Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

beğendim canım akşamın hafif olmuş

Menu sabah 2 dlm ekmek peynir zeytin bal
Ara 1muz 1 ayran
Aksam Balık 1dlm ekmek salata
Senin de güzel canım diyete uygun bir menü

Kizlar d iyetisyenden geldim benim tartım tamamen kafayı yemiş diyetisyenden 74.8 ciktim evdeki tartıda 75.3
Ödemde azalma Olmamış listemde değişiklikler oldu

Kizlar d iyetisyenden geldim benim tartım tamamen kafayı yemiş diyetisyenden 74.8 ciktim evdeki tartıda 75.3
Canım normal o kadar fark ben arka arkaya nerdeyse 10 defa tartılıyorum tartıyı yerinden azcık oynatarak, hepsinde farklı sonuç gösteriyor ama ben en yüksek tarttığı kiloyu baz alıyorum

Bugünkü menüm
8:00
Sütlü kahve
10:00
1 kk süzme peynir
1 domates
2 biber
2 dilim t.bug ekmeği
Yeşillik
12:00
1 hurma
14:00
Birkaç tane draje
Kahve
16:00
Etli kuru fasülye 1 kepçe
1 tabak bulgur pilavı
Biber

Aralarda bikaç tane ikram bisküvi yedim o yüzden erken kapattım günü
Su da 2 lt civarı

KAHVALTI
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek biber salçalı
1 dilim kaşar
Domates
Şekersiz çay

ARA
1 fincan sütlü kahve

AKŞAM
1 lahmacun
1 bardak ayran
Yeşillik-limon-turp
Çatalın ucuyla künefe ( sevmiyorum dedim atlattım gerçekten de sevmiyorum zaten :))

ARA
Yoğurt kürü

3 bardak zayıflama çayı
ve su 2 lt
Spor: 45 dk leslie

Canım ödem için Yeşilçay filan içiyor musun?

Kizlarrrr Allah aşkına bu haftaaa Gayret edelim +cikMayalim hiçbirimiz
İnş ya evet

Canım akşam pilav fazla olmuş yarısını yeseydin keşke bide ikramları beğenmedim ama erken kapatman iyi olmuş

Beğendim canım sen hataylı msın Biberli ekmek künefe falan

Beğendim canım sen hataylı msın Biberli ekmek künefe falan
Yok canım Urfalıyım burda çok yenir biber salçasını yemeklere kullanmıyoruz kahvaltılık olarak tüketiyoruz hatta bizde adı isot reçeli künefede çok yeniyor Allahtan sevmiyorum
Aynen canım ya bende pilavla ikramları beğenmedim
Neyse canım yemişsin artık yeşilçayını iç bide biraz spor yaparsan yakarsın biter bu arada bende bayılırım bulgur pilavına ah ah

Yok canım Urfalıyım burda çok yenir biber salçasını yemeklere kullanmıyoruz kahvaltılık olarak tüketiyoruz hatta bizde adı isot reçeli künefede çok yeniyor Allahtan sevmiyorum
isot reçeli mi
ay çok hoşmuş acının reçelide mi oluyormuş ama künefeye bayılırımm yaa bak aklıma düştü valla olsa da yisekkk
Neyse canım yemişsin artık yeşilçayını iç bide biraz spor yaparsan yakarsın biter bu arada bende bayılırım bulgur pilavına ah ah
akşama kadar hiç oturmuyom ki canm daha spor yapacak takatim yok valla

Haha bizde vardır öyle değişik isimler neyse canım çok yorgunmuşsun pilav da erimiştir heralde

selam kızlar bugün çok yoğundum hiç boş kalamadım menümü anca yazıyorum

sabah: 2 dilim kızarmış tb, biraz salata, az zeytin peynir, fındık ezmesi ve çay
öğlen: 1 kase yoğurtlu ıspanak
ara: 5-6 tane yaprak sarma
akşam: 1 servis kaşığı sebzeli kremalı tavuk, az salata
ara: orta türk kahvesi

bol su, kızlar arkadaşımla dışarıdaydım tutturdu tatlı alıp paylaşalım diye direndim ve kazandım yemedim çok mutluyum
bu arada şuan yoğurt kürümü yiyorum bir yandan

