hoşgeldin yeni azimli üyemiz
sende bu şstek olduktan sonra başaracağıma inanıyorum bende 16 kg hedefledim ve 4.800 kg vermiş bulunmaktayım 4 haftada55 te taş gibi olacaksın
Kaptanım çok kötü de değil iyide değilMenüm
Sabah
Pekmezli çay
Kahvaltı öncesi meyve
1 muz
1 elma
1 armut
yarım erik
Mandalina
Kahvaltı
az yumurta
az pide
tereyağı
az peynir
Öğle dışarda yedik
Antakya döner
Acılı şalgam
Ara
Çay
Kaymaklı yulaflı
Akşam
Hindi ızgara
Soğan salata
az ekmek
Ara
Türk kahvesi
Çikolata minik kare
Yeşilçay karışımı içiyorum
Spor
100 kez zıpladım
1 saat yürüdüm
Kitap
Altın zambak
Su az oldu bugün 2 litre oldu mu bilmiyorum.
Canım benim çok geçmiş olsun dün gece bende çok kötü oldum , ama sen benden fenaymışsın dikkat et dediğin gibi hiçbir şey sağlıktan önemli değil sen haftada 500 gr versen bile kilona göre çok iyi o yüzden çok fazla kasma kendinikızlar berbat bi günle karşınızdayım
sabah uyandığımda elim ayağım titriyordu kafamı kaldırmaya mecalim yoktu açlıktan fenalaşmıştım bebeğime gülümsyemedim bileayağa kalktım bi sağa bi sola gidiyorum.. önceki gün çok az yemiştim fazla da spor yapmıştım bayağıda aç uyumuştum ama bu kadar fena olacağım aklıma gelmemişti... hemen bayılmamak için bişeyler yemeye koştum bulduğum iki çikolatayı yedim üstüne de bir dilim kepek ekmekle zeytin yemiştim ama o çikolatalar bana bir dokundu bir dokundu bi saat bulantılarla yattım nane limon bile içemedim sonrasında evet malesef istifrağ ettim iyice mideme ağrılar girdi zorla kahvaltı yaptım inanın canım hiçbişey istemedi.. yeyince toparlandım. günümü normal bir şekilde beslenerek geçirdim.. aralarda başım yine döndü o yüzden sporada yeltenmedim. yeşil çayıda unuttum . kitapda okumadım. su da 2 lt. benden bugünlük böyle.. umarım tartı herkese dilediğini gösterir
bundan sonra da bu kadar kasmayacağım kendimi.. sağlığımdan önemli değil..
Gayet güzel ama spor niye Yoksabah
2 dilim ekmek
bal
1 haşlanmış yumurta
aksam
corba
2 dilim ekmek
karnıbahar yemeği ( ne fazla nede cok az )
su: 2 lt
cay: 2 yesilçay
spor: yok
kitap : livaneli - huzursuzluk
Wuhuuu süpersin canım günlük değişmeler olabilir ödem vs onu kafana takma :)Geçen haftaki kilom 67.6
Güncel 67.1
-500 gr
Ama dünden daha fazla çıktım neden ki acaba 66 yı görmeyi bekliyordum bugün.
Haftaya 1 kilo hedefim var.
Evet yoktun canım bir iki gündür misafir varken diyet yapmak benim içinde en zoru yinede sabit çıkmayı başarmışsın bu bile çok güzelNe çabuk cuma olmuş bı hafta da boşa geçti desenize benim içiniki gündür misafirlerim geldi gitti tabi bu arada vermek güç oluyor ama en azından artı çıkmamak için çabaladım,, veren arkadaşları tebrik ediyorum
700 gr gayet güzel üzülme bencegeçen cuma - 61.9
bugün - 61.2
-700
1 kg bile veremedim çok üzgünüm
Canım bildiğim kadarıyla en az 2 hafta izinli olman gerekiyor eğer haftaya cuma geç bir saatte döneceksen bir hafta bildirim yapmazsın diğer hafta yaparsın sorun olmaz
Canım benim ne kadar güzel anlatmışsın kendini tekrardan hoşgeldin :) hatalarını biliyorsun o yüzden düzeltmen çok daha kolay olacak tez zamanda mezun ederiz inş senimerhabalarr
Zereno ya beni grubunuza davet ettiği için çoook teşekkür ediyorum
grubunuzu inceledim birazcık çok güzel bir ortama sahipsiniz ve bunu görünce cok mutlu oldum..
