- 3 Kasım 2014
- 708
- 1.528
- 63
- 39
Tabiki de olar Kaptanların bitanesiZereno canım ben puanlamamı bilemedim. Sen değerlendirirmisin?
Hatta şöyle yapalım.
Sen benim ben de senin listeye puan vereyim.
Olarmı
Ekledim zaten seni tatlım menün bence gayet iyi hatta 4 puanlık, Yeşilçay görmedim canım içtiysen Onuda ekle içmediysen yarından itibaren içersin olur mu canımiyi geceler kızlar. geç kalmışımZereno canım yeni gördüm yazdıklarını. beni de dahil edebilirsin. cumartesi raporumu veriyim:
kalktığımda ılık limonlu, sirkeli ballı su içtim.
sabah
1 haşlanmış yumurta
peynir, şekersiz çay, iki çay kaşığı kuşburnu marmelatı( çok şekerli değil heralde bişey olmaz)
öğlen:
bir kase kırmızı biber, zerdeçal, zencefilli yoğurt.
bir bardak kefir( ev yapımı)
2 tane kuru kayısı
akşam:
3 kaşık fasülye yemeği
bir kaşık bulgur pilavı.
3 litre su içtim.
spor olarak sadece 45 dk. yürüyüş heralde tatil bitene kadar doğru dürüst yapamıycam. benim spor salonu da tatile girdi.
diyet puanı: 3
spor: 2
bu liste olmuşmu bilmiyorum. olmamışsa bi dahaki sefere düzeltirim.
yeşilçay içmemiştim bugün canım ondan yazmadım. sporu da hergün yapıcam zaten tatilden sonra da salona devam ederim. söylediklerini yarın denerim. sporu da dediğin şekilde devam ederim.Ekledim zaten seni tatlım menün bence gayet iyi hatta 4 puanlık, Yeşilçay görmedim canım içtiysen Onuda ekle içmediysen yarından itibaren içersin olur mu canımsporu da şöyle yapsak hergün 500 zıplama 200 squat ve 100er kol çalışması yapsan bu şekilde halledelim ne dersin canım
Tamam canım miktarlarını da bildiririm :)Teşekkür ederim canım :) inş hep beraber birbirimizi motive edelim ve başaralım
başta kendime sonrada size inş bu kilolar ya gidecek ya gidecek
Çok sevindim canım sendeki bu azimi gördükçe bende kendimi tutuyorum gerçektenhep böyle bol motivasyonlu olalım inş :)
Wuhuuuuu süpersin şekerim yaaa bencede tam 5 puanlık bir menü olmuş afiyet olsun canım
Canım yalnız listenin altına
Diyet
Spor
Çay
Su
Şeklinde sıralamayla yazıp ayrıca açıklamada düşersen benim için çok daha kolay olur
Amin canım benim güle güle git mümkün mertebe paylaş menülerini paylaşamadığın günlerde not et sonra paylaşırsın
Genel olarak iyi olmuş bence canım 4 puan bile verebilirsin ama sporu pazartesi 2 kat yap canımcım eksi olmasın son birşey
+ ve - lerin yanına açıklamada yaparsan değerlendirmemiz daha güzel olur
Anlaşılan dolmaların miktarı epey fazla sadece öğle menün gözüme battı onun haricinde iyi
Tatlım sende bi dahakine yanlarına kaç bardak Yeşilçay içtiğini suyun Ne kadar olduğunu vesaire yaz bakınca direkt gözüme gözüksün bide ceza vermem gerek dolmalar için300 zıplama mümkünse bugün değilse en geç yarın olsun
Tatlım 3 günlük menünü perşembe günü topluca bekliyorum ona göre not almayı unutma
