı poşet mi yapıyosun canm

Afiyet şeker olsun öyleyse tatlımm :) sen yeşil çayı yaprak olarak mı poşet mi yapıyosun canm
Saol canım :) poşet çay alıyorum bide bana diyetisyenin verdiği eczanede satılan bi karışık bitki çayı var onu içiyorum şimdi bazen onun içine Yeşilçay atıyorum

Ben arada ugrayabiliyorummmmm netim olmuyo misait olmuyommmm ne bilimmmm iste eleeeeee
yawrucum uğrayabildiğinde daha çok yaz bizi mutlu edersin :)
Menum sabah 2 dlm ekmek peynir zeytin domates
Ogle 1 dlm ekmek birazcik ton baligi (aksamdan kalan)domat3s
Ara 1 muz
1 simit
Aksam olabildigince hafif olmaliii az kereviz yerimmmm bide salata
eğer muz ve simit araysa senin için bence akşam daha da bişey yeme canım

Bugünkü menüm
Dün ablam muhallebi getirmişti yemedim dün ama baktım bugün araya gidecek en iyisi yiyim dedim amaaa Sabh yedim kahvaltı yerinee yanında Sütlü kahveyle

Öğlen
İncecik tek lavaşlı çiğ köfte
Ara
1 hurma
Akşam
Ispanak
Yoğurt
2 dilim t.bug ekmeği
Sütlü kahve

bugünkü menüm

sabah: 2 dilim kızarmış tb, biraz salata, 1 kk peynir, birkaç zeytin, biraz fındık ezmesi ve çay
öğlen: 1 ince dilim tb ı ikiye bölüp peynirli tost yaptım yanında 1 domates, 1 trabzon hurması (hani şu domatese benzeyen)
akşam: 1 kase mercimek çorba, 1 kase fırında kıymalı karnabahar
ara: tarçınlı yeşil çay
ara: tek şekerli türk kahvesi

bol su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…