kendimi tanıtayım öncelikle; ismim Tuğçe. 24 yaşındayım ve 7-8 ay öncesinde 58 kiloydum. yaptığım yemeklerin çok kilo aldırdığını farketmiş oldum.. bugün tartıldığımda 71,6 kilo olduğumu gördüm ve şok oldum.. eşim kilo vermemi söylüyordu hep ama ben kabullenemiyordum farkına varamadım bir türlü.. bir kaç kere kilo vermeyi denedim ama uzun süre devam ettiremedim.. tüm günüm okulda geçtiği için bol enerji alayım diye günde 3-4 bardak 3 şekerli kahveler, her sabah yediğim 2 adet poğaçalar, ara öğünde yediğim abur cuburlar çikolatalar her akşam bol yağlı yemekler ekmek vs.. kilo almama şaşırmamam lazımmış aslında..hele son 5 kilomu final sınav dönemime borçluyum.. 2 hafta boyunca devamlı oturmak ve oturduğum yerde devamlı bişeyler yemek mahvetti beni.. şimdilerde midem hiç birşey almaz oldu hemen bulanmaya başlıyor ve yediğim şeylerden tiksinir oldum artık..
bunların sonucunda geri dönmeyeceğim bir karar almış bulunmaktayım.. bu kilolar gidecek ve bu karın dümdüz olacak!!
boyum 167 cm kilom 71,6 kg
hedef kilom 55 kg
16,6 kilo vermeyi hedefliyorum ve sizlerle birlikte bunu zevk alarak gerçekleştirmek istiyorum.. beni aranıza aldığınız ve bu upuzuun yazımı okuduğunuz için çok teşekkür ederim
ayy inşallahhh darısı benimde başımaa
4 hafta için çok sağlıklı bir rakam bu bende bu şekilde zayıflamak istiyorum
Merhaba,bende zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum, Zereno beni 2. takıma davet etmişti.
Kaptanım çok kötü de değil iyide değilafiyet olsun kilonuda merakla bekliyorum
Canım benim çok geçmiş olsun dün gece bende çok kötü oldum , ama sen benden fenaymışsın dikkat et dediğin gibi hiçbir şey sağlıktan önemli değil sen haftada 500 gr versen bile kilona göre çok iyi o yüzden çok fazla kasma kendini
Gayet güzel ama spor niye Yok
Wuhuuu süpersin canım günlük değişmeler olabilir ödem vs onu kafana takma :)
Evet yoktun canım bir iki gündür misafir varken diyet yapmak benim içinde en zoru yinede sabit çıkmayı başarmışsın bu bile çok güzel
700 gr gayet güzel üzülme bence
Canım bildiğim kadarıyla en az 2 hafta izinli olman gerekiyor eğer haftaya cuma geç bir saatte döneceksen bir hafta bildirim yapmazsın diğer hafta yaparsın sorun olmaz
Canım benim ne kadar güzel anlatmışsın kendini tekrardan hoşgeldin :) hatalarını biliyorsun o yüzden düzeltmen çok daha kolay olacak tez zamanda mezun ederiz inş senibu arada daha önce bir takımda yarıştığını söylemiştin hangi takım ve ne zamandı bunlarıda eklersen çok sevinirim :)
Geçmiş olsun tatlım..kızlar berbat bi günle karşınızdayım
sabah uyandığımda elim ayağım titriyordu kafamı kaldırmaya mecalim yoktu açlıktan fenalaşmıştım bebeğime gülümsyemedim bileayağa kalktım bi sağa bi sola gidiyorum.. önceki gün çok az yemiştim fazla da spor yapmıştım bayağıda aç uyumuştum ama bu kadar fena olacağım aklıma gelmemişti... hemen bayılmamak için bişeyler yemeye koştum bulduğum iki çikolatayı yedim üstüne de bir dilim kepek ekmekle zeytin yemiştim ama o çikolatalar bana bir dokundu bir dokundu bi saat bulantılarla yattım nane limon bile içemedim sonrasında evet malesef istifrağ ettim iyice mideme ağrılar girdi zorla kahvaltı yaptım inanın canım hiçbişey istemedi.. yeyince toparlandım. günümü normal bir şekilde beslenerek geçirdim.. aralarda başım yine döndü o yüzden sporada yeltenmedim. yeşil çayıda unuttum . kitapda okumadım. su da 2 lt. benden bugünlük böyle.. umarım tartı herkese dilediğini gösterir
bundan sonra da bu kadar kasmayacağım kendimi.. sağlığımdan önemli değil..
