- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
Aynen benim düsüncelerim. Su zamandan sonra kendimi resetliyorum ben. Kilolarimi vericem, ev almak icin sattigim arabami tekrar alicam ve sosyal hizmet uzmanligi okuyorum bi taraftan onu bitiricem. Hayatimin en güzel zamanlarini bugün ne giysem diye yada bu kiyafetin xl bedeni varmi diye sorarak gecirmek istemiyorum :)kızlar bugünle ilgili gözlemlerimi ve duygularımı paylaşmak istiyorum sizinle, siz benim yol arkadaşımsınızsabahtan alışveriş merkezine gittik annemle, zaten kendime bir şey bakmaya niyetim yoktu, biraz kilo verip şöyle 5 kilocuk falan öyle bir şeyler bakmak istiyorum...ya kızlar aynada kendimi görüyorum ve çook kalınım yani, vücudum kilo da kaldırmıyor her yerimden pırtlıyor kilolar şekilsizleşiyorum....doğal olarak kıyafetlerin çoğu da yakışmıyor...anca bir çanta aldım yani:)) ama kafama tekrar dank etti yani, dedim kendime bu eziyeti niye çektiriyorum etrafa bakıyorum kızların hepsi dal gibi ya neler giyiyorlar, ben istediğim kiloda olmadığım için istediğim gibi de giyinemiyorum....sonra akşama doğru arkadaşımla çıktım, bakıyorum yine hep öyle çoğunluk zayıf ve fit yani, kendimi tekrar kötü hissettim ve yani artık olmalı başarmalıyım dedim, tatlı fln da yemedim bakalım kızlar inşallah artık bitsin bu kilo çilesi
zerenom yaaCanım 1 dilim ye sadece hiç yeme de diyemiyorum o da olmaz ama 1 dilimden birşey olmaz fazlasını yeme canım iradene sahip çık yaparsın biliyorum
Canım süpersin ya hem menün güzel hem de tatlıya hayır demen işte böyle böyle zayıflıycaz inş :)
Saol canım bu hafta daha çok kilo vermek istiyorum o yüzden yapabildiğimin en iyisini yapmaya çalışıyorum inş bu hafta hepimiz çok iyi kilolar veririz
Ah canım derdim depreşti bigün şöyle rahatça alışveriş yapmak bunun büyük bedeni var mı diye sormamak o kadar çok istiyorum ki yine sizin kilolarınız daha normal ben ne yapayımama ümitsizlik Yok devam sende istediğin kiloya inince kendine çok güzel kıyafetler alacaksın ve başaracaksın canım benim :)
evet canım ya ben şuana kadar daha cok hep balık etli olduğum için bu zorluğu yaşadım ama yine de iştahım ağır bastı 2 sene zayıf kaldım sonra yine aynıya döndüm ama artık yeter yemenin sonu yok!!! sen de biran önce eski günlerine döneceksin canım benimyememelisinnn ama azcık ucundan yiyebilirsin
tebrikker canmm
Sağol canımmm
Aynen bisküvi deyip geçmemek lazım nerdeyse bi dilim yaşpastayla aynı kalori bazıları
Ben uzun zamndır kilolu değilim o yüzden bana şu anki halim çok tuhaf geliyor alışık değilim, önceden her beğendiğim kıyafeti alabiliyordum çünkü bedenim 38 hatta bazen 36 idi ama şimdi birşey deniyorum olmayınca büyük bedeni almayınca kıyafeti çok kötü oluyor
kesinlikle öyle canım, xl ını bulsam ne yakışmıyor ki zaten, ben kilolu olunca hiçbir şey bulamıyorum kendime öyle idareten, istediğim gibi giyinemiyorumAynen benim düsüncelerim. Su zamandan sonra kendimi resetliyorum ben. Kilolarimi vericem, ev almak icin sattigim arabami tekrar alicam ve sosyal hizmet uzmanligi okuyorum bi taraftan onu bitiricem. Hayatimin en güzel zamanlarini bugün ne giysem diye yada bu kiyafetin xl bedeni varmi diye sorarak gecirmek istemiyorum :)
pasta hariç süper menü, onu da yakarsın inşallah aman dikkat canımKizlarr netim yokk pek giremiyom
Menum sabah peynir 1dlm ekmek salata domates
Ara 1 elma
Ogle karnibahar haslamasi 3 kasik yogurt
Ara 1 ince dlm pasta kendim yapmistimmmm nasil yedimmm anlamadimmmm bidaha olmaz insallah
Aksam kiymali kabak biraz yerim 1 bardak ayrann
8
Canım pasta hariç güzel o da incecikmiş bi daha yemezsen yakarsın inşKizlarr netim yokk pek giremiyom
Menum sabah peynir 1dlm ekmek salata domates
Ara 1 elma
Ogle karnibahar haslamasi 3 kasik yogurt
Ara 1 ince dlm pasta kendim yapmistimmmm nasil yedimmm anlamadimmmm bidaha olmaz insallah
Aksam kiymali kabak biraz yerim 1 bardak ayrann
8
Sende saol canım benim sende beni çok güzel motive ediyorsun evet başarıcaz inş hep beraber hem dezerenom yaane güzel motive ediyorsun ve moral veriyorsun...kesinlikle bizde bu dayanışma oldukça sırtımız yere gelmeyecek, tüm o fazlalıklardan kurtulacağız, senin yolun belki accık daha uzun ama ben başaracağına eminim canım azmini ve gayretini görüyorum, büyük beden sormadan üzerimize yakışan kıyafetler alacağız canım bu olacak Allahın izniyle birlikte başaracağız...
