- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
gayet iyisin canım muZun kalorisi çok diye biliyorum daha az tüketmeye çalışalımBugünkü menüm
Sabah
1 elma
Kahvaltı
2 dilim ekmek
Zeytin
Süzme peynir 1 kk
1 kk da kaşar
Ara
1 küçük muz
Bir avuç fıstık
Öğle
Portakal suyu
2 dilim ekmeğe peynirli tost
Ara
Yeşilçay
16:00
Yoğurt
Zeytin
Yeşilçay
17:00
Sütlü kahve
Spor leslie 1 mil, 60 mekik
Su 2,5 lt
Yeşilçay 1 kupa
Diyet 5 gibi
Hiç bilmiyorum canım yakızlar basen yağlarını eriten bildiğiniz bir kür var mı ? yoğurt limon diye birşey buldum ama ?? bilgisi olan var mı
Tatlım sen bana şu şekilde yazsan cumartesinden itibarenMerhaba kızlar
Dün 11 de geldim memleket e öğlen vakti kahvaltı yaptık ama öğlen agirligindaydi.
Köyde bol bol gezdik temiz hava aldik. Suyumu tamamladım akşam kendime göre alışveriş yaptim. Saatler Karman çormandi.
Bugün 10 da kalktım bir litre su bir kayısı
Kahvaltı da kıymayı yumurta öğlen tamamen yöresel yemekler sebze alirliklu ama yağı farklı firin fasulye gürcüce falan
Şimdi balık yiyeceğiz
Az yemeye dikkat etsemde gezmelerde herşey nizami olmuyor maalesef
Yeşil çayımı falan içiyorum.
Geçmişe bakamıyorum herkese selam
Süpersin canım maşallah herşey 4 4lük olmuş diyet spor su çay kitap :)sabah
2 yumurta ile omlet
4 zeytin
kk peynir
az domates salatalık
az şekerli çay
öğlen
3 parça tavuk kanat
2 dilim haşlanmış patates
az pişmiş soğan
akşam
1 kase çorba
salata
diyet - 5
spor - leslie 3 mile + 15 dk kondüsyon bisikleti
çay - 1 fincan yeşil çay
su - 2 lt içtim yatana kadar 3 olur
kitap - sherlock holmes akıl oyunlarının gölgesinde
bugünde iyi atlattım yarın biraz daha zayıf uyanacağım
Gayet güzel canım afiyet olsunBugünkü menüm
Sabah
1 elma
Kahvaltı
2 dilim ekmek
Zeytin
Süzme peynir 1 kk
1 kk da kaşar
Ara
1 küçük muz
Bir avuç fıstık
Öğle
Portakal suyu
Ara
Yeşilçay
Yoğurt
Zeytin
Yeşilçay
Sütlü kahve
Su 2,5 lt
Yeşilçay 1 kupa
Diyet 5 gibi
Tamam canımHiç bilmiyorum canım ya
Tatlım sen bana şu şekilde yazsan cumartesinden itibaren
Diyet
Spor
Su
Yeşilçay
Hergün için yanına artı eksi koy bende listeye geçireyim inş
Süpersin canım maşallah herşey 4 4lük olmuş diyet spor su çay kitap :)
Gayet güzel canım afiyet olsun
Canım tam benim istediğim gibi yazmışsın çok saol son bişey daha istiycem senden geçen cuma kaçtın? Bu Cuma hedefin kaç ?Tamam canım
Cumartesi
Diyet+
Spor-
Su+
Yeşilçay+
Pazar
Diyet-
Spor+
Su-
Yeşilçay+
Pazartesi
Diyet-
Spor+
Su-
Yeşilçay+
Salı
Diyet+
Spor-
Su+
Yeşilçay-
KAHVALTI
2 dilim tb ekmeği
Bal
Domates
Yumurta salatası
ARA
Az şekerli sütlü kahve
2 çikolatalı draje
1-2 dilim peynir
AKŞAM
1 tabak kuru fasulye
2 ağzı açık
2 ağzı yumuk
2,5 semsek( bunların hepsi etli kızartma börek gibi bişey küçük boyutlardaydı )
Tadımlık çiğköfte
ARA
1 dilim cevizli kadayıf
1 Trabzon hurma
1 portakal
Diyet=2 ()
Spor=yok
Çay=1 bardak Yeşilçay
Su=2 lt su
Kitap=Bülbülün kırk şarkısı
lesli 1 mil yapıyorum bu aralar ceza olunca 3 mil yapmıştımTamam canım.
Bugün başla ama kitaba.
Menün güzel olmuş, sadece akşam o 1 dilim ekmek gözüme battı.
Menü çok güzel de şekerim sporların ne adı yok ve kitabın adı yok bir dee pazartesi neden kitap yok kuzu?