Tamam canım.
Hoşgeldin canımmerhabalarr
grubunuzu inceledim birazcık çok güzel bir ortama sahipsiniz ve bunu görünce cok mutlu oldum..
kendimi tanıtayım öncelikle; ismim Tuğçe. 24 yaşındayım ve 7-8 ay öncesinde 58 kiloydum. yaptığım yemeklerin çok kilo aldırdığını farketmiş oldum.. bugün tartıldığımda 71,6 kilo olduğumu gördüm ve şok oldum.. eşim kilo vermemi söylüyordu hep ama ben kabullenemiyordum farkına varamadım bir türlü.. bir kaç kere kilo vermeyi denedim ama uzun süre devam ettiremedim.. tüm günüm okulda geçtiği için bol enerji alayım diye günde 3-4 bardak 3 şekerli kahveler, her sabah yediğim 2 adet poğaçalar, ara öğünde yediğim abur cuburlar çikolatalar her akşam bol yağlı yemekler ekmek vs.. kilo almama şaşırmamam lazımmış aslında..hele son 5 kilomu final sınav dönemime borçluyum.. 2 hafta boyunca devamlı oturmak ve oturduğum yerde devamlı bişeyler yemek mahvetti beni.. şimdilerde midem hiç birşey almaz oldu hemen bulanmaya başlıyor ve yediğim şeylerden tiksinir oldum artık..
bunların sonucunda geri dönmeyeceğim bir karar almış bulunmaktayım.. bu kilolar gidecek ve bu karın dümdüz olacak!!
hedef kilom 55 kg
16,6 kilo vermeyi hedefliyorum ve sizlerle birlikte bunu zevk alarak gerçekleştirmek istiyorum.. beni aranıza aldığınız ve bu upuzuun yazımı okuduğunuz için çok teşekkür ederim
Uzun zamandır girmeyince forumu kullanmayı unutmuşum :)) Sizin yazınıza cevap verecektim verememişim :)inşallah canım
hoşgeldiniz
haklısın canım belkide aralarda kaçamaklarım olduğu için ayakta kaldım bu zamana kadar 3 gün kasınca sporuda abartınca fenalştım.. neyse bunada şükür önemli olan ilerlemek
senide tebrik ederim bu arada kaçamaklara rağmen süpersin
birde çok merak ediyorum 20 kg den fazla verdin etrafından nasıl tepkiler alıyorsun
Hoşgeldin canımçMerhaba,bende zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum, Zereno beni 2. takıma davet etmişti.
şimdi iyiyim kaptanım teşekkür ederimGeçmiş olsun tatlım..
Şimdi nasılsın?
Tamam canım.
Hoşgeldin canım
Hoşbulduk,Hoşgeldin canımç
Biraz tanıtırmısın kendini. Kaç kilosun hedef kilon ne boyun kaç gibi
**2.TAKIM 502.ETAP**
akrep33 ( 73,4 / 73,3 / 0,1 / % 0,14)
Zereno (99,4 / 98,5/ 0,9 / % 0,91)
ooomarlaaa ( 67,6 / 67,0/ 0,6/ % 0,89 )
nidah ( 62,3 /62.3 / / %) Sabit, izne ayrıldı
_perina_( 70,1 / 71,4 / -1,3 / % -1,85)
myprincesses ( 72 /72 / / %) Sabit
ayperest(61,9 /61.2 /0.7 / % 1.13)
2.TAKIM ORTALAMASI: % 0,174
Önemli Not:
Kızlar 1 ay içinde 2 defa kilo alan olursa takımdan atıcam, bu ben bile olsa böyle.. Zaten 1 ay 4 hafta, 4 haftanın 2 haftasını kilo alarak geçirirsek o ayı çöpe atmış oluyoruz resmen.
