Çok güzel olmuş canım eğer yeşil çay filan içmiyorsan tavsiye ederim çayların çok faydası oluyorBugünde hafif bir menü kızlar
Sabah
Sütlü kahve
10 da
1 kk süzme peynir
2 yk menemen
2 yeşil biber
2 dilim t.bug ekmeği
Ara
1 muz
Akşamüstü
Fırında kabak
Biberli yoğurt
Finalde
Sütlü kahve
2 lt su
20 dk yürüyüş
Çok güzel olmuş canım minnak yemişsin bişey olmazmenüm
sabah: 2 dilim kızarmış tb, biraz salata, 1 kk peynir, zeytin ve fındık ezmesi, çay
ara: yeşil çay
öğlen: 1 kase haşlama kepek makarna+salata+1 kk peynir, çay
ara: 1 mandalina, yarım kk kadar çiko kaplı kestane şekeri (1 tane minicik)
ara: az şekerli türk kahvesi
akşam: 1 kase mercimek çorbası, 1 kase pırasa
ara: yeşil çay içeceğim
yatmadan yoğurt kürü
Biraz araöğünün fazla olmuş gibi ama yinede güzel canım afiyet olsunNerde millet yahu
Menm
Sabah
2dil ekmek soğanlı omlet, az bal ve tahin pekmez , peynir zeytin
Ara: yer fıstığı 4-5 tane,
Sütlü şekersiz kahve
2 yulaflı bisküvi
1dilim de yağsız mozaik pasta
Akşam
Az tavuklu nohut az bulgur pilavı yoğurt salata
Ara nar
Seninkide güzel olmuş canım afiyet olsunMenu sabah 1ceviz 1kuru kayisI
Ara 1 Yumurta
Ogle kereviz uemegi yogurt
Ara yarim popkek
Aksam ton baligi salata yogurt
Çok güzel canımmenüm
sabah: 2 dilim kızarmış tb, biraz salata, 1 kk peynir, zeytin ve fındık ezmesi, çay
ara: yeşil çay
öğlen: 1 kase haşlama kepek makarna+salata+1 kk peynir, çay
ara: 1 mandalina, yarım kk kadar çiko kaplı kestane şekeri (1 tane minicik)
ara: az şekerli türk kahvesi
akşam: 1 kase mercimek çorbası, 1 kase pırasa
ara: yeşil çay içeceğim
yatmadan yoğurt kürü
Canım bal tahin pekmezden her gün birini tercih edebilirsin hepsi birarada fazla olmuş, pastada yağsız olsada neticede un şeker var uzak durmaya çalışalım ya da ana öğün yapalım :)Nerde millet yahu
Menm
Sabah
2dil ekmek soğanlı omlet, az bal ve tahin pekmez , peynir zeytin
Ara: yer fıstığı 4-5 tane,
Sütlü şekersiz kahve
2 yulaflı bisküvi
1dilim de yağsız mozaik pasta
Akşam
Az tavuklu nohut az bulgur pilavı yoğurt salata
Ara nar
Hafif güzel olmuş canım hatta bir iki dilim ekmek yiyebilirmişsinMenu sabah 1ceviz 1kuru kayisI
Ara 1 Yumurta
Ara yarim popkek
işte o azcık sandığımız cevizli sucukta bol kalori var canım incecik bir dilim ara öğün olabilir yoksa bir parmak ana öğün denginde maalesefKAHVALTI(12.00)
Küçük bir üçgen dilim omlet
1 dilim kepekli ekmek biber salçalı
2 dilim peynir
1 kase yoğurt
2 kuru kayısı
ARA
1 parmaktan biraz fazla cevizli sucuk
AKŞAM(17.00)
1 lahmacun
Küçük ayran
Az sivri biber turşusu
Yeşillik turp domates
2 bardak zayıflama çayı
ve suyu da 1,5-2 ltye tamamlarım inş
Yatmadan da yoğurt kürü yapıp yiycem inş
Aynen canım dünden beri bende yeşil çay içmeye karar vermiştim bi kür gördüm onu uygulicam bakalımÇok güzel olmuş canım eğer yeşil çay filan içmiyorsan tavsiye ederim çayların çok faydası oluyor
Günaydın tatlışşGünaydın çıtırcıklarrr bol eksili bir gün diliyorum hepimize
İyi bir menü canımMenu sabah 1ceviz 1kuru kayisI
Ara 1 Yumurta
Ara yarim popkek
Canım benim sucuğu öğle yerine tutman iyi olmuş yakmışsındır diye düşünüyorum gerçi kalorisi hakkında hiçbir fikrim yokKAHVALTI(12.00)
Küçük bir üçgen dilim omlet
1 dilim kepekli ekmek biber salçalı
2 dilim peynir
1 kase yoğurt
2 kuru kayısı
ARA
