Ben de yarın güncel kilomu yazacak mıyım? Geçen cumaki veri de elimde***2.TAKIM 502.ETAP***
akrep33 ( 73,4 / / / %)
Zereno (99,4 / / / %)
ooomarlaaa ( 67,6 / / / % )
nidah ( 62,3 / / / %)
_perina_( 70,1 / / / %)
myprincesses ( 72 / / / %)
ayperest(61,9 / / / %)
2.TAKIM ORTALAMASI: %
Lütfen yarın kilo alarak gelmeyin, 2. kez düşük yüzde yaptığımızdan 1. sarı kartımızı aldık maalesef.
Tabiki canım :) merakla ilerleyişini bekliyoruzBen de yarın güncel kilomu yazacak mıyım? Geçen cumaki veri de elimde
hoşgeldin yeni azimli üyemizmerhabalarr
Zereno ya beni grubunuza davet ettiği için çoook teşekkür ediyorum
grubunuzu inceledim birazcık çok güzel bir ortama sahipsiniz ve bunu görünce cok mutlu oldum..
kendimi tanıtayım öncelikle; ismim Tuğçe. 24 yaşındayım ve 7-8 ay öncesinde 58 kiloydum. yaptığım yemeklerin çok kilo aldırdığını farketmiş oldum.. bugün tartıldığımda 71,6 kilo olduğumu gördüm ve şok oldum.. eşim kilo vermemi söylüyordu hep ama ben kabullenemiyordum farkına varamadım bir türlü.. bir kaç kere kilo vermeyi denedim ama uzun süre devam ettiremedim.. tüm günüm okulda geçtiği için bol enerji alayım diye günde 3-4 bardak 3 şekerli kahveler, her sabah yediğim 2 adet poğaçalar, ara öğünde yediğim abur cuburlar çikolatalar her akşam bol yağlı yemekler ekmek vs.. kilo almama şaşırmamam lazımmış aslında..hele son 5 kilomu final sınav dönemime borçluyum.. 2 hafta boyunca devamlı oturmak ve oturduğum yerde devamlı bişeyler yemek mahvetti beni.. şimdilerde midem hiç birşey almaz oldu hemen bulanmaya başlıyor ve yediğim şeylerden tiksinir oldum artık..
bunların sonucunda geri dönmeyeceğim bir karar almış bulunmaktayım.. bu kilolar gidecek ve bu karın dümdüz olacak!!
boyum 167 cm kilom 71,6 kg
hedef kilom 55 kg
16,6 kilo vermeyi hedefliyorum ve sizlerle birlikte bunu zevk alarak gerçekleştirmek istiyorum.. beni aranıza aldığınız ve bu upuzuun yazımı okuduğunuz için çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?