İkiden sonra yemedin mı hiçBugünkü menüm
Kahvaltı
1 tk Labne
Zeytin 15 20 tane yemişimdir
3 dilim ekmek
Ara
1 muz
2 mandalina
Öğlen
1 kase yoğurt Biberli
14:00
Sütlü kahve
1 avuç antep fıstığı
Spor leslie 1 mil
Canım aslında genel olarak güzel makarnayı yarım tabak yeseydin çok daha güzel olurdu sporda müthiş :)sabah
2 ymk kaş domatesli biber kavurması
kk peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
az şekerli çay
ara
1 tatlı kaş pekmez
öğlen
1 kase salata
ara
1 elma
akşam
1 tabak salçalı makarna
leslie 3 mile yaptım
makarna yememeliydim biliyorum ama inanılmaz canım çekiyordu 5 buçuk gibi yedim onuda..
Tatlım pilav yerken ekmek yemeseymişsin daha iyiydiselam kızlar
sabah: 2 dilim kızarmış tb, biraz salça, peynir, fındık ezmesi ve çay
ara: neskafe
öğlen: 1 kase ıspanak yanında yoğurt
ara:yarım muz, 1 tatlı kaşığı fındık ezmesi (tatlı krizleri)
akşam: 1 parça fırında tavuk, 1 servis kaşığı pilav, 5-6 tane yuvarlak acı biberlerden, tabi biberi yerken yanında 1 dilim tb yi de gömdüm
ara: türk kahvesi
ara: birazdan yeşilçay
kafa olarak çok yoruldum kızlar bugün..15 dk tempolu yürüyüş
Evet tatlım bu hafta zor toparlıyorum kendimi eskisi kadar iyi olmuyo menüleri ama inş bi iki güne tam düzelir diye umuyorum inş Cuma'ya artı çıkmamcanım sen zaten farkındasın her şeyin ben eminim çok daha iyi olacaksın
erken yemişsin ve leslie yapmışsın wuhuu hem de 3 mil çok iyi :)
Tatlım akşam menün kötü olmuş özellikle akşamları sabretmek hakikaten zor oluyorMaalesef bugün dünkü kadar iyi değil.
Kahvaltı greyfurt haşlanmış yumurta peynir iki dilim ekmek
Ara iki kayısı
Öğlen 80gram light ton ve yarım porsiyon çorba
Ara light bisküvi yeşil çay
İşte buradan sonrası kötü
Evdeki hamburger ekmeği ile salam peynir maruldan hamburger
3 kremalı bisküvi
Akşam bı porsiyon kuru fasulye
Fındıklı gofret.
Ağırlıkla egzersiz
İlkindiye kadar herşey iyi hosta ondan sonra çok sıkıntı kıyım. Dün zor tamamladım ama bugün yapamadım.zaten bı yapsam cabuk gidecektir oof of
Ah canım bende kaç gündür aynı durumdayım bazen böyle geçiş evreleri oluyo bugün yememezlik yapmamışsındır inş sağlıklı beslenmeye devamkızlar ben dün çok kötü birşey yaptım akşam canım sıkıldı gittim bitane üzümlü kek bitane muzlu kek bitane de çikolata yedim. sinirden yedim ama.. yerken zevkte almadım yabancı geldi tatları sonra da midem bulandı zaten. pişmanım
bugünde canımın sıkıntısından ne bişey yiyesim var ne de spor yapasım
Sabah menün fazla gelsede akşam çok az yiyip dengelemişsin afiyet olsun canımBugünkü menüm
Kahvaltı
1 tk Labne
3 dilim ekmek
Ara
1 muz
2 mandalina
Öğlen
1 kase yoğurt Biberli
Sütlü kahve
1 avuç antep fıstığı
Spor leslie 1 mil
Gayet güzel canım ama akşam bisküvi olmasa daha iyiydiİyi akşamlar
Gunumu paylaşmayın
Kahvaltı iki dilim TB ekmeği ile yağsız yumurtalı ekmek light peynir
Arada iki kayısı yeşil çay
Öğlen ıspanak yemeği yağsız ve yoğurt
Ara diyet bisküvi kuşburnu çayı
Ara iki dilim ekmek peynir zeytin Allah ne verdiyse çiğ badem bisküvi
Akşam yemedim şimdi kuru kayısı içine çiğ badem koyup yiyicem sonra tarçınlı süt içip uyuyacağım.
Spor da bebeğin izin verdiği ölçüde agirlikla çalıştım bel inceltme egzersizleri yaptım öyle hiç yoktan iyidir.
