valla vücudun şoka girmiştir sabah sabah şaşırtmışsın bu da bir strateji neticedeBugünkü menüm
Dün ablam muhallebi getirmişti yemedim dün ama baktım bugün araya gidecek en iyisi yiyim dedimamaaa Sabh yedim kahvaltı yerinee yanında Sütlü kahveyle
Öğlen
İncecik tek lavaşlı çiğ köfte
Ara
1 hurma
Akşam
Ispanak
Yoğurt
2 dilim t.bug ekmeği
Sütlü kahve
Çok beğendim canım hele de o ekmeği ikiye bölmene bayıldımbugünkü menüm
sabah: 2 dilim kızarmış tb, biraz salata, 1 kk peynir, birkaç zeytin, biraz fındık ezmesi ve çay
öğlen: 1 ince dilim tb ı ikiye bölüp peynirli tost yaptım yanında 1 domates, 1 trabzon hurması (hani şu domatese benzeyen)
akşam: 1 kase mercimek çorba, 1 kase fırında kıymalı karnabahar
ara: tarçınlı yeşil çay
ara: tek şekerli türk kahvesi
bol su
Evet aslında bir olsa daha iyiydi ama 4 te bıraktım :)valla vücudun şoka girmiştir sabah sabah şaşırtmışsın bu da bir strateji neticedeafiyet olsun kuzucum da sanki tek takıldığım akşamki 2 dilim ekmek sanki bir mi olsaydı ki
Bir simit ten sonra toparlamışsın:)Menum sabah 2 dlm ekmek peynir zeytin domates
Ogle 1 dlm ekmek birazcik ton baligi (aksamdan kalan)domat3s
Ara 1 muz
1 simit
Aksam olabildigince hafif olmaliii az kereviz yerimmmm bide salata
gayet güzel canm afiyet olsunBugünkü menüm
Dün ablam muhallebi getirmişti yemedim dün ama baktım bugün araya gidecek en iyisi yiyim dedimamaaa Sabh yedim kahvaltı yerinee yanında Sütlü kahveyle
Öğlen
Ara
1 hurma
Akşam
Ispanak
Yoğurt
2 dilim t.bug ekmeği
Sütlü kahve
Çok iyi kahveyi şekersiz dene daha lezizz. Yeni adın da hayırlı olsun canm:)bugünkü menüm
sabah: 2 dilim kızarmış tb, biraz salata, 1 kk peynir, birkaç zeytin, biraz fındık ezmesi ve çay
öğlen: 1 ince dilim tb ı ikiye bölüp peynirli tost yaptım yanında 1 domates, 1 trabzon hurması (hani şu domatese benzeyen)
bol su
Sağol canım benimÇok beğendim canım hele de o ekmeği ikiye bölmene bayıldım
Afiyet olsun canım güzel, akşam yemeğinden sonra hareketli olduysan no prob benceMenüm
Sabah
Haş yumurta thn pekmez ceviz 1dil ekmek peynir salatalık zeytin yarım kalem böreği
Öğle
Ispanak yoğurt iki dilim ekmek
Ara şekersiz süt fındık bi parça bitter
Akşam az pilav , tavuk patates kızartma değil.
Ara az fındık
Saol canım benim:) ya bn çayı yıllardır sade içerim ama kahveyi şekersiz içim almıyor cnm ya ağır geliyor reflüm varBir simit ten sonra toparlamışsın:)
gayet güzel canm afiyet olsun
Çok iyi kahveyi şekersiz dene daha lezizz. Yeni adın da hayırlı olsun canm:)
Evet canım bana faydası oldu yani diyetimi de mümkün mertebe sıkı (kendime göre tabi) yapmaya çalışıyorum çayların da kilo vermeme etkisi var tabi tavsiye ederim bilhassa YeşilçayBitki çayı etkili oluyor mu peki
Hayırlı olsun canım yeni adınla beraber hayal ettiğin kiloyada ulaşırsın inş :)kızlaar ben kullanıcı adımı değiştirdim, bu sefer en sevdiğim kadın roman kahramanı olan perina ile mucizeyi başarmak istiyorum
Sabah kahvaltı olarak muhallebi bayılırım :) afiyet olsun öğleden sonra birazcık ekmek miktarın fazla olmuş sanki yinede afiyet olsun canımBugünkü menüm
Öğlen
Ara
1 hurma
Akşam
Ispanak
Yoğurt
2 dilim t.bug ekmeği
Sütlü kahve
Süper menü tebrikler :)bugünkü menüm
bol su
Slm canım vermeye çalışıyoruz çok şükür sen nasılsın? Az uğruyorsun sankiSlm kizlar diyet nasil gidiyo verebiliyormusunuz
Bilemedim canım azıcık fazla gibi yinede güzel ama afiyet olsun :)Menüm
Sabah