Kızlar pembedüşler artık myprincesses
canım senin de yeni adın hayırlı olsun :)
beğendim canım akşamın hafif olmuş

Senin de güzel canım diyete uygun bir menü
saol canım benim
canım menü gayet güzel ama bisküviler değil, sakın ha yeme birdaha, ben önceden okuldan sonra acıkıp bir iki tane yiyordum onlar bile bana kilo aldırmıştı
canım benim harikasın lahmacum 1 tane yemişsin, künefe de öyle, 45 dk leslie de süper

benim feciydi bugün annemdeyim kahvaltıya da börek yapıyoo oyoyy
canım kendini tut bir lokma ile nefsini körle ve yeme lütfen!!!

kızlar bugünle ilgili gözlemlerimi ve duygularımı paylaşmak istiyorum sizinle, siz benim yol arkadaşımsınız sabahtan alışveriş merkezine gittik annemle, zaten kendime bir şey bakmaya niyetim yoktu, biraz kilo verip şöyle 5 kilocuk falan öyle bir şeyler bakmak istiyorum...ya kızlar aynada kendimi görüyorum ve çook kalınım yani, vücudum kilo da kaldırmıyor her yerimden pırtlıyor kilolar şekilsizleşiyorum....doğal olarak kıyafetlerin çoğu da yakışmıyor...anca bir çanta aldım yani:)) ama kafama tekrar dank etti yani, dedim kendime bu eziyeti niye çektiriyorum etrafa bakıyorum kızların hepsi dal gibi ya neler giyiyorlar, ben istediğim kiloda olmadığım için istediğim gibi de giyinemiyorum....sonra akşama doğru arkadaşımla çıktım, bakıyorum yine hep öyle çoğunluk zayıf ve fit yani, kendimi tekrar kötü hissettim ve yani artık olmalı başarmalıyım dedim, tatlı fln da yemedim bakalım kızlar inşallah artık bitsin bu kilo çilesi

Son düzenleme:
Canım 1 dilim ye sadece hiç yeme de diyemiyorum o da olmaz ama 1 dilimden birşey olmaz fazlasını yeme canım iradene sahip çık yaparsın biliyorum

Canım süpersin ya hem menün güzel hem de tatlıya hayır demen işte böyle böyle zayıflıycaz inş :)
canım benim harikasın lahmacum 1 tane yemişsin, künefe de öyle, 45 dk leslie de
Saol canım bu hafta daha çok kilo vermek istiyorum o yüzden yapabildiğimin en iyisini yapmaya çalışıyorum inş bu hafta hepimiz çok iyi kilolar veririz

Ah canım derdim depreşti bigün şöyle rahatça alışveriş yapmak bunun büyük bedeni var mı diye sormamak o kadar çok istiyorum ki yine sizin kilolarınız daha normal ben ne yapayım ama ümitsizlik Yok devam sende istediğin kiloya inince kendine çok güzel kıyafetler alacaksın ve başaracaksın canım benim :)

yememelisinnn ama azcık ucundan yiyebilirsin

tebrikker canmm

canım senin de yeni adın hayırlı olsun :)
Sağol canımmm

canım menü gayet güzel ama bisküviler değil, sakın ha yeme birdaha, ben önceden okuldan sonra acıkıp bir iki tane yiyordum onlar bile bana kilo aldırmıştı
Aynen bisküvi deyip geçmemek lazım nerdeyse bi dilim yaşpastayla aynı kalori bazıları

Ben uzun zamndır kilolu değilim o yüzden bana şu anki halim çok tuhaf geliyor alışık değilim, önceden her beğendiğim kıyafeti alabiliyordum çünkü bedenim 38 hatta bazen 36 idi ama şimdi birşey deniyorum olmayınca büyük bedeni almayınca kıyafeti çok kötü oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…