- 3 Kasım 2014
- 708
- 1.528
- 63
- 39
tamam teşekkür ederim.Canım deneme sürecini başarıyla bitirirsen tabiki listeye dahil olursun.
İyi geceler canım.
Ayyy çok şükür ha şöyle,biraz disiplin gelsin motivasyon gelsin çok sevindim inşallah bundan sonra daha iyi olur canım hayırlı olsun yeni görevinKızlar iyi geceler hepinize
Öncelikle tüm kilo verenleri tebrik ederim özellikleayperest canım seni çok çok tebrik ederim 2. Oldun bireyselde bu müthiş bişey başarılarının devamını dilerim çok çabuk mezun olacaksın inş bende malesef kilo aldım bu hafta kusura bakmayın
Bu hafta yine sonuncu oldukArtık toparlanmamız lazım bir an önce takım olarak dereceye girmemiz gerekiyor eğer 2 hafta daha böyle olursa ceza alıcaz çünkü böyle olsun istemeyiz değil mi kızlar?
Bu hafta sadece kendimiz için değil tüm takımımız içinde menülerimize dikkat edelim yarından itibaren mümkün mertebe kaçamak olmasın sadece tadımlık olsun cısslarımız, nefsimizi körleyip bırakalım ve ayrıca spor şart kızlar lütfen bu hafta mümkün mertebe spor yapalım hareketli olalım ve ödem atıcı Yeşilçay, beyaz çay, maydanoz suyu, kiraz sapı bunlardan en az 1 tanesini hergün düzenli olarak içelim bende herkesin menüsünde elimden geldiğince bu ayrıntıları kontrol edicem inş kilo işi sabır ve gayret gerektiren bir süreç ayrıca takımımızı da düşünüp bu şekilde hareket etmemiz lazım, hemde bunları yaparsak kısa sürede toparlanmış oluruz
Genel olarak yapılacakları maddeleyeyim ki aklımızda kalsın
1. Cısslı şeyler sadece tadımlık olacak fazlası Yok
2.Mümkünse hergün en az 30 dk spor, eğer mümkün olmazsa gün içinde ekstra hareketli olunacak (mesela 2-3 saatte bir 100 er kere zıplamak, 20-30 squat vs hareketler olabilir)
3- Günde en az 2 lt su içiyoruz
4-hergün en az 2 bardak Yeşilçay, beyazçay, maydanoz suyu, kirazsapı vb. Ödem atıcı çaylardan içiyoruz
Lütfen buna elimizden geldiğince uyalım kızlar fazla hareket, sağlıklı beslenme, bol su bize gerçekten fazla fazla kilo kaybettirecek inş. Hergün bu ayrıntıları listenizde görmek istiyorum kontrol edicem
Bu hafta hem kendimden hemde sizden çok ümitliyim inş sizde benim bu fikrime olumlu bakarsınız
Hayırlı olacak inşallah, hepimize özellikle spor konusunda kök söktürecek gardımızı ona göre alalım kızlarAyyy çok şükür ha şöyle,biraz disiplin gelsin motivasyon gelsin çok sevindim inşallah bundan sonra daha iyi olur canım hayırlı olsun yeni görevin
Benim 30 yas:) iki çocuk var hedefim anca 58-59 fln . Ulaşırız inş cnm
teşekkür ederim tatlıımKızlar iyi geceler hepinize
Öncelikle tüm kilo verenleri tebrik ederim özellikleayperest canım seni çok çok tebrik ederim 2. Oldun bireyselde bu müthiş bişey başarılarının devamını dilerim çok çabuk mezun olacaksın inş bende malesef kilo aldım bu hafta kusura bakmayın
Bu hafta yine sonuncu oldukArtık toparlanmamız lazım bir an önce takım olarak dereceye girmemiz gerekiyor eğer 2 hafta daha böyle olursa ceza alıcaz çünkü böyle olsun istemeyiz değil mi kızlar?
