Kızlar öncelikle benim menümde bugün berbattı. Ne oluyoruz anlamıyorum ya hep beraber güzel kilolar veriyoruz yada hep beraber yemeklerin dibine düşüyoruz kaç haftadır yerimizde sayıyoruz 1 ileri 2 geri geçen @ooomarlaaa veEllssa Kaptanım ile de konuştuk gruptaki herkesi eşliyelim diyorum ben hatta Birgül de şöyle demişti her hafta eşleşmeleri değiştiririz mesela en çok verenle en az vereni eşlemek gibi Artık kendimize gelelim kızlar gözünüzü seveyim kendiminkide seveyim olmuyo böyle kilo alam yarışmasında gibi menülerle
Eşlemeler
Akrep33- Zereno
Ooomarlaaa-88prenses22
Myprincess-ayperest
Nidah-fiyonkbayan
Perina- gülcegül ( ikiside bu hafta aktif olamayacak diye bu şekilde belirttim)
Evet şimdi bu eşleşmeler ne işe yarayacak Onuda söyliyim her eş diğerinden sorumlu, mutlaka menüsünü sporunu takip etmek yorumlamak zorunda cezada ödülde ondan sorumlu ben yine listeyi ayrıyeten tutucam ama bu arada herkes tüm takımında menüsünü yorumlasın bence hatta 2şerli olarak yarışalım diyorum kızlar bilmiyorum işte sizde fikrinizi söyleyin ama bende başta olmak üzere motivasyon sıkıntımız çok fazla var
Not: Kızlar mesela önümüzde cısslı bişey var yemek istiyoruz onu yemeden önce lütfen buraya yazalım bakın bu çok işimize yarayacak hemen uyarırız karşımızdakini baktınız 10 dk boyunca cevap Yok o zaman yiyin ama mutlaka buraya yazıp 10 dk boyunca bekleyin bakın ben size söz veriyorum sizden habersiz cısslı bir şey yemiycem bu sözü sizinde vermesini istiyorum lütfennn !!!bunu alışkanlık haline getirirsek 10 dk içinde mutlaka biri bizi vazgeçirir baktınız vazgeçirecek kimse Yok zaten 10 dk içinde bizim canımız o kadar yemek istemiyecek
Kızlar tartıldım bu sabah
Dün 74,9
Bugün 73,5
Fark 1,4
Cuma kiloma 100 gr kaldı
anlaştık canımm üzgün smilelar koyma öyle mutlu ol kafada bitiyor bir gün sık kendini ertesi gün zayıfladığını gissettiğinde motive oluyoruz zaten tatlım :)Kızlar öncelikle benim menümde bugün berbattı. Ne oluyoruz anlamıyorum ya hep beraber güzel kilolar veriyoruz yada hep beraber yemeklerin dibine düşüyoruz kaç haftadır yerimizde sayıyoruz 1 ileri 2 geri geçen @ooomarlaaa veEllssa Kaptanım ile de konuştuk gruptaki herkesi eşliyelim diyorum ben hatta Birgül de şöyle demişti her hafta eşleşmeleri değiştiririz mesela en çok verenle en az vereni eşlemek gibi Artık kendimize gelelim kızlar gözünüzü seveyim kendiminkide seveyim olmuyo böyle kilo alam yarışmasında gibi menülerle
Eşlemeler
Akrep33- Zereno
Ooomarlaaa-88prenses22
Myprincess-ayperest
Nidah-fiyonkbayan
Perina- gülcegül ( ikiside bu hafta aktif olamayacak diye bu şekilde belirttim)
Evet şimdi bu eşleşmeler ne işe yarayacak Onuda söyliyim her eş diğerinden sorumlu, mutlaka menüsünü sporunu takip etmek yorumlamak zorunda cezada ödülde ondan sorumlu ben yine listeyi ayrıyeten tutucam ama bu arada herkes tüm takımında menüsünü yorumlasın bence hatta 2şerli olarak yarışalım diyorum kızlar bilmiyorum işte sizde fikrinizi söyleyin ama bende başta olmak üzere motivasyon sıkıntımız çok fazla var
