- 3 Kasım 2014
- 708
- 1.528
- 63
- 39
suyu çok takip edemedm canm ama yanmdan 1,5 litre suyu ayırmıyorum her iki gündede o bitiyor daha arada şişeye su doldurmaya üşenip bardkla içtiklerim de var.Yaaaa yemek yerine yedim ve çok azdı
Afiyet olsun gayet güzel su miktarlarını yazmıyorsun canım 2 lt geçiyorsunuz heralde
Tabiki de canım buyur gelönce kendini tanıt istersen :)
Gayet güzel tatlım su Ne kadar?
Simit biraz fazla gibi geldi ama yinede güzel
Öncelikle Hoşgeldin canım inş burda hedef kilona ulaşıp çabucak mezun olursun :) Canım her Cuma genel kilo bildirimi var biz takımca pazartesileri de kilo bildirimi yapıyoruz ama haftasonu kaçamak olmasın diye1.67 boyum. Kilom da şu an 67.0
31 yaşındayım. Şu an çalışmıyorum evdeyim ve 1 oğlum var :)
kilo bildirimini ne zaman yapıyoruz.
Teşekkürler canım. Yinede bence çok iyi gidiyosun memlekette olmana rağmen düzenli menü paylaşımı olsun suyuna Yeşilçayına dikkat ediyosun inş sabit değil ekside çıkarsın ama bencede orda tartılma zaten bu hafta listeye giremiyorsun normalde haftaya kendi tartınla tartılırsınGeçen cuma
Gülceegull(72.3/72.1/0.1/℅0.14)
Bildirimim böyleydi 72.1
Maalesef hedefim kilo almamak su tatili kilo almadan bitirmek. Memleket akrabag ziyaretleri falan az yesemdr saatler ve yemeklerin yağı falan ayarlayamiyorum
Kayisimi light sutumu aldım mümkün mertebe ara ogunlerimi kacirmiyorum yürüyüşte temiz havada çok güzel yapıyorum. Birde şöyle bir şey var tartı farklı ya farklı tartıda anlamayacagim belki az tartacak belki çok birde dijital de değil.
Listeye bu hafta katılacak miyim bilmiyorum ama haftaya çarşamba donecegiz. Bı dahaki cumaya listeye girersem daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
Günün paylaşım ini da yapayım
Diyet -
Spor + hemde ***
Şu +
Yeşil çay+
Canım kolay gelsin ama menün bence gayet iyi o hengamede sen eksi bile çıkarsıntebrikler çok iyi olmuş canım.
merhaba evet eşleşmişiz ama ben bu hafta o kadar doluyumki inşallah seni de takip edebilirim canım. sanki kendimi edebiliyomuşum gibi. yine de menülerimi eklerim geceleri. boy 1,65 kilo 85 oldu.
Zereno canım menülerimi pek takip edemiyorum. şu an aş evi gibi çalışıyorum. ne yedim ne içtim onu da bilmiyorum. bi hevesle girdim ama bu kadar çok misafir ağırlayınca menülerimi takip etmek imkansız hale geldi. aşağıda da görürsün menümün halini. tek iyi yanı aç olsam da hissetmiyorum. bu yatılı misafirler gitmeden ben düzene girerem kusura bakma canım.
bugünkü menüm:
şekersiz çay
bir tatlı kaşığı tahin pekmez
iki siyah zeytin.
Öğlen: yok
Akşam
yarım tabak boncuk mantı(napiiim misafirler onu istedi. sebze yemeyiz dediler. )
su: üç bardak
yeşil çay ve spor yok.
bu hafta artı bile olurum gibi haftaya toptan cezalarımı çekicem söz veriyorum yapmazsam ahanda bunu yapabilirsiniz
Tamam canım geçiyordur 2 lt yisuyu çok takip edemedm canm ama yanmdan 1,5 litre suyu ayırmıyorum her iki gündede o bitiyor daha arada şişeye su doldurmaya üşenip bardkla içtiklerim de var.
