Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bazen vücut direniyor detoksla falan şoklamak lazım aslında da ben de hiç gelemem şok olayına.
haftaya kilo vericez inş yıkılmadık ayaktayızz

Sende tiroid var yine 3 kilo verdin cnm bana bak bir de valla dün çok kötü oldum ya böyle inancımı yitirmemek için mücadele veriyorum yani...ama inş bnde verme dönemine giricem inanmak istiyorum yani az yiyorum sonucta bu kiloları alana kadarki yememle kıyaslanamaz bile elbet gitmeliler artık yani

Uzun süre varolan kilolar zor gidiyor ne yazık ki, belki de benim avantajım kısa süre önce almış olmamdır, bi de kaç yaşındasın tatlım bilmiyorum ama yaşın da etkisi var tatlım mesala 30 lu yaşlardan sonra biraz daha zor veriliyor 40 da daha da zor yani yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor

Ve de asla pes etme tatlım bi süre sabır göstereceksin belki çok çok zor olacak ama az da gitse gitsin neticede ayda 1 kg da versen 10 ay da 10 kg seni ideal kiloya ulaştırır

Kizlarrrr menum sbah yesil elma yogurt
Ara 2 mandalina 1 muz
Ilkindiii disardaydik tavuk doner surum yedim ayran
Oyyyyy iyyyy yarinnn daha guzel bir menumm olur insallahhh

Ve de asla pes etme tatlım bi süre sabır göstereceksin belki çok çok zor olacak ama az da gitse gitsin neticede ayda 1 kg da versen 10 ay da 10 kg seni ideal kiloya ulaştırır
29 a yeni girdim canım, ya metabolizmamın yavaşladığını düşünmüyorum ama bnce sorun uzun süredir bu kiloda olmamda, yani 2011-12 yıllarında bi 55 lere düşmüştüm sonra alış o alış her neyse dediğin gibi pes etmek yok canım zaman da alsa 1-2 kilo gitse ilk o bile bana moral verecek gerisi de gelecek inşallah

menüm

sabah: 2 dilim kızarmış tb, biraz salata, lor peyniri, zeytin ve accık tahinpekmez çay
öğlen: 2 dilim tbdan kaşarlı tost, yanında salça ve lor peyniri
ara: sütlü sade kahve
ara: tarçınlı yeşil çay
akşam: 1 kase pırasa yemeği ardından 1 porsiyon meyve
ara: tarçınlı yeşil çay
ara: 1 mandalina ve şimdi az şekerli türk kahvemi içtim

yatmadan yoğurt kürü yapsam mı bilemiyorum daha önce de denemiştim faydasını görenler varsa bi yorum yapsın çünkü piremsess arkadaşım faydalı olmadığını söylüyor

internette biraz okudum da yoğurt kürüne devam etmeye karar verdim, şuan yaptım yiyorum :) yalnızca vaktini biraz erkene aldım bu akşam geç yatacağım 2 saat sonra falan

Sabah
Zeytin
Peynir
Ekmek
Şekersiz Çay

Ara
Kahve

Akşam
Ekmek
Izgara et
Ayran
Salata

Sabah
1 mandalina 1 portakal

Kahvaltı
Peynirli pide
2 haşhaşlı
Açlık otu çayı

Öğle
2 dilim kek
3 poğaça
1 simit
Çay
2 siyah zeytin

3 litre su

Sabah
1 mandalina 1 portakal

Kahvaltı
Peynirli pide
2 haşhaşlı
Açlık otu çayı

Öğle
2 dilim kek
3 poğaça
1 simit
Çay
2 siyah zeytin

3 litre su
canım sen bu kadar yiyince kilo verebiliyor musun?
ben dün almışım
dünkü menüm

sabah
1 dlm ekmek
peynir
az krep

ara
1 elma

öğle(3 gibi)
7 tane lahana dolması
2 dlm ekmek
2 bardak ayran

akşam
türk kahvesi

canım sen bu kadar yiyince kilo verebiliyor musun?
ben dün almışım
dünkü menüm

sabah
1 dlm ekmek
peynir
az krep

ara
1 elma

öğle(3 gibi)
7 tane lahana dolması
2 dlm ekmek
2 bardak ayran

akşam
türk kahvesi
Canım bu yeni geliştirdiğim teknikle hem yiyip hem kilo vericem inşallah.

Bu hafta hergün tartılmama kararı aldım.
Sadece Pazartesi ve Cuma.

O yüzden yarın sabahı iple çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…