Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canım benim ya verdiğin destek ve moral için çok teşekkür ederim buna çok ihtiyacım vardı, ay gecti bende tık yoktu, ama dediğiniz gibi vazgeçmicem canım Allahın izniyle gidecekler inşallah...önerilerine gelince erken bırakma konusunda çok haklısın çalıştığım günler mümkün değil bu performansımı etkiliyor ama evde olduğum günler elimden geldiğince buna dikkat edicem kesinlikle canım, ya ben yazı domates kışı da salçayla geçiren bir insandım hep yahu bizdeki salça sadece domates suyu ve sadece tuz var içinde o da az miktarda yine de kötümü ki? başka ne yesem kuru geliyor kahvaltıda o olmadan tatlı konusuna gelince o konuda epey kararlıyım yetti artık bu kilolar valla ölmem tatlı yemezsem heralde

tatlıdan ben de vazgeçemiyorum o yüzden yapıştı kaldı bu göbek
valla ne kıyafetler var canım ama göbek olunca berbat oluyo şahsen ben bir süreliğine vazgeçtim bile
Canım sabırlı ol. Gidecek tüm kilolar. İnancını asla kaybetme.

menum:

sabah menemen,2dilim ekmek,tahin pekmez,ceviz

ara:kahve şekersiz,ceviz,pestil

akşam 18.00 gibi bir dilim kek,yarm kase çorba , 1,5 kase kısır ,ayran

20:00 nar yedim
uw uw kek no, kısır da 1 kase yeterdi canım be
sabah
şekersiz kahve

ara
yok

akşam
yarım porsiyon pide
ayran

ara
şekersiz kahve
canım neredeyse hiçbir şey yememişsin yahu
böyle mangal vs olunca insanın düzeni bozluyor istemeden yiyorsun, fanta olmasa iyiyimiş cnm böyle zamanlarda sade soda kurtarıcı oluyor aslında
süpersin canım işte bu, gerekirse düşücez yerlerde de yuvarlanıcaz belki ama yine kalkmasını bilicez başka yolu yok eninde sonunda gidecekler inşallah canım
harikasın şekerim
Menü

Sabah
Türk kahvesi
2 minik lokum

Öğle
1 kase un çorbası
1 tabak turp
1 çay kaşığı acı sos

Akşam
300 ml süt karışım
Az salata

30 dk yürüyüş
15 dk tae bo
gayet iyi cnm gün yine erken kapanmış, harika

kızlar iyi ki bu platform ve sizler varsınız, gerçekten ! ben diyet yaparken çok zorlanıyorum yemek benim hayatımın büyük parçası oldu hep, duygusal açlığım da tabi bunda etkili oluyor, sizleri düşünerek dikkat ediyorum hep tutuyorum kendimi, inanıyorum yapacağıma, kısacası seviliyorsunuz

Canım çok kötü değil biraz cısslar var sadece bidaha olmadığı sürece sorun yok :)

Menü

Sabah
Türk kahvesi
2 minik lokum

Öğle
1 kase un çorbası
1 tabak turp
1 çay kaşığı acı sos

Akşam
300 ml süt karışım
Az salata

30 dk yürüyüş
15 dk tae bo
Süpper menü tebrikler Kaptanım
Canım çiğbörek biraz sakıncalı geldi sanki yağda kızarıyor heralde ama geri kalanı süper

Canım benim bende burayı bulduğum için o kadar mutluyum ki hep beraber birbirimizi motive ediyoruz buranın çekincesiyle diyetimize daha iyi sarılıyoruz sende seviliyosun :)

Bugünkü menüm
Sabah
Sütlü kahve
Bir avuç fındık

Kahvaltı
1 simit
Çeçil peynir

Ara
Helva 1yk
3te
Sütlü kahve

Sabh biraz fazla geldi bi daha yemedim

Güzel canım baklava akşam yemedikten sonra sorun yok tabi bir dilimi geçmemek şartıyla :)

Menü

Sabah
Türk kahvesi
2 minik lokum

Öğle
1 kase un çorbası
1 tabak turp
1 çay kaşığı acı sos

Akşam
300 ml süt karışım
Az salata

30 dk yürüyüş
15 dk tae bo
Çok iyi kaptan

pilav fazla olmuş tatlım

Aynen canım buraya güzel menüler yazabilmek için de gayret gösteriyoruz resmen :)

Kızlar acil düzeltme yapmam lazım ben bugün ara öğün yapmadım o dünden kalma telefonun not defterinde listemi hazır tutuyorum günlük yediklerimi değiştiriyorum sadece, dünkü ara öğünü silmeyi unutmuşum velhasıl ben bugün tatlı hiçbişi yemedim ekstra biraz önce süt içtim sadece no baklava no üzüm

