Ne güzel hızlı gidiyorsun. Ben 80 le başladım Ağustos da. 1.5aydir diyetisyen e gidiyorum yeni girdim takıma başlangıç. 72. 5 du galiba buraya girişte emin olamadım. Diyetisyen 65 diyor ama benim hedef 63. Boyumda 1.70canım ben 2 ocakta 66 ile başladım. geçen hafta cuma 63.4 idim bakalım yarın kaç kilo çıkacağım hededim 50 inş boyumda 163. sizin hedefiniz nedir kaç kilo vereceksiniz ? yazdınız mı hatırlamıyorum unutuyorum hep :)
ilk hedefim 1 şubatta 60 kg olmak inşallah
Hım hım idare eder bi menü olmuş canım şekerpare yada çikolatadan biri olsaydı mükemmel olurdumenüm
sabah: 1 dilim kızarmış tb, salça, peynir, 6-7 zeytin fındık ezmesi ve çay
ara: neskafe, muz
öğlen: 1 kase mercimek çorba, 1 ince dilim ekmek, 3 kaşık patatesli bezelye, şekerpare
ara: 3 ısırık çikolata
akşam: 1 kase tavuk suyu çorba, 1 kase pırasa, 1 dilim tb, 10 taane fln zeytin
ara: yeşilçay ve türk kahvesi
bol su, sporu yapınca yazarım
Evet canım ya aşurenin kalorisi yüksek gerçekten o yüzden öğün olarak yedim ama yemiyeydim daha iyiydicanım aşure mi yedin kalorisi ne ki
evet canım sonunda giriyorum çabukça da çıkarız inş kilorı verip
neden kendinden ümitli değilmişsin ? sen bikere müthişsin ya o kadar kiloyu verdin ohooo bu hızla daha çok işler başarcaksın harika görünceksin bütün hayatın değişcek
İşte bu senin için süper bi hedef tüm akrabalar senin fit halini görecekler :) müthiş olacak inşkızlar 1 nisanda eşimin dayısının kızının düğünü varmış ben 1 nisanda 50 kg olmayı hedefliyordum iyice beni gaza getircek bu
Ay inş canım çok tırsıyorumGüzel menü tatlım hadi bakalım
bugünü iyi atlatmışsın canım yarına faydası olur inşallah
Harikasın canım 1 kg yağ süper :) bu son tavsiye aklımda kalsın gerçektenMerhaba bayanlar
Bugün diyetisyen randevum vardı.mutlu döndüm 1 kg yağdan vermişim 600 gramdan kas yapmışım ağırlık alıp çalışmıştım ondan olmuş. Ama doktor yağ yakim isim bitmeden ağırlık la çalışma dedi. 23 kilo yağ ile başlamıştım 19 kiloya düştü. İdeal 12-16 arasi yağmış. Ve 12kg yağa düşmeden ağır spor yasak. dans yürüyüş ve 30 dakika dans veya yürüyüş yaptıktan yaptiysam sonrasinda pilates yapmamın yağ yaktiracagini soyledi.
Canım senin menün sana göre tasarlandığı için mümkün mertebe uymuşsun gayet iyi ama bence çok fazla içeriği değiştirme ki tam etkisini göstersinBugün neler yaptım
Sabah yağsız yumurta peynir iki dilim TB. Zeytin
Çok yoğundum ara yapacak fırsat bile bulamadım görüşmede danisanimdan müsaade istedim şekerim düşüyor diye bir kuru kayısı yedim
Öğlen az pilav ve tavuk ayran (pirinç yasak normalde)
Arada bı kayısı
İkinci ara bı küçük poğaça (yarın misafirler gelicek hazır alıyordum tadını baktım aradan saydim)
Akşam 3 köfte iki sarma ve yine yarın a yaptigim hazirliklardan tadımlık kek kurabiye.
Tarçınlı süt içip yatıcam.
Diyetisyen e gidince araç park edecek yer bulamadım biraz uzağa park ettim ve aksilik acele den çıkışta ne tarafa park ettiğimi bulurken zorunlu bayağı da tempolu yürüyüş oldu
Uy yoksa ikizlerin mi var maşallah :)inş hedefinde gerçekleşecekBenim hedefte 1 nisan kizlarimin doğum gününde hedefim e ulaşmayı istiyorum. Hedefe kaç kilon kaldı
Allah kabul etsin canım iftar mükemmel ama son yediğin azıcık olmamış gibi olsun bütün gün oruçluydun zatenbugun niyetliydim
sahur: 2dilim ekmek 1 yumurta peynir zeytin
iftar: 1kase çorba,1tbk karnıbhr yemeği,4-5kş paatates salatası,yoğurt
şekersiz kahve ve 1prça ekmekle sarelle yedim 7 gibi .
9 gibi aayva yedim 2-3 dilim
20 dk kadar yürüyüş.
