Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar bu akşam yemeğinden sonra 3lt su içtim psikopat gibi sabaha kadar wc ye gidip kalori atacağım yarın için hazırlık

yaaaa allahım nolur yarın 62 kg olduğumu görüyüm noluuurrrrr öyle olursa 11 gün içinde vermem gereken 2 kg kilom kalacak ve ilk hedefim başarıyla sonuçlancak

Son düzenleme:
Ne güzel hızlı gidiyorsun. Ben 80 le başladım Ağustos da. 1.5aydir diyetisyen e gidiyorum yeni girdim takıma başlangıç. 72. 5 du galiba buraya girişte emin olamadım. Diyetisyen 65 diyor ama benim hedef 63. Boyumda 1.70
Emzirdigim ve gizli şekerim olduğu için düşük kalorili diyet yapamıyorum iki çocukla sporda yok. Biraz yavaş ilerliyorum

Hım hım idare eder bi menü olmuş canım şekerpare yada çikolatadan biri olsaydı mükemmel olurdu (diyene bak )

Evet canım ya aşurenin kalorisi yüksek gerçekten o yüzden öğün olarak yedim ama yemiyeydim daha iyiydi
Bu hafta batırdım resmen yarın eksi görürsen şok yaşayıp sevinçten uçarım heralde buraya kadar gelmeyi çift haneleri görmeyi bile hayal edemezken çok şükür nasip oldu inş bundan sonrası da kolay ve sağlıklı bi şekilde olur hepimiz için desteğin için çok saol canım iyi ki varsınız

kızlar 1 nisanda eşimin dayısının kızının düğünü varmış ben 1 nisanda 50 kg olmayı hedefliyordum iyice beni gaza getircek bu
İşte bu senin için süper bi hedef tüm akrabalar senin fit halini görecekler :) müthiş olacak inş

Güzel menü tatlım hadi bakalım
bugünü iyi atlatmışsın canım yarına faydası olur inşallah
Ay inş canım çok tırsıyorum

Harikasın canım 1 kg yağ süper :) bu son tavsiye aklımda kalsın gerçekten
Canım senin menün sana göre tasarlandığı için mümkün mertebe uymuşsun gayet iyi ama bence çok fazla içeriği değiştirme ki tam etkisini göstersin

Benim hedefte 1 nisan kizlarimin doğum gününde hedefim e ulaşmayı istiyorum. Hedefe kaç kilon kaldı
Uy yoksa ikizlerin mi var maşallah :)inş hedefinde gerçekleşecek
Allah kabul etsin canım iftar mükemmel ama son yediğin azıcık olmamış gibi olsun bütün gün oruçluydun zaten

sabah yokmu? gayet iyi ama kahvaltısız olmass
Bugün aile hekimine gittim kan tahlili yaptırmak için bi değerlerime bakayım dedim o yüzden mecbur aç kaldım kahvaltı yapamadım

Ay canım ya çok tatlısın sen bu azimle ideal kilonada çabucak ulaşacaksın inş

***2.TAKIM 500.ETAP*** Sonuncusu***

akrep33 ( 71,2 / 72,2 / +1/%-1,40 )
ecii ( 69,3 / 68,4/ 0,9/ % 1,30 )
Zereno (99,9/99,1 /0,8 /%0,80)
ooomarlaaa ( 67,5 /67,9/ +0,4 /% -0,59 )
nidah ( 62,4 /62,5 / -0,1 /%-0,16 )
_perina_( 70,4 /69,3 / 1,1/ %1,50)
myprincesses ( 72,5/ 72,5 / / %) Sabit

2.TAKIM ORTALAMASI: 0,207%

***2.TAKIM 501.ETAP***

akrep33 ( 72,2 / / /% )
ecii ( 68,4 / / / % )
Zereno (99,1/ / /%)
ooomarlaaa ( 67,9 / / /% )
nidah ( 62,5 / / /% )
_perina_( 69,3 / / / %)
myprincesses ( 72,5/ / / %)
ayperest( / / / %)

2.TAKIM ORTALAMASI:

Ellerine sağlık Zereno m. Ben de tam geldim listeyi getireyim diye ama sen yapmışsın bile :))

bence de 63 daha iyi ohoo yaza biter bu iş bence
hızlı gidiyorumda başta böyle oluyormuş sonra yavaşlanıyormuş inş öyle olmaz

arada sırada motivasyonun düşmesi normal hayat bu her zaman herşey tıkırında gitmiyor maalesef bende cozuttum bu hafta mesela ama olsun yeterki vaGeçmeyelim. hem rejime başlaması Zor gerçekten başlamışken bu düzeni elde etmişken bırakmamalıyız olacak başaracağız sende ulaşacaksın inanıyorum ben sana