Bu hafta sadece kendimiz için değil tüm takımımız içinde menülerimize dikkat edelim yarından itibaren mümkün mertebe kaçamak olmasın sadece tadımlık olsun cısslarımız, nefsimizi körleyip bırakalım ve ayrıca spor şart kızlar lütfen bu hafta mümkün mertebe spor yapalım hareketli olalım ve ödem atıcı Yeşilçay, beyaz çay, maydanoz suyu, kiraz sapı bunlardan en az 1 tanesini hergün düzenli olarak içelim bende herkesin menüsünde elimden geldiğince bu ayrıntıları kontrol edicem inş kilo işi sabır ve gayret gerektiren bir süreç ayrıca takımımızı da düşünüp bu şekilde hareket etmemiz lazım, hemde bunları yaparsak kısa sürede toparlanmış oluruz
2.Mümkünse hergün en az 30 dk spor, eğer mümkün olmazsa gün içinde ekstra hareketli olunacak (mesela 2-3 saatte bir 100 er kere zıplamak, 20-30 squat vs hareketler olabilir)
4-hergün en az 2 bardak Yeşilçay, beyazçay, maydanoz suyu, kirazsapı vb. Ödem atıcı çaylardan içiyoruz
Lütfen buna elimizden geldiğince uyalım kızlar fazla hareket, sağlıklı beslenme, bol su bize gerçekten fazla fazla kilo kaybettirecek inş. Hergün bu ayrıntıları listenizde görmek istiyorum kontrol edicem
Bu hafta hem kendimden hemde sizden çok ümitliyim inş sizde benim bu fikrime olumlu bakarsınız
Herkese iyi günler :)
Kızlar dün bişey paylaşmıştım takım düzeniyle ilgili
Bugünden itibaren başlıyoruz inş
Ben bi liste oluşturulacam haftalık
içinde Cuma kilosu, diyet,spor ve Yeşilçay takibi olacak hergün menülerinizi kontrol edicem sizden küçük bir ricam var işimi kolaylaştırmak için menünüzün altına şu şekilde bir liste yazmanızı istiyorum
Diyet =(1 ile 5 arası bir puan yazacaksınız kendi menünüze kendiniz oy vereceksiniz. 1 ve 2 puan kötü menü demek listeye de bi eksi, 3 puan az kaçamaklı menü demek kaçamağın cinsine göre 100,200 yada daha fazla zıplamayla telafi edilecek yada ekstra başka bir sporla.4 ve 5 puanda zaten başarılı menü demek)
Spor: (Buraya o gün yaptığınız sporu ayrıntılı olarak yazacaksınız. Kaçamak varsa mesela 200 kere zıpladım diye not düşeceksiniz.)
Çayilla Yeşilçay içmek zorunda değilsiniz onun muadili herhangi bi çayıda buraya yazacaksınız. Günlük en az 1 bardak zorunlu
Su: Kaç lt su içtiğinizi yazacaksınız.En aşağı iki lt zorunlu :)
Şimdi örnek menü paylaşayım anlaşılır olsun
KAHVALTI
Küçük tabak menemen
Çeyrek pide
Peynir
Bal
ARA
Sütlü kahve
AKŞAM
1 lahmacun
Yarım kase mercimek çorbası
2 bardak ayran
1 dilim börek
1,5 dilim az şerbetli tatlı
Diyet:3 puan( börek ve tatlı cıss oldu bugün ekstra 300 kere zıplıycam inş)
Spor: Malesef yapamadım
Çay: 1 bardak beyazçay
Su:1,5 lt
Bu benim dünkü listemdi. Bu duruma göre bende
diyet +,
Spor -,
Çay +,
Su - oldu.
NOTLAR
1-Sporu ertesi gün iki katı yaprak telaf edebiliriz,
2-Diyetteki kaçamaklarımızı dediğim gibi zıplama ya da ekstra spor ile telafi edebiliriz. Diyet 1 yada 2 puan ise ertesi gün sıfır kaçamak ve ekstra 1 saat spor yaparak eksimizi telafi edebiliriz.
3-Su ve çay mutlaka günlük olarak içilmeli telafisi Yok.
E peki bu eksiler artılar Ne olacak derseniz . Bütün bi haftayı kontrol edicez artılarımız çoksa zaten ödülümüz güzel kilo vermek olacak :) eksiler çoksa bi ceza verebiliriz mesela 3 gün boyunca kaçamak yapmama gibionları hep beraber düşünürüz.
