Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

çeşitli ve yeşillikli yemen çok hoşuma gidiyor, güzel ve metabolizmayı şaşırtıcı bir menü olmuş sanki
canım 2de yediklerin baya fazla ama sonrasında da birşey yememişsin heralde yakmışsındır diyorum
negatiflik gürültüdür :)
Squata yenimi başladın canım.
evet canım yeni başladım bugün 2. kez yaptım inş devam ettirmek de istiyorum
evet kuzum tek başına ve de motive edilmeden olmuyor bu iş o zaman kaldığımız yerden bol paylaşımla devam, kendimizi ifade etmemiz sonucu bi güzel hareket de geldi bugün çok mutlu olduum yorumlara
Ayy canım kısır çekti. Pek severim. Tabi pişiyi de.
Canım kısırın yanında bol yeşillik turşu yiyebilirsin. Bağırsaklar çalışır.
Kısır güzel bir menü olmuş.
kaptancım ya keşke sana da ikram edebilme imkanım olsaydı :) ben de cok severim, zaten bol yeşillikli bi kısırdı beğenmene çok sevindim
gayet güzel menü kuzucum
kıyamam yerim ben onları yeaa

no kola lütfen :)
Sabah
2 dlm tb ekmek
3 yk tahin pekmez

Akşam
1 dlm tb ekmek
2 yk tahin pekmez
Tarhana çorbası
Fırında Kıymalı patates
afiyet olsun cnm öğle yemiyorsun sanırım

Canlarimm yorumlarinizi okudum haklisiniz arttirmam gerek ama tahin pekmez yiyince acikmadim bi türlü )

sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
biraz salça
şekersiz çay

akşam
karnıbahar yemeği
1 dilim ekmek
turşu

spor 30 dk egzersiz. suyu içtim ama yine hesaplayamadm ne kadar oldugunu

işte onu çok isterdim ama benim bebeler şu tlf bile elime almama kızıyorlar
Akşam yatmadan önce okursun yine okursun canım. Kitap okumak şart.

kızlar benim rakibem kaptanımız Ellssa idi, ama onlar Zereno yla rakip olmuşlar yani rakipsizim var mı karşıma çıkmak isteyen
Kuzu biz Zereno ile ezeli rakibiz. Senle olan rakipliğimizi bozmaz bu durum.
Tabi karar yine senin.
Kaptannn 4ten sonra y3me dedinnnn ben 7ye kadar ojuldayim tenefus aralarindada anca bunlari yiyebiliyommmm
Beslenme kutuları yap kendine kuşum. Akşamdan haxırla yeşilliğini felan.

Cuma 74 düm

Bu sabah 73.9 çıktım

Cuma 73 olmak istiyorum.

Yılbaşı hedefimse 68

Hadi bakalım kim tutar beni.

Sevgili rakibelerim siz yiyebilirsiniz. Rahat olun sıkmayın kendinizi. Hemen tabak hazırlayın kendinize bol karbonhidratlı.
Yiyin gariii

Hiçte bile yemem akşam annemler kepekli galeta uzattı yemedim cevizli sucuk uzattı yemedim yoğurdumu yedim oturdum açmıyım evet kaptanımı yenicem mi EVVEEEEETTT

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…