Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Menüm

Sabah
1 portakal

Kahvaltı
Yeşil ve siyah zeytin
Pide
Deri peyniri
Çay

Ara
Türk kahvesi

Öğleden sonra
Peynirli Karadeniz pidesi
Çay
Açlık otu çayı

Şu an kahve içiyorum

Spor
50 dk yürüyüş

Kitap
Hileci

Hafta sonu bozmicam işte.

Hedefime 5.5 kilo kalmış ve elimde 4 hafta var.

5.5 kiloyu 4 haftaya bölersek 1.375 kilo her hafta vermem gereken kilo.

O zaman bu hafta hedefimi değiştiriyorum.
Not alın arkadaşlar.

Bu hafta hedefim 1.400 gr

Kaptanım bilirsin iddiayı severim Ben kaç yapsam hedefimi? Tmm tmm 1,9 yapıyorum yani haftaya 101,9 olucam inş

Kaptanım bilirsin iddiayı severim Ben kaç yapsam hedefimi? Tmm tmm 1,9 yapıyorum yani haftaya 101,9 olucam inş
Bak yapma etme.
Gel sen hedefini gramda sabitle.
Mesela 100 gr.
Ne dersinp
bu aralar geç uyuduğum için geç kalkıyorum ve kahvaltı yapamıyorum ki zaten hiç sevmem
Kahvaltı mı sevmiyosun?
En sevdiğim menüdür kahvaltı.

Öyle gozukuyo can8m

Tebrikler
Tşkler tatlım :)

Kilo verenleri tebrik ediyorum Ellssa 3ten sonra hiçbirşeyi yemiyor musun meyve kuruyemiş vs bile
Bende 3 ten sonra hiçbirşey yemiyorum başka türlü veremem çünkü

Ewet akşamın bayağı cıss olmuş :)

Canım benim başlangıç kilom 78

Güzel olmuş

Hedefime 5.5 kilo kalmış ve elimde 4 hafta var.

5.5 kiloyu 4 haftaya bölersek 1.375 kilo her hafta vermem gereken kilo.

O zaman bu hafta hedefimi değiştiriyorum.
Not alın arkadaşlar.

Bu hafta hedefim 1.400 gr
İnşallah canım benim hedefim haftada 700 gr fazlası mümkün değil

Canım güzel ama ekmek miktarını net yazarsan daha iyi olur

Oooo sen de bendensin artık öylemiii..
Hadi bakalım hep birlikte hedefimize doğru koşarak ilerlicez inşallah.

Oooo sen de bendensin artık öylemiii..
Hadi bakalım hep birlikte hedefimize doğru koşarak ilerlicez inşallah.
Ben hep 3 te bırakıyorum aslında benim zayıflama taktiğim bu yeni başlamadım tatlım mesela ben geç bıraktığımda tüm gün 1000 kalori alsamda 1 saat yürüsem de veremiyordum

selam kızlar dün sabah tartıda sabit kilomu görünce öyle bir şok oldum ve yıkıldım ki....çünkü geçen hafta regl kenki kilomla aynıydı ki o zaman çok şiştim asla gerçek kilom değil diye düşünmüştüm bu hafta 69 küsuru göreceğimden o kadar umutluydum ama hüsran oldu resmen hani insanın beyni bazen en olumsuza odaklanıyor ya dün moralim çok bozuldu bu yüzden bir anda inancımı kaybettim bu yıllardır vücudumun benimsediği yani baya baya oturmuş olan kilolarımı verebileceğime dair...o yüzden dün ufak tefek de olsa kaçamaklar yaptım kendimle bir kavga gibiydi bu ki haftalardır daha doğrusu 1 aydır cidden dikkat etmeme rağmen nasıl olur da 1 kg bile veremedim???

ama sonra toparladım kendimi, yapcak bişey yok diyet devam ediyor dedim daha yolum vardı...kilolar o kadar inatçı ki şuan yaptığım şeyleri yaparak daha önce epey kilo verdiğim için bir işe yaramıyor sanki ama şöyle de bişey var eskisi gibi yemiyorum sonuçta arada büyük fark var beslenme açısında eninde sonunda vereceğim dedim az yiyorum sonuçta!! yani kızlar kilolar çok inatçı ve vücudum acayip direniyor!! ama bi kilo verme anı oluyor ya vücudun bir şekilde bunu göreceğim yapcak bişey yok

dünkü menüm

sabah: 2 dilim kızarmış tb, biraz salata, 1 kk peynir, az zeytin, az tahinpekmez ve çay
ara: neskafe
öğlen: 1 kase etli nohut yemeği
ara: 1 mandalina, 1 kk çikolata
akşam: 1 kase etli nohut yanında 4 kaşık pilav
ara: 1 yeşilçay, 1 kk çikolata

yatmadan yoğurt kürü

Günaydın uykusuz gecelerimin düzensiz beslenmenin sonucu artı olarak dönüyor sanıım.off gitmicek bu kilolar
gidecek canım öyle bir gidecek ki ama zaman işte, çok uzun zamandır varlar ve şahsen benim vücudum şuan deli gibi direniyor
Bnede sadece cuma gunu az kacamak yaptim gunlerdir ac uyuyorum ama olmuyo
Benim malum donem gecikti sanirim o yuzden eksi olamiyorum
Cepten ya,iyorum idare edin alısana kadar
o yüzden olabilir canım benim ama benim ondan da değil
Kızlar bana takılın siz de.
3 den sonrs sıfır yemek..
isterdim ama mümkün değil benim için biraz daha sabır edeceğim
Aaa yoksa bu hafta en fazla veren ben miyimm inanamıyorummm _700 gr
tebrikler canım çok sevindim senin adına
erken bitirmen iyi canım ama akşam çok olmuş bence hele de o pasta
ellerine sağlık ama benim durumum ne kadar da vahim görünüyor
afiyet olsun canım
Yılbaşı hedefime iyice yaklaşmak istiyorum bu hafta.
inşallah canım
hu huuu çok iddialı gördüm seni
afiyet olsun kuzucuum ama gofret cıss
bu aralar geç uyuduğum için geç kalkıyorum ve kahvaltı yapamıyorum ki zaten hiç sevmem
ama canım kahvaltı metabolizmanı çalıştırman açısından da çok önemli

Canım senin yaptığın yanlış bana göre yani geç saatte yemen, daha önce de söylemiştim ben bu yoğurt kürü olayına inanmıyorum ha yoğurdun gerçekten diyete çok faydası var olmazsa olmaz ama gece yenmemeli bende yoğurt yerim sürekli acı pulbiber atarım üzerine de ve gerçekten tokluk hissi veriyor ve içindeki biber de yağların parçalanmasına yardımcı amaaa ben erken saatte yiyorum ve çok erken yemeyi bırakıyorum ona rağmen beni tüm gün ayakta tutuyor tatlım sana tavsiyem belli bi saatten sonra yeme içmeyi bırak ha bi de tiroidine baktır hipotiroid varsa benim gibi çok zor kilo vrrirsin bende de tiroid var

selam kızlar, kayınvalidem bende, bazlama yapıyor mutfaktan gelen kokulara dayanamayan ben gittim yarım bazlama içine tulum peyniri doldurdum yedim.

akşam bişe yemicem , tamam kızmayın

çikolata akşam olmamışşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…