selam kızlar dün sabah tartıda sabit kilomu görünce öyle bir şok oldum ve yıkıldım ki....çünkü geçen hafta regl kenki kilomla aynıydı ki o zaman çok şiştim asla gerçek kilom değil diye düşünmüştüm bu hafta 69 küsuru göreceğimden o kadar umutluydum ama hüsran oldu resmenhani insanın beyni bazen en olumsuza odaklanıyor ya dün moralim çok bozuldu bu yüzden bir anda inancımı kaybettim bu yıllardır vücudumun benimsediği yani baya baya oturmuş olan kilolarımı verebileceğime dair...o yüzden dün ufak tefek de olsa kaçamaklar yaptım kendimle bir kavga gibiydi bu ki haftalardır daha doğrusu 1 aydır cidden dikkat etmeme rağmen nasıl olur da 1 kg bile veremedim???
ama sonra toparladım kendimi, yapcak bişey yok diyet devam ediyor dedim daha yolum vardı...kilolar o kadar inatçı ki şuan yaptığım şeyleri yaparak daha önce epey kilo verdiğim için bir işe yaramıyor sanki ama şöyle de bişey var eskisi gibi yemiyorum sonuçta arada büyük fark var beslenme açısında eninde sonunda vereceğim dedim az yiyorum sonuçta!! yani kızlar kilolar çok inatçı ve vücudum acayip direniyor!! ama bi kilo verme anı oluyor ya vücudun bir şekilde bunu göreceğim yapcak bişey yok
İngilizce örtmeniyim kuzucuum evt yeşil çay olmazsa olmazlardanNe öğretmeniydin canım sen. yeşil çay candır cann:)
Aynen bile bile yedim çok düştüm çünkü o tartı olayından sonra dünçikolata akşam olmamışşşş
İnş kuzucum walla onda bir yere kadar direnicek yapcak bişey yokbazen vücut direniyor detoksla falan şoklamak lazım aslında da ben de hiç gelemem şok olayına.
haftaya kilo vericez inş yıkılmadık ayaktayızz
Sende tiroid var yine 3 kilo verdin cnm bana bak bir de valla dün çok kötü oldum ya böyle inancımı yitirmemek için mücadele veriyorum yani...ama inş bnde verme dönemine giricem inanmak istiyorum yani az yiyorum sonucta bu kiloları alana kadarki yememle kıyaslanamaz bile elbet gitmeliler artık yaniCanım senin yaptığın yanlış bana göre yani geç saatte yemen, daha önce de söylemiştim ben bu yoğurt kürü olayına inanmıyorum ha yoğurdun gerçekten diyete çok faydası var olmazsa olmaz ama gece yenmemeli bende yoğurt yerim sürekli acı pulbiber atarım üzerine de ve gerçekten tokluk hissi veriyor ve içindeki biber de yağların parçalanmasına yardımcı amaaa ben erken saatte yiyorum ve çok erken yemeyi bırakıyorum ona rağmen beni tüm gün ayakta tutuyor tatlım sana tavsiyem belli bi saatten sonra yeme içmeyi bırak ha bi de tiroidine baktır hipotiroid varsa benim gibi çok zor kilo vrrirsin bende de tiroid var
Uzun süre varolan kilolar zor gidiyor ne yazık ki, belki de benim avantajım kısa süre önce almış olmamdır, bi de kaç yaşındasın tatlım bilmiyorum ama yaşın da etkisi var tatlım mesala 30 lu yaşlardan sonra biraz daha zor veriliyor 40 da daha da zor yani yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyorSende tiroid var yine 3 kilo verdin cnm bana bak bir de valla dün çok kötü oldum ya böyle inancımı yitirmemek için mücadele veriyorum yani...ama inş bnde verme dönemine giricem inanmak istiyorum yani az yiyorum sonucta bu kiloları alana kadarki yememle kıyaslanamaz bile elbet gitmeliler artık yani
Ve de asla pes etme tatlım bi süre sabır göstereceksin belki çok çok zor olacak ama az da gitse gitsin neticede ayda 1 kg da versen 10 ay da 10 kg seni ideal kiloya ulaştırırSende tiroid var yine 3 kilo verdin cnm bana bak bir de valla dün çok kötü oldum ya böyle inancımı yitirmemek için mücadele veriyorum yani...ama inş bnde verme dönemine giricem inanmak istiyorum yani az yiyorum sonucta bu kiloları alana kadarki yememle kıyaslanamaz bile elbet gitmeliler artık yani
Uzun süre varolan kilolar zor gidiyor ne yazık ki, belki de benim avantajım kısa süre önce almış olmamdır, bi de kaç yaşındasın tatlım bilmiyorum ama yaşın da etkisi var tatlım mesala 30 lu yaşlardan sonra biraz daha zor veriliyor 40 da daha da zor yani yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor
29 a yeni girdim canım, ya metabolizmamın yavaşladığını düşünmüyorum ama bnce sorun uzun süredir bu kiloda olmamda, yani 2011-12 yıllarında bi 55 lere düşmüştüm sonra alış o alışVe de asla pes etme tatlım bi süre sabır göstereceksin belki çok çok zor olacak ama az da gitse gitsin neticede ayda 1 kg da versen 10 ay da 10 kg seni ideal kiloya ulaştırır
canım sen bu kadar yiyince kilo verebiliyor musun?Sabah
1 mandalina 1 portakal
Kahvaltı
Peynirli pide
2 haşhaşlı
Açlık otu çayı
Öğle
2 dilim kek
3 poğaça
1 simit
Çay
2 siyah zeytin
3 litre su
Canım bu yeni geliştirdiğim teknikle hem yiyip hem kilo vericem inşallah.canım sen bu kadar yiyince kilo verebiliyor musun?
ben dün almışım
dünkü menüm
sabah
1 dlm ekmek
peynir
az krep
ara
1 elma
öğle(3 gibi)
7 tane lahana dolması
2 dlm ekmek
2 bardak ayran
akşam
türk kahvesi
Kaptannnn sen bu menulerlevkilo ber ben diyetiii birakacammmmmSabah
1 mandalina 1 portakal
Kahvaltı
Peynirli pide
2 haşhaşlı
Açlık otu çayı
Öğle
2 dilim kek
3 poğaça
1 simit
Çay
2 siyah zeytin
3 litre su
takipteyim seni bakalim ne olacak. bugün yine fazla kaçırdımCanım bu yeni geliştirdiğim teknikle hem yiyip hem kilo vericem inşallah.
Kaptannnn sen bu menulerlevkilo ber ben diyetiii birakacammmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?