Su en az 3 de fazlası da olmustur
Doğru diyorsunCanım aslında genel olarak güzel makarnayı yarım tabak yeseydin çok daha güzel olurdu sporda müthiş :)
Tatlım pilav yerken ekmek yemeseymişsin daha iyiydi
Evet tatlım bu hafta zor toparlıyorum kendimi eskisi kadar iyi olmuyo menüleri ama inş bi iki güne tam düzelir diye umuyorum inş Cuma'ya artı çıkmam
Tatlım akşam menün kötü olmuş özellikle akşamları sabretmek hakikaten zor oluyor
Ah canım bende kaç gündür aynı durumdayım bazen böyle geçiş evreleri oluyo bugün yememezlik yapmamışsındır inş sağlıklı beslenmeye devam
Sabah menün fazla gelsede akşam çok az yiyip dengelemişsin afiyet olsun canım
Gayet güzel canım ama akşam bisküvi olmasa daha iyiydi
Evet canım bi konuşup karar verirsiniz bende merak ediyorum aslında yağ oranım nasıl diye ama 2 aydan fazla oldu baktıralıDoğru diyorsun
Yarın diyetisyen günüm şu ilkindi oluşan açlık için bir çare isteyeceğim. Gerekirse öğlene ekleme yaparız oluyorsa o zaman o kadar acikip saldirmam.
Çok heyecanlıyım bakalım ne kadar yağ gitti ne kadar kas geldi
Canım çok kötü değil yani aburcubur yok miktarlar fazla biraz o kadar sporun çok güzel :)Selam kızlar dün de menümü beğenmemiştim bugün de dana gibi yedim, regl öncesi ben illa bi sapıtıyorum malesef
Sabah: 2 dilim kızarmış tb yanında salça zeytin peynir az fındık ezmesi çay
Öğlen: çarşıya cıkmıştık 2 lahmacun 1 ayran yedim çok açtım sonrasında da 2-3 saat carsıda gezdim
Ara: sade soda
Akşam: 1 kase çorba 1 dilim tb acı biber, 2 kaşık pilav 1 parca fırın tavuk
Ara: sade soda, 1 tatlı kaşığı fındık ezme, türk kahvesi
Ara: şimdi yeşilçayımı içicem
Neyse kii bugünün tek tesellisi sporumu yaptım yorgunluğa rağmen..
Leslie 1 mil express, 100 mekik, 20 squat, bel bacak ve kol çalıştım 30 dk
Canim peki mezun olduktan sonra yeniden baska bi takima dahil oldun mu.. oldunsa hangi takim ve izinli mi ayrildin.. cok soru oldu ama sonrasinda sikinti yasamamak icin bunlar lazim maalesef3. Takımdan mezun oldum çok eski bir tarih 2011 . Farklı bir takımdan tekrar yarışmada sıkıntı yok dimi
Estağfurullah sonra benim çocuk oldu ve doğum kikolarimi atmak için yine 2012 falandir başvuruda bulundum ama sağlık ve farklı sorunlardan ne oldu diye bile girip bakamadım ama başvuru düzeyinde kaldı sonra o çocuk büyüdü sonra ikinciyi dogurdum o da şimdi 10 aylık olacak ve ben yine buradayım ve inşallah takıma alinirim zaten çok kalmicam en fazla üç aya mezun olurum. Kazara hamile kalmazsam da insallah kilo problemi durumumu tarihe gömmek niyetindeyim.Canim peki mezun olduktan sonra yeniden baska bi takima dahil oldun mu.. oldunsa hangi takim ve izinli mi ayrildin.. cok soru oldu ama sonrasinda sikinti yasamamak icin bunlar lazim maalesef
Estağfurullah sonra benim çocuk oldu ve doğum kikolarimi atmak için yine 2012 falandir başvuruda bulundum ama sağlık ve farklı sorunlardan ne oldu diye bile girip bakamadım ama başvuru düzeyinde kaldı sonra o çocuk büyüdü sonra ikinciyi dogurdum o da şimdi 10 aylık olacak ve ben yine buradayım ve inşallah takıma alinirim zaten çok kalmicam en fazla üç aya mezun olurum. Kazara hamile kalmazsam da insallah kilo problemi Takima alindin zaten canimcim :)
Estağfurullah sonra benim çocuk oldu ve doğum kikolarimi atmak için yine 2012 falandir başvuruda bulundum ama sağlık ve farklı sorunlardan ne oldu diye bile girip bakamadım ama başvuru düzeyinde kaldı sonra o çocuk büyüdü sonra ikinciyi dogurdum o da şimdi 10 aylık olacak ve ben yine buradayım ve inşallah takıma alinirim zaten çok kalmicam en fazla üç aya mezun olurum. Kazara hamile kalmazsam da insallah kilo problemi durumumu tarihe gömmek niyetindeyim.
