- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
Ama iki taraflı paylaşım zor olur tatlım benim, bence hazır hayali ve hedefi bir olan azimli kişiler olarak biraraya gelmişsek bir yerde toplanalım ve hep birlikte yolumuza devam edelim,Ellssa sevgili kaptanımız sen aktif olmazsan bu takım aktif olmaz, bence sende artık aramıza katıl hepimizden aktif bir şekilde ve motive olalım, gerçekten tüm takımlar içinde en pasif takımız ve bunu değiştirelim lütfennnn
KesinlikleeeEwet kaptan bayağı fazla Olmuş, daha çok diyet değil de kilo alma programındaymışsın gibi olmuş
Squata yenimi başladın canım.menüm
sabah: 2 dilim kızarmış ekmek, biraz salata, 1 kk peynir, birkaç zeytin, az tahinpekmez ve çay
ara: 1 mandalina
öğlen: 1 kase kısır, 1 lokma (pişi) (lokma tam buğday unundan yapılmıştı ve sadece 1 tane yedim kızlar bu benim için çok büyük başarı cidden son zamanlarda başladı mı böyle şeyleri yemeye, sonunu getiremiyordum insan durduk yere 70leri bulmuyor tabi)
ara: yeşil çay
ara: 1 porsiyon meyve
akşam: 1,5 servis kaşığı kısır ve yine 1 lokma
ara: şuan yeşilçayımı içiyorum
birazdan sütlü sade kahvemi içeceğim ve bol su / yatmadan yoğurt kürü
ve vee bugn sporum da var :) 23 dk kardiyo, 110 mekik, 30 squat, bayağı da bacak, kol ve bel çalıştım, dambıl ve mini pilates topumla
bugun ust katimdaki bor3k getirdiii cok canim cektiii buzluga 1 tane ayirdimm koydumm evde kaymakli lokum vardiii esim yedii icim gitti 2 tanede ondan koydum buzluga 1 ocakta yiycemmm insallah
Çok faydalı canım mutlaka görürsün.yoğurt kürümü yiyorum kızlar umarım fayda verir
Öhöm öhöm çiçekler eve gelebilir efenimBu menuyle 100 gram verdiysennnn ben seni alkisliyorummmmm
Ye sen yeAy saol canım benim bende çok özledim sınavlarda eh işteay benim de motivasyonum çok düştü 3 aydın yemediğim kadar çok yedim bugün Benide motive edin
Ay süper fikir bunu deniycem yaa böylelikle canımın çektiği şeylerde sonra yiycem diye kandırırım kendimi bayıldım buna :)
Plates i hiç sevmedim canımKAHVALTI
2 yumurtalı bol yeşillikli salata
1 lokma ekmekle bal
ARA
Yarım elma
10 badem
AKŞAM
5 kaşık salçalı makarna
1 kase yoğurt
1 kase çorba
1 kase salata
1 biber turşusu
Yemek 5 te bitti 1 buçuk saat pilates 15 dk kardiyo yapıcam inş 3 bardak Yeşilçay ve 2 lt su
Sabah
1 dlm ekmek
1 kaşık tahin pekmez
Ara
1 muz
Öğle
Fırında Kıymalı patates
Ara
Kahve
Akşam
1 minik patates
Tarhana çorbası
Kızlar ikiniz ne kadar az yiyosunuz. Dikkat edin meto durmasın.Menum sabah 2 dlm ekmek peynir salata
Ogle ton baligi marul salatasi
Aksam 1 trabzon hirmasi azcik fistik
Ellerine sağlık canım.
Alakayı anlayamadım ???????Canım ben WhatsApp grubuna dahil olmak istemiyorum, sizler orda devam edecekseniz ben müsaadenizle ayrılmak istiyorum takımdan
Haklısın kaptancım ama bize de hak ver lütfen ben kendi adıma konuşacak olursam takıma geldiğimden beri çok az gördüm seni ha belki normalde aktifsindir bana denk gelmiştir yoğunluğun olabilir ama en azından yeni gelen arkadaşlara bu geçici yoğunluğundan bahsetmiş olsan o zaman daha net olurdu herşey herneyse yanlış anlaşılmaları vs bir yana bırakalım ve bundan sonra hepimiz daha düzenli paylaşımlarda bulunalım lütfeennnn çünkü gerçekten buraya birbirimize destek olalım diye katıldık tek başına çok zor oluyorrr hatta olmuyorrrKızlar hepimizin kendi dünyasında ayrı bi yoğunluğu ve sorumluluğu var. Dönem dönem bu durum fazlalaşabiliyor.
