- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
beğendim canım akşamın hafif olmuşSabah: 2 dilim kızarmış tb, 1 kase salata, az peynir zeytin ve fındık ezmesi ve çay
Ara: neskafe
Öğlen: 1 kase haşlanmış kepekli makarna ve tavuk
Ara: yeşil çay
Akşam: 1 kase yoğurtlu ıspanak
Ara: tek şekerli türk kahvesi
Bol su
Senin de güzel canım diyete uygun bir menüMenu sabah 2 dlm ekmek peynir zeytin bal
Ara 1muz 1 ayran
Aksam Balık 1dlm ekmek salata
Canım normal o kadar fark ben arka arkaya nerdeyse 10 defa tartılıyorum tartıyı yerinden azcık oynatarak, hepsinde farklı sonuç gösteriyor ama ben en yüksek tarttığı kiloyu baz alıyorumKizlar d iyetisyenden geldim benim tartım tamamen kafayı yemiş diyetisyenden 74.8 ciktim evdeki tartıda 75.3
Ödemde azalma Olmamış listemde değişiklikler oldu
Canım ödem için Yeşilçay filan içiyor musun?Kizlar d iyetisyenden geldim benim tartım tamamen kafayı yemiş diyetisyenden 74.8 ciktim evdeki tartıda 75.3
Ödemde azalma Olmamış listemde değişiklikler oldu
İnş ya evetKizlarrrr Allah aşkına bu haftaaa Gayret edelim +cikMayalim hiçbirimiz
Canım akşam pilav fazla olmuş yarısını yeseydin keşke bide ikramları beğenmedim ama erken kapatman iyi olmuşBugünkü menüm
8:00
Sütlü kahve
10:00
1 kk süzme peynir
1 domates
2 biber
2 dilim t.bug ekmeği
Yeşillik
12:00
1 hurma
14:00
Birkaç tane draje
Kahve
16:00
Etli kuru fasülye 1 kepçe
1 tabak bulgur pilavı
Biber
Aralarda bikaç tane ikram bisküvi yedim o yüzden erken kapattım günü
Su da 2 lt civarı
Beğendim canım sen hataylı msın Biberli ekmek künefe falanKAHVALTI
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek biber salçalı
1 dilim kaşar
Domates
Şekersiz çay
ARA
1 fincan sütlü kahve
AKŞAM
1 lahmacun
1 bardak ayran
Yeşillik-limon-turp
Çatalın ucuyla künefe ( sevmiyorum dedim atlattım gerçekten de sevmiyorum zaten :))
ARA
Yoğurt kürü
3 bardak zayıflama çayı
ve su 2 lt
Spor: 45 dk leslie
Aynen canım ya bende pilavla ikramları beğenmedimCanım akşam pilav fazla olmuş yarısını yeseydin keşke bide ikramları beğenmedim ama erken kapatman iyi olmuş
Yok canım Urfalıyım burda çok yenir biber salçasını yemeklere kullanmıyoruz kahvaltılık olarak tüketiyoruz hatta bizde adı isot reçeliBeğendim canım sen hataylı msın Biberli ekmek künefe falan
Neyse canım yemişsin artık yeşilçayını iç bide biraz spor yaparsan yakarsın biter bu arada bende bayılırım bulgur pilavınaAynen canım ya bende pilavla ikramları beğenmedim
isot reçeli miYok canım Urfalıyım burda çok yenir biber salçasını yemeklere kullanmıyoruz kahvaltılık olarak tüketiyoruz hatta bizde adı isot reçelikünefede çok yeniyor Allahtan sevmiyorum
akşama kadar hiç oturmuyom ki canm daha spor yapacak takatim yok vallaNeyse canım yemişsin artık yeşilçayını iç bide biraz spor yaparsan yakarsın biter bu arada bende bayılırım bulgur pilavınaah ah
Haha bizde vardır öyle değişik isimlerisot reçeli mi
ay çok hoşmuş acının reçelide mi oluyormuşama künefeye bayılırımm yaa bak aklıma düştü valla olsa da yisekkk akşama kadar hiç oturmuyom ki canm daha spor yapacak takatim yok valla
canım senin de yeni adın hayırlı olsun :)Kızlar pembedüşler artık myprincesses
saol canım benimbeğendim canım akşamın hafif olmuş
Senin de güzel canım diyete uygun bir menü
canım menü gayet güzel ama bisküviler değil, sakın ha yeme birdaha, ben önceden okuldan sonra acıkıp bir iki tane yiyordum onlar bile bana kilo aldırmıştıBugünkü menüm
8:00
Sütlü kahve
10:00
1 kk süzme peynir
1 domates
2 biber
2 dilim t.bug ekmeği
Yeşillik
12:00
1 hurma
14:00
Birkaç tane draje
Kahve
16:00
Etli kuru fasülye 1 kepçe
1 tabak bulgur pilavı
Biber
Aralarda bikaç tane ikram bisküvi yedim o yüzden erken kapattım günü
Su da 2 lt civarı
canım benim harikasın lahmacum 1 tane yemişsin, künefe de öyle, 45 dk leslie de süperKAHVALTI
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek biber salçalı
1 dilim kaşar
Domates
Şekersiz çay
ARA
1 fincan sütlü kahve
AKŞAM
1 lahmacun
1 bardak ayran
Yeşillik-limon-turp
Çatalın ucuyla künefe ( sevmiyorum dedim atlattım gerçekten de sevmiyorum zaten :))
ARA
Yoğurt kürü
3 bardak zayıflama çayı
ve su 2 lt
Spor: 45 dk leslie
canım kendini tut bir lokma ile nefsini körle ve yeme lütfen!!!benim feciydi bugün annemdeyim kahvaltıya da börek yapıyoo oyoyy
