Canım gayet iyi menü bugün spor izin günün galibasabah: 2 dilim kızarmış tb, salça, peynir, 1 tatlı kaşığı kdr tahinpekmez ve çay
ara: yarım muz
öğlen: 1 büyük dilim ev yapımı pide, 1 br ayran
ara: sade soda
akşam: 2 kaşık pilav, üzerine et
ara: tarçınşı yeşilçay
ara: kahve
bol su
Akşam çok hafif tatlı krizine rağmen güzel tutmuşsun kendini spor da var daha Ne olsun :) bu arada fotolarına baktım eskiden incecikmişsin ama şimdide çok kötü gözükmüyorsun kısa sürede eski fit haline döneceksin inşsabah
2 köfte
1 haşlanmış yumurta
4 küçük dilim kaşar
az domates
2 dilim ekmek
az şekerli çay
öğlen (tatlı krizim geldiği için böyle yedim)
1 adet çekme helva
1 tatlıkaşığı tahinpekmez
2 küçük kuru kayısı
ara
4er adet fındık fıstık
akşam
1 kase çorba
1 kase yoğurt
limonlu biberli soğan salatası
birde leslile 1mile yaptım
güzel gündü
Yine mükemm bir menü afiyet olsun canım :)Sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
Bal
1 haslanmis yumurta
Aksam
1 kepce corba
4 yemek kasigi yogurtlu biber
2 dilim ekmek
Seninde menün çok güzel canım afiyet olsun :)Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dlm ekmek
2 dlm peynir
1 kaşık kaymak bal
Ara
Kahve
Akşam
1 kase yoğurt
1 kase közlenmiş patlıcan
Canım akşam menün gayet iyi ama sabah ve araöğünün biraz ağır olmuş sankihafta sonu annemde kaçırdım biraz.
bugünkü menüm:
sabah: 1haş yumurta,menemen,yarım simit,1 dilim kzarmış yumurtalı ekmek,az nutella
ara: 4-5 kestane,mozaik pasta 1 dilim
akşam 5.30 gibi: 3kş pilav,az patates-tavuk,çorba
ara: ayva
15-20 dk kdr yürüyüş
ayyy ben çok açım yaaa aklımda pastalar börekler kekler çikolata böyle soslu makarnalar kızarmış tavuklar dünyadaki bütün abur cuburlar ekmek arasılar dürümler var
Tatlım sabret, bol su iç bir süre sonra çıkacaklar aklından
Canım gayet iyi menü bugün spor izin günün galiba
Akşam çok hafif tatlı krizine rağmen güzel tutmuşsun kendini spor da var daha Ne olsun :) bu arada fotolarına baktım eskiden incecikmişsin ama şimdide çok kötü gözükmüyorsun kısa sürede eski fit haline döneceksin inş
Yine mükemm bir menü afiyet olsun canım :)
Seninde menün çok güzel canım afiyet olsun :)
Canım akşam menün gayet iyi ama sabah ve araöğünün biraz ağır olmuş sanki
Canim aklina kv ve görümcenin soylediklerini getir ve sakin kacamak yapma
Sen emziriyosun da ya hizli verirsin zaten tatlim.. kim tutar seniaynen öyle yaptım yemedim kızlaar yemeyecektim zaten de işt arada böyle fenalaşıyorum
evet eskiden çıtır pıtır bişeydimneyse bebişim oldu o kadarda olsun dimi. aynen hepimiz fit olucaz
yapmadım kiiiiiöyle yapıyorum zaten inadına zayıflıcam zaten 64.2 olmuşum bile pastalara rağmen şükür
emziriyorumda canım sütüm o kadar aZki bir öğün bile doyuramıyorum bebeğimi maalesef.. süt olsun diye bu hale geldim zaten. doğumdan sonra 61 kg falandım.. süt yine aynı. yesemde aynı yemesemde yoksa bu kadar erken rejime girmezdim. böylesi nasipmiş herkes rızkı neyse onu yer diyorumSen emziriyosun da ya hizli verirsin zaten tatlim.. kim tutar seni
emziriyorumda canım sütüm o kadar aZki bir öğün bile doyuramıyorum bebeğimi maalesef.. süt olsun diye bu hale geldim zaten. doğumdan sonra 61 kg falandım.. süt yine aynı. yesemde aynı yemesemde yoksa bu kadar erken rejime girmezdim. böylesi nasipmiş herkes rızkı neyse onu yer diyorumSen emziriyosun da ya hizli verirsin zaten tatlim.. kim tutar seni
emziriyorumda canım sütüm o kadar aZki bir öğün bile doyuramıyorum bebeğimi maalesef.. süt olsun diye bu hale geldim zaten. doğumdan sonra 61 kg falandım.. süt yine aynı. yesemde aynı yemesemde yoksa bu kadar erken rejime girmezdim. böylesi nasipmiş herkes rızkı neyse onu yer diyorum
yani emzirmemin zayıflamama faydası olur mu bilemiyorum
Canım bol su içiyosun dimi?emziriyorumda canım sütüm o kadar aZki bir öğün bile doyuramıyorum bebeğimi maalesef.. süt olsun diye bu hale geldim zaten. doğumdan sonra 61 kg falandım.. süt yine aynı. yesemde aynı yemesemde yoksa bu kadar erken rejime girmezdim. böylesi nasipmiş herkes rızkı neyse onu yer diyorum
yani emzirmemin zayıflamama faydası olur mu bilemiyorum
Olur tabiki canim emzirirken hizli verilir ama senin durum da ayni benimki gibi yaa benim de az oluyo maalesef. Coook fazla seyler denedim üstelik. Belki de cok kafamiza taktigimizdan olmuyordur.. ama bende dinlenmek ve uyumak en cok işe yaradi.. ben 3 4 kez falan emziriyorum tatlim günde..... insallah zayifladikca kafamiz rahatlar ve sütümüz artar da bebişlerimizi güzel güzel doyururuz
ne kadar su içtiğimitakip etmiyorum normalde çok içerim ama severim suyu. sütüm gelsin diye günde 4 5 kgsu içtiğim zamanlarda olmuştu amaCanım bol su içiyosun dimi?