Öhöm öhömmTabiki de olar Kaptanların bitanesiŞimdi kahvaltıda ekmek miktarı yazılmamış hem kem hem poğaça var öğle yemeği güzel ama arada tekrar kek ve poğaça var sonra da çok fazla meyve var yürüyüş çok güzel zıplama bana az geldi sanki tüm bu cısslar için 500 kere zıplaman lazım gibi, yürüyüşün son yarım saatinide telafiden sayarsak eğer puanım 2 yada 3 arası gibi işareti yarınki menüne göre koysam olur mu
benim cuma hedefim 69,5 canımKızlar dedim mi bilmiyorum ama bu Cuma hedeflerinizi de söyleyin yazayım
harikasın canım benim neredeyse hiçbir şey yememişsinBugünkü menüm
Sabah
Sütlü kahve
Kahvaltı
Bi kase mercimek çorbası
Bi kase yeşil zeytin
1 bardak çay
Ara
1 portakal
14:00
Yeşilçay
Spor leslie 1 mil 3 puan
Su 1,5 lt 4 puan
Yeşilçay 1 kupa 4 puan
Diyet 5puan
Zereno cum bilmem doğru yaptım mı
Tatlım zararlı şeyleri öğün olarak yemişsin bence iyi fazladan spor şart amasabah
2 si bir arada
2 gibi
1 tabak fırında tavuk ve patates
salata
6 .00
2 dilim kadayıf
diyet:3 puan sanırım
su:en az 2 lt
çay:1 kupa yeşiçay
spor:1 mil leslie
bugün çok yorgunum kadayiflar için yarin +spor yapicam
Bence 4puanlık bi menü akşam hem ekmek hem patates hemde makarna olduğu için 1 puanı kırdım inş Yeşilçaylar artınca daha da güzel olacakSabah
2 dilim ekmek
Bal
1 yumurta
Ara
Sekersiz kahve
Aksam
Corba
1 dilim ekmek
2 yemek kasigi patates yemegi
2 yemek kasigi kadar makarna
Ara
Yesilcay
Diyet => emin olamadm kizlar karari size birakiyorm
Su=> 1.5 lt anca oldu galiba bugn
Cay =-> 1 fincan yesilcay ( zerrine sozum var yarndan itibaren 2 ye cikaricm insallah )
Spor => 1 mil leslie
Ne yedin bakalım ? Hepsine eksi atmiyim bari sporda mı yok
Biliyorum meyveyi ne kadar çok sevdiğiniÖhöm öhömm
Hemen meyve için savunmaya geçiyorum.
2 haftadır meyveden uzak durdum hatta 3.
Korkunç kabızlıklasavaştım ve kiloma faydası oldumu uzak kalmmamın. Hayır.
O yüzden meyve aşkımtekrardan yeni baştan başladı.
Kek ve poğaça ve 500 müü
Bugün yapicam artık napimm
Ay Ne kadan da az bir menü kendini çok aç da bırakma kuzum ya yazık o kadar bu arada sadece diyeti puanlaman yeterli su da 2 lt olur heralde geceye kadar :)Bugünkü menüm
Sabah
Sütlü kahve
Kahvaltı
Bi kase mercimek çorbası
Bi kase yeşil zeytin
1 bardak çay
Ara
1 portakal
14:00
Yeşilçay
Spor leslie 1 mil 3 puan
Su 1,5 lt 4 puan
Yeşilçay 1 kupa 4 puan
Diyet 5puan
Zereno cum bilmem doğru yaptım mı
Kuzum İskender'in pidelerini yedin mimenüm
sabah: 2 dilim kızarmış tb, salça, peynir, zeytin
ara: türk kahvesi
öğlen: 1 porsiyon iskender kebap
ara: sütlü sade kahve
akşam: 1 kase karnabahar kızartması, 10 tane yaprak sarma ve sarımsaklı yoğurt
ara: yeşilçay
ara: türk kahvesi
ara: yatmadan yine yeşilçay içerim
su: 2 lt
çay: 2 br yeşilçay
spor: yapınca yazıcam
diyet: 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?