Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ayyy çok şükür ha şöyle,biraz disiplin gelsin motivasyon gelsin çok sevindim inşallah bundan sonra daha iyi olur canım hayırlı olsun yeni görevin

Ayyy çok şükür ha şöyle,biraz disiplin gelsin motivasyon gelsin çok sevindim inşallah bundan sonra daha iyi olur canım hayırlı olsun yeni görevin
Hayırlı olacak inşallah, hepimize özellikle spor konusunda kök söktürecek gardımızı ona göre alalım kızlar

Herkese iyi günler :)
Kızlar dün bişey paylaşmıştım takım düzeniyle ilgili
Bugünden itibaren başlıyoruz inş
Ben bi liste oluşturulacam haftalık
içinde Cuma kilosu, diyet,spor ve Yeşilçay takibi olacak hergün menülerinizi kontrol edicem sizden küçük bir ricam var işimi kolaylaştırmak için menünüzün altına şu şekilde bir liste yazmanızı istiyorum
Diyet =(1 ile 5 arası bir puan yazacaksınız kendi menünüze kendiniz oy vereceksiniz. 1 ve 2 puan kötü menü demek listeye de bi eksi, 3 puan az kaçamaklı menü demek kaçamağın cinsine göre 100,200 yada daha fazla zıplamayla telafi edilecek yada ekstra başka bir sporla.4 ve 5 puanda zaten başarılı menü demek)
Spor: (Buraya o gün yaptığınız sporu ayrıntılı olarak yazacaksınız. Kaçamak varsa mesela 200 kere zıpladım diye not düşeceksiniz.)
Çay illa Yeşilçay içmek zorunda değilsiniz onun muadili herhangi bi çayıda buraya yazacaksınız. Günlük en az 1 bardak zorunlu
Su: Kaç lt su içtiğinizi yazacaksınız.En aşağı iki lt zorunlu :)

Şimdi örnek menü paylaşayım anlaşılır olsun
KAHVALTI
Küçük tabak menemen
Çeyrek pide
Peynir
Bal

ARA
Sütlü kahve

AKŞAM
1 lahmacun
Yarım kase mercimek çorbası
2 bardak ayran
1 dilim börek
1,5 dilim az şerbetli tatlı

Diyet:3 puan( börek ve tatlı cıss oldu bugün ekstra 300 kere zıplıycam inş)
Spor: Malesef yapamadım
Çay: 1 bardak beyazçay
Su:1,5 lt

Bu benim dünkü listemdi. Bu duruma göre bende
diyet +,
Spor -,
Çay +,
Su - oldu.

NOTLAR
1-Sporu ertesi gün iki katı yaprak telaf edebiliriz,
2-Diyetteki kaçamaklarımızı dediğim gibi zıplama ya da ekstra spor ile telafi edebiliriz. Diyet 1 yada 2 puan ise ertesi gün sıfır kaçamak ve ekstra 1 saat spor yaparak eksimizi telafi edebiliriz.
3-Su ve çay mutlaka günlük olarak içilmeli telafisi Yok.

E peki bu eksiler artılar Ne olacak derseniz . Bütün bi haftayı kontrol edicez artılarımız çoksa zaten ödülümüz güzel kilo vermek olacak :) eksiler çoksa bi ceza verebiliriz mesela 3 gün boyunca kaçamak yapmama gibi onları hep beraber düşünürüz.
Bugün herkesin menüsünü bu şekilde bekliyorum. Menülerinizi paylaşmayı unutmayın. Gece 12 ye kadar bekliycem isimlerinizi listeye yazıcam çünkü. Bence bu iş Harika olacak kızlar bu birkaç haftadır kendim başta olmak üzere bi motivasyon düşüşü var hep beraber bu şekilde toparlanıcaz inş :)
Sizleri seviyorum

Benim 30 yas:) iki çocuk var hedefim anca 58-59 fln . Ulaşırız inş cnm

inşallah canım :)

teşekkür ederim tatlıım canımm benimm ne kadar da düşüncelisin harika düşünmüşsün hepsine uyacağım söz veriyorum sana ..
hafta sonları kv dede geçiyor benim sabahtan akşama kadar o yüzden spor yapmam imkansızlaşıyor.. yani leslie yapamıyorum hafta sonları.. ama eve gidince 100 kere zıplıcam söz.. yeşilçayım yok şuan da ama süt olsun diye yaptığım bitki çayım var onu içeyim iki gün hafta içi alırım yeşilçayımı.. bu hafta birtNe bile kaçamak yapmayacağım!!
beni mükemmel motive ettin. su içmeyide artırdım zaten 2lt kesin içiyorum.

