Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bu mesajı daha önce görseydm şimdi yediğim biskuviyi yemezdim

ben listeye nasıl eklicen taam bilemedim pazaar ve pzts yürüyüş yaptım sporum var.
yeşil çayım hergün içiyorum içmediğim nadirdir.
hft sonu kaaçırdım çok ama

dünkü menüm:
sahur: 1kase çorba
iftar:1 tvk dürüm,ayran, 3-4 bisküvi,1paarça bitter

ara:2dilim ayva

spor:bol yürüyüş.
diyet:??
çay:+

kitap:kuran (kaaptanım ben hergün kitap olaraak kuran okurum.regl de meal, yzmazsam da okumuşumdur )
bir de ders kitaplarımı okuyorum:)

anlaştık canımm üzgün smilelar koyma öyle mutlu ol kafada bitiyor bir gün sık kendini ertesi gün zayıfladığını gissettiğinde motive oluyoruz zaten tatlım :)
Boş olup dolması gereken, benim gözümden kaçan yerleri bana bildiriniz
Not : kısaltma açıklama d(diyet ) s(spor) ç(Yeşilçay) 2.s (su)
canım benim hedef kg 60.5 diye belirtmiştim

pilav ile ekmeği yanyana koyma tatlım

gayet iyi :)

Kızlar tartıldım bu sabah

Dün 74,9
Bugün 73,5
Fark 1,4
Cuma kiloma 100 gr kaldı

vuhuuuu süper hızlısın kaptanım işte kızlar gördünüz mü yeterki isteyelim

Süper menü afiyet olsun pilav pirinç mi bulgur mu önemli bir detay sonuçta

Menüler gayet iyi canım bu hafta çok iyi gidiyosun maşallah maşallah :)

Kızlar tartıldım bu sabah

Dün 74,9
Bugün 73,5
Fark 1,4
Cuma kiloma 100 gr kaldı
Vuuuuhuuuu sevgili eşim harikasın bak bu hafta rakip değil eşiz ona göre beni de zayıflatman lazım

Zereno nasıl istersen uyarız sıkıntı yok tatlım
Oyyyy canım yaa
Tatlım bi dahakine yemeden buraya yazarsın inş sen bol yerleri bana söyle ben doldurucam inş senin kısımda eksikler var galiba

Allah kabul etsin canım iftar biraz fazla gibi geldi ama oruç olduğun için çok bişey diyemiyorum ceza olarak 200 zıplama yaparsın artık

Doğru diyosun canım ben bugün malum artıda olduğum için canım sıkkın biraz tekrar sıkıcam ipleri şu aldıklarımı verip 98 i görsem motivasyonum artacak inş ama
Hedef kilonuzda yazdım tatlım :)

Demekki neymiş buraya daha sık girmemiz gerekiyomuşş

Canım Allah kabul etsin orucunu
En güzel kitap Kur'an dır zaten.
Sen yaz bence yazmadığında bilemeyizki okuduğunu

1 günde bu kadar fark süper ben 1 ayda veriom bunu
Tatlım hafta sonu pisboğazlığı o ama hala cuma kiloma erişemedim bi 100 gr daha giderse cumaya denk olacak yarın görcez bakalım
Teşekkür ederim canım.
Evet istiyorum 55 olmak istiyorum
Öyle bi sormuşsunki pilavın tarifini alcan sandım

Çok kızmışsın çook
inşallah tatlım bende marta kadar 53 falan olmam gerekiyor
Oo maşallah canım neden olmasın iste yeterki

55 kiloda taş gibi olacaksın taş

mart hedefim 55 ti ama 1 şubata 59 u falan görürsem şubatta da 6 kg verebilirim heralde diye düşünüyorum inş

evettttt sevgili 2. takımmmm

bunlar gibi görünmek varken ????

neden böyle görünelimki ????