aynen öyle kuzucuuuumCanım pasta hariç güzel o da incecikmiş bi daha yemezsen yakarsın inş
Sende saol canım benim sende beni çok güzel motive ediyorsun evet başarıcaz inş hep beraber hem de
harikasın canım maşallah aynen devam :)KAHVALTI
2 dilim kepekli ekmek biber salçalı
2 dilim peynir
Şekersiz zencefilli süt
2 kuru kayısı
Şekersiz çay
ARA
Yarım dilim baklava (130 kaloricik)
AKŞAM
1 tabak tirit ( kemik suyu + et)
Yarım biber turşusu
ARA
Yoğurt kürü
1 bardak zayıflama çayı+Yeşilçay
ve su 2 lt
Spor: 3,5 saat hiç oturmadan ev temizliği ( pert oldum)
Canım sabah 2 dilim ekmeği geçme bence bir de 1 tulumba yeseydin çok daha iyi olurdu ama yine sağlıklı bir menü olmuş canım balık çektimenüm
sabah: 2,5 dilim kızarmış tb, yanında salata, lor peyniri, az zeytin, fındık ezmesi ve çay
ara: az şekerli türk kahvesi
öğlen: 1 kase bol yeşillikli patates salatası
ara: sade neskafe
akşam: kızarmış hamsi fazla değil az sayılır yedim, yanında az salata, malum balığın arkasından tatlı yemeden olmaz, 2 tane tulumba yedim
ara: az şekerli türk kahvesi yine
artık yeşil çay ve yatmadan yoğurt kürü yerim bol su içmeye çalışıyorum bugün çok hareketliydim yine spor yok
Saol canım sende öylesinharikasın canım maşallah aynen devam :)
ay kıyamam canım ya, sen de al ye hemen :)) evet haklısın ekmeğe dikkat edeceğim 2 dilim candır, ay walla balıktan sonra midem hep kötü olur onun gafletiyle yedim walla ama şiş hissetmiyorum daha iş çok yakarım inşCanım sabah 2 dilim ekmeği geçme bence bir de 1 tulumba yeseydin çok daha iyi olurdu ama yine sağlıklı bir menü olmuş canım balık çekti
Saol canım sende öylesin
Evet evet alayım inş :) bazen gafletle öyle oluyor yakarsın bencedeay kıyamam canım ya, sen de al ye hemen :)) evet haklısın ekmeğe dikkat edeceğim 2 dilim candır, ay walla balıktan sonra midem hep kötü olur onun gafletiyle yedim walla ama şiş hissetmiyorum daha iş çok yakarım inş
Yaaa canım benim niye böyle ani bi karar aldın beraber başlamıştık tam da 70lerden kurtulmuştun. Bence büyük bir yanlış anlaşılma oldu gerçekten şu an çok üzgünüm. Bence öfkeyle hemen böyle bi karar alma lütfen canım.Ne güzel bi arkadaşlık kurduk burda.Kırılmış olabilirsin fakat arkadaşımızın da niyetinin kötü olduğunu düşünmüyorum sadece bazen insanların uslübu sert olabiliyor bu da mizaçla alakalı bir durum bide yazarak anlaştığımız için ses ve mimikleri duymayıp görmediğimiz için farklı anlaşılabiliyor canım umarım kararını tekrar gözden geçirirsin seni kaybetmek istemiyoruz ve seni seviyoruzKızlar bugün itibariyle takımdan ayrılmak istiyorum. Bu aslında benim isteyerek verdigim bir karar değil çünkü 2 yıl boyunca 72leri yeri geldi 75leri gördüm. 60lı rakamlara inebilmek ne kadar istesemde tek basıma basarabildgim birsey değildi. O yüzden öncelikle bu konuda bana yardımları dokunan başta kaptanıma @akrep33 ,ecii ye, Zereno ya, 88prenses22 ye ve ismini hatrlayamadığım diğer arkadaşlarıma teşekkur ederim. 