Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ekmeği kopartarak yedim canım. Çok tazeydi fasulyeye banarak yedim. Miktarını bilemedim.

Sabah
1 has. Yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 zeytin

Ara
Yesilcay

Aksam
Yarim kase corba
3 yemek kasgi patates yemegi
1 diliim ekmek
1 kase yogurt

Uyumadan once tekrar yesilcayimi icicem insallah.
Canım akşam ekmek olmasaymış iyiymiş. Çorba ekmek yerine geçiyor zaten ve patates .

menum:

sabah menemen,2dilim ekmek,tahin pekmez,ceviz

ara:kahve şekersiz,ceviz,pestil

akşam 18.00 gibi bir dilim kek,yarm kase çorba , 1,5 kase kısır ,ayran

20:00 nar yedim
Akşam misafirlikteydik galiba.
Canım akşam menü sonrası meyve yeme. Meyveni gün içinde ara olarak tüket.

Tatlım aynı durum bende de bugün fazlasıyla vardı Kaptanımla konuştum çok iyi geldi biz fazla gözümüzden büyütüyoruz heralde sabırlı ol menülerin gayet iyi bence sabah yediğim bi lokma tatlıdan değilde belki spora ihtiyacın vardır mesela ben 2 hafta önce 2 kilo vermiştim ya onda sabah akşam spor yapıyodum spor yapınca menüler de düzene giriyordu geçen hafta ve bu hafta spor hiç yapamadım nerdeyse menüler de uçtu doğal olarak kendime olan güvenimde sarsıldı 19kilo verdikten sonra kendimi daha iyi hissediyordum hala şişmandım ama farkediyodum aradaki farkı ama bu hafta eski ben gibi geliyorum kendime ama artık attım ben olumsuz eski düşünceleri kafamdan bugüne bakıcam yarın hepimiz için yepyeni bi gün olsun inş

Aslnda menün guzel canm zararli pek birsey de yok ama bu kadar dolu dolu bir menuyle kilo verme isi nasil olucak arzu ve seni sıkı takipteyim bakalm :)
Tatlım ben galiba vazgeçtim bu menüden sürekli Yeni öğün geliyo stres vs zaten adam akıllı da uyamadım 2 ana 2 ara öğün bana daha iyi geliyordu sanki
tatlıdan ben de vazgeçemiyorum o yüzden yapıştı kaldı bu göbek
Bende sizdenim illa hergün ağzıma bi lokma koyucam nasıl vazgeçicez bilmiyorum

Menüm

Sabah. 10.00
Türk kahvesi

Öğlen. 12.00
1 tatlı kaşığı menemen
4 dilim peynir
3 zeytin
2 dilim ekmek
Çay

Akşam. 16.00
2 çatal ızgara sucuk
6 pirzola
3 közlenmiş biber
2 közlenmiş domates
3 lokma kadar pide
Salata
3 bardak ayran

2 kupa yeşilçay karışımı

Spor
1 saat karda koşturup kartopu oynamaca

Şu an acaip hamlamış durumdayım. Karda ne zordu hareket etmek. Nefes nefese kartopu oynamak. Çay ilaç gibi geliyor şimdi.

menum:

sabah menemen,2dilim ekmek,tahin pekmez,ceviz

ara:kahve şekersiz,ceviz,pestil

akşam 18.00 gibi bir dilim kek,yarm kase çorba , 1,5 kase kısır ,ayran

20:00 nar yedim

meyve konusunda uyarıcaktm ama zaten kaptanm söylemiş :)

Canım akşam ekmek olmasaymış iyiymiş. Çorba ekmek yerine geçiyor zaten ve patates .

patatesi biliyordum ama çorba konusunu da kulağıma küpe yaptm dikkat edicem kaptanım.

Tatlım ben galiba vazgeçtim bu menüden sürekli Yeni öğün geliyo stres vs zaten adam akıllı da uyamadım 2 ana 2 ara öğün bana daha iyi geliyordu sanki
ayy niye bilmiyorum ama o menüden nedense bende çok umutlu değildim canm. sen eski usulünle zaten kısa zamanda çok güzel yollar katettin. o yüzden kendini sıkmadan aynen devam

Sabah
Yarım simit
1 kk peynir

Ara
Yarım kase yoğurt

Öğle
Tavuklu salata

Akşam
1 pors kuru fasulye
1 dlm tb ekmek

Ara
Sütlü kahve

güzel olmuş rakibem.

niyeyse yorum konusunda kararsız kaldm kaptanım. tam olarak şu olmamıs diyebileceğim birşey yok ama fazla mı kaçmış akşam ne.

Dünkü menüm biraz fazla oldu sanki bi de akşama kaldım mecbur ama telafi etmeye çalşcam bugün
Kahvaltı
5 zeytin
Çeçil peynir
1 simit
Yeşillik

Ara
Helva 2 yk kadar

Akşam
Mangal vardı ama abartmadım yanında 2 dilim ekmek Bol salata yedim

Sonrasında da yeğenimin doğum günü vardı dolu bi tabak tutuşturdu elime ama yaşpastaya poğaçaya hiç dokunmadım sadece 1 tane çikolata topu vardı ona dayanamadım bide bi bardak fanta içtim ama içim yanmıştı mangalda da içmek istememiştim çünkü yoksa içmezdim

Ama güniçinde çok hareketliydim

Günaydın
Hadi bakalım bugün tartılanlar, kilonuzu bekliyoruz.

Günaydın kızlarr
Bu aralar diyetle aram limoniydi heyecanımı kaybetmiştim hem ayrılmak istiyor hem de bırakmak istemiyordum üstelik sorun onda değil bendeydi saolsun Kaptanım aramızı yaptı buzları erittik yeniden deniyoruz bırakmaya da niyetim Yok bi daha eski şeyleri yaşamak istemiyorum zaten bu süreçte eski belalım kilolarım +1 kg olarak bana geri döndü baktım tekrar yerleşmeye niyeti var yağlarımın kış kış dedim diyetimin boşluğunu kilolarla yağlarla dolduramam dedim istenmiyorsunuz bu ne yüzsüzlük dedim kapı dışarı etmeye karar verdim ve tekrardan sarıldım canım diyetime bugünden itibaren çok güzel bi beslenme ve kankisi spor beni bekliyor sizde böyleyseniz sarılın diyetinize ve eski düşman kiloların yerleşmesine izin vermeyin

KAHVALTI(12.30)
2 haşlanmış yumurtalı bol yeşillikli yumurta salatası
Şekersiz çay

ARA
Toplam 1 avuç dolusu kuru üzüm, fındık, susam
1 baklava

AKŞAM(16.30)
1 kase şehriye çorbası
1 kutu tonbalığı
Sarımsaklı yoğurtlu brokoli

Su 1,5 litre
Limonlu sodalı yeşilçay(3-4 bardak)
30 dk spor

Menü

Sabah
Türk kahvesi
2 minik lokum

Öğle
1 kase un çorbası
1 tabak turp
1 çay kaşığı acı sos

Akşam
300 ml süt karışım
Az salata

30 dk yürüyüş
15 dk tae bo

menüm

sabah: 1 dilim tb, az salça, biraz lor peyniri, bir lokma reçel bandım sadece, çay
ara: 1 muz, 1 mandalina
öğlen: 2 çiğbörek, çay
ara: sade neskafe
akşam: 1 kase sulu sebzeli köfte yemeği, 1 servis kaşığı pilav
ara: 1 br süt içtim azönce

hareketli ve bol merdivenli bir gün, bol su, kitap: bir gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…