Çay demişsin bitki çayımı öyleyse ne çayı?
keşke böyle devam edebilseydimSüper menü afiyet olsun pilav pirinç mi bulgur mu önemli bir detay sonuçta
Menüler gayet iyi canım bu hafta çok iyi gidiyosun maşallah maşallah :)
Vuuuuhuuuu sevgili eşim harikasın bak bu hafta rakip değil eşiz ona göre beni de zayıflatman lazım
Oyyyy canım yaa
Tatlım bi dahakine yemeden buraya yazarsın inşsen bol yerleri bana söyle ben doldurucam inş senin kısımda eksikler var galiba
Allah kabul etsin canım iftar biraz fazla gibi geldi ama oruç olduğun için çok bişey diyemiyorum ceza olarak 200 zıplama yaparsın artık
süpersin canımcanım naptın öyle yaaa
yemeği ailenle birliktemi yiyorsun ? bence ayrı yemeyi dene önemli olan akşamları az tutman zatenben ayrı yiyorum valla onlar oturmadan ben çorbamı salatamı yeyip kalkıyorum. birde şöyle bir tavsiye de bulunayım hoş bende pek yapmadımda :)
akşam canın şiddetle birşy yemeyi çekti diyelim sabaha saklayıp kahvaltıda ye. çünkü kahvaltıda yediklerini akşama kadar Zaten yakacaksın
Ay canım doğru diyosun ben artık onlarla beraber yemiyim en azından birsüre ben normal düzenime ayak uydurana kadar, bende bi ara akşam yiyemediklerimi sabah yiyodum bu günlerde ne olduysa bana artık tavsiyelerin için çok saol canım çöl işine yarayacaklarcanım naptın öyle yaaa
yemeği ailenle birliktemi yiyorsun ? bence ayrı yemeyi dene önemli olan akşamları az tutman zatenben ayrı yiyorum valla onlar oturmadan ben çorbamı salatamı yeyip kalkıyorum. birde şöyle bir tavsiye de bulunayım hoş bende pek yapmadımda :)
akşam canın şiddetle birşy yemeyi çekti diyelim sabaha saklayıp kahvaltıda ye. çünkü kahvaltıda yediklerini akşama kadar Zaten yakacaksın
Tatlım işte bu ya şu kararlılıkla Harika işler başaracaksın eskiyi unutalım önümüze bakalım herşey güzel olacak inşkızlar akşamdan sonra berbat bir menüm olduğu için yazmıyorum ama yarın yeni bir gün ve artık bu işi ciddiye almalıyım böyle olmaz
geçen cuma 61.9 dum bu sabah tartıldım 61.7süpersin canım
güncel kilon kaç merak ettim
Ay canım doğru diyosun ben artık onlarla beraber yemiyim en azından birsüre ben normal düzenime ayak uydurana kadar, bende bi ara akşam yiyemediklerimi sabah yiyodum bu günlerde ne olduysa bana artık tavsiyelerin için çok saol canım çöl işine yarayacaklar
Tatlım işte bu ya şu kararlılıkla Harika işler başaracaksın eskiyi unutalım önümüze bakalım herşey güzel olacak inş
Günaydın günaydın günaydın
Pazartesi. 74,9
Salı 73,5
Bugün 73,1
Fark 1,8
Cuma kilomdan 300 gr eksideyimdurmak yok yola devamm
Ay kuzuu ağzından bal damlıyor ball55 kiloda taş gibi olacaksın taş
mart hedefim 55 ti ama 1 şubata 59 u falan görürsem şubatta da 6 kg verebilirim heralde diye düşünüyorum inş
Ooo süper.evettttt sevgili 2. takımmmm
Eki Görüntüle 1943783
Eki Görüntüle 1943785
bunlar gibi görünmek varken ????
Eki Görüntüle 1943784
Eki Görüntüle 1943786
neden böyle görünelimki ????
hayat bizim birkere geliyoruz herşey bizim elimizde bu kısa hayatta iyi olmak için kendimiz için yapmalıyız kendimize saygı duymalıyız üstelik sağlığımız içinde çok mühim..
kendinizi bir ortamda bi kocaman ağır vasıta gibi kocaman yer kaplıyomuş gibi hissetmek var birde çıtır pıtır minnacık taş gibi hissetmek var..
ve evli olan arkadaşlar zayıfladığınızda fit bir vücuda zahip olduğunuzda eşinizin size nasıl bakacağını bir hayal edin bakalım ?????oda mutlu olucak sizinde kendinize olan güvenini yerinize gelicek.. amaaaaa sporu bırakmak yoook zayıf olmak kıyafetleri güzel gösterir ama fit olmak çıplakken işe yarıyor
forumda başarı hikayelerinde bir kadın eşim önceden çocukla beraber önden yürüyordu zayıfladıktan sonra elimden tutuyor yazmış üstelik artık kucağınada alabiliyormuş çok mutlu olduğunu yazmışbenim eşimde beni önceden rahatlıkla alabilirdi şuanda da girişimleri oluyor ama ben kendimi onun kucağında kocaman panda gibi hissettiğim için izin vermiyorum çabucak eski halime 50 kg ye geri dönmem gerek
o yüZden ne yapıyoruzZereno cuğuma uyuyyoruz suyun yeşil çayın sporun faydasını yabana atmıyoruz ekmeği olabildiğince az yiyoruz kaçamaklar bir lokmlalık akşam yemeğini olabildiğince az yiyoruz her sabah zayıflayarak uyanıyoruz cuma günüde 1. oluyoruuuzzzzz
hadi bakalım tempoooo.