Sömestr dolayısıyla şehir dışında olacağım ve bu sürede tartilmam pek mümkün değil. Onun için bu hafta izine ayrılıyorm ben dönüşte hep beraber dewam ederiz inşallah. . Bol eksili günler herkese :))

***2.TAKIM 501.ETAP***

akrep33 ( 72,2 / / /% )
ecii ( 68,4 / / / % )
Zereno (99,1/ / /%)
nidah ( 62,5 / / /% )
_perina_( 69,3 /70,1 / 0,8/ 1,1%)
ayperest( / / / %)

2.TAKIM ORTALAMASI:

Günaydın sabah tartıldım 63.500 şuan
listem hergün aynı
08:00 kaşarlı tost tam buğday ekmeğinde
10:00 elma veya 2 tane mandalina
12:00 sebze yemeği bir dilim tam buğday ekmeği bir kabuklu salatalık
15:30 2 dilim tam buğday ekmekli marullu beyaz peynirli sandviç
18:30 3 köfte salata
20:00 elma veya 2 mandalina veya incir
21:00 1 kase tarçınlı yoğurt
gün içinde açık çay ve bol su

Hoşgeldin canım

Hoşgeldiniz kızlar inş burda güzel güzel kilolar verirsiniz geç oldu kusura bakmayın anca kendime gelebildim
teşekkür ederim. günaydın kızlar bu hafta pek aktif değildim. çünkü çok yorgunum o yüzden pc yi açmaya bile halim kalmadı. spor yapınca insan enerji kazanıyo diyolar ben de tam tersi oldu. bir de üstüne sürekli kas ağrıları var. hareket etmekte oldukça zorlandım. ilk defa yapmıyorum bir aydır da devam ediyorum ama anlamadım neden böyle oldu. bu hafta kilom çok fazla değişmedi 85,1. menümü akşam veriyim şimdi tam olarak belli değil çünkü. akşam tekrar görüşürüz.

İkiz değiller 4yil3 gün araları var. Ama birlikte yapacagim

Merhaba bayanlar
***2.TAKIM 501.ETAP***

akrep33 ( 72,2 / / /% )
ecii ( 68,4 / / / % )
Zereno (99,1/ / /%)
nidah ( 62,5 / / /% )
_perina_( 69,3 / / / %)
ayperest( / / / %)

2.TAKIM ORTALAMASI:
Merhaba sanırım deneme haftasında yım listeye girmeyeceğim ama bildirimimi yapayım.
Gülceegull(72.3/72.1/0.1/℅0.14)
Gecem uykusuz geçti şiş uyandım ödem var sanırım çünkü 71 görmüştüm.

kızlaaar günaydın

geçen hafta cuma 63.4

bugün 61.9

-1.5

ay çok mutluyum ben şimdi listeyi kopyalayıp kendi ismimin olduğu yere mi yazıcam yüzde hesaplamasını nasıl yapıcam ??

***2.TAKIM 501.ETAP***

akrep33 ( 72,2 / / /% )
ecii ( 68,4 / / / % )
Zereno (99,1/99,4 / +0,3/%-0,30)
nidah ( 62,5 / / /% )
_perina_( 69,3 / / / %)
ayperest( / / / %)

2.TAKIM ORTALAMASI:

***2.TAKIM 501.ETAP***

akrep33 ( 72,2 / / /% )
ecii ( 68,4 / / / % )
Zereno (99,1/ 99,4/+0,3 /%-0,30)
nidah ( 62,5 / / /% )
_perina_( 69,3 /70,1 / 0,8/ 1,1%)
ayperest( / / / %)

2.TAKIM ORTALAMASI:

kızlaaar günaydın

geçen hafta cuma 63.4

bugün 61.9

-1.5

ay çok mutluyum ben şimdi listeyi kopyalayıp kendi ismimin olduğu yere mi yazıcam yüzde hesaplamasını nasıl yapıcam ??
Canım süpersin ya takımı bu hafta sen kurtaracaksın galiba :) şimdi yüzdeyi şöyle hesaplıyorsun geçen hafta kilo - bu hafta kilo * 100 / geçen hafta kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…