- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
işte onu çok isterdim ama benim bebeler şu tlf bile elime almama kızıyorlarKızlar menülerde kitap da görmek istiyorum.
İnş Kaptanım başlıycamKızlar menülerde kitap da görmek istiyorum.
çeşitli ve yeşillikli yemen çok hoşuma gidiyor, güzel ve metabolizmayı şaşırtıcı bir menü olmuş sankiDünkü menüm
Sabah
1 mandalina 1 portakal
Kahvaltı
Nohut dürümü
Tereyağında yumurta
Peynir
Maydanoz
Nane
Domates
Soğan
Salatalık
Açlık otu çayı
Ekmek
Öğleden sonra yedim öğleyi
Tantuni
Ayran
Bol salata
Turp
Süs biberi
Tere
Maydanoz
Son yemeğim 3 gibiydi
Ara
Türk kahvesi
Ara
Kayısılı form çayı
Ara
Türk kahvesi
Spor
50 dk yürüyüş
6 posta çamaşır katla yerleştir
Ütü yap
Vee mutfak
Kitap
Hileci
Bu sabah 73.9 çıktım tartıda.
canım 2de yediklerin baya fazla ama sonrasında da birşey yememişsin heralde yakmışsındır diyorumBugünkü menüm
Sabah
1 mandalina 1 portakal
Kahvaltı
Siyah ve yeşil zeytin
Deri peyniri
1 haşlanmış yumurta
Pide
Çay
Ara
Türk kahvesi
Öğleden sonra menüsü
Haşhaşlı bi kaçtane
Mercimekli börek bi tane
1 dilim yaş pasts
1 minik simit
Çay
Gün 2:45 gibi kapandı
Akşam arası
Türk kahvesi
Spor
40 dk yürüyüş
Plates de eklenecek inşallah
negatiflik gürültüdür :)Kızlar hepimizin kendi dünyasında ayrı bi yoğunluğu ve sorumluluğu var. Dönem dönem bu durum fazlalaşabiliyor.
Sizden ricam burda olumsuz cümleler kullanmamanız, takımın sessizliğinden şikayetçi olmamanız.
Bu cümleleri kurmak yerine takımın o an için sesi siz olun.
Ben uzun zamandır takımın kaptanıyım.
Takım listesi ikiye düştüğü de oldu, 15 kişiye yükseldiği de.
En kalabalık olduğu dönemlerde bile tek başına yazdığım çıktığım, geri döndüğümde hala tek başına olduğum halde yine yazdığım oldu ama asla olumsuz ve şikayet içerikli cümleler kullanmadım.
Yoğun toplantılarım, misafirlerim, cenazem, düğünüm, doğum günlerim, iş seyahatlerim, tatil gezilerim, hastane koşturmalarım, duygu değişikliklerim oldu. Hep takımdaydım. Takıma uğrama zamanlarım esnedi ama kopmadı.
Kopartmam da...
Takımdaki herkesi de kendim gibi bildim. O yüzden anlayışla yaklaştım/yaklaşacağım..
Ve bu benim hayat felsefem. Hiç şikayetçi olmam ben yaşam savaşımda. Aksine çözüm odaklı olmaya yoğunlaşırım.
Size de tavsiye ederim. Biz ne kadar olumlu yaklaşırsak gelişmelere, yaşamın bize dönüşü de o kadar olumlu oluyor. Zira negatiflik, kötü sonuçları doğuruyor.
Hadi hep birlikte pozitif olalım. Tüm güzellikler bizimle olsun
evet canım yeni başladım bugün 2. kez yaptım inş devam ettirmek de istiyorumSquata yenimi başladın canım.
evet kuzum tek başına ve de motive edilmeden olmuyor bu iş o zaman kaldığımız yerden bol paylaşımla devam, kendimizi ifade etmemiz sonucu bi güzel hareket de geldi bugün çok mutlu olduum yorumlaraHaklısın kaptancım ama bize de hak ver lütfen ben kendi adıma konuşacak olursam takıma geldiğimden beri çok az gördüm seni ha belki normalde aktifsindir bana denk gelmiştir yoğunluğun olabilir ama en azından yeni gelen arkadaşlara bu geçici yoğunluğundan bahsetmiş olsan o zaman daha net olurdu herşey herneyse yanlış anlaşılmaları vs bir yana bırakalım ve bundan sonra hepimiz daha düzenli paylaşımlarda bulunalım lütfeennnn çünkü gerçekten buraya birbirimize destek olalım diye katıldık tek başına çok zor oluyorrr hatta olmuyorrr
kaptancım ya keşke sana da ikram edebilme imkanım olsaydı :) ben de cok severim, zaten bol yeşillikli bi kısırdı beğenmene çok sevindimAyy canım kısır çekti. Pek severim. Tabi pişiyi de.