ayperest cim tebrikler canım. Bireyselde 2. Olmuşsun. Hedefine kolaylıkla ulaşırsın inşallah

ayyy teşekkür ederim bende çok mutlu oldum haftaya 1. olurum inşallah

bende seni seviyorum harikasın sana uyucam

Pekalaa ilk menü benden gelsin
Sabah
Sütlü kahve

Kahvaltı
Bir kase nesfit

Ara
1 muz
1 elma

Öğle
1 kase mercimek çorbası
15 zeytin (sayıyorum yani tek tek :))

14:00
Bir avuç antep fıstığı
Yeşilçay

14:30
Biberli yoğurt

Su 1,5 lt (uyuyana kadar 2 yi geçer)
Spor leslie 1 mil
60 mekik

Şimdi kendime puan vermem mi gerekiyor öyleyse 5 veriyorum az kalorili oleu bugün

Merhaba bayanlar
Kilo verenleri tebrik ederim devamını dilerim. Veremeyenlere alanlarada bol azim iştahsızlık ve spora ayıracak vakitler olsun inşallah.
Şu saate kadar ev düzenleme ile uğraştım
Pazartesi sömestr tatili için memleket e gideceğim valiz hazırla evi düzenle ki dönüşte uğraşma derken diyet yalan ama
İnşallah Karadeniz in mis havasında çocukları anneme bırakıp hergun yürüyeceğini. Onları da sıkı sıkı tembihledim ağır yemek yok tatlı yok diye.
Oralarda net çekiyor belki yüksek köylere akraba ziyaretlerine gidersem bı iki gün giremem o kadar.
Kolaylıklar güzel bir haftasonu olsun

sabah

2 küçük ev poğaçası
domates
kk peynir
4 zeytin
az şek rli çay
1 tatlı kaş tahinpekmez

ara
1 elma
1 mandalina

akşam
1 pide
salata
1 ayran

diyet +
spor -
su +
çay +

bugün spor yapamadım malesef.. kendime 3 puan veriyorum hep hamurişi olduğu için
eve gidince de 100 kere zıplıcam hamurişi cezası

selam kızlar, dün o kadar dağıldım ki önüme ne çıkarsa yedim gibi bir şey ! bugün de çok iyi değildi ama düne göre biraz toparlamaya çalıştım

sabah: 2 dilim kızarmış tb, salça, peynir, zeytin çok az reçel ve çay
öğlen: ananeme gitmiştik lahana sarıp pişirdi ve yeni pişen dolmaya dayanamam o an içimdeki canavar uyandı deli gibi dolma yedim ve 1 küçük dilim ekmekle kıymalı yumurta yedim eve oha ve çüş
ara: ordan yengeme geçtik çay demlemiş yanında 2 hanımeli bisküvi yedim
akşam: 3 köfte ve fırında patates biraz da domates yedim
ara: yeşil çay
ara: kahve
ara: tekrar yeşilçay içicem

bol su

canım malesef ben de kilo aldım bu hafta çok mutsuzum bu durumdan, yazdıkların çok güzel kesinlikle spor olmadan olmuyor, cısların da tadımlık olması lazım ben zaten yeşilçaysızdüşünemiyorum bol su da öyle...
Canım haftaya Cuma ayın 27.si o gün bildirim yaparsın müsait olursan, diğer giremeyeceğin günleride idare ederiz canım sorun değil sen yine menülerini not al Daha sonra yazarsın hemde kontrol etmiş oluruz
saolasın canım 27 sinde bildirim yaparım
Tabiki canım. 3 günlük özrün kabul edilmiştir.
çok teşekkür ederim kaptanım:)
o akşamdan sonraki ara hiç olmamış kuzum ama tabi diyene bak ben de batırdım dün
emeğine sağlık canım biz de seni seviyoruz :) tamam bundan sonra menülerime ekliyorum bilgilerimi
harikasın canımcım
iyi dileklerin için çok saol canım benim, inşallah sana da mis gibi hava iyi gelecek
inş telafi edersin canım fena değil bence