hayat bizim birkere geliyoruz herşey bizim elimizde bu kısa hayatta iyi olmak için kendimiz için yapmalıyız kendimize saygı duymalıyız üstelik sağlığımız içinde çok mühim..
kendinizi bir ortamda bi kocaman ağır vasıta gibi kocaman yer kaplıyomuş gibi hissetmek var birde çıtır pıtır minnacık taş gibi hissetmek var..

ve evli olan arkadaşlar zayıfladığınızda fit bir vücuda zahip olduğunuzda eşinizin size nasıl bakacağını bir hayal edin bakalım ????? oda mutlu olucak sizinde kendinize olan güvenini yerinize gelicek.. amaaaaa sporu bırakmak yoook zayıf olmak kıyafetleri güzel gösterir ama fit olmak çıplakken işe yarıyor
forumda başarı hikayelerinde bir kadın eşim önceden çocukla beraber önden yürüyordu zayıfladıktan sonra elimden tutuyor yazmış üstelik artık kucağınada alabiliyormuş çok mutlu olduğunu yazmış benim eşimde beni önceden rahatlıkla alabilirdi şuanda da girişimleri oluyor ama ben kendimi onun kucağında kocaman panda gibi hissettiğim için izin vermiyorum çabucak eski halime 50 kg ye geri dönmem gerek

o yüZden ne yapıyoruz Zereno cuğuma uyuyyoruz suyun yeşil çayın sporun faydasını yabana atmıyoruz ekmeği olabildiğince az yiyoruz kaçamaklar bir lokmlalık akşam yemeğini olabildiğince az yiyoruz her sabah zayıflayarak uyanıyoruz cuma günüde 1. oluyoruuuzzzzz

hadi bakalım tempoooo.

kızlar basen yağlarını eriten bildiğiniz bir kür var mı ? yoğurt limon diye birşey buldum ama ?? bilgisi olan var mı

Merhaba kızlar
Dün 11 de geldim memleket e öğlen vakti kahvaltı yaptık ama öğlen agirligindaydi.
Köyde bol bol gezdik temiz hava aldik. Suyumu tamamladım akşam kendime göre alışveriş yaptim. Saatler Karman çormandi.
Bugün 10 da kalktım bir litre su bir kayısı
Kahvaltı da kıymayı yumurta öğlen tamamen yöresel yemekler sebze alirliklu ama yağı farklı firin fasulye gürcüce falan
Şimdi balık yiyeceğiz
Az yemeye dikkat etsemde gezmelerde herşey nizami olmuyor maalesef
Yeşil çayımı falan içiyorum.
Geçmişe bakamıyorum herkese selam

sabah

2 yumurta ile omlet
4 zeytin
kk peynir
az domates salatalık
az şekerli çay

öğlen

3 parça tavuk kanat
2 dilim haşlanmış patates
az pişmiş soğan

akşam

1 kase çorba
salata

diyet - 5
spor - leslie 3 mile + 15 dk kondüsyon bisikleti
çay - 1 fincan yeşil çay
su - 2 lt içtim yatana kadar 3 olur
kitap - sherlock holmes akıl oyunlarının gölgesinde

bugünde iyi atlattım yarın biraz daha zayıf uyanacağım

Tatlım onlar yatınca 1 sayfa da olsa oku ama mutlaka oku.
İş bitmez.
Okuma ile ilgili mazeret kabul edemem tatlım.
Sen istersen yaparsın.
Bugün menünde kitap da görmek istiyorum
Seni kırmak istemezdim ama içimden hiç gelmiyor kaptan yaa ben zayıflama kulübü diye katıldım benim hedefim zayıflamak, kitap okumak isteseydim kitap okuma kulübüne katılırdım, anlıyorum seni okumayı aşılamaya çalışıyosun okumak güzel bişey ben zaten normalde düzenli kitap okuyan kitap okumayı seven bir insanım ama şu an okumak istemiyorum bak spora zorla da olsa zaman ayırıyorum çünkü hedefime ulaştıracak inşallah

Haklısın tatlım bende öyle düşünüyorum spor yapıyorum leslie 1 ve mekik şimdilik

süpersin tatlim çok pis gaza geldim :)

Çok güzel menü sevgili eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…