Var var varkızlar basen yağlarını eriten bildiğiniz bir kür var mı ? yoğurt limon diye birşey buldum ama ?? bilgisi olan var mı
Menü harika canım yine süpersinnsabah
2 yumurta ile omlet
4 zeytin
kk peynir
az domates salatalık
az şekerli çay
öğlen
3 parça tavuk kanat
2 dilim haşlanmış patates
az pişmiş soğan
akşam
1 kase çorba
salata
diyet - 5
spor - leslie 3 mile + 15 dk kondüsyon bisikleti
çay - 1 fincan yeşil çay
su - 2 lt içtim yatana kadar 3 olur
kitap - sherlock holmes akıl oyunlarının gölgesinde
bugünde iyi atlattım yarın biraz daha zayıf uyanacağım
Ha şööle ben istemiyorum de vaktim yok deme çünkü biz istersek yaparız.Seni kırmak istemezdim ama içimden hiç gelmiyor kaptan yaa ben zayıflama kulübü diye katıldım benim hedefim zayıflamak, kitap okumak isteseydim kitap okuma kulübüne katılırdım, anlıyorum seni okumayı aşılamaya çalışıyosun okumak güzel bişey ben zaten normalde düzenli kitap okuyan kitap okumayı seven bir insanım ama şu an okumak istemiyorum bak spora zorla da olsa zaman ayırıyorum çünkü hedefime ulaştıracak inşallah
Haklısın tatlım bende öyle düşünüyorum spor yapıyorum leslie 1 ve mekik şimdilik
süpersin tatlim çok pis gaza geldim :)
Çok güzel menü sevgili eşim
Ay kuzuu ağzından bal damlıyor ball
Ooo süper.
Dün buraya girmedim ve yedim püsküütübundan sonra takibindeyim
Ver coşkuyuuu
Var var var
Menü harika canım yine süpersinn
Ha şööle ben istemiyorum de vaktim yok deme çünkü biz istersek yaparız.
Canım burası kuralları olan bir zayıflama takımı ve kurallarımızda da yazıyor kitap.
Katılmak isteyen yeni üyelerimiz de bu kuralları okuyarak takıma gelir.
Sen yeni üyemiz de değilsin yani bile isteye geldiğine göre okuduğun kitabı menünde görmek istiyorum canım.
Lütfen
Ooo menüleri akşam 4 e çekmişsin.Bugünkü menüm
Sabah
1 elma
Kahvaltı
2 dilim ekmek
Zeytin
Süzme peynir 1 kk
1 kk da kaşar
Ara
1 küçük muz
Bir avuç fıstık
Öğle
Portakal suyu
Ara
Yeşilçay
Yoğurt
Zeytin
Yeşilçay
Sütlü kahve
Su 2,5 lt
Yeşilçay 1 kupa
Diyet 5 gibi
Aferim süpersin kuzumKAHVALTI
2 dilim tb ekmeği
Bal
Domates
Yumurta salatası
ARA
Az şekerli sütlü kahve
2 çikolatalı draje
1-2 dilim peynir
AKŞAM
1 tabak kuru fasulye
2 ağzı açık
2 ağzı yumuk
2,5 semsek( bunların hepsi etli kızartma börek gibi bişey küçük boyutlardaydı )
Tadımlık çiğköfte
ARA
1 dilim cevizli kadayıf
1 Trabzon hurma
1 portakal
Diyet=2 ()
Spor=yok
Çay=1 bardak Yeşilçay
Su=2 lt su
Kitap=Bülbülün kırk şarkısı
Tamam kuşum bugün merakla bekliyoruz menünükızlar akşamdan sonra berbat bir menüm olduğu için yazmıyorum ama yarın yeni bir gün ve artık bu işi ciddiye almalıyım böyle olmaz
Canım menü güzel ama kitap ve spor da olsun menünde.Dünkü menüm
Sabah omlet 2-3 dilim ekmek maydanoz bal ceviz
Ara 2-3 sarma , 2-3 bisk
Akşam İslim kebabı bi tabak 3kş pilav yoğurt salata.
Ara portakal
Spor yok
Çay var
Mucizevii bi iksirim varki benimmm.geçen cuma 61.9 dum bu sabah tartıldım 61.7ay canım çok sıkıldı hep hafta sonu yediğim pastalar ve çiğköfteler yüzünden oldu
bencede birde öyle dene rica ederim canım ne demek bende bu sabah 61.7 geldim çoook canım sıkkın
wooow maşallah kaptanım bu ne hız yahu
Kuzu yaptığım yeşilçay karışımı.. Acaip yağ yakıyor.
veriyorum çoşkuyuda kendime pek yaramamışım bu hafta yazıklar olsun bana
kaptanım var ise bilgiyi alabilir miyim ben alttan genişleyen bir karıyam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?