3.5 aydır bu takımdaym ve kimseyi kırdığımı düşünmüyorum. Ama bilmeyerek birinizi üzdüysem onun da özrünü burdan dilemek istiyorum.bu aksam beni gerçekten kıran bir durumla karsılaştığım icin bu kararı aldım. Konunun detayına inmek istemiyorum zaten bilen arkadaşlar biliyor o yüzden tatsızlık olmadan gitmek istiyorum. Sadece beni kıran detay olduğu için söylemek istedgim şudur ki 25 yıldır ailemden her konuda çok güzel bir terbiye aldığıma eminim. Ailem bana "güzel" konuşmayı öğrettigi gbi baskalarının yanında verilen öğütün öğüt değil hakaret oldugunu da öğretti. Keske bazı arkadaşlarımızda bunu uygulayabilselerdi, çünkü bu da "dinimizin" bi emri. ecii canm senide yarı yolda bıraktığım için özür dilerim. umarım yeni rakibenle çok daha güzel kilolar verirsin :) Tekrar üzerimde destekleriyle, kilo verme konusunda ki tecrübeleriyle manevi anlamda yanımda olan arkadaşlara teşekkur ediyorm. Umarim hepiniz arzu ettginiz kilolara en kısa zamanda ulasırsınız. Hoşçakalın
Yaaa canım benim niye böyle ani bi karar aldın beraber başlamıştık tam da 70lerden kurtulmuştun. Bence büyük bir yanlış anlaşılma oldu gerçekten şu an çok üzgünüm. Bence öfkeyle hemen böyle bi karar alma lütfen canım.Ne güzel bi arkadaşlık kurduk burda.Kırılmış olabilirsin fakat arkadaşımızın da niyetinin kötü olduğunu düşünmüyorum sadece bazen insanların uslübu sert olabiliyor bu da mizaçla alakalı bir durum bide yazarak anlaştığımız için ses ve mimikleri duymayıp görmediğimiz için farklı anlaşılabiliyor canım umarım kararını tekrar gözden geçirirsin seni kaybetmek istemiyoruz ve seni seviyoruz
Ah canım yaa hadi yapmışsın bir hata, toparla bari cumaya kadar, hadi silkelen bugünden itibaren nooo diyoruz kaçamaklaraYaa kızlar dün sabah eşimle çok güzel sıcak pidelerle kahvaltı yaptık akşama kadar bişey yemedim akşamda yemeyecektim ama baskı yaptı akşamda dışarda yedik kebaplar ciğerler galiba biraz fazla oldu
Canım neler oldu bilmiyorum malum sanırım yine watsaptaydınız, ama bu şekilde ayrılıyor olmana üzüldüm daha yolumuz vardı... hakkını helal et cnm bana da yorum yapmıştın gönül meselelerine... yolun acık olsunböyle düşündüğün için çok sağol canım bende sizi sevdim ama böylesi daha iyi olacak benim için. Çünkü beni insanlar dış görünüşümle, karakterimle, kişiliğimle eleştirebilir buna sonuna kadar saygı duyarm ve olabildiğince yumusak karsılarım güler geçerim ama bu aksam olan durum çok daha farklıydı. sonucta hiç kimsenin benim neye ne kadar inandığımı sorgulayamaya üstelik bunu birçok kişinin oldugu bir yerde vaaz verir nitelikte yapmaya hakkı yok. her konuda taviz verebilirim ama bu konuda taviz veremem. çok fazla kırıldım ama kırmak istemediğim için gruptan da aniden çıkmak durumunda kaldm. kimse bunu bi saygısızlık olarak nitelendirmesn lütfen sizden tek isteğim bu. kk ya sırf bu takm için giriyordm artk girer miyim bilmiyorum ama numaranı silmedim arada alıcam senden de güzel haberlerini inşallah :) hadi dikkat edin kendinize. dereceleriniz bol olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?