Bugün herkesin menüsünü bu şekilde bekliyorum. Menülerinizi paylaşmayı unutmayın. Gece 12 ye kadar bekliycem isimlerinizi listeye yazıcam çünkü. Bence bu iş Harika olacak kızlar bu birkaç haftadır kendim başta olmak üzere bi motivasyon düşüşü var hep beraber bu şekilde toparlanıcaz inş :)
Sizleri seviyorum
canım malesef ben de kilo aldım bu hafta çok mutsuzum bu durumdan, yazdıkların çok güzel kesinlikle spor olmadan olmuyor, cısların da tadımlık olması lazım ben zaten yeşilçaysızdüşünemiyorum bol su da öyle...Kızlar iyi geceler hepinize
saolasın canım 27 sinde bildirim yaparımCanım haftaya Cuma ayın 27.si o gün bildirim yaparsın müsait olursan, diğer giremeyeceğin günleride idare ederiz canım sorun değil sen yine menülerini not al Daha sonra yazarsın hemde kontrol etmiş oluruz
çok teşekkür ederim kaptanım:)Tabiki canım. 3 günlük özrün kabul edilmiştir.
o akşamdan sonraki ara hiç olmamış kuzum ama tabi diyene bakCuma menüm
Sabah
1 peynirli poğaça ev yapımı
Öğle
Yarım porsiyon sarmısaklı köfte, az kısır marul süs biberi turşusu
Akşam
Dolma sarma
Yoğurtlu dövme soğuk çorba
Ara
1 poğaça
1 dilim elmalı cevizli tarçınlı kek
Spor
40 dk yürüyüş
Yeşil çay karışımı
4 kupa
emeğine sağlık canım biz de seni seviyoruz :) tamam bundan sonra menülerime ekliyorum bilgilerimiHerkese iyi günler :)
Kızlar dün bişey paylaşmıştım takım düzeniyle ilgili
Bugünden itibaren başlıyoruz inş
Ben bi liste oluşturulacam haftalık
içinde Cuma kilosu, diyet,spor ve Yeşilçay takibi olacak hergün menülerinizi kontrol edicem sizden küçük bir ricam var işimi kolaylaştırmak için menünüzün altına şu şekilde bir liste yazmanızı istiyorum
Diyet =(1 ile 5 arası bir puan yazacaksınız kendi menünüze kendiniz oy vereceksiniz. 1 ve 2 puan kötü menü demek listeye de bi eksi, 3 puan az kaçamaklı menü demek kaçamağın cinsine göre 100,200 yada daha fazla zıplamayla telafi edilecek yada ekstra başka bir sporla.4 ve 5 puanda zaten başarılı menü demek)
Spor: (Buraya o gün yaptığınız sporu ayrıntılı olarak yazacaksınız. Kaçamak varsa mesela 200 kere zıpladım diye not düşeceksiniz.)
Çayilla Yeşilçay içmek zorunda değilsiniz onun muadili herhangi bi çayıda buraya yazacaksınız. Günlük en az 1 bardak zorunlu
Su: Kaç lt su içtiğinizi yazacaksınız.En aşağı iki lt zorunlu :)
Şimdi örnek menü paylaşayım anlaşılır olsun
KAHVALTI
Küçük tabak menemen
Çeyrek pide
Peynir
Bal
ARA
Sütlü kahve
AKŞAM
1 lahmacun
Yarım kase mercimek çorbası
2 bardak ayran
1 dilim börek
1,5 dilim az şerbetli tatlı
Diyet:3 puan( börek ve tatlı cıss oldu bugün ekstra 300 kere zıplıycam inş)
Spor: Malesef yapamadım
Çay: 1 bardak beyazçay
Su:1,5 lt
Bu benim dünkü listemdi. Bu duruma göre bende
diyet +,
Spor -,
Çay +,
Su - oldu.
NOTLAR
1-Sporu ertesi gün iki katı yaprak telaf edebiliriz,
2-Diyetteki kaçamaklarımızı dediğim gibi zıplama ya da ekstra spor ile telafi edebiliriz. Diyet 1 yada 2 puan ise ertesi gün sıfır kaçamak ve ekstra 1 saat spor yaparak eksimizi telafi edebiliriz.
