Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

İyi akşamlar herkese
Benim yol hazırlıkları son hız devam ve menüler haliyle etkileniyor disardayken su icemiyorum ama inşallah yarın memleket e adım atmayla en azından spor kısmım tam olacak.
Bugün neler yedim
Aç karnına bı lt ılık su bir kayısı
Kahvaltı da TB unuyla yumurtalı krep peynir pekmez
Öğlen disardaydim su ara herşeye acele ettiğim için başıma herşey geliyor. AVM den arabayı diğer arabalarada uyarak yanlış park etmişim Başka bı araç ta gıcıklık arkama çekmiş anons anons bekle dur bebek evde babada çocuk evde hasta ben AVM den mahsur valizler hazırlanacak... Çok kötü bir gündü şekerim düştü elim ayağım titredi akşam çiğköfte yedim hazır onu buldum. Başkada birşey yemedim.
Ha yaban mersini ile son ara öğünü yaptı..

Bide bı çizelge yapılmış ya ona günlük kilo mı soylicez yoksa menü spor onlar mı isaretleniyor geçmişe dikkatli bakamadım kacirdim

iyi akşamlar kızlar

dün akşam yine obur eşim yüzünden 3 tane ekler pasta yedim günümü rezil ettim..

bugünde

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
3 zeytin
2 küp peynir
az şekerli çay

öğlen
1 kase tavuklu pilav
salata

akşam
yarım kase çorba
salata

sonrada herşey güzel gidiyorken yine bir dilim pasta 1 şekerpare 1 çiğköfte dürüm yerken buldum kendimi bana cezaların en büyüğünü verin bence kendime hakim olamadım çok üzgünüm.. Zereno ya söz vermiştim oysaki

diyet 1
spor -
su 2 lt
çay -

bu berbat günün ardından yarın çok sıkı başlayacağım..

cuma hedefim 60.5

iyi geceler kızlar bugünkü menüm:
sabah: bir fincan kahve, bir dilim kömbe. ince olanından
öğlen: tavuk göğüs fırınlanmış.
akşam yemeği: yok.
spor: beş saattir alışveriş merkezinde yürüyorum. onu spordan sayalım belim koptu
yeşil çay içemedim çünkü hep dışardaydım bugün.
su: 2 litre.
herkeşlere iyi geceler.
puanlamam: diyet: eksik öğünüm ve kömbe var. o yüzden kendime yine 3 veriyorum.
spor: spor yapamadım ama bol bol yürüdüm bugün o yüzden 4 verdim.

Çok canım sıkkın bir haftadır yediklerimi görüyorsunuz nerdeyse hiçbişey yemiyorum zaten İkiden sonra ağzıma tek bi lokma almıyorum buna rağmen tartıda artı çıktım bugün,anlamadım ben bu işi, acaba metabolizmam mı durdu, en az kalori aldığım hafta artı çıkıyorum yaa haftasonunu bile kaçamaksız atlattım hatta bu hafta spora bile başladım ters etki yaptı bende, moralim bozuldu motivasyonum düştü sabah sabah kalktım akşam kendimi zor tutup yememek için savaş verdiğim çeşit çeşit tatlıları yedim

ay aynı benim gibi coşmuşsun sende
canım forumda başarı hikayelerinde okumuştum birisi kilo vermeniz durduğunda bir iki gün rejim yapmayın sonra tekrardan başlayın o şekilde tekrar zayıflarsınız yazıyordu..

Dünden beri site çok ağır rahat giremiyordum inş bugün tüm mesajlara bakıcam tekrardan
bende Zereno nerde diyordum beni cezalandır kaptamınızın yardımcısı bana dayak atın beni döve döve zayıflatın mart gibi bebeğime mevlüt yaptırma kararı aldık sizce o zamana kadar 53 falan olabilir miyim onun araştırmasındayım

Mantıklı bence zaten hiç rejim yapacak psikoloji kalmadı, bazen kendimizi şartlandırınca da veremiyoruz demek ki bende bi süre normal takılcam bakalım nolacak

Bugünkü menüm
Sabah
2 dilim taş kadayıf
1 fıstıklı halka
1 kase yeşil zeytin
1 yk süzme yoğurt
2 dilim ekmek
5 cici bebe :)
Yarım muz
Bir avuç antep fıstığı

Rejim psikolojisinden çıkınca sarma dolma yaptım öğleden sonra 3 te büyük bi tabak dolusu yedim

Spor yok
Yeşilçay yok yediğim zamnlar içemiyorum
Su 2 ltye yakın

Cezama razıyım zerenocum ama hiç spor yapasım da yok

Afiyet olsun canım. İyi yapmışsın. Arada şımart kendini.
Belki de sorun bu hiç bişey yememen.
En azından 3 öncesi menülerine çeşit ekle.

Spor şart canım ve kitap da

...vee acil kilo verme planı başlasınn

Karbonhidrat sayımı
Saat 15:00 son yemek
1 mil leslie haftası
Menü sonrası 100 kez zıpla
3 litre su
Yeşil çay karışımı
Günlük tartıl
5 vakit Namaz kıl
Düzenli kitap oku
Bol dua et

Bedenimle birlikte ruhumu da çalıştırıyorum sağlıklı besliyorum ve kilo veriyorumm n
İşte bu da sloganım olsun

Ne güzel bir yol cizmissin canm kndine.hem seni zorlamayacak sekilde hemde gayet basarili sonuclar verebilir gbi duruyor duzmnli uygulandginda. Umarm gonlunce gecen bir hafta olsn canm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…