Günaydın kızlar giyinirken aynaya bakıyorum da o an daha da sinir oluyorum bu kilolara ve yediklerime de inşallahhh bu hafta hafifleyelim artık !!
Aynen canım ya inş bundan sonra tartıda artı görmeyiz her hafta biraz biraz eririz inş sağlıkla mutlulukla fit bir şekilde :)

selamlar
dünkü menüm:
sabah omlet,2dilim ekmek,peynir,thn-pekmez az, ceviz

ara pestil 1 ceviz

akşam: fırında tavuk-patates,3kş pilav salata yoğurt

ara portakal

akşam ailece meyve saati yapıyoruz çocuklar da seviyo dayanamıom yiyorum ya

SABAH(07.30)
Şekersiz Türk kahvesi
3 kuru kayısı
10 çiğ fındık

KAHVALTI(10.00)
2 yumurtalı az yağlı menemen
Şekersiz çay

ARA(12.30)
1 mandalina
10 çiğ fındık

AKŞAM(17.00)
Yarım lavaşa yarım kuşbaşı
Az salata

Su 1,5 litre
1 bardak yeşilçay
Spor olarak anneannemi evini taşımıştık yerleştirdik çok yoruldum eğil kalk eğil kalk

Bugün ablamın doğumgünü yaşpasta var yani ama ya tadımlık alıcam yada dilimimi yarına saklıycam ikisinden biri olur yani

Gayet güzel canım gece diyetisyenlerde 1 meyve veriyor sorun olmaz yani :)

Bugünkü menüm
Sabah
Sütlü kahve
Bir avuç fındık
1 mandalina

Ara
2 tk tahin

Öğle
2 tabak meyhane pilavı

13:30
Sütlü kahve
Bir avuç antep fıstığı
Afiyet olsun canım sabah az yemişsin ama yine de 2 tabak pilav fazla olmuş sanki pirinç sonuçta
Düzeltme Urfa'da meyhane pilavı dedikleri pirinçli ama başka yerlerde bulgurmuş ama yine de fazla

Afiyet olsun canım sabah az yemişsin ama yine de 2 tabak pilav fazla olmuş sanki pirinç sonuçta
Düzeltme Urfa'da meyhane pilavı dedikleri pirinçli ama başka yerlerde bulgurmuş ama yine de fazla
Evet canım bulgurla yapılıyor ve kesinlikle fazla oldu erken bitirmeme rağmen günü bugün tartıda farkettim

Dünkü menüm

Sabah
1 çatal yumurta
Kahve
2 minik lokum
2 kesme pestil

Öğle
1 kıymalı 1 tavuklu karadeniz pidesi
Marul salata
Turp
1 bardak ayran
1 dilim revani

Akşam
Süzme peynir
Taze ekmek
Az revani

Ara
Tuzlu kurabiye
Kek
Çay

Yüzkarası bi menü ama hep dışardaydımkii

Dünkü menüm
Sabah
Çeyrek simit
1 kk peynir

Ara
1 bardak süt
1 hurma

Öğle
1 tabak kısır
2 bardak ayran

Ara
1 kekstra

Akşam
2 minik parca tavuk
3 kaşık pilav
1 kase çorba

dünkü menüm

sabah: 2 ince dilim kızarmış tb, lor peyniri, salça ve az reçel bandım ve çay
ara: 1 mandalina, sade neskafe
öğlen: 1 kase sulu köfte, 4 kaşık pilav
ara: 1 muz, 1 mandalina
akşam: 1 kase sulu köfte, biraz pilav
ara: türk kahvesi
ara: sade soda

salı en yoğun günüm yorgunluktan menümü bile paylaşamadım, 10 saat ders + nöbetim var

afiyet olsun canım gayet iyi bence
canım menün gayet güzel, afiyet olsun bu arada yaş pastanı öğün yerine yiyebilirsin bugün güzndüz tabii
Bugünkü menüm
Sabah
Sütlü kahve
Bir avuç fındık
1 mandalina

Ara
2 tk tahin

Öğle
2 tabak meyhane pilavı

13:30
Sütlü kahve
Bir avuç antep fıstığı
pilav nasıl bişi bilmiyorum da 2 tabak biraz fazla mı kii, dicem zaten günü erkenden kapatıyorsun canım
biraz korkunc bi menü olduğu doğrudur, neyse bugün telafi edersin bence canım
Dünkü menüm
Sabah
Çeyrek simit
1 kk peynir

Ara
1 bardak süt
1 hurma

Öğle
1 tabak kısır
2 bardak ayran

Ara
1 kekstra

Akşam
2 minik parca tavuk
3 kaşık pilav
1 kase çorba
kekstra olmasa iyiyimiş çok tehlikeli onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…