Günaydın kızlar güne pek iyi başlayamıyorum malesef
Gecen hafta reglken : 71
Bu hafta: yine 71
Kilom sabit, şuan şoktayım bunu beklemiyordum onca dikkat ediyorum menü dışına çıkmıyorum ama 3 yıldır nasıl oturduysa kilom demek ki kıpırdayacam diye ödü kopuyor
Kızlar yardıma ihtiyacım var ya bir yerde hata yapıyorum ya da vücudum direniyor ki bnce 2. Yüksek ihtimal çünkü uzun süredir bu kilolardayım, bariz hatam varsa da uyarın lütfen
Ama umudumu kaybetmiş değilim asla! En az kilolarım kadar inatçıyım
Günaydın uykusuz gecelerimin düzensiz beslenmenin sonucu artı olarak dönüyor sanıım.off gitmicek bu kilolar
Günaydın kızlar güne pek iyi başlayamıyorum malesef
Gecen hafta reglken : 71
Bu hafta: yine 71
Kilom sabit, şuan şoktayım bunu beklemiyordum onca dikkat ediyorum menü dışına çıkmıyorum ama 3 yıldır nasıl oturduysa kilom demek ki kıpırdayacam diye ödü kopuyor
Kızlar yardıma ihtiyacım var ya bir yerde hata yapıyorum ya da vücudum direniyor ki bnce 2. Yüksek ihtimal çünkü uzun süredir bu kilolardayım, bariz hatam varsa da uyarın lütfen
Ama umudumu kaybetmiş değilim asla! En az kilolarım kadar inatçıyım
Günaydın uykusuz gecelerimin düzensiz beslenmenin sonucu artı olarak dönüyor sanıım.off gitmicek bu kilolar
Kızlar bana takılın siz de.Benimde malesef+200 gr
Bakalim listeye ekkeyebilicemmi
Yazmıştım tatlım sorum değil geçen hafta 75,7 idim yılbaşı hedefim 72Myprincesses canım sadece sen kaldın yılbaşı hedef kilonu ve cuma günkü kilonu yaz da ekliyim eğer yazdıysan gözümden kaçtıysa kusura bakma canım
Öyle gozukuyo can8mAaa yoksa bu hafta en fazla veren ben miyimm inanamıyorummm _700 gr
Hayır canım hiç bişey yemiyorum. Şu an şekersiz kahvemi içiyorum. Açlığımı acaip bastırıyor.
Kaldı 5.5 kiloo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?