Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ne güzel bir yol cizmissin canm kndine.hem seni zorlamayacak sekilde hemde gayet basarili sonuclar verebilir gbi duruyor duzmnli uygulandginda. Umarm gonlunce gecen bir hafta olsn canm benim
Ay inşallah canımm.
Gönlümüzce geçsin haftamız musmutlu olalım.
Onumuzdeki hafta hedef 66,9 Zereno

Dunku menüm
Sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
Bal

Ara
Yesilcay

Aksm
Corba
2 dilim ekmek

Ara
Sekersiz kahve
Yesilcay

Su=> 2 litre
Spor => 1 mile leslie
Oo sen de leslie başlamışsın. Bayaa eğlenceli buldum ben.
Haftaya da yükselticem inşallah.

Aynen canım ister istemez denicem zaten

üzülme herşey güzel olacak zorlukları beraber aşacağız burda hepimizin aciz olduğu zamanlar oluyo başaracaksın yeterki vazgeçme :)

Kızlar bu sabah 74.9 çıktım
Pazartesi 73.4 tüm

ovvv kaptanım neeeettiin

işte bu harikaaaa 100 kere zıplama işi fena değilmiş

sabah

2 haşlanmış yumurta
4 zeytin
kk peynir
domates
az şekerli çay

öğlen

4 yemek kaş pırasa yemeği
3 yemek kaş yoğurt

akşam

1 kase çorba
salata

diyet. 5
spor. leslie 3 mile + 15 dk kondüsyon bisikleti
su. 2 lt içtim yatana kadar 3 olucak önümde duruyor
çay. - içmedim yarın alacağım inş
kitap. sherlock holmes akıl oyunlarının gölgesinde syf. 212

bugün iyiydim evet

Harika bir menü harikasın canım

Kızlar öncelikle benim menümde bugün berbattı. Ne oluyoruz anlamıyorum ya hep beraber güzel kilolar veriyoruz yada hep beraber yemeklerin dibine düşüyoruz kaç haftadır yerimizde sayıyoruz 1 ileri 2 geri geçen ooomarlaaa ve Ellssa Kaptanım ile de konuştuk gruptaki herkesi eşliyelim diyorum ben hatta Birgül de şöyle demişti her hafta eşleşmeleri değiştiririz mesela en çok verenle en az vereni eşlemek gibi Artık kendimize gelelim kızlar gözünüzü seveyim kendiminkide seveyim olmuyo böyle kilo alam yarışmasında gibi menülerle
Eşlemeler
Akrep33- Zereno
Ooomarlaaa-88prenses22
Myprincess-ayperest
Nidah-fiyonkbayan
Perina- gülcegül ( ikiside bu hafta aktif olamayacak diye bu şekilde belirttim)

Evet şimdi bu eşleşmeler ne işe yarayacak Onuda söyliyim her eş diğerinden sorumlu, mutlaka menüsünü sporunu takip etmek yorumlamak zorunda cezada ödülde ondan sorumlu ben yine listeyi ayrıyeten tutucam ama bu arada herkes tüm takımında menüsünü yorumlasın bence hatta 2şerli olarak yarışalım diyorum kızlar bilmiyorum işte sizde fikrinizi söyleyin ama bende başta olmak üzere motivasyon sıkıntımız çok fazla var
Not: Kızlar mesela önümüzde cısslı bişey var yemek istiyoruz onu yemeden önce lütfen buraya yazalım bakın bu çok işimize yarayacak hemen uyarırız karşımızdakini baktınız 10 dk boyunca cevap Yok o zaman yiyin ama mutlaka buraya yazıp 10 dk boyunca bekleyin bakın ben size söz veriyorum sizden habersiz cısslı bir şey yemiycem bu sözü sizinde vermesini istiyorum lütfennn !!!bunu alışkanlık haline getirirsek 10 dk içinde mutlaka biri bizi vazgeçirir baktınız vazgeçirecek kimse Yok zaten 10 dk içinde bizim canımız o kadar yemek istemiyecek

Bu arada 2 gündür aktif olamadığım için tekrar kusura bakmayın bizim adil kullanım kotamız dolmuş internet hızımız düşmüş o yüzden siteye erişimde sorun yaşadım
Ayrıca eşleşme konusunda sıkıntı yaşayanlar söylesin
Not: geçmiş mesajları okuyup listeye gerekli işaretlemeleri yaptım eksik olanlar varsa şimdi listeyi tekrar paylaşıcam inş

pazar menüm
sabah
1 tabak menemen
peynir
1 dlm ekmek

akşam 4 gibi
1 tabak güveç
1 dlm ekmek
az yoğurt

ara
2 si bir arada

diyet+
spor+ önceki günkü cıss için + spor
çay+
su+
kitap+

pazartesi
sabah
peynirli omlet

4 gibi
4 kaşık bulgur pilavı
kavurma

ara
1 bardak kadar yoğurt

spor+
çay+
su+

bence menün güzel olmuş
keşke akşam ya pilav yeseydin yada ekmek

Tamam canım.
Bugün başla ama kitaba.
Menün güzel olmuş, sadece akşam o 1 dilim ekmek gözüme battı.

Menü çok güzel de şekerim sporların ne adı yok ve kitabın adı yok bir dee pazartesi neden kitap yok kuzu?
Çay demişsin bitki çayımı öyleyse ne çayı?

Kızlar tartıldım bu sabah

Dün 74,9
Bugün 73,5
Fark 1,4
Cuma kiloma 100 gr kaldı
Yanlışlıkla dokundum yooladım dicektim ki kitsp okumam çoookkk zor şu yorumları bile okutmuyorlar bak şimdide elime vurdular msj yolladım beni muaf tut kitaptan lütfen kesinlikle vsktim yok iki bebekle ilgilenmek gerçekten çookkk ama çok zorr, ders videosu bile izleyemiyorum evde bi ton iş bekliyor onlar uyuyunca hemen işe koyuluyorum zaten uykuları 30 dk yı geçmiyor

Tatlım onlar yatınca 1 sayfa da olsa oku ama mutlaka oku.
İş bitmez.
Okuma ile ilgili mazeret kabul edemem tatlım.
Sen istersen yaparsın.
Bugün menünde kitap da görmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…