Kendimizi toparlamamız adına böyle bir karar aldım. Takım yüzdemiz de yükselir belki böylece.
hosbuldumm :))Canım benim ne kadar güzel anlatmışsın kendini tekrardan hoşgeldin :) hatalarını biliyorsun o yüzden düzeltmen çok daha kolay olacak tez zamanda mezun ederiz inş senibu arada daha önce bir takımda yarıştığını söylemiştin hangi takım ve ne zamandı bunlarıda eklersen çok sevinirim :)
Canım hangi takımda yarışmıştın, ayrılma nedenin mezuniyetmiydi? Takıma girerken lazım bu bilgiler o yüzden soruyorum tatlım.Hoşbulduk,
28 yaşındayım , 170 boyum 67 kiloyum.Hedef kilom 60. 2014'te zayıflama yarışması sayesinde 18 kilo vermiştim.2 yıldırda 1-2 kilo oynamayla kilomu koruyabiliyordum . Son aylardan kontrolden çıktı her şey :) Yanlışlarımı da biliyorum aslında:) abur cubur yemeden duramaz oldum son zamanlarda, düzensiz ve sağlıksız beslenmek yüzünden her şey.
Çok mantıklı, kendimizi toparlamamız şart dikkat etmediğimiz ve spor yapmadığımız zaman veremiyoruz ki zaten..**2.TAKIM 502.ETAP**
akrep33 ( 73,4 / 73,3 / 0,1 / % 0,14)
Zereno (99,4 / 98,5/ 0,9 / % 0,91)
ooomarlaaa ( 67,6 / 67,0/ 0,6/ % 0,89 )
nidah ( 62,3 /62.3 / / %) Sabit, izne ayrıldı
_perina_( 70,1 / 71,4 / -1,3 / % -1,85)
myprincesses ( 72 /72 / / %) Sabit
ayperest(61,9 /61.2 /0.7 / % 1.13)
2.TAKIM ORTALAMASI: % 0,174
Önemli Not:
Kızlar 1 ay içinde 2 defa kilo alan olursa takımdan atıcam, bu ben bile olsa böyle.. Zaten 1 ay 4 hafta, 4 haftanın 2 haftasını kilo alarak geçirirsek o ayı çöpe atmış oluyoruz resmen.
Kendimizi toparlamamız adına böyle bir karar aldım. Takım yüzdemiz de yükselir belki böylece.
Canım anlıyorum seni, kötü oluyor insan evet..Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum, ve bu aldığım kilolar için de sizden özür diliyorum kızlar, dünden itibaren kaldığım yerden devam ediyorum inşallah haftaya her şey güzel olacak...
Bu arada takıma yeni arkadaşlar gelmiş hepiniz hoşgeldiniz kızlar :) zerenom da kaptan yardımcısı olmuş hayırlı olsun canım
13. takımdaydım , mezup alup ayrıldım.Canım hangi takımda yarışmıştın, ayrılma nedenin mezuniyetmiydi? Takıma girerken lazım bu bilgiler o yüzden soruyorum tatlım.
Saol cnm bnm ben de hepinizi özledim gerçekten :) inş sıkı tutuyorum geldiğimden beri, güzel vakit geçirdim ama yeme düzenim çok bozuldu, inş en kısa sürede toparlıcam canımcımHoşgeldin canım özledik seni3 güncük tatil yapmışsın bişey olmaz kafanı boşaltıp geldin nasıl olsa bundan sonrasını sıkı tutarsan çok güzel ve çabuk kilo verirsin
Çok güzel menü afiyet olsun canım
Gayet güzel bir menü canım sporunda güzel afiyet olsun :)
Afiyet olsun seninkide güzel olmuş canım
Saol tatlım benim aynen öyle :)hoşgeldin cnm tam gaz devam
Tuğçeciim hoşgeldin aramıza:) brnim hedefim de 55 kilo, daha önce bu rakama düşmüştüm ama devsm ettiremeyip 70 leri buldum bnde mslesef, burada ortam çok güzel başarıcaz birlikte cnmmerhabalarr
hedef kilom 55 kg
Canım iyi ki aldın kararı, ben bu tatil yuzunden 2. Ye kilo aldım ve neredeyse başladığım yere döndüm, çok mantıklıbi kural ona göre dikkat edeceğiz..Canım anlıyorum seni, kötü oluyor insan evet..
Genel anlamda almak zorunda olduğum bir kural oldu, en başta kendim için ve takım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?