Canım 1 dilim ye sadece hiç yeme de diyemiyorum o da olmaz ama 1 dilimden birşey olmaz fazlasını yeme canım iradene sahip çık yaparsın biliyorumbenim feciydi bugün annemdeyim kahvaltıya da börek yapıyoo oyoyy
Canım süpersin ya hem menün güzel hem de tatlıya hayır demen işte böyle böyle zayıflıycaz inş :)selam kızlar bugün çok yoğundum hiç boş kalamadım menümü anca yazıyorum
sabah: 2 dilim kızarmış tb, biraz salata, az zeytin peynir, fındık ezmesi ve çay
öğlen: 1 kase yoğurtlu ıspanak
ara: 5-6 tane yaprak sarma
akşam: 1 servis kaşığı sebzeli kremalı tavuk, az salata
ara: orta türk kahvesi
bol su, kızlar arkadaşımla dışarıdaydım tutturdu tatlı alıp paylaşalım diye direndim ve kazandım yemedim çok mutluyum
bu arada şuan yoğurt kürümü yiyorum bir yandan
Saol canım bu hafta daha çok kilo vermek istiyorum o yüzden yapabildiğimin en iyisini yapmaya çalışıyorum inş bu hafta hepimiz çok iyi kilolar veririzcanım benim harikasın lahmacum 1 tane yemişsin, künefe de öyle, 45 dk leslie de
Ah canım derdim depreşti bigün şöyle rahatça alışveriş yapmak bunun büyük bedeni var mı diye sormamak o kadar çok istiyorum ki yine sizin kilolarınız daha normal ben ne yapayımkızlar bugünle ilgili gözlemlerimi ve duygularımı paylaşmak istiyorum sizinle, siz benim yol arkadaşımsınızsabahtan alışveriş merkezine gittik annemle, zaten kendime bir şey bakmaya niyetim yoktu, biraz kilo verip şöyle 5 kilocuk falan öyle bir şeyler bakmak istiyorum...ya kızlar aynada kendimi görüyorum ve çook kalınım yani, vücudum kilo da kaldırmıyor her yerimden pırtlıyor kilolar şekilsizleşiyorum....doğal olarak kıyafetlerin çoğu da yakışmıyor...anca bir çanta aldım yani:)) ama kafama tekrar dank etti yani, dedim kendime bu eziyeti niye çektiriyorum etrafa bakıyorum kızların hepsi dal gibi ya neler giyiyorlar, ben istediğim kiloda olmadığım için istediğim gibi de giyinemiyorum....sonra akşama doğru arkadaşımla çıktım, bakıyorum yine hep öyle çoğunluk zayıf ve fit yani, kendimi tekrar kötü hissettim ve yani artık olmalı başarmalıyım dedim, tatlı fln da yemedim bakalım kızlar inşallah artık bitsin bu kilo çilesi
yememelisinnn ama azcık ucundan yiyebilirsinbenim feciydi bugün annemdeyim kahvaltıya da börek yapıyoo oyoyy
tebrikker canmmselam kızlar bugün çok yoğundum hiç boş kalamadım menümü anca yazıyorum
sabah: 2 dilim kızarmış tb, biraz salata, az zeytin peynir, fındık ezmesi ve çay
öğlen: 1 kase yoğurtlu ıspanak
ara: 5-6 tane yaprak sarma
akşam: 1 servis kaşığı sebzeli kremalı tavuk, az salata
ara: orta türk kahvesi
bol su, kızlar arkadaşımla dışarıdaydım tutturdu tatlı alıp paylaşalım diye direndim ve kazandım yemedim çok mutluyum
bu arada şuan yoğurt kürümü yiyorum bir yandan
Sağol canımmmcanım senin de yeni adın hayırlı olsun :)
Aynen bisküvi deyip geçmemek lazım nerdeyse bi dilim yaşpastayla aynı kalori bazılarıcanım menü gayet güzel ama bisküviler değil, sakın ha yeme birdaha, ben önceden okuldan sonra acıkıp bir iki tane yiyordum onlar bile bana kilo aldırmıştı
Ben uzun zamndır kilolu değilim o yüzden bana şu anki halim çok tuhaf geliyor alışık değilim, önceden her beğendiğim kıyafeti alabiliyordum çünkü bedenim 38 hatta bazen 36 idi ama şimdi birşey deniyorum olmayınca büyük bedeni almayınca kıyafeti çok kötü oluyorkızlar bugünle ilgili gözlemlerimi ve duygularımı paylaşmak istiyorum sizinle, siz benim yol arkadaşımsınızsabahtan alışveriş merkezine gittik annemle, zaten kendime bir şey bakmaya niyetim yoktu, biraz kilo verip şöyle 5 kilocuk falan öyle bir şeyler bakmak istiyorum...ya kızlar aynada kendimi görüyorum ve çook kalınım yani, vücudum kilo da kaldırmıyor her yerimden pırtlıyor kilolar şekilsizleşiyorum....doğal olarak kıyafetlerin çoğu da yakışmıyor...anca bir çanta aldım yani:)) ama kafama tekrar dank etti yani, dedim kendime bu eziyeti niye çektiriyorum etrafa bakıyorum kızların hepsi dal gibi ya neler giyiyorlar, ben istediğim kiloda olmadığım için istediğim gibi de giyinemiyorum....sonra akşama doğru arkadaşımla çıktım, bakıyorum yine hep öyle çoğunluk zayıf ve fit yani, kendimi tekrar kötü hissettim ve yani artık olmalı başarmalıyım dedim, tatlı fln da yemedim bakalım kızlar inşallah artık bitsin bu kilo çilesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?