Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canım gayet iyi menü bugün spor izin günün galiba

Akşam çok hafif tatlı krizine rağmen güzel tutmuşsun kendini spor da var daha Ne olsun :) bu arada fotolarına baktım eskiden incecikmişsin ama şimdide çok kötü gözükmüyorsun kısa sürede eski fit haline döneceksin inş

Sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
Bal
1 haslanmis yumurta

Aksam
1 kepce corba
4 yemek kasigi yogurtlu biber
2 dilim ekmek
Yine mükemm bir menü afiyet olsun canım :)

Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dlm ekmek
2 dlm peynir
1 kaşık kaymak bal
Ara
Kahve
Akşam
1 kase yoğurt
1 kase közlenmiş patlıcan
Seninde menün çok güzel canım afiyet olsun :)
Canım akşam menün gayet iyi ama sabah ve araöğünün biraz ağır olmuş sanki

Tatlım sabret, bol su iç bir süre sonra çıkacaklar aklından

aynen öyle yaptım yemedim kızlaar yemeyecektim zaten de işt arada böyle fenalaşıyorum

evet eskiden çıtır pıtır bişeydim neyse bebişim oldu o kadarda olsun dimi. aynen hepimiz fit olucaz
Canim aklina kv ve görümcenin soylediklerini getir ve sakin kacamak yapma

yapmadım kiiiii öyle yapıyorum zaten inadına zayıflıcam zaten 64.2 olmuşum bile pastalara rağmen şükür

Sen emziriyosun da ya hizli verirsin zaten tatlim.. kim tutar seni

emziriyorumda canım sütüm o kadar aZki bir öğün bile doyuramıyorum bebeğimi maalesef.. süt olsun diye bu hale geldim zaten. doğumdan sonra 61 kg falandım.. süt yine aynı. yesemde aynı yemesemde yoksa bu kadar erken rejime girmezdim. böylesi nasipmiş herkes rızkı neyse onu yer diyorum
yani emzirmemin zayıflamama faydası olur mu bilemiyorum

emziriyorumda canım sütüm o kadar aZki bir öğün bile doyuramıyorum bebeğimi maalesef.. süt olsun diye bu hale geldim zaten. doğumdan sonra 61 kg falandım.. süt yine aynı. yesemde aynı yemesemde yoksa bu kadar erken rejime girmezdim. böylesi nasipmiş herkes rızkı neyse onu yer diyorum
yani emzirmemin zayıflamama faydası olur mu bilemiyorum

Olur tabiki canim emzirirken hizli verilir ama senin durum da ayni benimki gibi yaa benim de az oluyo maalesef. Coook fazla seyler denedim üstelik. Belki de cok kafamiza taktigimizdan olmuyordur.. ama bende dinlenmek ve uyumak en cok işe yaradi.. ben 3 4 kez falan emziriyorum tatlim günde..... insallah zayifladikca kafamiz rahatlar ve sütümüz artar da bebişlerimizi güzel güzel doyururuz

Canım bol su içiyosun dimi?

amiiiin inşallah sonradan sütü gelenleri duydum hatta bir tanıdığım 6 aydan sonra emzirebilmiş. inşallah umudumu kesmiyorum şuan sadece benimle doysaydı nekadar mutlu olurdum kimbilir.. benim sütüm ilk başta mükemmel geldi göğüslerim 100 bedene slikonlanmış gibi oldu göğüslerim çatladı falan. bütün kıyafetlerimde koca koca süt lekeleri vardı. hamileyken karnımdan doğurduktan sonrada göğsümdeki sütten yan dönemiyodum sonra ne oldu bilmem yavaş yavaş azaldı derken mamaya da başlayınca bu hale geldik. aslında maşallah bebeğim emecek göğsümegeliyor iki çekiyor yüzüme bakıyor tekrar emiyor yüzüme bakıyor süt yok anne dercesine belkide stresten gitti bilmiyorum..

Canım bol su içiyosun dimi?
ne kadar su içtiğimitakip etmiyorum normalde çok içerim ama severim suyu. sütüm gelsin diye günde 4 5 kgsu içtiğim zamanlarda olmuştu ama

kızlar rüyamda hazır keklerden yiyodum aha rejim gitti diyodum neyse boşver diyodum yemeye devam ediyodum bitane de çantam varmış içinden poğacalar börekler çıkıyodu hep. çıkarıyodum çıkarıyodum bitmiyodu bilinçaltımdaki yiyeceklerden buşekilde kurtulmuş oldum

rüyada bile mi rahat yok yaa

ay ilahi ya nedir bizim bu kilolarla imtihanımız

selam kızlar sporumu yaptım geldim, kahvaltıdan sonra başladım 70 dk sürdü

27 dk aerobik dans, sonra 150 mekik, 20 squat, minik plates topum ve dambıllarımla, bacak, bel ve kol çalıştım,
görevimi yapmış olmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyorum

menün gayet dengeli sporun da var canım çok güzel :)
senin de menün güzel canım oh leslie de yapmışsın :)
Sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
Bal
1 haslanmis yumurta

Aksam
1 kepce corba
4 yemek kasigi yogurtlu biber
2 dilim ekmek
gaayet hafif bir menü
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dlm ekmek
2 dlm peynir
1 kaşık kaymak bal
Ara
Kahve
Akşam
1 kase yoğurt
1 kase közlenmiş patlıcan
super hafif bir menü daha
mozaik pasta mı , oo noo :)
haha ne güldüm canım ya, aman rüyanda ye en iyisi boşver

evet canımcım dün spordan izin günümdü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…