Evde olumca yeni yıla spor yaparak gireyim bari dedim20 dk kardiyo, 150 mekik, kol bacak ve bel çalıştım ooo yeee
sağolasın kuzum müthiş bir hisvay be süppersin
ah canım benim sen hep buralarda ol kaybolunca bu pek hayra çıkmıyorKızlar ben bu 2 gündür menülerime bol bol cısss soktum yaaadaha çok tatlı yedim şimdi kendime çok kızıyorum ama nafile yarın 1 Ocak ya bu ay kendime söz vericem inş günde en fazla 1 kere akşamdan önce olmak şartıyla tadımlık bir cıss harici kesinlikle başka cısslar yemiycem ahanda bu burada sözüm olsun menülerim 1 tadımlık cısstan başkasını görürseniz üstüme istediğiniz kadar gelebilirsiniz hatta gelinki bi daha yemiyim
akşam yemezsen süper olur canım ben de yemiyorum şuan tututorum kendimi annemler yiyecekler şimdi...Kızlar bugün sadece tek öğün yedim geç kalktığım için akşam birşey yemiycem inş :)
KAHVALTI(15.15)
1 tabak kıymalı yumurta
1 dilim kadar lavaş
1 mandalinalı maden suyu
Gece acıkırsam tarçınlı süt içerim ve
Bugün 1 saat spor yapıcam inş
1 bardak beyazçay
1 bardak Yeşilçay
2 litre su
Canım çok erken bitirmişsin hemde ölçülü yemişsin afiyet olsun tutalım bu gece kendimizi :)sabah: 2 dilim kızarmış tb, yanında salça, lor peyniri, köy peyniri, az tahin pekmez ve çay
öğlen: ev yapımı bir büyük dilim sucuklu pizza, 1 br ayran (saat 13:30 gibi)
ara: azönce 1 br yeşilçay içtim
bugün yemek olayı pizzayla birlikte bitti bende kızlar, şimdiden sonra az meyve ve muhtemelen sütlü kahvem var
bol su
spor: leslie ile yağ yakıcı 2 mil yürüdüm, sonrasında 150 mekik, kol, bel ve bacak çalıştım
Hiç deme ya uğramazsam bilin ki bir işler çeviriyorumsağolasın kuzum müthiş bir his
ah canım benim sen hep buralarda ol kaybolunca bu pek hayra çıkmıyor
akşam yemezsen süper olur canım ben de yemiyorum şuan tututorum kendimi annemler yiyecekler şimdi...
aynen bebğim tutalım kendimizi walla yemekten fayda yok malesef, ikimizde genciz bekarız en güzel olduğumuz zamanlardayız kilolu geçen zamanlar bitsin artık ! azonce cağırdılar yemeğe gitmedim...sütlü kahve çay vs candır bu saatten sonra, güzel yorumların için sağolasın canım iyi ki buralardasın, kimse olmayınca yazasım da gelmiyordu...Canım çok erken bitirmişsin hemde ölçülü yemişsin afiyet olsun tutalım bu gece kendimizi :)
Hiç deme ya uğramazsam bilin ki bir işler çeviriyorumevet bende yemiycem inş onun yerine şekersiz çay kahve filan içerim inş
canım hazırladığın liste cok güzel gerçekten ocak ayında ben de bir atak yapmak istiyorum !! ya spora gelince görüyorsun iki gündür evdeyim sporumu yapıyorum bir de çarşambam boş, cuma da kursum yok 1 mil de olsa yaparım...ama diğer günler cidden mümkün değil, çok yoğun çalışıyorum sürekli hareket halindeyim sabah 6- akşam 7 arası, eve gelince zaten pert oluyorum, pazartesi-salı-perşembe günleri beni böyle kabul ederseniz ben de katılmak istiyorum, hatta ölçülerimi alıyımEki Görüntüle 1933055
Kızlar Bu da Ocak ayı listemiz_perina_ Myprincesses nidah kızlar sizleri de yazalım ama hergün spor yapmak şart biliyorum bazılarınız yapamıyo ama zayıflamak için spor şart bu listeleri her ay yapıcaz inş vücut ölçülerimizi hedef kilomuzu vs yazıyoruz bizi çok motive eder ayrıca diyet kontrolü de var o gün kaçamaklı mı kaçamaksız mı geçmiş Onuda kontrol ediyoruz bence sizde katılın çok güzel olur
harika bir menü canım :)herkese hayırlı huzurlu sağlıklı seneler dilerimm
sabah: haş yumurta,bir börek,tahin pekmez,az ekmek.
ara:şeekrsiz sütlü kahve,3-4 fındık
ara: çeyrek simit
akşam:hamsi tava 1 tabak yedim,salata.bir parça helva.
yürüyüş yaptım bugun biraz...seneye görüşürüz kızlar:)))
Aynen tatlım Ne güzel söyledin yiyince pişmanlıktan ileri gitmiyo bizde annemde çok ısrar etti Yok dedimaynen bebğim tutalım kendimizi walla yemekten fayda yok malesef, ikimizde genciz bekarız en güzel olduğumuz zamanlardayız kilolu geçen zamanlar bitsin artık ! azonce cağırdılar yemeğe gitmedim...sütlü kahve çay vs candır bu saatten sonra, güzel yorumların için sağolasın canım iyi ki buralardasın, kimse olmayınca yazasım da gelmiyordu...
Tmm canım 3 günden birşey olmaz hemen ölçülerini al gel :)canım hazırladığın liste cok güzel gerçekten ocak ayında ben de bir atak yapmak istiyorum !! ya spora gelince görüyorsun iki gündür evdeyim sporumu yapıyorum bir de çarşambam boş, cuma da kursum yok 1 mil de olsa yaparım...ama diğer günler cidden mümkün değil, çok yoğun çalışıyorum sürekli hareket halindeyim sabah 6- akşam 7 arası, eve gelince zaten pert oluyorum, pazartesi-salı-perşembe günleri beni böyle kabul ederseniz ben de katılmak istiyorum, hatta ölçülerimi alıyım
yaşasııııınTmm canım 3 günden birşey olmaz hemen ölçülerini al gel :)
Yazdım tatlım birde 1 şubat hedefini alayım ama uçuk hedefler istemiyoruz geçen hepimiz öyle yaptık çakıldıkcanım bu hafta tam 71 dim ölçülerde aşağıda:
göğüs: 95
bel: 84
göbek: 99
kalça: 67
ocak ayı için hedef kilom 69 olsun
yavrum yazdım ya 69 olsun, dediğine katılıyorum bnde tekrar cakılmamak için onu sectim zaten :)Yazdım tatlım birde 1 şubat hedefini alayım ama uçuk hedefler istemiyoruz geçen hepimiz öyle yaptık çakıldık1 haftada verdiğin kilolara göre bir hedef seç tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?