Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

wowww tarif istiyorum hemen o zaman heycanlandım

sabah

2 haşlanmış yumurta
4 zeytin
kk peynir
az şekerli çay

öğlen

4 yemk kaş patates yemeği

akşam

1 kase çorba
salata

diyet - 5
spor - leslie 3 mile + 30 dk kondüsyon bisikleti
çay - 1 fincan yeşil çay
su - 2 lt yatana kadar 3
kitap - sherlock holmes akıl oyunlarının gölgesinde syf 297

SABAH
1 kupa şekersiz kahve
3 gün kurusu

KAHVALTI
1 dilim tb ekmeği(üstüne salça -isot)
Domates-biber
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar

ARA
10 fındık
3 gün kurusu

AKŞAM( kuzenimin kızının diş hediği vardı)
1 tabak hedik ( haşlanmış nohut bulgur)
Çok ince avuç içi kadar yaşpasta
1 tane kakaolu bisküvili top
1 küçük dilim börek
Akşam yemeği erken saatlerde yendi 4-4,5 civarı

ARA(20.00)
Yarım muz
Küçük bi elma
Diyet=4
Spor=Leslie 2 mil
Çay=Yeşilçay karışımı 2 kupa
Su=2 lt su
Kitap=Bülbülün kırk şarkısı

börekler bisküviler pastalar nohut bulgur falan ovvv diyorum karnım iyice acıktı kıııızzzz açlıktan fenalardayım şuan

Kaptanım bu arada menüne 3 verdim bi 100 zıp zıp yapsan iyi olur

Evet evet dönüyorum Kaptanım yavaş yavaş çok kararlıyım aç geceler giden kilolar olacak inş 2. 20 kilo için çalışmalar başlasın

DÜN AKŞAM TARTILDIM 63.300 BENİM DİYETİM AYNI O YÜZDEN HER GÜN YAZMIYORUM SPORA DA BAŞLADIM :)
Canım menülerin aynı olsa bile paylaş lütfen aktif olup olmadığını anlamıyoruz çünkü hem biz liste filan da yaptık sende katılmış olursun

Süpper süpper maşallah şu yeşilçaylı karışımında yap tarifi ben vereyim 3 bardak su kaynatıp 1 yemek kaşığı Yeşilçay ve 1 limonu sıkıp kabuklarını içine atıyoruz 10 dk demleyip bir şişe şade maden suyu koyup gün içimden bitene kadar içiyoruz yağlar yanıveriyor

börekler bisküviler pastalar nohut bulgur falan ovvv diyorum karnım iyice acıktı kıııızzzz açlıktan fenalardayım şuan
Miktarlar azdı ama bozmadım yani benimde karnım aç erken yedik bayağı

vayss börek pasta no no nooo:)

süper menü cnm tebrikler

Merhabalar beni de takıma alır mısınız? 1 aydır iştah kaybı yaşıyorum fırsata çevirmek için spor da ekledim ama en azından sağlıklı gitsin kilolarım diye kendimi de göreyim istiyorum.

vayss börek pasta no no nooo:)
Yaaaa yemek yerine yedim ve çok azdı

sbh: 1haş yumurta
yeşil soğan
2-3 dilim ekmek
bal ceviz

ara: ceviz pestil

akşm: 1kase çorba, 4-5 kş fasulye kavurma, 3-4 çiğköfte,ayran

araa portakl

spor:yürüyüş
yeşilçay var
kitap:kuran
Afiyet olsun gayet güzel su miktarlarını yazmıyorsun canım 2 lt geçiyorsunuz heralde

Merhabalar beni de takıma alır mısınız? 1 aydır iştah kaybı yaşıyorum fırsata çevirmek için spor da ekledim ama en azından sağlıklı gitsin kilolarım diye kendimi de göreyim istiyorum.
Tabiki de canım buyur gel önce kendini tanıt istersen :)

Dünkü menüm
Sabah
2 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
Bal

Ogle
Yarım simit

Aksam
2 dilim ekmek
Corba
Kuru fasulye

Spor 2 mil leslie. 1 yesilcay
Gayet güzel tatlım su Ne kadar?

Bugun
Sabah
1 simit
1 dilim peynir
1 yumurta

Aksam
Corba
2 dilim ekmek
Karnibahar yemegi

Yesilcayimi bugun icemedm. Spor 2 mil leslie
Simit biraz fazla gibi geldi ama yinede güzel

tamamdır canım yaparım inşallah bu şekilde hergün mü yapacağız kürü ?

valla öyle bir açımki ağlayacağım nerdeyse

Canım tam benim istediğim gibi yazmışsın çok saol son bişey daha istiycem senden geçen cuma kaçtın? Bu Cuma hedefin kaç ?
Geçen cuma
Gülceegull(72.3/72.1/0.1/℅0.14)
Bildirimim böyleydi 72.1
Maalesef hedefim kilo almamak su tatili kilo almadan bitirmek. Memleket akrabag ziyaretleri falan az yesemdr saatler ve yemeklerin yağı falan ayarlayamiyorum
Kayisimi light sutumu aldım mümkün mertebe ara ogunlerimi kacirmiyorum yürüyüşte temiz havada çok güzel yapıyorum. Birde şöyle bir şey var tartı farklı ya farklı tartıda anlamayacagim belki az tartacak belki çok birde dijital de değil.
Listeye bu hafta katılacak miyim bilmiyorum ama haftaya çarşamba donecegiz. Bı dahaki cumaya listeye girersem daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
Günün paylaşım ini da yapayım
Diyet -
Spor + hemde ***
Şu +
Yeşil çay+

Kızlar tartıldım bu sabah

Dün 74,9
Bugün 73,5
Fark 1,4
Cuma kiloma 100 gr kaldı
tebrikler çok iyi olmuş canım.

fiyonkbayan eş mişiz:) konuşmuşmuyduk kilo boy neydi?

merhaba evet eşleşmişiz ama ben bu hafta o kadar doluyumki inşallah seni de takip edebilirim canım. sanki kendimi edebiliyomuşum gibi. yine de menülerimi eklerim geceleri. boy 1,65 kilo 85 oldu.

Zereno canım menülerimi pek takip edemiyorum. şu an aş evi gibi çalışıyorum. ne yedim ne içtim onu da bilmiyorum. bi hevesle girdim ama bu kadar çok misafir ağırlayınca menülerimi takip etmek imkansız hale geldi. aşağıda da görürsün menümün halini. tek iyi yanı aç olsam da hissetmiyorum. bu yatılı misafirler gitmeden ben düzene girerem kusura bakma canım.
bugünkü menüm:
şekersiz çay
bir tatlı kaşığı tahin pekmez
iki siyah zeytin.
Öğlen: yok
Akşam
yarım tabak boncuk mantı(napiiim misafirler onu istedi. sebze yemeyiz dediler. )
su: üç bardak
yeşil çay ve spor yok.
bu hafta artı bile olurum gibi haftaya toptan cezalarımı çekicem söz veriyorum yapmazsam ahanda bunu yapabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…