Canım 63,4 geçen haftanın kilosu mu?
Kaptanım***2.TAKIM 501.ETAP***
akrep33 ( 72,2 / 73,4 / -1,2 / -1,66%)
ecii ( 68,4 / 69,4 / -1 / -1,46% ) İzne ayrıldı
Zereno (99,1/ 99,4/-0,3 /%-0,30)
ooomarlaaa ( 67,9 / 67,6/ 0,3/ 0,43% )
nidah ( 62,5 / 62.3/ 0,2 /%0,31 )
_perina_( 69,3 /70,1 / -0,8/ -1,10%)
myprincesses ( 72,5/ 72,0/ 0,5 / 0,69%)
ayperest(63.4 /61.9 /1.5 /2.30 %) yeni üye, üyelik tarihi 03.01.17, başlangıç kilosu: 66, hedef kilosu:50
2.TAKIM ORTALAMASI: -0,099%
Canım noktadan sonraki kısım 2 haneli olacak***2.TAKIM 501.ETAP***
akrep33 ( 72,2 / / /% )
ecii ( 68,4 / / / % )
Zereno (99,1/ 99,4/+0,3 /%-0,30)
ooomarlaaa ( 67,9 / / /% )
nidah ( 62,5 / / /% )
_perina_( 69,3 /70,1 / 0,8/ 1,1%)
myprincesses ( 72,5/ / / %)
ayperest(63.4 /61.9 /-1.5 /2.3 %)
2.TAKIM ORTALAMASI:
Zereno olmuş mu canım ? doğru yapmışmıyım
Saol Kaptanım elimden geldiğince yardımcı olucam sizlere
Benim 30 yas:) iki çocuk var hedefim anca 58-59 fln . Ulaşırız inş cnmteşekkür ederim canım bende seni tebrik ederim :)
benim boyumda 163. yaşım 22 senin canım ? hedef 50
kızlaaar günaydın
geçen hafta cuma 63.4
bugün 61.9
-1.5
ay çok mutluyum ben şimdi listeyi kopyalayıp kendi ismimin olduğu yere mi yazıcam yüzde hesaplamasını nasıl yapıcam ??
canım benim üzülmenerdehata yaptım diye düşün bu hafta toparlarsın inşallah. ben leslie 3 mile nin faydasını gördüğüme inanıyorum şiddetle tavsye ederim yoksa 1 kg den fazlasını göremezdim
Evet çok haklısın canım inş arada düşsekte tekrar kalkmayı bilmeliyiz bu hafta inş daha da asılıcam :) saol canım benim
Güle güle git kilo almadan gel canım benim bekliyoruz seni :)
Ay canım ya merak etme bu hafta tekrardan eski düzene dönüp şu aldıklarımızı vericez üzerinede daha eksi görücez inş :)
Canım menü çok güzelmiş hakikaten bayağı bir dengeli diyetisyene mi gidiyodun?
Canım tam alışana kadar öyle oluyo biraz alışınca enerjik olursun ama aktif olmaya çalış daha yakından tanıyalım destek olalım birbirimize :)
Oo maşallah :) Allah bağışlasın
Aa kesin ödemdir o zaman bilmiyorum içiyo musun ama Yeşilçay çok çok iyi
Bende yapayım 3 mil inş senden heveslendim :)
Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum... yorum yorumlarınız için de çok saolun kızlar bu hafta zaten belliydi normal bir zamanımda değildim, inşallah inanıyorum haftaya daha iyi olacaktebrikler canm
Bende 25 Nisan kızlarımın doğum gününde 64 olmak istiyorum
Allah kabul etsin canm niyetli olduğun için çikolatayı görmüyorum
Evet her gün öyle
O bi iner bi çıkar bi süre canm takma
hoşgeldiniz
tebrikler tatlım
Canım bu hafta izin için çok geç maalesef. Haftaya ancak ayrılırsın ve zaten 1 hafta da olmaz izin.Sömestır dolayısıyla bu hafta şehir dışında olucam, bu hafta izne ayrılmak istiyorum kaptanımEllssa
bugün regl oldum rahatladım sonunda ama bugün çok saçmaladım..inşallah haftaya cuma bomba gibi dönüp kaldığım yerden devam edicem...
Canım kuralları bilmiyorum, ama 23-24-25 ocakta giremeyeceğim kesin o zaman beni idare edebilir misiniz?Canım bu hafta izin için çok geç maalesef. Haftaya ancak ayrılırsın ve zaten 1 hafta da olmaz izin.
