Sabah
1 has. Yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 zeytin
Ara
Yesilcay
Aksam
Yarim kase corba
3 yemek kasgi patates yemegi
1 diliim ekmek
1 kase yogurt
Uyumadan once tekrar yesilcayimi icicem insallah.
Ekmeği kopartarak yedim canım. Çok tazeydi fasulyeye banarak yedim. Miktarını bilemedim.Aslnda menün guzel canm zararli pek birsey de yok ama bu kadar dolu dolu bir menuyle kilo verme isi nasil olucak arzu ve seni sıkı takipteyim bakalm :)
Sabah ki ekmek 3 yerine 2 olsaymis daha iyi olurmus sanki kaptanm.
Menunu cok begendim canim.
Aslnda menun guzelmis keske abur cuburlar olmasaymis.
Guzel bir menu olmus canm. Ekmek kac dilim ekmek :)
Guzel bir menu olmus canm bugunde.
Dünkü menüm
Sabah
Sütlü kahve
Kahvaltı
Nesfit
Öğle
2 parça fırında tavuk
Yoğurt
Ara
Yoğurt
3 te
Sütlü kahve
Spor 50 mekik
Canım akşam ekmek olmasaymış iyiymiş. Çorba ekmek yerine geçiyor zaten ve patates .Sabah
1 has. Yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 zeytin
Ara
Yesilcay
Aksam
Yarim kase corba
3 yemek kasgi patates yemegi
1 diliim ekmek
1 kase yogurt
Uyumadan once tekrar yesilcayimi icicem insallah.
Akşam misafirlikteydik galiba.menum:
sabah menemen,2dilim ekmek,tahin pekmez,ceviz
ara:kahve şekersiz,ceviz,pestil
akşam 18.00 gibi bir dilim kek,yarm kase çorba , 1,5 kase kısır ,ayran
20:00 nar yedim
Tatlım aynı durum bende de bugün fazlasıyla vardı Kaptanımla konuştum çok iyi geldi biz fazla gözümüzden büyütüyoruz heralde sabırlı ol menülerin gayet iyi bence sabah yediğim bi lokma tatlıdan değilde belki spora ihtiyacın vardır mesela ben 2 hafta önce 2 kilo vermiştim ya onda sabah akşam spor yapıyodum spor yapınca menüler de düzene giriyordu geçen hafta ve bu hafta spor hiç yapamadım nerdeyse menüler de uçtu doğal olarak kendime olan güvenimde sarsıldı 19kilo verdikten sonra kendimi daha iyi hissediyordum hala şişmandım ama farkediyodum aradaki farkı ama bu hafta eski ben gibi geliyorum kendime ama artık attım ben olumsuz eski düşünceleri kafamdan bugüne bakıcam yarın hepimiz için yepyeni bi gün olsun inşselam kızlar bugünkü alışveriş maceram kabus gibiydi, annem kabinde bir ara dedi ki, kızım ne ara aldın bu kadar kiloyu !! yine de bişeyler almayı başardım ama bir de bana sorun, benim tip kiloyu kaldırmıyor her yanımdan kat kat cıkıyor off
Ve de şuna karar verdim bende yanlış birşeyler var kesinlikle, ya tatlıdan vazgecememem sabah 6da bile olsa, ya da sporu ihmal etmem bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum inancım zayıflıyor sanki...
sabah: 2 dilim kızarmış tb, biraz lor peyniri, yanında salça, az reçel bandım ve çay
öğlen: 2 lahmacun
ara: türk kahvesi (saat 3te)
şuan yeşil çayımı içiyorum bugün bende günü erken kapatmış oldum daha da bir şey yemedim
Tatlım ben galiba vazgeçtim bu menüden sürekli Yeni öğün geliyo stres vs zaten adam akıllı da uyamadım 2 ana 2 ara öğün bana daha iyi geliyordu sankiAslnda menün guzel canm zararli pek birsey de yok ama bu kadar dolu dolu bir menuyle kilo verme isi nasil olucak arzu ve seni sıkı takipteyim bakalm :)
Bende sizdenim illa hergün ağzıma bi lokma koyucam nasıl vazgeçicez bilmiyorumtatlıdan ben de vazgeçemiyorum o yüzden yapıştı kaldı bu göbek
menum:
sabah menemen,2dilim ekmek,tahin pekmez,ceviz
ara:kahve şekersiz,ceviz,pestil
akşam 18.00 gibi bir dilim kek,yarm kase çorba , 1,5 kase kısır ,ayran
20:00 nar yedim
Canım akşam ekmek olmasaymış iyiymiş. Çorba ekmek yerine geçiyor zaten ve patates .
ayy niye bilmiyorum ama o menüden nedense bende çok umutlu değildim canm. sen eski usulünle zaten kısa zamanda çok güzel yollar katettin. o yüzden kendini sıkmadan aynen devamTatlım ben galiba vazgeçtim bu menüden sürekli Yeni öğün geliyo stres vs zaten adam akıllı da uyamadım 2 ana 2 ara öğün bana daha iyi geliyordu sanki
Sabah
Yarım simit
1 kk peynir
Ara
Yarım kase yoğurt
Öğle
Tavuklu salata
Akşam
1 pors kuru fasulye
1 dlm tb ekmek
Ara
Sütlü kahve
Menüm
Sabah. 10.00
Türk kahvesi
Öğlen. 12.00
1 tatlı kaşığı menemen
4 dilim peynir
3 zeytin
2 dilim ekmek
Çay
Akşam. 16.00
2 çatal ızgara sucuk
6 pirzola
3 közlenmiş biber
2 közlenmiş domates
3 lokma kadar pide
Salata
3 bardak ayran
2 kupa yeşilçay karışımı
Spor
1 saat karda koşturup kartopu oynamaca
Şu an acaip hamlamış durumdayım. Karda ne zordu hareket etmek. Nefes nefese kartopu oynamak. Çay ilaç gibi geliyor şimdi.
Ben sadece 4,5 ay emzirebildim maalesef yaş 333ten sonra bişey yemedim demek, süper yaç emziriyormuydun sen de cnm?
Aynen canım bildiğim yoldan gidicem inş :)ayy niye bilmiyorum ama o menüden nedense bende çok umutlu değildim canm. sen eski usulünle zaten kısa zamanda çok güzel yollar katettin. o yüzden kendini sıkmadan aynen devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?