menüme eklemeyi unuttm. yeni yeni kitaplar aldm kendime ve basladm okumaya tabi fırsat buldukça. hemen ekleyeym deEllssa im kaptnm kızmasın :)
zülfü livaneli - huzursuzluk
Evettt aynen öyle takımın motivasyon bombası sipersin canım maşallah :)Bugün perşembe hanımlar hiiiiiç birtane bile kaçamak yapmıyoruz yarın büyük gün hepimiz eksileri göreceğiz inşallah aman deyim dikkat
zayıf olacağız .. kilolu olmak kaderimiz olmayacak
Kitap ayrı bi durum tatlımEllssa canım şu sıra kitap okuyamıyorum ama geceleri her gün bir makale okuyorum internetten konu ne olursa. (mesela bugün bunu okuyorum http://www.pudra.com/saglikli-yasam/hastaliklar/vucutta-su-tutulmasi-nasil-engellenir-25806.htm) onu da kabul edermisin. haftaya kitap düzenine de geçerim zaten çocuklarla okuma saati yapıyoduk her akşam ama şu an ev hiiiç müsait değil bunun için.
Kaptanım yine mi spor yokDünkü menüm
Sabah
Pekmez çayım
Kahvaltı
Balık
Ekmek
Yeşillik
Limon
Peynir
Çay(çok yemedim canım çekmedi hepsinden azar azar)
Öğle
Mantı
Patatesli nohutlu bulgur pilavı
Maydanoz nane roka
Soğan
Ara
Püsküüt 3 tane
Çay
Spor
Yok
Meyve
Yok
Kitap
Yok
Menü sonrası zıplama
Yok
Cuma kilom
73.4
Pazartesi
74.9
Salı
73.5
Çarşamba
73.1
Bugün
73.3
tebrikler çok iyi olmuş canım.
merhaba evet eşleşmişiz ama ben bu hafta o kadar doluyumki inşallah seni de takip edebilirim canım. sanki kendimi edebiliyomuşum gibi. yine de menülerimi eklerim geceleri. boy 1,65 kilo 85 oldu.
Zereno canım menülerimi pek takip edemiyorum. şu an aş evi gibi çalışıyorum. ne yedim ne içtim onu da bilmiyorum. bi hevesle girdim ama bu kadar çok misafir ağırlayınca menülerimi takip etmek imkansız hale geldi. aşağıda da görürsün menümün halini. tek iyi yanı aç olsam da hissetmiyorum. bu yatılı misafirler gitmeden ben düzene girerem kusura bakma canım.
bugünkü menüm:
şekersiz çay
bir tatlı kaşığı tahin pekmez
iki siyah zeytin.
Öğlen: yok
Akşam
yarım tabak boncuk mantı(napiiim misafirler onu istedi. sebze yemeyiz dediler. )
su: üç bardak
yeşil çay ve spor yok.
bu hafta artı bile olurum gibi haftaya toptan cezalarımı çekicem söz veriyorum yapmazsam ahanda bunu yapabilirsiniz
trşekkürlerrÖncelikle Hoşgeldin canım inş burda hedef kilona ulaşıp çabucak mezun olursun :) Canım her Cuma genel kilo bildirimi var biz takımca pazartesileri de kilo bildirimi yapıyoruz ama haftasonu kaçamak olmasın diye
Bide daha önce herhangi bir takımda yarışmış mıydın ?
Hedef kilon kaç ?
