- 19 Aralık 2011
- 5.465
- 6.690
- 198
canım benim yacanımmm sakın olumsuz düşünme önce kendine inan, ben sana inanıyorum hedefine ulaşacaksın, belki biraz geç olacak ama olsun ayda yarım kilo bile versen senede 6 kg fena mı hem sağlam vermiş olursun tekrar almazsın dabak bugün erken bırakman çok iyi olmuş eğer bun alışırsan çok kolay vereceksin, ben bile tiroidime rağmen erken bırakmam sayesinde veriyorum,, menüne gelince bugün güzel ama benim senin menülerinde gördüğüm yanlışlar var öncelikle geç bırakmandı yemeyi onu düzelttin artık inşallah, bir de bence şu salçayı ve şekerli şeyleri hergün yeme, bak hiç yeme demiyorum arada ye tatlım ve de bir gün fazla kaçırsıysan ertesi gün mutlaka telafi etmeye çalış birkaç kilo verince bak o zamn nasıl mutlu olacaksın ve verdikçe veresin gelecek :) benim önerim bunlar tatlımmm inşallah bi faydası olur
valla ne kıyafetler var canım ama göbek olunca berbat oluyotatlıdan ben de vazgeçemiyorum o yüzden yapıştı kaldı bu göbek
Canım sabırlı ol. Gidecek tüm kilolar. İnancını asla kaybetme.
uw uw kek no, kısır da 1 kase yeterdi canım bemenum:
sabah menemen,2dilim ekmek,tahin pekmez,ceviz
ara:kahve şekersiz,ceviz,pestil
akşam 18.00 gibi bir dilim kek,yarm kase çorba , 1,5 kase kısır ,ayran
20:00 nar yedim
canım neredeyse hiçbir şey yememişsin yahusabah
şekersiz kahve
ara
yok
akşam
yarım porsiyon pide
ayran
ara
şekersiz kahve
böyle mangal vs olunca insanın düzeni bozluyor istemeden yiyorsun, fanta olmasa iyiyimiş cnm böyle zamanlarda sade soda kurtarıcı oluyor aslındaDünkü menüm biraz fazla oldu sanki bi de akşama kaldım mecbur ama telafi etmeye çalşcam bugün
Kahvaltı
5 zeytin
Çeçil peynir
1 simit
Yeşillik
Ara
Helva 2 yk kadar
Akşam
Mangal vardı ama abartmadım yanında 2 dilim ekmek Bol salata yedim
Sonrasında da yeğenimin doğum günü vardı dolu bi tabak tutuşturdu elime ama yaşpastaya poğaçaya hiç dokunmadım sadece 1 tane çikolata topu vardı ona dayanamadım bide bi bardak fanta içtim ama içim yanmıştı mangalda da içmek istememiştim çünkü yoksa içmezdim
Ama güniçinde çok hareketliydim
süpersin canım işte bu, gerekirse düşücez yerlerde de yuvarlanıcaz belki ama yine kalkmasını bilicez başka yolu yok eninde sonunda gidecekler inşallah canımGünaydın kızlarr
Bu aralar diyetle aram limoniydiheyecanımı kaybetmiştim hem ayrılmak istiyor hem de bırakmak istemiyordum üstelik sorun onda değil bendeydi saolsun Kaptanım aramızı yaptı buzları erittik yeniden deniyoruz bırakmaya da niyetim Yok bi daha eski şeyleri yaşamak istemiyorum zaten bu süreçte eski belalım kilolarım +1 kg olarak bana geri döndü baktım tekrar yerleşmeye niyeti var yağlarımın kış kış dedim diyetimin boşluğunu kilolarla yağlarla dolduramam dedim istenmiyorsunuz bu ne yüzsüzlük dedim kapı dışarı etmeye karar verdim ve tekrardan sarıldım canım diyetime bugünden itibaren çok güzel bi beslenme ve kankisi spor beni bekliyor sizde böyleyseniz sarılın diyetinize ve eski düşman kiloların yerleşmesine izin vermeyin
harikasın şekerimKAHVALTI(12.30)
2 haşlanmış yumurtalı bol yeşillikli yumurta salatası
Şekersiz çay
ARA
Toplam 1 avuç dolusu kuru üzüm, fındık, susam
1 baklava
AKŞAM(16.30)
1 kase şehriye çorbası
1 kutu tonbalığı
Sarımsaklı yoğurtlu brokoli
Su 1,5 litre
Limonlu sodalı yeşilçay(3-4 bardak)