ay aynı benim gibi coşmuşsun sendeÇok canım sıkkın bir haftadır yediklerimi görüyorsunuz nerdeyse hiçbişey yemiyorum zaten İkiden sonra ağzıma tek bi lokma almıyorum buna rağmen tartıda artı çıktım bugün,anlamadım ben bu işi, acaba metabolizmam mı durdu, en az kalori aldığım hafta artı çıkıyorum yaa haftasonunu bile kaçamaksız atlattım hatta bu hafta spora bile başladım ters etki yaptı bende, moralim bozuldu motivasyonum düştü sabah sabah kalktım akşam kendimi zor tutup yememek için savaş verdiğim çeşit çeşit tatlıları yedim
bende Zereno nerde diyordum beni cezalandır kaptamınızın yardımcısı bana dayak atın beni döve döve zayıflatınDünden beri site çok ağır rahat giremiyordum inş bugün tüm mesajlara bakıcam tekrardan
Mantıklı bence zaten hiç rejim yapacak psikoloji kalmadı, bazen kendimizi şartlandırınca da veremiyoruz demek ki bende bi süre normal takılcam bakalım nolacakay aynı benim gibi coşmuşsun sende
canım forumda başarı hikayelerinde okumuştum birisi kilo vermeniz durduğunda bir iki gün rejim yapmayın sonra tekrardan başlayın o şekilde tekrar zayıflarsınız yazıyordu..
dene tatlım birkaç gün bakalım :)Mantıklı bence zaten hiç rejim yapacak psikoloji kalmadı, bazen kendimizi şartlandırınca da veremiyoruz demek ki bende bi süre normal takılcam bakalım nolacak
Aynen canım ister istemez denicem zatendene tatlım birkaç gün bakalım :)
Afiyet olsun canım. İyi yapmışsın. Arada şımart kendini.Çok canım sıkkın bir haftadır yediklerimi görüyorsunuz nerdeyse hiçbişey yemiyorum zaten İkiden sonra ağzıma tek bi lokma almıyorum buna rağmen tartıda artı çıktım bugün,anlamadım ben bu işi, acaba metabolizmam mı durdu, en az kalori aldığım hafta artı çıkıyorum yaa haftasonunu bile kaçamaksız atlattım hatta bu hafta spora bile başladım ters etki yaptı bende, moralim bozuldu motivasyonum düştü sabah sabah kalktım akşam kendimi zor tutup yememek için savaş verdiğim çeşit çeşit tatlıları yedim
Spor şart canım ve kitap daBugünkü menüm
Sabah
2 dilim taş kadayıf
1 fıstıklı halka
1 kase yeşil zeytin
1 yk süzme yoğurt
2 dilim ekmek
5 cici bebe :)
Yarım muz
Bir avuç antep fıstığı
Rejim psikolojisinden çıkınca sarma dolma yaptım öğleden sonra 3 te büyük bi tabak dolusu yedim
Spor yok
Yeşilçay yok yediğim zamnlar içemiyorum
Su 2 ltye yakın
Cezama razıyım zerenocum ama hiç spor yapasım da yok

...vee acil kilo verme planı başlasınn
Karbonhidrat sayımı
Saat 15:00 son yemek
1 mil leslie haftası
Menü sonrası 100 kez zıpla
3 litre su
Yeşil çay karışımı
Günlük tartıl
5 vakit Namaz kıl
Düzenli kitap oku
Bol dua et
Bedenimle birlikte ruhumu da çalıştırıyorum sağlıklı besliyorum ve kilo veriyorummn
İşte bu da sloganım olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?