Takım kurallarından kısaca bahsedeyim
Hergün menünü sporunu suyunu bitki çayını paylaşıyorsun hatta puanlama yapıyosun
Kitap okuma kuralımız var bir sayfacık da olsa her gün kitap okuyoruz
Herşey bu şekilde :)
Teşekkürler canım. Yinede bence çok iyi gidiyosun memlekette olmana rağmen düzenli menü paylaşımı olsun suyuna Yeşilçayına dikkat ediyosun inş sabit değil ekside çıkarsın ama bencede orda tartılma zaten bu hafta listeye giremiyorsun normalde haftaya kendi tartınla tartılırsın
Canım kolay gelsin ama menün bence gayet iyi o hengamede sen eksi bile çıkarsınyatılı misafir çok zor bilirim suyu bol bol içmeye çalış bide bir bardak da olsa Yeşilçay iç ki dengelesin haftaya listedesin inş o zamana kadar toparlanırsın
Tamam canım geçiyordur 2 lt yi
Evettt aynen öyle takımın motivasyon bombası sipersin canım maşallah :)
Herkese kocaman günaydınlarrrrr güzel, kaçamaksız , bol eksili bir gün olsun inş :)
Bugün 98 i gördüm çok şükür çok mutluyum yarın inş takımca güzel kilolar verip adımızı dereceye yazdırırız
Hoşgeldin canım özledik senigünaydın canlarım, bugün itibariyle özrüm bitti ve çok şükür ki tekrar aranızdayım, neden böyle söyledim çünkü sizden uzak olmak bana hiiç yaramadı tabi bunda annem ve ananemle gittiğimiz 2 gece 3 gün termal otelde açık büfeli yaptığımız tatilin etkisi var...malesef geçen 3 günün menüsünü yazmam mümkün değil çünkü ben de bilmiyorum neler yedimneyse ki sabah sağlıklı bir şekilde evimde kahvaltımı ettim cidden çok mutluyum birazdan yeşil çayımı içeceğim...ama işte yarın tartı konusunda nasıl olacak hiç bilmiyorum gerçi orada sıkça havuza girdim hareket halindeydim artık sabah göreceğim durumumu, şu andan itibaren elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim Allahın izniyle sporumla beraber...sizleri seviyorum
Çok güzel menü afiyet olsun canımmenüm
sabah
2 dilim peynir
1 dilim ekmek
ara 1 avuç çiğ badem ve fındık
öğle
1 tabak yumurtalı ıspanak
1 domates
ara
kahve
akşam
1 tabak barbunya
2 parça tavuk
ayran
ara
kahve içerim muhtemelen
spor leslie 1 mil
1 kupa yeşilçay
masal kitabı okudum 1 saate yakın sayılır mı
Gayet güzel bir menü canım sporunda güzel afiyet olsun :)Merhabalar yeni katıldım
Bugünkü menüm
*Sabah 500 ml sıcak limonlu su ve 3 kayısı
*Kahvaltıda
Kk kadar peynir,haşlanmış yumurta ve ıhlamur
*Arada Türk kahvesi ve çok az dut kurusu
*Akşam
6 kaşık beşamel soslu karnıbahar, 3 minik köfte, 4-5 tane çiğköfte ve bol yeşillik
Yine Türk kahvesi
5000 adım, leslie express 1 mile
2,5 lt su
Yeşilçay ve ıhlamur
Kitap da Metres(Gürpınar'ın)
Benden böyle :)
Afiyet olsun seninkide güzel olmuş canımMenüm
Sabah: 2 dilim kızarmış tb peynir salça zeytin az kaymak ve çay
Ara: yeşil çay
Öğlen: 1 br ayran çeyrek dilim ekmek
Ara: yarım kurabiye, 1 kivi
Akşam: 1 kase tavuksuyu çorba yarım dilim tb, 1 kase yoğurtlu ıspanak
Ara: türk kahvesi ve 1 kaşık höşmerim
Bol su, sporu yapınca yazarım
hoşgeldin cnm tam gaz devamgünaydın canlarım, bugün itibariyle özrüm bitti ve çok şükür ki tekrar aranızdayım, neden böyle söyledim çünkü sizden uzak olmak bana hiiç yaramadı tabi bunda annem ve ananemle gittiğimiz 2 gece 3 gün termal otelde açık büfeli yaptığımız tatilin etkisi var...malesef geçen 3 günün menüsünü yazmam mümkün değil çünkü ben de bilmiyorum neler yedimneyse ki sabah sağlıklı bir şekilde evimde kahvaltımı ettim cidden çok mutluyum birazdan yeşil çayımı içeceğim...ama işte yarın tartı konusunda nasıl olacak hiç bilmiyorum gerçi orada sıkça havuza girdim hareket halindeydim artık sabah göreceğim durumumu, şu andan itibaren elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim Allahın izniyle sporumla beraber...sizleri seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?