kızlar rüyamda hazır keklerden yiyodum aha rejim gitti diyodum neyse boşver diyodum yemeye devam ediyodumbitane de çantam varmış içinden poğacalar börekler çıkıyodu hep. çıkarıyodum çıkarıyodum bitmiyodu bilinçaltımdaki yiyeceklerden buşekilde kurtulmuş oldum
aynen ama yemiş kadar oldum dünlü krizlerimde regl olacakmışım ondanmış rüyama kadar girdirüyada bile mi rahat yok yaa
kızlar rüyamda hazır keklerden yiyodum aha rejim gitti diyodum neyse boşver diyodum yemeye devam ediyodumbitane de çantam varmış içinden poğacalar börekler çıkıyodu hep. çıkarıyodum çıkarıyodum bitmiyodu bilinçaltımdaki yiyeceklerden buşekilde kurtulmuş oldum
gidecekler hepsi pislik kilolaray ilahi ya nedir bizim bu kilolarla imtihanımız
gerçekten mükemmelsinselam kızlar sporumu yaptım geldim, kahvaltıdan sonra başladım 70 dk sürdü
27 dk aerobik dans, sonra 150 mekik, 20 squat, minik plates topum ve dambıllarımla, bacak, bel ve kol çalıştım,
görevimi yapmış olmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyorum
menün gayet dengeli sporun da var canım çok güzel :)KAHVALTI
Tavada az yağlı 1 yumurta
Çeyrek pide
1 dilim peynir
ARA
1 muz
AKŞAM
2 büyük biber dolması (nar ekşisi de döktüm)
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 mile Leslie
1,5 litre su
1 bardak beyazçay
1 bardak Yeşilçay
senin de menün güzel canım oh leslie de yapmışsın :)sabah
2 köfte
1 haşlanmış yumurta
4 küçük dilim kaşar
az domates
2 dilim ekmek
az şekerli çay
öğlen (tatlı krizim geldiği için böyle yedim)
1 adet çekme helva
1 tatlıkaşığı tahinpekmez
2 küçük kuru kayısı
ara
4er adet fındık fıstık
akşam
1 kase çorba
1 kase yoğurt
limonlu biberli soğan salatası
birde leslile 1mile yaptım
güzel gündü
gaayet hafif bir menüSabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
Bal
1 haslanmis yumurta
Aksam
1 kepce corba
4 yemek kasigi yogurtlu biber
2 dilim ekmek
super hafif bir menü dahaSabah
1 haşlanmış yumurta
2 dlm ekmek
2 dlm peynir
1 kaşık kaymak bal
Ara
Kahve
Akşam
1 kase yoğurt
1 kase közlenmiş patlıcan
mozaik pasta mı , oo noo :)hafta sonu annemde kaçırdım biraz.
bugünkü menüm:
sabah: 1haş yumurta,menemen,yarım simit,1 dilim kzarmış yumurtalı ekmek,az nutella
ara: 4-5 kestane,mozaik pasta 1 dilim
akşam 5.30 gibi: 3kş pilav,az patates-tavuk,çorba
ara: ayva
15-20 dk kdr yürüyüş
haha ne güldüm canım ya, aman rüyanda ye en iyisi boşverkızlar rüyamda hazır keklerden yiyodum aha rejim gitti diyodum neyse boşver diyodum yemeye devam ediyodumbitane de çantam varmış içinden poğacalar börekler çıkıyodu hep. çıkarıyodum çıkarıyodum bitmiyodu bilinçaltımdaki yiyeceklerden buşekilde kurtulmuş oldum
evet canımcım dün spordan izin günümdü :)Canım gayet iyi menü bugün spor izin günün galiba
Akşam çok hafif tatlı krizine rağmen güzel tutmuşsun kendini spor da var daha Ne olsun :) bu arada fotolarına baktım eskiden incecikmişsin ama şimdide çok kötü gözükmüyorsun kısa sürede eski fit haline döneceksin inş
Yine mükemm bir menü afiyet olsun canım :)
Seninde menün çok güzel canım afiyet olsun :)
Canım akşam menün gayet iyi ama sabah ve araöğünün biraz ağır olmuş sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?