- 28 Ağustos 2016
- 3.914
- 9.000
- 88
- 32
Ellerine sağlıkZereno m. Ben de tam geldim listeyi getireyim diye ama sen yapmışsın bile :))
Evet çok haklısın canım inş arada düşsekte tekrar kalkmayı bilmeliyiz bu hafta inş daha da asılıcam :) saol canım benimbence de 63 daha iyiohoo yaza biter bu iş bence
hızlı gidiyorumda başta böyle oluyormuş sonra yavaşlanıyormuş inş öyle olmaz
arada sırada motivasyonun düşmesi normal hayat bu her zaman herşey tıkırında gitmiyor maalesef bende cozuttum bu hafta mesela ama olsun yeterki vaGeçmeyelim. hem rejime başlaması Zor gerçekten başlamışken bu düzeni elde etmişken bırakmamalıyız olacak başaracağız sende ulaşacaksın inanıyorum ben sana
Güle güle git kilo almadan gel canım benim bekliyoruz seni :)Sömestr dolayısıyla şehir dışında olacağım ve bu sürede tartilmam pek mümkün değil. Onun için bu hafta izine ayrılıyorm ben dönüşte hep beraber dewam ederiz inşallah. . Bol eksili günler herkese :))
Ay canım ya merak etme bu hafta tekrardan eski düzene dönüp şu aldıklarımızı vericez üzerinede daha eksi görücez inş :)70 i tekrar gördüm ayaklarım yere bastı...
Canım menü çok güzelmiş hakikaten bayağı bir dengeli diyetisyene mi gidiyodun?Günaydın sabah tartıldım 63.500 şuan
listem hergün aynı
08:00 kaşarlı tost tam buğday ekmeğinde
10:00 elma veya 2 tane mandalina
12:00 sebze yemeği bir dilim tam buğday ekmeği bir kabuklu salatalık
15:30 2 dilim tam buğday ekmekli marullu beyaz peynirli sandviç
18:30 3 köfte salata
20:00 elma veya 2 mandalina veya incir
21:00 1 kase tarçınlı yoğurt
gün içinde açık çay ve bol su
Canım tam alışana kadar öyle oluyo biraz alışınca enerjik olursun ama aktif olmaya çalış daha yakından tanıyalım destek olalım birbirimize :)teşekkür ederim. günaydın kızlar bu hafta pek aktif değildim. çünkü çok yorgunum o yüzden pc yi açmaya bile halim kalmadı. spor yapınca insan enerji kazanıyo diyolar ben de tam tersi oldu. bir de üstüne sürekli kas ağrıları var. hareket etmekte oldukça zorlandım. ilk defa yapmıyorum bir aydır da devam ediyorum ama anlamadım neden böyle oldu. bu hafta kilom çok fazla değişmedi 85,1. menümü akşam veriyim şimdi tam olarak belli değil çünkü. akşam tekrar görüşürüz.
Oo maşallah :) Allah bağışlasınİkiz değiller 4yil3 gün araları var. Ama birlikte yapacagim
Aa kesin ödemdir o zaman bilmiyorum içiyo musun ama Yeşilçay çok çok iyiMerhaba bayanlar
Merhaba sanırım deneme haftasında yım listeye girmeyeceğim ama bildirimimi yapayım.
Gülceegull(72.3/72.1/0.1/℅0.14)
Gecem uykusuz geçti şiş uyandım ödem var sanırım çünkü 71 görmüştüm.
Bende yapayım 3 mil inş senden heveslendim :)canım benim üzülmenerdehata yaptım diye düşün bu hafta toparlarsın inşallah. ben leslie 3 mile nin faydasını gördüğüme inanıyorum şiddetle tavsye ederim yoksa 1 kg den fazlasını göremezdim