Canım kısırın yanında bol yeşillik turşu yiyebilirsin. Bağırsaklar çalışır.
Kısır güzel bir menü olmuş.
gayet güzel menü kuzucumBugünkü menüm
Sabh
Sütlü kahve
Kahvaltı
1 kk süzme peynir
2 biber
2 dilim t.bug ekmeği
Yeşillik
Ara
Bir avuç fıstık
Maden suyu
Öğleden sonra
1 kase orman kebabı
Akşamüstü
Biberli yoğurt
Akşam
Sütlü kahve
Canım çok güzel olmuş menün tahin pekmezde umarım bol bol süt yapar sende
Afiyet olsun Kaptanım tantuni süper bi seçim
Kaptanım şifa olsun bugünkü menüne bayıldımbörek, yaş pasta ve simit zayıflamak için birebir
Harikasın canım çok beğendim menünü de sporunu da
hemen ekleriz kaptancım harika fikirKızlar menülerde kitap da görmek istiyorum.
evet cnm baya acıktım zaten yaktığımı hissettim :)cevizli sucuk fıstıklı sarma bayılırım ama olmamış :) kolayı da hayatından çıkarmalısın bence
Güzel, sabhı artırabilirsin
ekmeğin ve tantuninin miktarı fazla değilse güzel olmuş
yaşpasta ve pideyi erken kapatarak dengelemişsin
sporun pişiyi yok etmiştir
işte onu çok isterdim ama benim bebeler şu tlf bile elime almama kızıyorlar
no kola lütfen :)SABAH
1 minnak parça cevizli sucuk
1 fıstıklı sarma
1 bardak Yeşilçay
KAHVALTI
2 kepekli galeta
2-3 kaşık salata
3 dilim peynir
Şekersiz çay
AKŞAM
1 lahmacun
Közlenmiş patlıcan
Light kola
3 bardak Yeşilçay ve 2 lt civarı su içerim
Spor pilates yapıcam inş
afiyet olsun cnm öğle yemiyorsun sanırımSabah
2 dlm tb ekmek
3 yk tahin pekmez
Akşam
1 dlm tb ekmek
2 yk tahin pekmez
Tarhana çorbası
Fırında Kıymalı patates
Olagnustuuuu sende benim gibiii fistikcisinnnBugünkü menüm
Sabh
Sütlü kahve
Kahvaltı
1 kk süzme peynir
2 biber
2 dilim t.bug ekmeği
Yeşillik
Ara
Bir avuç fıstık
Maden suyu
Öğleden sonra
1 kase orman kebabı
Akşamüstü
Biberli yoğurt
Akşam
Sütlü kahve
Kaptannn 4ten sonra y3me dedinnnn ben 7ye kadar ojuldayim tenefus aralarindada anca bunlari yiyebiliyommmmPlates i hiç sevmedim canım
Kızlar ikiniz ne kadar az yiyosunuz. Dikkat edin meto durmasın.
Ellerine sağlık canım.
Alakayı anlayamadım ???????
Myprincesses ve nidah sizin geçen cumaki kilolarınızı ve yılbaşı hedefinizi öğrenebilir miyim? Yarışma için
Akşam yatmadan önce okursun yine okursun canım. Kitap okumak şart.işte onu çok isterdim ama benim bebeler şu tlf bile elime almama kızıyorlar
Kuzu biz
Beslenme kutuları yap kendine kuşum. Akşamdan haxırla yeşilliğini felan.Kaptannn 4ten sonra y3me dedinnnn ben 7ye kadar ojuldayim tenefus aralarindada anca bunlari yiyebiliyommmm
Hiçte bile yememCuma 74 düm
Bu sabah 73.9 çıktım
Cuma 73 olmak istiyorum.
Yılbaşı hedefimse 68
Hadi bakalım kim tutar beni.
Sevgili rakibelerim siz yiyebilirsiniz. Rahat olun sıkmayın kendinizi. Hemen tabak hazırlayın kendinize bol karbonhidratlı.
Yiyin gariii
Hiç problem değil canım sen de rakip olabilirsin.hee kaptanmış
Yaw he heeHiçte bile yememakşam annemler kepekli galeta uzattı yemedim cevizli sucuk uzattı yemedim yoğurdumu yedim oturdum açmıyım evet kaptanımı yenicem mi EVVEEEEETTT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?