Not: Kızlar mesela önümüzde cısslı bişey var yemek istiyoruz onu yemeden önce lütfen buraya yazalım bakın bu çok işimize yarayacak hemen uyarırız karşımızdakini baktınız 10 dk boyunca cevap Yok o zaman yiyin ama mutlaka buraya yazıp 10 dk boyunca bekleyin bakın ben size söz veriyorum sizden habersiz cısslı bir şey yemiycem bu sözü sizinde vermesini istiyorum lütfennn !!!bunu alışkanlık haline getirirsek 10 dk içinde mutlaka biri bizi vazgeçirir baktınız vazgeçirecek kimse Yok zaten 10 dk içinde bizim canımız o kadar yemek istemiyecek
canım benim hedef kg 60.5 diye belirtmiştimBoş olup dolması gereken, benim gözümden kaçan yerleri bana bildiriniz
Not : kısaltma açıklama d(diyet ) s(spor) ç(Yeşilçay) 2.s (su)
Sabah
2 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
Bal
Ara
Sade kahve
Aksam
Corba
1 dilim ekmek
3 yemek kasigi kuru fasulye
3 yemek kasigi pilav
1 kase yogurt
Ara
2 yesilcay
Sekersiz kahve
Su 2 litre
Spor yok.
Kaptanm kitabm yok ona yarin baslicam insallah kizma emi.
pazar menüm
sabah
1 tabak menemen
peynir
1 dlm ekmek
akşam 4 gibi
1 tabak güveç
1 dlm ekmek
az yoğurt
ara
2 si bir arada
diyet+
spor+ önceki günkü cıss için + spor
çay+
su+
kitap+
pazartesi
sabah
peynirli omlet
4 gibi
4 kaşık bulgur pilavı
kavurma
ara
1 bardak kadar yoğurt
spor+
çay+
su+
Kızlar tartıldım bu sabah
Dün 74,9
Bugün 73,5
Fark 1,4
Cuma kiloma 100 gr kaldı
Süper menü afiyet olsun pilav pirinç mi bulgur mu önemli bir detay sonuçtaSabah
2 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
Bal
Ara
Sade kahve
Aksam
Corba
1 dilim ekmek
3 yemek kasigi kuru fasulye
3 yemek kasigi pilav
1 kase yogurt
Ara
2 yesilcay
Sekersiz kahve
Su 2 litre
Spor yok.
Kaptanm kitabm yok ona yarin baslicam insallah kizma emi.
Menüler gayet iyi canım bu hafta çok iyi gidiyosun maşallah maşallah :)pazar menüm
sabah
1 tabak menemen
peynir
1 dlm ekmek
akşam 4 gibi
1 tabak güveç
1 dlm ekmek
az yoğurt
ara
2 si bir arada
diyet+
spor+ önceki günkü cıss için + spor
çay+
su+
kitap+
pazartesi
sabah
peynirli omlet
4 gibi
4 kaşık bulgur pilavı
kavurma
ara
1 bardak kadar yoğurt
spor+
çay+
su+
Vuuuuhuuuu sevgili eşim harikasın bak bu hafta rakip değil eşiz ona göre beni de zayıflatman lazımKızlar tartıldım bu sabah
Dün 74,9
Bugün 73,5
Fark 1,4
Cuma kiloma 100 gr kaldı
Oyyyy canım yaaZereno nasıl istersen uyarız sıkıntı yok tatlım
Tatlım bi dahakine yemeden buraya yazarsın inşbu mesajı daha önce görseydm şimdi yediğim biskuviyi yemezdim
ben listeye nasıl eklicen taam bilemedim pazaar ve pzts yürüyüş yaptım sporum var.
yeşil çayım hergün içiyorum içmediğim nadirdir.
hft sonu kaaçırdım çok ama
Allah kabul etsin canım iftar biraz fazla gibi geldi ama oruç olduğun için çok bişey diyemiyorum ceza olarak 200 zıplama yaparsın artıkdünkü menüm:
sahur: 1kase çorba
iftar:1 tvk dürüm,ayran, 3-4 bisküvi,1paarça bitter
ara:2dilim ayva
spor:bol yürüyüş.
diyet:??