1 parmaktan biraz fazla cevizli sucuk
AKŞAM(17.00)
1 lahmacun
Küçük ayran
Az sivri biber turşusu
Yeşillik turp domates
2 bardak zayıflama çayı
ve suyu da 1,5-2 ltye tamamlarım inş
Yatmadan da yoğurt kürü yapıp yiycem inş
Ewet yaa paylaşım çok az neden takımda biçok kişi var ama hep bikaç kişi aktif yani motive olamıyoruz yeterinceGünaydın millet, fit ve bol paylsşımlı bir çarşamba olsun
Canım sucuk zaten çok ince netten de baktım 40 kaloriymiş 1 parmak boyunda sucuk o yüzden canım şekerli birşeyler istediğinde o kadarcık yemeyi düşünüyorum ara öğün olarak tabi tartıda da bugün de eksideydim çok şükür demek ki bir yan etkisi olmamış hem de sağlıklı ve faydalı saol canım tavsiyen içinişte o azcık sandığımız cevizli sucukta bol kalori var canım incecik bir dilim ara öğün olabilir yoksa bir parmak ana öğün denginde maalesef
Aynen canım dünden beri bende yeşil çay içmeye karar vermiştim bi kür gördüm onu uygulicam bakalım
Canım benim yediğim kadar 40 kaloriymiş o yüzden ara öğün olarak hem şeker ihtiyacımı karşılar hem de lezzetli birşey ara ara tercih edicem galibaİyi bir menü canım
Canım benim sucuğu öğle yerine tutman iyi olmuş yakmışsındır diye düşünüyorum gerçi kalorisi hakkında hiçbir fikrim yok
Afiyet şeker olsun öyleyse tatlımm :) sen yeşil çayı yaprak olarak mı poşet mi yapıyosun canmCanım sucuk zaten çok ince netten de baktım 40 kaloriymiş 1 parmak boyunda sucuk o yüzden canım şekerli birşeyler istediğinde o kadarcık yemeyi düşünüyorum ara öğün olarak tabi tartıda da bugün de eksideydim çok şükür demek ki bir yan etkisi olmamış hem de sağlıklı ve faydalı saol canım tavsiyen için
Yeşilçaya başlamanda süper olmuş faydasını görürsün hemen :
Saol canım :) poşet çay alıyorum bide bana diyetisyenin verdiği eczanede satılan bi karışık bitki çayı var onu içiyorum şimdi bazen onun içine Yeşilçay atıyorumAfiyet şeker olsun öyleyse tatlımm :) sen yeşil çayı yaprak olarak mı poşet mi yapıyosun canm
Bitki çayı etkili oluyor mu pekiSaol canım :) poşet çay alıyorum bide bana diyetisyenin verdiği eczanede satılan bi karışık bitki çayı var onu içiyorum şimdi bazen onun içine Yeşilçay atıyorum
Ben arada ugrayabiliyorummmmm netim olmuyo misait olmuyommmm ne bilimmmm iste eleeeeeeEwet yaa paylaşım çok az neden takımda biçok kişi var ama hep bikaç kişi aktif yani motive olamıyoruz yeterince
yawrucum uğrayabildiğinde daha çok yaz bizi mutlu edersin :)Ben arada ugrayabiliyorummmmm netim olmuyo misait olmuyommmm ne bilimmmm iste eleeeeee
eğer muz ve simit araysa senin için bence akşam daha da bişey yeme canımMenum sabah 2 dlm ekmek peynir zeytin domates
Ogle 1 dlm ekmek birazcik ton baligi (aksamdan kalan)domat3s
Ara 1 muz
1 simit
Aksam olabildigince hafif olmaliii az kereviz yerimmmm bide salata
Bende diyorum bu kim ki takımda görmedim ama çok girin diyor :) hayırlı olsun canm inşaallah başarı getirsinkızlaar ben kullanıcı adımı değiştirdim, bu sefer en sevdiğim kadın roman kahramanı olan perina ile mucizeyi başarmak istiyorum
Bende diyorum bu kim ki takımda görmedim ama çok girin diyor :) hayırlı olsun canm inşaallah başarı getirsin
Yolla canm :)saol kuzucuuum sonunda biri geldi, walla kendi kendime konuşacaktım artık, dur hemen menümü de yazayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?