Benim hesaplama tamamBende düzeltmeyi yapayım bir kerede guncelleyelim kaptanim
Bende kontrol edip paylaşıyorum canım ikisini deBenim hesaplama tamamballikayfe cim. Sende tamammı liste.
Tamam canım, senden ses çıkmayınca paylaşıcaktım. Paylaşıcaksan bekliyorum o zaman.Bende kontrol edip paylaşıyorum canım ikisini de
TamamdirTamam canım, senden ses çıkmayınca paylaşıcaktım. Paylaşıcaksan bekliyorum o zaman.
Listeler sende
***2.TAKIM 492.ETAP*** DOKUZUNCU
akrep33 (70.8/ 74 / +3.2/ %-4.52 )
ecii ( 69.3 / 69.5 / +0.2/ %-0.29)
Zereno (106.8 / 104.8/ 2 /%1.87 )
ooomarlaaa ( 68.8 / 68.9/ +0.1 /%-0.15)
krakker (65 / / /% ) sabit
nidah(64.5/ 63.9/0.6 / %0. 93)
fahmuh (76.1/ 75.6/0.5 / % 0.66)
_perina_(71,1 /70,6 / 0,5/ % 0,70)yeni üye başlangıç tarihi 31 ekim 2016 başlangıç kilosu 71,7 hedef kilosu 55
pembedussler (82,9 / 76,1/ 6,8/ 0,85 / %1,03 )484.etap 10. takımdan 82,9 la izinli ayrılan üye geri döndü,kilosu 8 e bölündü, hedef kilosu 55
2.TAKIM ORTALAMASI: %0.026
Tam bakıyorken sen yapıyorum deyince geri çekildim canım. Paylaşımı yapmışsın ellerine sağlık.canım baktın mı liste sonuçları etkileniyor mu ?
nidah nerdesin canım?
Sağ olTam bakıyorken sen yapıyorum deyince geri çekildim canım. Paylaşımı yapmışsın ellerine sağlık.
Sağ olTam bakıyorken sen yapıyorum deyince geri çekildim canım. Paylaşımı yapmışsın ellerine sağlık.
Canım seninle alakalımı bilmiyorum ama bi sorun var. Daha önce başka takımda yarıştınmı?burdayımm hafta sonu sınava gitmek için anneme gittim beykoza. güya çocukları bırakıp sınava gidecektm yollar kardan kapandı , istanbul ulaşım kilit hale geldi. sınavlara giremedim. daha bugun eve döndük yollar bugun açıldı. butunlemeye kaldı benim sınavlar artık. belime kadar kara battım beykozda feciydi:)
yeniden slm herkese..
490. ETAPben uzun zamandır üyeyim sorun mu var anlamadım
Hedef kilon kaç canım?hafta sonu annemde kaçırdım biraz.
bugünkü menüm:
sabah: 1haş yumurta,menemen,yarım simit,1 dilim kzarmış yumurtalı ekmek,az nutella
ara: 4-5 kestane,mozaik pasta 1 dilim
akşam 5.30 gibi: 3kş pilav,az patates-tavuk,çorba
ara: ayva
15-20 dk kdr yürüyüş
Tatlım sabret, bol su iç bir süre sonra çıkacaklar aklındanayyy ben çok açım yaaa aklımda pastalar börekler kekler çikolata böyle soslu makarnalar kızarmış tavuklar dünyadaki bütün abur cuburlar ekmek arasılar dürümler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?