çay:+
kitap:kuran (kaaptanım ben hergün kitap olaraak kuran okurum.regl de meal, yzmazsam da okumuşumdur )
bir de ders kitaplarımı okuyorum:)
Doğru diyosun canım ben bugün malum artıda olduğum için canım sıkkın biraz tekrar sıkıcam iplerianlaştık canımm üzgün smilelar koyma öyle mutlu ol kafada bitiyor bir gün sık kendini ertesi gün zayıfladığını gissettiğinde motive oluyoruz zaten tatlım :)
canım benim hedef kg 60.5 diye belirtmiştim
inşallah tatlım bende marta kadar 53 falan olmam gerekiyorDoğru diyosun canım ben bugün malum artıda olduğum için canım sıkkın biraz tekrar sıkıcam iplerişu aldıklarımı verip 98 i görsem motivasyonum artacak inş ama
Hedef kilonuzda yazdım tatlım :)
Demekki neymişbu mesajı daha önce görseydm şimdi yediğim biskuviyi yemezdim
ben listeye nasıl eklicen taam bilemedim pazaar ve pzts yürüyüş yaptım sporum var.
yeşil çayım hergün içiyorum içmediğim nadirdir.
hft sonu kaaçırdım çok ama
Canım Allah kabul etsin orucunudünkü menüm:
sahur: 1kase çorba
iftar:1 tvk dürüm,ayran, 3-4 bisküvi,1paarça bitter
ara:2dilim ayva
spor:bol yürüyüş.
diyet:??
çay:+
kitap:kuran (kaaptanım ben hergün kitap olaraak kuran okurum.regl de meal, yzmazsam da okumuşumdur )
bir de ders kitaplarımı okuyorum:)
Tatlım hafta sonu pisboğazlığı o ama1 günde bu kadar fark süper ben 1 ayda veriom bunu
Teşekkür ederim canım.anlaştık canımm üzgün smilelar koyma öyle mutlu ol kafada bitiyor bir gün sık kendini ertesi gün zayıfladığını gissettiğinde motive oluyoruz zaten tatlım :)
canım benim hedef kg 60.5 diye belirtmiştim
pilav ile ekmeği yanyana koyma tatlım
gayet iyi :)
vuhuuuu süper hızlısın kaptanım işte kızlar gördünüz mü yeterki isteyelim
Öyle bi sormuşsunki pilavın tarifini alcan sandımSüper menü afiyet olsun pilav pirinç mi bulgur mu önemli bir detay sonuçta
Menüler gayet iyi canım bu hafta çok iyi gidiyosun maşallah maşallah :)
Vuuuuhuuuu sevgili eşim harikasın bak bu hafta rakip değil eşiz ona göre beni de zayıflatman lazım
Oyyyy canım yaa
Tatlım bi dahakine yemeden buraya yazarsın inşsen bol yerleri bana söyle ben doldurucam inş senin kısımda eksikler var galiba
Allah kabul etsin canım iftar biraz fazla gibi geldi ama oruç olduğun için çok bişey diyemiyorum ceza olarak 200 zıplama yaparsın artık
Oo maşallah canım neden olmasın iste yeterkiinşallah tatlım bende marta kadar 53 falan olmam gerekiyor
55 kiloda taş gibi olacaksın taşDemekki neymişburaya daha sık girmemiz gerekiyomuşş
Canım Allah kabul etsin orucunu
En güzel kitap Kur'an dırzaten.
Sen yaz bence yazmadığında bilemeyizki okuduğunu
Tatlım hafta sonu pisboğazlığı o amahala cuma kiloma erişemedim bi 100 gr daha giderse cumaya denk olacak yarın görcez bakalım
Teşekkür ederim canım.
