Bunlarin hepsi kahvaltimi yoksa butun ogunlermiiiii ciniiiiimmmmmmmmGüne 1 mandalina ve portakal ile başladım
Kahvaltım
Tereyağında 2 yumurta
Pide
Haşhaşlı ekmek 2 tane
Yarım mercimekli börek
Çeyrek kaşarlı tereyağlı tost
Açlık otu dahil edilmiş çay
Şu an 3. Kupamı içiyorum.
Az sonra şekersiz Türk kahvesi var sırada.
Allahımmm dün akşamki açlık sınavı sonrası sabahın nurunda mutfağa koştumm. Herşey daha bi güzeldii.
Masadaki meyve sepetim görme fonksiyonumu geliştirdi
Mandalina dilimlerini daha bi seve okşaya yedim.. O ne müthiş tatt
Tabi sabah tartıdaki rakamları görmek enn büyük mutluluk
ara öğünlerde çok iyi oluyor açlık bastırıyorOlagnustuuuu sende benim gibiii fistikcisinnn
Allah kabul etsinslm kızlar giremedim pek çocuk tan sebep.
menülerim de sapıttı. yarın oruç tutmayı düşünüyorum inş. doğumdan borçlarım çok. ara ara tutacağım günler kısayken:)
tebriklerGünaydın şekerler
Dün akşam 88 dk platesimi de yaptım.
Sabah kilom 73.3
Kahvaltımm diye başlık attım okuyamadınmı cınımmmmmmBunlarin hepsi kahvaltimi yoksa butun ogunlermiiiii ciniiiiimmmmmmmm
Canım sen erken kalkmışsın ama metonu uyandırmamuşsın. Bi meyve yeseydin çalışsaydı metabolizma. Bu şekilde durdurur kendini.Günaydın kızlar saat 4 ten beri ayaktayım haala kahvaltımı yapmaya fırsat bulamadım sabah sadece Sütlü kahvemi içtim birazdan bebişler uyurlarsa inşallahhhhhh kahvaltı yapıcam
3 kilo az bi rakam değilki.Ben 1 kasımda 78 ile başladım bugün tam 1 ay oldu ve kilom 75 ve çok az kaçamaklı, yaani ben ayda 3 kg dan fazla veremiyorum ne kadar çabalasamda ama aylık hedefime ulaştımbu ay ki hedefim de yine 3 kg ve yılbaşında 72 yim inşallah
Çok haklısın sadece uyanır uyanmaz bir bardak su içiyorum bi saat sonrasında da kahvemi içiyorum çocuklar hiçç fırsat vermiyor istekleri hiç bitmiyorrCanım sen erken kalkmışsın ama metonu uyandırmamuşsın. Bi meyve yeseydin çalışsaydı metabolizma. Bu şekilde durdurur kendini.
Aç kalmak kilo vermek değildir.
Tşk ederim ama herkes 5,6 kg hedeflerken ben 3 kg nun üzerini hayal edemiyorum metabolizmam çokk yavaş oysa akşama kadar doğru düzgün oturmuyorum bile3 kilo az bi rakam değilki.
Tebrikler canım.
Uyandığında metabolizmanı da uyandır canım. İstediğin kadar hareket et, aç kalırsan metobolizman kitler kendini.Çok haklısın sadece uyanır uyanmaz bir bardak su içiyorum bi saat sonrasında da kahvemi içiyorum çocuklar hiçç fırsat vermiyor istekleri hiç bitmiyorr
Tşk ederim ama herkes 5,6 kg hedeflerken ben 3 kg nun üzerini hayal edemiyorum metabolizmam çokk yavaş oysa akşama kadar doğru düzgün oturmuyorum bile
Aslında bazen uyandırmak için bi tane fındık fıstık ya da badem atıyorum, su metabolizmayı uyandırmaz mı acabaUyandığında metabolizmanı da uyandır canım. İstediğin kadar hareket et, aç kalırsan metobolizman kitler kendini.
Yok canım yiyecek gibi olmazAslında bazen uyandırmak için bi tane fındık fıstık ya da badem atıyorum, su metabolizmayı uyandırmaz mı acaba
Okudumdaaaa inanamadım kuzuKahvaltımm diye başlık attım okuyamadınmı cınımmmmmm
Kızlar ben perşembe klasiğim 3 kuru kayısı da yedimKAHVALTI
Peynirli omlet
Minnak bi parça cevizli sucuk
Şekersiz çay
ARA
3 kuru kayısı
10 badem
AKŞAM
1 lahmacun
Yeşillik-limon
Yarım kase havuçlu cacık
1,5 litre su- 3 bardak yeşilçay
Spor: 45dk leslie yapıcam gece :)
Okudumdaaaa inanamadım kuzu
Yarından itibaren 3 gün senin yöntemi kullanicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?