3-Su ve çay mutlaka günlük olarak içilmeli telafisi Yok.
E peki bu eksiler artılar Ne olacak derseniz . Bütün bi haftayı kontrol edicez artılarımız çoksa zaten ödülümüz güzel kilo vermek olacak :) eksiler çoksa bi ceza verebiliriz mesela 3 gün boyunca kaçamak yapmama gibionları hep beraber düşünürüz.
Bugün herkesin menüsünü bu şekilde bekliyorum. Menülerinizi paylaşmayı unutmayın. Gece 12 ye kadar bekliycem isimlerinizi listeye yazıcam çünkü. Bence bu iş Harika olacak kızlar bu birkaç haftadır kendim başta olmak üzere bi motivasyon düşüşü var hep beraber bu şekilde toparlanıcaz inş :)
Sizleri seviyorum
harikasın canımcımPekalaa ilk menü benden gelsin
Sabah
Sütlü kahve
Kahvaltı
Bir kase nesfit
Ara
1 muz
1 elma
Öğle
1 kase mercimek çorbası
15 zeytin (sayıyorum yani tek tek :))
14:00
Bir avuç antep fıstığı
Yeşilçay
14:30
Biberli yoğurt
Su 1,5 lt (uyuyana kadar 2 yi geçer)
Spor leslie 1 mil
60 mekik
Şimdi kendime puan vermem mi gerekiyor öyleyse 5 veriyorum az kalorili oleu bugün
iyi dileklerin için çok saol canım benim, inşallah sana da mis gibi hava iyi gelecekMerhaba bayanlar
Kilo verenleri tebrik ederim devamını dilerim. Veremeyenlere alanlarada bol azim iştahsızlık ve spora ayıracak vakitler olsun inşallah.
Şu saate kadar ev düzenleme ile uğraştım
Pazartesi sömestr tatili için memleket e gideceğim valiz hazırla evi düzenle ki dönüşte uğraşma derken diyet yalan ama
İnşallah Karadeniz in mis havasında çocukları anneme bırakıp hergun yürüyeceğini. Onları da sıkı sıkı tembihledim ağır yemek yok tatlı yok diye.
Oralarda net çekiyor belki yüksek köylere akraba ziyaretlerine gidersem bı iki gün giremem o kadar.
Kolaylıklar güzel bir haftasonu olsun
inş telafi edersin canım fena değil bencesabah
2 küçük ev poğaçası
domates
kk peynir
4 zeytin
az şek rli çay
1 tatlı kaş tahinpekmez
ara
1 elma
1 mandalina
akşam
1 pide
salata
1 ayran
diyet +
spor -
su +
çay +
bugün spor yapamadım malesef.. kendime 3 puan veriyorum hep hamurişi olduğu için
eve gidince de 100 kere zıplıcam hamurişi cezası
Teşekkür ederim canım :) inş hep beraber birbirimizi motive edelim ve başaralımAyyy çok şükür ha şöyle,biraz disiplin gelsin motivasyon gelsin çok sevindim inşallah bundan sonra daha iyi olur canım hayırlı olsun yeni görevin
Hayırlı olacak inşallah, hepimize özellikle spor konusunda kök söktürecek gardımızı ona göre alalım kızlar
Çok sevindim canım sendeki bu azimi gördükçe bende kendimi tutuyorum gerçekteninşallah canım :)
teşekkür ederim tatlıımcanımm benimm ne kadar da düşüncelisin harika düşünmüşsün hepsine uyacağım söz veriyorum sana ..
hafta sonları kv dede geçiyor benim sabahtan akşama kadaro yüzden spor yapmam imkansızlaşıyor.. yani leslie yapamıyorum hafta sonları.. ama eve gidince 100 kere zıplıcam söz.. yeşilçayım yok şuan da ama süt olsun diye yaptığım bitki çayım var onu içeyim iki gün hafta içi alırım yeşilçayımı.. bu hafta birtNe bile kaçamak yapmayacağım!!
beni mükemmel motive ettin. su içmeyide artırdım zaten 2lt kesin içiyorum.