Evet istiyorum 55 olmak istiyorum
Öyle bi sormuşsunki pilavın tarifini alcan sandım
Çok kızmışsın çook
Oo maşallah canım neden olmasın iste yeterki
163 canımbu aradaZereno boyun kaç canım merak ettim
Öyle bi sormuşsunki pilavın tarifini alcan sandım
Çok kızmışsın çook
Seni kırmak istemezdim ama içimden hiç gelmiyor kaptan yaa ben zayıflama kulübü diye katıldım benim hedefim zayıflamak, kitap okumak isteseydim kitap okuma kulübüne katılırdım, anlıyorum seni okumayı aşılamaya çalışıyosun okumak güzel bişey ben zaten normalde düzenli kitap okuyan kitap okumayı seven bir insanım ama şu an okumak istemiyorum bak spora zorla da olsa zaman ayırıyorum çünkü hedefime ulaştıracak inşallahTatlım onlar yatınca 1 sayfa da olsa oku ama mutlaka oku.
İş bitmez.
Okuma ile ilgili mazeret kabul edemem tatlım.
Sen istersen yaparsın.
Bugün menünde kitap da görmek istiyorum
Haklısın tatlım bende öyle düşünüyorum spor yapıyorum leslie 1 ve mekik şimdilikMyprincesses nerdesin canım ? çok fazla bozma tamam mı rejimi sevgili eşim
çok erken yediğin için vücudun kendini kıtlık moduna alma ihtimalide olabilir beslenmeni değiştir bence .. bu arada spor yapıyor muydun ?
süpersin tatlim çok pis gaza geldim :)evettttt sevgili 2. takımmmm
Eki Görüntüle 1943783
Eki Görüntüle 1943785
bunlar gibi görünmek varken ????
Eki Görüntüle 1943784
Eki Görüntüle 1943786
neden böyle görünelimki ????
hayat bizim birkere geliyoruz herşey bizim elimizde bu kısa hayatta iyi olmak için kendimiz için yapmalıyız kendimize saygı duymalıyız üstelik sağlığımız içinde çok mühim..
kendinizi bir ortamda bi kocaman ağır vasıta gibi kocaman yer kaplıyomuş gibi hissetmek var birde çıtır pıtır minnacık taş gibi hissetmek var..
ve evli olan arkadaşlar zayıfladığınızda fit bir vücuda zahip olduğunuzda eşinizin size nasıl bakacağını bir hayal edin bakalım ?????oda mutlu olucak sizinde kendinize olan güvenini yerinize gelicek.. amaaaaa sporu bırakmak yoook zayıf olmak kıyafetleri güzel gösterir ama fit olmak çıplakken işe yarıyor
forumda başarı hikayelerinde bir kadın eşim önceden çocukla beraber önden yürüyordu zayıfladıktan sonra elimden tutuyor yazmış üstelik artık kucağınada alabiliyormuş çok mutlu olduğunu yazmışbenim eşimde beni önceden rahatlıkla alabilirdi şuanda da girişimleri oluyor ama ben kendimi onun kucağında kocaman panda gibi hissettiğim için izin vermiyorum çabucak eski halime 50 kg ye geri dönmem gerek
o yüZden ne yapıyoruzZereno cuğuma uyuyyoruz suyun yeşil çayın sporun faydasını yabana atmıyoruz ekmeği olabildiğince az yiyoruz kaçamaklar bir lokmlalık akşam yemeğini olabildiğince az yiyoruz her sabah zayıflayarak uyanıyoruz cuma günüde 1. oluyoruuuzzzzz
hadi bakalım tempoooo.
Çok güzel menü sevgili eşimsabah
2 yumurta ile omlet
4 zeytin
kk peynir
az domates salatalık
az şekerli çay
öğlen
3 parça tavuk kanat
2 dilim haşlanmış patates
az pişmiş soğan
akşam
1 kase çorba
salata
diyet - 5
spor - leslie 3 mile + 15 dk kondüsyon bisikleti
çay - 1 fincan yeşil çay
su - 2 lt içtim yatana kadar 3 olur
kitap - sherlock holmes akıl oyunlarının gölgesinde
bugünde iyi atlattım yarın biraz daha zayıf uyanacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?