Kuzum cidden senin aralar ana öğün yerine olmax böyle amaMaalesef bugün dünkü kadar iyi değil.
Kahvaltı greyfurt haşlanmış yumurta peynir iki dilim ekmek
Ara iki kayısı
Öğlen 80gram light ton ve yarım porsiyon çorba
Ara light bisküvi yeşil çay
İşte buradan sonrası kötü
Evdeki hamburger ekmeği ile salam peynir maruldan hamburger
3 kremalı bisküvi
Akşam bı porsiyon kuru fasulye
Fındıklı gofret.
Ağırlıkla egzersiz
İlkindiye kadar herşey iyi hosta ondan sonra çok sıkıntı kıyım. Dün zor tamamladım ama bugün yapamadım.zaten bı yapsam cabuk gidecektir oof of
Daha yok muydu başka yiyecek ! Ah be canım ne kadar güzel gidiyorsun halbuki kendine bu kötülüğü yapmakızlar ben dün çok kötü birşey yaptım akşam canım sıkıldı gittim bitane üzümlü kek bitane muzlu kek bitane de çikolata yedim. sinirden yedim ama.. yerken zevkte almadım yabancı geldi tatları sonra da midem bulandı zaten. pişmanım
bugünde canımın sıkıntısından ne bişey yiyesim var ne de spor yapasım
Canım neredeyse hiçbir şey yememişsin iyi tutuyorsun kendiniBugünkü menüm
Kahvaltı
1 tk Labne
3 dilim ekmek
Ara
1 muz
2 mandalina
Öğlen
1 kase yoğurt Biberli
Sütlü kahve
1 avuç antep fıstığı
Spor leslie 1 mil
O aradan sonra iyi akşam yememişsin canımİyi akşamlar
Gunumu paylaşmayın
Akşam yemedim şimdi kuru kayısı içine çiğ badem koyup yiyicem sonra tarçınlı süt içip uyuyacağım.
Spor da bebeğin izin verdiği ölçüde agirlikla çalıştım bel inceltme egzersizleri yaptım öyle hiç yoktan iyidir.
Her zaman yenmeyen bişimiş sporun da var güzel canımÖĞLE
2 kutu tonbalıklı salata
ARA
1 kase aşure
AKŞAM
7 semsek (yağda kızartılmış etli peynirli börek küçüktü ama)( kırk yılın bi başı yaptık )
2 bardak ayran
40 dk Leslie-zumba
1 bardak beyazçay
1 bardak yeşilçay
1,5-2 lt su
ara öğünün ana öğün gibi olmuş çok fazla geldiİyi akşamlar
Gunumu paylaşmayın
Hayır su dışında hiçbirşey sürmüyorum ağzıma taa 12 ye yatana kadarİkiden sonra yemedin mı hiç
Canım semsekini kabul ediyorum ama aşure ana öğün sayılırÖĞLE
2 kutu tonbalıklı salata
ARA
1 kase aşure
AKŞAM
7 semsek (yağda kızartılmış etli peynirli börek küçüktü ama)( kırk yılın bi başı yaptık )
2 bardak ayran
40 dk Leslie-zumba
1 bardak beyazçay
1 bardak yeşilçay
1,5-2 lt su
ahh kuzucum yine uçmuşsun dikkattt, bak sana yetişicem nerdeyseeSelam kızlar dün de menümü beğenmemiştim bugün de dana gibi yedim, regl öncesi ben illa bi sapıtıyorum malesef
Sabah: 2 dilim kızarmış tb yanında salça zeytin peynir az fındık ezmesi çay
Öğlen: çarşıya cıkmıştık 2 lahmacun 1 ayran yedim çok açtım sonrasında da 2-3 saat carsıda gezdim
Ara: sade soda
Akşam: 1 kase çorba 1 dilim tb acı biber, 2 kaşık pilav 1 parca fırın tavuk
Ara: sade soda, 1 tatlı kaşığı fındık ezme, türk kahvesi
Ara: şimdi yeşilçayımı içicem
Neyse kii bugünün tek tesellisi sporumu yaptım yorgunluğa rağmen..
Leslie 1 mil express, 100 mekik, 20 squat, bel bacak ve kol çalıştım 30 dk
Aynen yawrum biri beni indirsinara öğünün ana öğün gibi olmuş çok fazla geldi
Hayır su dışında hiçbirşey sürmüyorum ağzıma taa 12 ye yatana kadar
Canım semsekini kabul ediyorum ama aşure ana öğün sayılır
ahh kuzucum yine uçmuşsun dikkattt, bak sana yetişicem nerdeysee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?