Haş yumurta thn pekmez ceviz 1dil ekmek peynir salatalık zeytin yarım kalem böreği
Öğle
Ara az fındık
Evet tatlım giriyorsun listeye hayırlı olsun :)
Teşekkür ederim kuzucuuum inşallah:)Evet canım bana faydası oldu yani diyetimi de mümkün mertebe sıkı (kendime göre tabi) yapmaya çalışıyorum çayların da kilo vermeme etkisi var tabi tavsiye ederim bilhassa Yeşilçay
Hayırlı olsun canım yeni adınla beraber hayal ettiğin kiloyada ulaşırsın inş :)
Sabah kahvaltı olarak muhallebi bayılırım :) afiyet olsun öğleden sonra birazcık ekmek miktarın fazla olmuş sanki yinede afiyet olsun canım
Süper menü tebrikler :)
Slm canım vermeye çalışıyoruz çok şükür sen nasılsın? Az uğruyorsun sanki
Bilemedim canım azıcık fazla gibi yinede güzel ama afiyet olsun :)
Evet tatlım giriyorsun listeye hayırlı olsun :)
porsiyonlar büyük değilse fena değil canımMenüm
Sabah
Öğle
Ara az fındık
Bence çok fazla olmuş canım yani kurabiye tatlı döğme kebap hepsi birararda fazlaKAHVALTI(12.00)
1 yumurtalı kıymalı yumurta kendi yağında biraz yağlıydı ama
1 kase yoğurt
Şekersiz çay
ARA
Yarım kahve fincanı beyaz leblebi
AKŞAM
Yarım porsiyon kuşbaşı kebap
Çeyrek lavaş ( ekmek zaten küçüktü)
Yarım kase ezme salata
3-4 kaşık lebeni ( yoğurtlu döğmeli çorba)
3-4 yudum şalgam
Küçücük bir kurabiyenin yarısı
fındık kadar halka tatlı(aşırı ısrar sonrası bunla kurtardım)
( bugün herşeyden azıcık aZıcık oldu)
2 bardak zayıflama çayı
ve suyu da 2 ltye tamamlarım inş
Yatmadan da yoğurt kürü yapıp yiycem inş
ne çayı önerdi merak ettimSaol canım :) poşet çay alıyorum bide bana diyetisyenin verdiği eczanede satılan bi karışık bitki çayı var onu içiyorum şimdi bazen onun içine Yeşilçay atıyorum
böyle az yemeye çalışıyorum ama çok zor oluyorMenu sabah 1ceviz 1kuru kayisI
Ara 1 Yumurta
Ogle kereviz uemegi yogurt
Ara yarim popkek
Aksam ton baligi salata yogurt
KAHVALTI(12.00)
Küçük bir üçgen dilim omlet
1 dilim kepekli ekmek biber salçalı
2 dilim peynir
1 kase yoğurt
2 kuru kayısı
ARA
1 parmaktan biraz fazla cevizli sucuk
AKŞAM(17.00)
1 lahmacun
Küçük ayran
Az sivri biber turşusu
Yeşillik turp domates
2 bardak zayıflama çayı
ve suyu da 1,5-2 ltye tamamlarım inş
Yatmadan da yoğurt kürü yapıp yiycem inş
nazar mı değiyor neMenum sabah 2 dlm ekmek peynir zeytin domates
Ogle 1 dlm ekmek birazcik ton baligi (aksamdan kalan)domat3s
Ara 1 muz
1 simit
Aksam olabildigince hafif olmaliii az kereviz yerimmmm bide salata
sen de kimsin diyecektim ki elosie olduğunu okudum. yeni ismin hayırlı olsunsaol kuzucuuum sonunda biri geldi, walla kendi kendime konuşacaktım artık, dur hemen menümü de yazayım
bugünkü menüm
bol su
Menüm
Sabah
Öğle
Ara az fındık
Hepsi normal yemek ölçümden azdı ama yinede tatlılar olmasa daha iyiydi tabiporsiyonlar büyük değilse fena değil canım
Bence çok fazla olmuş canım yani kurabiye tatlı döğme kebap hepsi birararda fazla
Canım inş yasak değildir isim vermek ama eczanede satılıyor diye söylüyorum fitox ve fitol diye çaylar ilki ödem attıran bi çaymış önce 1-2 hafta onu içtim şimdide diğer çayı içiyorum3 hafta kadarne çayı önerdi merak ettim
nidah sen bizden bişey saklıyomuşsun gibime geliyorhep diyecem bir parça ondan az bundan yazıyorsun ya tam ölçü vermiyorsun ve o yazdıkların genelde cısss şeyler, gerçekten az yiyorsan iyi ama.
bence tahin pekmez fındık çukulata pilav et yemeği gibi şeylerin ölçülerini muhakkak yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?