ayyy teşekkür ederim bende çok mutlu oldum haftaya 1. olurum inşallah
bende seni seviyorum harikasın sana uyucam
Wuhuuuuu süpersin şekerim yaaa bencede tam 5 puanlık bir menü olmuş afiyet olsun canımPekalaa ilk menü benden gelsin
Sabah
Sütlü kahve
Kahvaltı
Bir kase nesfit
Ara
1 muz
1 elma
Öğle
1 kase mercimek çorbası
15 zeytin (sayıyorum yani tek tek :))
14:00
Bir avuç antep fıstığı
Yeşilçay
14:30
Biberli yoğurt
Su 1,5 lt (uyuyana kadar 2 yi geçer)
Spor leslie 1 mil
60 mekik
Şimdi kendime puan vermem mi gerekiyor öyleyse 5 veriyorum az kalorili oleu bugün
Amin canım benim güle güle git mümkün mertebe paylaş menülerini paylaşamadığın günlerde not et sonra paylaşırsınMerhaba bayanlar
Kilo verenleri tebrik ederim devamını dilerim. Veremeyenlere alanlarada bol azim iştahsızlık ve spora ayıracak vakitler olsun inşallah.
Şu saate kadar ev düzenleme ile uğraştım
Pazartesi sömestr tatili için memleket e gideceğim valiz hazırla evi düzenle ki dönüşte uğraşma derken diyet yalan ama
İnşallah Karadeniz in mis havasında çocukları anneme bırakıp hergun yürüyeceğini. Onları da sıkı sıkı tembihledim ağır yemek yok tatlı yok diye.
Oralarda net çekiyor belki yüksek köylere akraba ziyaretlerine gidersem bı iki gün giremem o kadar.
Kolaylıklar güzel bir haftasonu olsun
Genel olarak iyi olmuş bence canım 4 puan bile verebilirsin ama sporu pazartesi 2 kat yap canımcım eksi olmasın son birşeysabah
2 küçük ev poğaçası
domates
kk peynir
4 zeytin
az şek rli çay
1 tatlı kaş tahinpekmez
ara
1 elma
1 mandalina
akşam
1 pide
salata
1 ayran
diyet +
spor -
su +
çay +
bugün spor yapamadım malesef.. kendime 3 puan veriyorum hep hamurişi olduğu için
eve gidince de 100 kere zıplıcam hamurişi cezası
Anlaşılan dolmaların miktarı epey fazla sadece öğle menün gözüme battı onun haricinde iyiselam kızlar, dün o kadar dağıldım ki önüme ne çıkarsa yedim gibi bir şey ! bugün de çok iyi değildi ama düne göre biraz toparlamaya çalıştım
sabah: 2 dilim kızarmış tb, salça, peynir, zeytin çok az reçel ve çay
öğlen: ananeme gitmiştik lahana sarıp pişirdi ve yeni pişen dolmaya dayanamam o an içimdeki canavar uyandı deli gibi dolma yedim ve 1 küçük dilim ekmekle kıymalı yumurta yedim eve oha ve çüş
ara: ordan yengeme geçtik çay demlemiş yanında 2 hanımeli bisküvi yedim
akşam: 3 köfte ve fırında patates biraz da domates yedim
ara: yeşil çay
ara: kahve
ara: tekrar yeşilçay içicem
bol su
Tatlım sende bi dahakine yanlarına kaç bardak Yeşilçay içtiğini suyun Ne kadar olduğunu vesaire yaz bakınca direkt gözüme gözüksün bide ceza vermem gerek dolmalar için
Tatlım 3 günlük menünü perşembe günü topluca bekliyorum ona göre not almayı unutmakızlar yarın 3 günlük özrüm başlıyor, burada olamayacağım, inşallah perşembe günü menümle tekrardan burada olacağım, sevgiyle, sporla güzel günler diliyorum :)
Liste açılmadı bende kontrol edemedimEki Görüntüle 1942862
Listemiz bu şekilde bazı yeni üyeler aktif mi tam bilmediğimden eksik olanlar olabilir kendilerini bana hatırlatsınlar ekleyeyim hemen ayrıca Cuma hedefinizide yazmayı unutmayınkendi isminizin altında dolması gereken boş yerleri bana söyleyin doldurayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?