Bugün aile hekimine gittim kan tahlili yaptırmak için bi değerlerime bakayım dedim o yüzden mecbur aç kaldım kahvaltı yapamadımsabah yokmu? gayet iyi ama kahvaltısız olmass
Ay canım ya çok tatlısınkızlar bu akşam yemeğinden sonra 3lt su içtim psikopat gibi sabaha kadar wc ye gidip kalori atacağım yarın için hazırlık
yaaaa allahım nolur yarın 62 kg olduğumu görüyüm noluuurrrrr öyle olursa 11 gün içinde vermem gereken 2 kg kilom kalacak ve ilk hedefim başarıyla sonuçlancak
Ne güzel hızlı gidiyorsun. Ben 80 le başladım Ağustos da. 1.5aydir diyetisyen e gidiyorum yeni girdim takıma başlangıç. 72. 5 du galiba buraya girişte emin olamadım. Diyetisyen 65 diyor ama benim hedef 63. Boyumda 1.70
Emzirdigim ve gizli şekerim olduğu için düşük kalorili diyet yapamıyorum iki çocukla sporda yok. Biraz yavaş ilerliyorum
Hım hım idare eder bi menü olmuş canım şekerpare yada çikolatadan biri olsaydı mükemmel olurdu(diyene bak )
Evet canım ya aşurenin kalorisi yüksek gerçekten o yüzden öğün olarak yedim ama yemiyeydim daha iyiydi
Bu hafta batırdım resmen yarın eksi görürsen şok yaşayıp sevinçten uçarım heralde buraya kadar gelmeyi çift haneleri görmeyi bile hayal edemezken çok şükür nasip oldu inş bundan sonrası da kolay ve sağlıklı bi şekilde olur hepimiz için desteğin için çok saol canım iyi ki varsınız
İşte bu senin için süper bi hedef tüm akrabalar senin fit halini görecekler :) müthiş olacak inş
Ay inş canım çok tırsıyorum
Harikasın canım 1 kg yağ süper :) bu son tavsiye aklımda kalsın gerçekten
Canım senin menün sana göre tasarlandığı için mümkün mertebe uymuşsun gayet iyi ama bence çok fazla içeriği değiştirme ki tam etkisini göstersin
Uy yoksa ikizlerin mi var maşallah :)inş hedefinde gerçekleşecek
Allah kabul etsin canım iftar mükemmel ama son yediğin azıcık olmamış gibi olsun bütün gün oruçluydun zaten
Bugün aile hekimine gittim kan tahlili yaptırmak için bi değerlerime bakayım dedim o yüzden mecbur aç kaldım kahvaltı yapamadım
Ay canım ya çok tatlısınsen bu azimle ideal kilonada çabucak ulaşacaksın inş
Hoşgeldin canım
teşekkür ederim. günaydın kızlar bu hafta pek aktif değildim. çünkü çok yorgunum o yüzden pc yi açmaya bile halim kalmadı. spor yapınca insan enerji kazanıyo diyolar ben de tam tersi oldu. bir de üstüne sürekli kas ağrıları var. hareket etmekte oldukça zorlandım. ilk defa yapmıyorum bir aydır da devam ediyorum ama anlamadım neden böyle oldu. bu hafta kilom çok fazla değişmedi 85,1. menümü akşam veriyim şimdi tam olarak belli değil çünkü. akşam tekrar görüşürüz.Hoşgeldiniz kızlar inş burda güzel güzel kilolar verirsiniz geç oldu kusura bakmayın anca kendime gelebildim
İkiz değiller 4yil3 gün araları var. Ama birlikte yapacagimHım hım idare eder bi menü olmuş canım şekerpare yada çikolatadan biri olsaydı mükemmel olurdu(diyene bak )
Kızlar ikiz değil r4yıl 3 gün araları. İki gün arayla değilde bende aradaki gün birlikte yapacağım
Evet canım ya aşurenin kalorisi yüksek gerçekten o yüzden öğün olarak yedim ama yemiyeydim daha iyiydi
Bu hafta batırdım resmen yarın eksi görürsen şok yaşayıp sevinçten uçarım heralde buraya kadar gelmeyi çift haneleri görmeyi bile hayal edemezken çok şükür nasip oldu inş bundan sonrası da kolay ve sağlıklı bi şekilde olur hepimiz için desteğin için çok saol canım iyi ki varsınız
İşte bu senin için süper bi hedef tüm akrabalar senin fit halini görecekler :) müthiş olacak inş
Ay inş canım çok tırsıyorum
Harikasın canım 1 kg yağ süper :) bu son tavsiye aklımda kalsın gerçekten
Canım senin menün sana göre tasarlandığı için mümkün mertebe uymuşsun gayet iyi ama bence çok fazla içeriği değiştirme ki tam etkisini göstersin
Uy yoksa ikizlerin mi var maşallah :)inş hedefinde gerçekleşecek
Allah kabul etsin canım iftar mükemmel ama son yediğin azıcık olmamış gibi olsun bütün gün oruçluydun zaten
Bugün aile hekimine gittim kan tahlili yaptırmak için bi değerlerime bakayım dedim o yüzden mecbur aç kaldım kahvaltı yapamadım
Ay canım ya çok tatlısınsen bu azimle ideal kilonada çabucak ulaşacaksın inş
Merhaba sanırım deneme haftasında yım listeye girmeyeceğim ama bildirimimi yapayım.***2.TAKIM 501.ETAP***
akrep33 ( 72,2 / / /% )
ecii ( 68,4 / / / % )
Zereno (99,1/ / /%)
ooomarlaaa ( 67,9 / / /% )
nidah ( 62,5 / / /% )
_perina_( 69,3 / / / %)
myprincesses ( 72,5/ / / %)
ayperest( / / / %)
2.TAKIM ORTALAMASI:
canım benim üzülmenerdehata yaptım diye düşün bu hafta toparlarsın inşallah. ben leslie 3 mile nin faydasını gördüğüme inanıyorum şiddetle tavsye ederim yoksa 1 kg den fazlasını göremezdim70 i tekrar gördüm ayaklarım yere bastı...
Canım süpersin ya takımı bu hafta sen kurtaracaksın galiba :) şimdi yüzdeyi şöyle hesaplıyorsun geçen hafta kilo - bu hafta kilo * 100 / geçen hafta kilokızlaaar günaydın
geçen hafta cuma 63.4
bugün 61.9
-1.5
ay çok mutluyum ben şimdi listeyi kopyalayıp kendi ismimin olduğu yere mi yazıcam yüzde hesaplamasını nasıl yapıcam ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?