Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kızlar yarın tartı günü bende yine heyecan tavanda :) inş hepimiz bugün dikkat edelim ben en son 5te tüm yeme işimi bitirmek istiyorum saat 7 gibi de 2 kurukayısı yiycem bağırsaklar çalışsın ve 7 den sonra su bile içmiycem bugünü bu şekilde düşündüm yarın bol bol eksilerimiz olsun inş :)

KAHVALTI(12.00)
1 haşlanmış yumurta
2 kuru kayısı
Biber salçalı 1 dilim kepekli ekmek
1 dilim kaşar
3 yemek kaşığı yoğurt
Şekersiz çay
Domates

ARA
1 Trabzon hurması

ARA
Karnım fena acıktı kızlar bi küçük elma yedim tarçın döküp

AKŞAM
5 pancar sarması
Kuru soğan

3 bardak zayıflama çayı(ekstra yeşilçayda koydum 2sinin içine)
ve su 2 lt
Yatmadan da yoğurt kürü yapıp yiycem inş
Bugünlük böyle niyeyse epey açlık krizine girdim ama akşam yemeğimi yedikten sonra geçti çok şükür hadi kızlar herkes menüsünü yazsın

saol canım benim, aslında yoğurt ve peynir hiç ihmal etmem, sütü biraz daha kullanabilirim saol uyarın için canım :)

selam beybiler şuan yorgunluk kahvemi içerken size yazıyorum

menü:

sabah: 2 dilim ince ve küçük tb dan peynirli tost, salça, zeytin, 1 ince dilim kızarmış olanıyla da finduk yedim ve çaay
ara: yeşil çay
öğlen: 1 kase fırın kıymalı karnabahar, 2 lokma gözleme ve ayran (öğretmenler odasında hunharca yediler ye bir şey olmaz diyorlar valla kızlar iki lokmayla bıraktım sadece 2 lokma, fazlası yok :)
ara: tek şekerli neskafe
ara: 1 trabzon hurması
akşam: 1 kase mercimek çorba, 2 kaşık pilav, 2 parça fırın tavuk
ara: tek şekerli kahvemi içiyorum
ara: birazdan yeşil çayımı içerim

yoğurt kürünü 2 gündür yapamıyorum midem kötüydü, bu akşam inş kaldığım yerden devam, light yoğurt da aldım

canım amacımız bu zaten, ben de ne kadar istiyorum biran önce 60lardan da aşağı ineyim, azimle devam edicez kuzum buradan zuak kalma, birbirimizin desteğiyle toparlayacağız
canım farklı bir menü uyguluyorsun iyi görünüyor ne desem bilemedim
ay aynen kuzum ya heyecan dorukta, inşallahhhh vereceğiz hepimiz yarın olmasa bile sonrakilerde inancımız tam olsun :)

canım menün gayet güzel inş karşılığını alacağız canım

Bugünkü menüm
8:00
Sütlü kahve
10:00
1 kk süzme peynir
1 domates
2 biber
2 dilim t.bug ekmeği
12:00
1 hurma
16:00
Bir kase kıyma sote
1 dilim tb ekmeği
Yoğurt
Biber
17:00
Sütlü kahve
2 lt su

Afiyet olsun canım güzel hafif olmuş

Güzel olmuş canım tebrik ederim çok yememişsin gözleme

Sabah 4yk nesfit sut tarcin 5 badem
Ara musmula
Ogle 2 dlm ekmek peynir yumurta salata
Ara biraz leblebi 1 muz
Aksam az kereviz salata 1 dlm ekmek
perşembeye yakışır canım :)

***2.TAKIM 492.ETAP***

akrep33 (70.8/ / / % )
ecii ( 69.3 / / / % )
Zereno (106.8 / / /% )
ooomarlaaa ( 68.8 / / /% )
krakker (65 / / /% )

nidah(64.5/ / / % )
fahmuh (76.1/ / / % )
Abeyza ( / / / % )yeni üye başlangıç tarihi 22 ekim 2016 başlangıç kilosu....hedef kilosu...
Fantastik ( / / / % )yeni üye başlangıç tarihi 31 ekim 2016 başlangıç kilosu.... hedef kilosu....
Eloisee ( / / / % )yeni üye başlangıç tarihi 31 ekim 2016 başlangıç kilosu.... hedef kilosu....

Pembedüşler ) / / / % ) yeni üye başlangıç tarihi 1 kasım 2016 başlangıç kilosu.... hedef kilosu....

2.TAKIM ORTALAMASI: %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…