Ben onu hiç okumamışım kiyavrum yazdım ya 69 olsun, dediğine katılıyorum bnde tekrar cakılmamak için onu sectim zaten :)
açlık iyidir bebeğimBen onu hiç okumamışım kiidare et açlıktan
Kuzuuu benim son kilom 71.7 bi kereEki Görüntüle 1933051
Kızlar hatırlar mısınız yarışmamızı hedeflerimiz nerde biz nerdeyiz sadece myprincess hedefine çok yaklaşmış çok çok tebrik ediyorum canım gururumuzsun
Ellerine sağlık canımmEki Görüntüle 1933055
Kızlar Bu da Ocak ayı listemiz_perina_ @Myprincesses @nidah kızlar sizleri de yazalım ama hergün spor yapmak şart biliyorum bazılarınız yapamıyo ama zayıflamak için spor şart bu listeleri her ay yapıcaz inş vücut ölçülerimizi hedef kilomuzu vs yazıyoruz bizi çok motive eder ayrıca diyet kontrolü de var o gün kaçamaklı mı kaçamaksız mı geçmiş Onuda kontrol ediyoruz bence sizde katılın çok güzel olur
Canım sporda 1 gün tatil var 6 gün yapıyoruz.canım hazırladığın liste cok güzel gerçekten ocak ayında ben de bir atak yapmak istiyorum !! ya spora gelince görüyorsun iki gündür evdeyim sporumu yapıyorum bir de çarşambam boş, cuma da kursum yok 1 mil de olsa yaparım...ama diğer günler cidden mümkün değil, çok yoğun çalışıyorum sürekli hareket halindeyim sabah 6- akşam 7 arası, eve gelince zaten pert oluyorum, pazartesi-salı-perşembe günleri beni böyle kabul ederseniz ben de katılmak istiyorum, hatta ölçülerimi alıyım
Dene canım. İçmeye devam ediyorum. Az sonra son kupayı içicem.kaptanııııım nasılsın :) bu hafta yaptığın çay karışımını nasıl yaptın? ben de mi denesem diyorumEllssa
ölmez sağ kalırsam bir şeyler yapmaya çalışırım canımCanım sporda 1 gün tatil var 6 gün yapıyoruz.
3 gün yoğun demişsin. 1 günü tatil olur diğer 2 gün de hafif bişi yap. Saat şartı yok.
Atıyorum 15 dk yer hareketleri yap belli sayı. Mekik çek bacak indir kaldır esneme hareketleri de olur hem yorgunluğunu alır. Tammammı tatlım. Okudun kabul ettin sayıyorum
Gözümden kaçmış düzeltirim hemenKuzuuu benim son kilom 71.7 bi kere
Tatlım Bugün spor yaptın değil mi?Yaptın yazıcam listeyeölmez sağ kalırsam bir şeyler yapmaya çalışırım canımşaka bir yana anca yer hareketi yapabilirim zaten, mekik ve yanlara çalışırım
Yaptım canım menümde de yazmıştım :)Tatlım Bugün spor yaptın değil mi?Yaptın yazıcam listeye
Tatlım senin basen ölçün doğru mu bi yanlışlık yapmış olmayasın?69 cm mi?Günaydın kızlaaaar
Walla en kalın yerinden ölçtüm ama neden ki yahuTatlım senin basen ölçün doğru mu bi yanlışlık yapmış olmayasın?69 cm mi?
Küçük geldi birazWalla en kalın yerinden ölçtüm ama neden ki yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?