Sizden ricam burda olumsuz cümleler kullanmamanız, takımın sessizliğinden şikayetçi olmamanız.
Bu cümleleri kurmak yerine takımın o an için sesi siz olun.
Ben uzun zamandır takımın kaptanıyım.
Takım listesi ikiye düştüğü de oldu, 15 kişiye yükseldiği de.
En kalabalık olduğu dönemlerde bile tek başına yazdığım çıktığım, geri döndüğümde hala tek başına olduğum halde yine yazdığım oldu ama asla olumsuz ve şikayet içerikli cümleler kullanmadım.
Yoğun toplantılarım, misafirlerim, cenazem, düğünüm, doğum günlerim, iş seyahatlerim, tatil gezilerim, hastane koşturmalarım, duygu değişikliklerim oldu. Hep takımdaydım. Takıma uğrama zamanlarım esnedi ama kopmadı.
Kopartmam da...
Takımdaki herkesi de kendim gibi bildim. O yüzden anlayışla yaklaştım/yaklaşacağım..
Ve bu benim hayat felsefem. Hiç şikayetçi olmam ben yaşam savaşımda. Aksine çözüm odaklı olmaya yoğunlaşırım.
Size de tavsiye ederim. Biz ne kadar olumlu yaklaşırsak gelişmelere, yaşamın bize dönüşü de o kadar olumlu oluyor. Zira negatiflik, kötü sonuçları doğuruyor.
Hadi hep birlikte pozitif olalım. Tüm güzellikler bizimle olsun
Oooo akşam kola.. Süper süper..SABAH
1 minnak parça cevizli sucuk
1 fıstıklı sarma
1 bardak Yeşilçay
KAHVALTI
2 kepekli galeta
2-3 kaşık salata
3 dilim peynir
Şekersiz çay
AKŞAM
1 lahmacun
Közlenmiş patlıcan
Light kola
3 bardak Yeşilçay ve 2 lt civarı su içerim
Spor pilates yapıcam inş
Canım sabahını az zenginleştir. Yumurta süt yeşillik yoğurt..Sabah
2 dlm tb ekmek
3 yk tahin pekmez
Akşam
1 dlm tb ekmek
2 yk tahin pekmez
Tarhana çorbası
Fırında Kıymalı patates
Ayy canım kısır çekti. Pek severim. Tabi pişiyi de.menüm
sabah: 2 dilim kızarmış ekmek, biraz salata, 1 kk peynir, birkaç zeytin, az tahinpekmez ve çay
öğlen: 1 kase kısır, 1 lokma (pişi) (lokma tam buğday unundan yapılmıştı ve sadece 1 tane yedim kızlar bu benim için çok büyük başarı cidden son zamanlarda başladı mı böyle şeyleri yemeye, sonunu getiremiyordum insan durduk yere 70leri bulmuyor tabi)
ve vee bugn sporum da var :) 23 dk kardiyo, 110 mekik, 30 squat, bayağı da bacak, kol ve bel çalıştım, dambıl ve mini pilates topumla
Sabah
2 dlm tb ekmek
3 yk tahin pekmez
Akşam
1 dlm tb ekmek
2 yk tahin pekmez
Tarhana çorbası
Fırında Kıymalı patates
Dünkü menüm
Sabah
1 mandalina 1 portakal
Kahvaltı
Nohut dürümü
Tereyağında yumurta
Peynir
Maydanoz
Nane
Domates
Soğan
Salatalık
Açlık otu çayı
Ekmek
Öğleden sonra yedim öğleyi
Tantuni
Ayran
Bol salata
Turp
Süs biberi
Tere
Maydanoz
Son yemeğim 3 gibiydi
Ara
Türk kahvesi
Ara
Kayısılı form çayı
Ara
Türk kahvesi
Spor
50 dk yürüyüş
6 posta çamaşır katla yerleştir
Ütü yap
Vee mutfak
Kitap
Hileci
Bu sabah 73.9 çıktım tartıda.
Bugünkü menüm
Sabah
1 mandalina 1 portakal
Kahvaltı
Siyah ve yeşil zeytin
Deri peyniri
1 haşlanmış yumurta
Pide
Çay
Ara
Türk kahvesi
Öğleden sonra menüsü
Haşhaşlı bi kaçtane
Mercimekli börek bi tane
1 dilim yaş pasts
1 minik simit
Çay
Gün 2:45 gibi kapandı
Akşam arası
Türk kahvesi
Spor
40 dk yürüyüş
Plates de eklenecek inşallah
Harikasın canım çok beğendim menünü de sporunu damenüm
Kızlar hepimizin kendi dünyasında ayrı bi yoğunluğu ve sorumluluğu var. Dönem dönem bu durum fazlalaşabiliyor.