KAHVALTI
Az yumurta
3te 1 pide
Peynir
Bal (ölçüsü kaçtı biraz)
Şekersiz çay

ARA
2 küçük tuzlu kurabiye
1 tane finger bisküvi

AKŞAM
Yarım lavaşa yarım porsiyon kuşbaşı kebap
Büyük ayran

ARA=3 kaşık aşure( ay dayanamadım )

Diyet=kızlar kararı size bırakıyorum ya eksi vericem kendime ya da 3 puan verip telafi edicem 500 zıplamayla
Spor=Leslie 2 mil
Çay=1 bardak Yeşilçay 1 bardak beyazçay
Su=2 lt su

Teşekkür ederim canım :) inş hep beraber birbirimizi motive edelim ve başaralım
Hayırlı olacak inşallah, hepimize özellikle spor konusunda kök söktürecek gardımızı ona göre alalım kızlar
başta kendime sonrada size inş bu kilolar ya gidecek ya gidecek

Çok sevindim canım sendeki bu azimi gördükçe bende kendimi tutuyorum gerçekten hep böyle bol motivasyonlu olalım inş :)
Wuhuuuuu süpersin şekerim yaaa bencede tam 5 puanlık bir menü olmuş afiyet olsun canım
Canım yalnız listenin altına
Diyet
Spor
Çay
Su
Şeklinde sıralamayla yazıp ayrıca açıklamada düşersen benim için çok daha kolay olur

Amin canım benim güle güle git mümkün mertebe paylaş menülerini paylaşamadığın günlerde not et sonra paylaşırsın

Genel olarak iyi olmuş bence canım 4 puan bile verebilirsin ama sporu pazartesi 2 kat yap canımcım eksi olmasın son birşey
+ ve - lerin yanına açıklamada yaparsan değerlendirmemiz daha güzel olur
Anlaşılan dolmaların miktarı epey fazla sadece öğle menün gözüme battı onun haricinde iyi
bugün için
diyet :3
spor:-
su:+
çay:+
Zereno
Tatlım sende bi dahakine yanlarına kaç bardak Yeşilçay içtiğini suyun Ne kadar olduğunu vesaire yaz bakınca direkt gözüme gözüksün bide ceza vermem gerek dolmalar için 300 zıplama mümkünse bugün değilse en geç yarın olsun

kızlar yarın 3 günlük özrüm başlıyor, burada olamayacağım, inşallah perşembe günü menümle tekrardan burada olacağım, sevgiyle, sporla güzel günler diliyorum :)
Tatlım 3 günlük menünü perşembe günü topluca bekliyorum ona göre not almayı unutma

Listemiz bu şekilde bazı yeni üyeler aktif mi tam bilmediğimden eksik olanlar olabilir kendilerini bana hatırlatsınlar ekleyeyim hemen ayrıca Cuma hedefinizide yazmayı unutmayın kendi isminizin altında dolması gereken boş yerleri bana söyleyin doldurayım

Liste açılmadı bende kontrol edemedim

Cumartesi menüm

Sabah
1/2 tatlı kaşığı harnup pekmezi ve limon ilave edilmiş 1 kupa sıcak su

Kahvaltı
Mıhlama
Ekmek
1 dilim cevizli elmalı kek
1 peynirli poğaça
Çay

Öğle
Kısır
Marul
Turp
Süsbiberi turşusu

Ara
2 poğaça
2 dilim kek
Çay

Ara
Meyve tabağı
1 muz
2 king mandalina
1 Washington portakal
1 mürdüm eriği
1 elma
1 armut

Akşam
Yok

Spor
1 saat yürüyüş

Öğleden sonra yenen kek ve poğaça için 100 kez zıplandı

Su
2.5 litre

3 büyük kupa yeşilçay karışımı

Kitap
Fetih suresi
Vakıa suresi
28. Cüz 2 sayfa
Esma-ül hüsna
Altın zambak

Ek hobi
Kendime hırka
Ve
Şal örüyorum

Kızlar ben de kitap görmek istiyorum menülerinizde.
Lütfen günlük kitap okumaya özen gösterin.
Kitap kontrolü de bende

Zereno canım ben puanlamamı bilemedim. Sen değerlendirirmisin?
Hatta şöyle yapalım.
Sen benim ben de senin listeye puan vereyim.
Olarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…