Canım haftaya Cuma ayın 27.si o gün bildirim yaparsın müsait olursan, diğer giremeyeceğin günleride idare ederiz canım sorun değil sen yine menülerini not al Daha sonra yazarsın hemde kontrol etmiş oluruzCanım kuralları bilmiyorum, ama 23-24-25 ocakta giremeyeceğim kesin o zaman beni idare edebilir misiniz?
Tabiki canım. 3 günlük özrün kabul edilmiştir.Canım kuralları bilmiyorum, ama 23-24-25 ocakta giremeyeceğim kesin o zaman beni idare edebilir misiniz?
***2.TAKIM 501.ETAP***
akrep33 ( 72,2 / 73,4 / -1,2 / -1,66%)
ecii ( 68,4 / / / % ) İzne ayrıldı
Zereno (99,1/ 99,4/-0,3 /%-0,30)
ooomarlaaa ( 67,9 / 67,6/ 0,3/ 0,43% )
nidah ( 62,5 / 62.3/ 0,2 /%0,31 )
_perina_( 69,3 /70,1 / -0,8/ -1,1%)
myprincesses ( 72,5/ / / %)
ayperest(63.4 /61.9 /1.5 /2.3 %) ??????
2.TAKIM ORTALAMASI:
birinci olanları, kilo verenleri tebrik ediyorum. biz bu listeye dahil olabilecekmiyiz. ben su sıra çok geri kaldım uygulamadan. ayrıca yazdıklarınıza da dikkat edicem elbette. herkese iyi gecelerKızlar iyi geceler hepinize
Öncelikle tüm kilo verenleri tebrik ederim özellikleayperest canım seni çok çok tebrik ederim 2. Oldun bireyselde bu müthiş bişey başarılarının devamını dilerim çok çabuk mezun olacaksın inş bende malesef kilo aldım bu hafta kusura bakmayın
Bu hafta yine sonuncu oldukArtık toparlanmamız lazım bir an önce takım olarak dereceye girmemiz gerekiyor eğer 2 hafta daha böyle olursa ceza alıcaz çünkü böyle olsun istemeyiz değil mi kızlar?
Bu hafta sadece kendimiz için değil tüm takımımız içinde menülerimize dikkat edelim yarından itibaren mümkün mertebe kaçamak olmasın sadece tadımlık olsun cısslarımız, nefsimizi körleyip bırakalım ve ayrıca spor şart kızlar lütfen bu hafta mümkün mertebe spor yapalım hareketli olalım ve ödem atıcı Yeşilçay, beyaz çay, maydanoz suyu, kiraz sapı bunlardan en az 1 tanesini hergün düzenli olarak içelim bende herkesin menüsünde elimden geldiğince bu ayrıntıları kontrol edicem inş kilo işi sabır ve gayret gerektiren bir süreç ayrıca takımımızı da düşünüp bu şekilde hareket etmemiz lazım, hemde bunları yaparsak kısa sürede toparlanmış oluruz
Genel olarak yapılacakları maddeleyeyim ki aklımızda kalsın
1. Cısslı şeyler sadece tadımlık olacak fazlası Yok
2.Mümkünse hergün en az 30 dk spor, eğer mümkün olmazsa gün içinde ekstra hareketli olunacak (mesela 2-3 saatte bir 100 er kere zıplamak, 20-30 squat vs hareketler olabilir)
3- Günde en az 2 lt su içiyoruz
4-hergün en az 2 bardak Yeşilçay, beyazçay, maydanoz suyu, kirazsapı vb. Ödem atıcı çaylardan içiyoruz
Lütfen buna elimizden geldiğince uyalım kızlar fazla hareket, sağlıklı beslenme, bol su bize gerçekten fazla fazla kilo kaybettirecek inş. Hergün bu ayrıntıları listenizde görmek istiyorum kontrol edicem
Bu hafta hem kendimden hemde sizden çok ümitliyim inş sizde benim bu fikrime olumlu bakarsınız
Canım deneme sürecini başarıyla bitirirsen tabiki listeye dahil olursun.birinci olanları, kilo verenleri tebrik ediyorum. biz bu listeye dahil olabilecekmiyiz. ben su sıra çok geri kaldım uygulamadan. ayrıca yazdıklarınıza da dikkat edicem elbette. herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?