Sizden ricam burda olumsuz cümleler kullanmamanız, takımın sessizliğinden şikayetçi olmamanız.
Bu cümleleri kurmak yerine takımın o an için sesi siz olun.
Ben uzun zamandır takımın kaptanıyım.
Takım listesi ikiye düştüğü de oldu, 15 kişiye yükseldiği de.
En kalabalık olduğu dönemlerde bile tek başına yazdığım çıktığım, geri döndüğümde hala tek başına olduğum halde yine yazdığım oldu ama asla olumsuz ve şikayet içerikli cümleler kullanmadım.
Yoğun toplantılarım, misafirlerim, cenazem, düğünüm, doğum günlerim, iş seyahatlerim, tatil gezilerim, hastane koşturmalarım, duygu değişikliklerim oldu. Hep takımdaydım. Takıma uğrama zamanlarım esnedi ama kopmadı.
Kopartmam da...
Takımdaki herkesi de kendim gibi bildim. O yüzden anlayışla yaklaştım/yaklaşacağım..
Ve bu benim hayat felsefem. Hiç şikayetçi olmam ben yaşam savaşımda. Aksine çözüm odaklı olmaya yoğunlaşırım.
Size de tavsiye ederim. Biz ne kadar olumlu yaklaşırsak gelişmelere, yaşamın bize dönüşü de o kadar olumlu oluyor. Zira negatiflik, kötü sonuçları doğuruyor.
Hadi hep birlikte pozitif olalım. Tüm güzellikler bizimle olsun
Güzel olmuş canım afiyet olsun fıstık olmasa da olurdu yada çiğ badem daha iyi bir seçim olabilirBugünkü menüm
Sabh
Sütlü kahve
Kahvaltı
1 kk süzme peynir
2 biber
2 dilim t.bug ekmeği
Yeşillik
Ara
Bir avuç fıstık
Maden suyu
Öğleden sonra
1 kase orman kebabı
Akşamüstü
Biberli yoğurt
Akşam
Sütlü kahve
cevizli sucuk fıstıklı sarma bayılırım ama olmamış :) kolayı da hayatından çıkarmalısın benceSABAH
1 minnak parça cevizli sucuk
1 fıstıklı sarma
1 bardak Yeşilçay
KAHVALTI
2 kepekli galeta
2-3 kaşık salata
3 dilim peynir
Şekersiz çay
AKŞAM
1 lahmacun
Közlenmiş patlıcan
Light kola
3 bardak Yeşilçay ve 2 lt civarı su içerim
Spor pilates yapıcam inş
Güzel, sabhı artırabilirsinSabah
2 dlm tb ekmek
3 yk tahin pekmez
Akşam
1 dlm tb ekmek
2 yk tahin pekmez
Tarhana çorbası
Fırında Kıymalı patates
ekmeğin ve tantuninin miktarı fazla değilse güzel olmuşDünkü menüm
Sabah
1 mandalina 1 portakal
Kahvaltı
Nohut dürümü
Tereyağında yumurta
Peynir
Maydanoz
Nane
Domates
Soğan
Salatalık
Açlık otu çayı
Ekmek
Öğleden sonra yedim öğleyi
Tantuni
Ayran
Bol salata
Turp
Süs biberi
Tere
Maydanoz
Son yemeğim 3 gibiydi
Ara
Türk kahvesi
Ara
Kayısılı form çayı
Ara
Türk kahvesi
Spor
50 dk yürüyüş
6 posta çamaşır katla yerleştir
Ütü yap
Vee mutfak
Kitap
Hileci
Bu sabah 73.9 çıktım tartıda.
yaşpasta ve pideyi erken kapatarak dengelemişsinBugünkü menüm
Sabah
1 mandalina 1 portakal
Kahvaltı
Siyah ve yeşil zeytin
Deri peyniri
1 haşlanmış yumurta
Pide
Çay
Ara
Türk kahvesi
Öğleden sonra menüsü
Haşhaşlı bi kaçtane
Mercimekli börek bi tane
1 dilim yaş pasts
1 minik simit
Çay
Gün 2:45 gibi kapandı
Akşam arası
Türk kahvesi
Spor
40 dk yürüyüş
Plates de eklenecek inşallah
sporun pişiyi yok etmiştirmenüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?