Sen de hoşgeldin canım:)13. takımdaydım , mezup alup ayrıldım.
Hoşbulduk :))Sen de hoşgeldin canım:)
Hoşgeldin canım :)Merhaba,bende zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum, Zereno beni 2. takıma davet etmişti.
Saol canım evet yakın çevremden çok güzel tepkiler alıyorum bende özellikle annem babam ve artık herkes farkediyor tabi benim vermem gereken en az 30 kilo daha var ama buna rağmen farkediliyor olması çok hoşuma gidiyor :)inşallah canım
hoşgeldiniz
haklısın canım belkide aralarda kaçamaklarım olduğu için ayakta kaldım bu zamana kadar 3 gün kasınca sporuda abartınca fenalştım.. neyse bunada şükür önemli olan ilerlemek
senide tebrik ederim bu arada kaçamaklara rağmen süpersin
birde çok merak ediyorum 20 kg den fazla verdin etrafından nasıl tepkiler alıyorsun
Est canım bundan sonra çok güzel kilolar vererek telafi edersin nasıl olsaKilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum, ve bu aldığım kilolar için de sizden özür diliyorum kızlar, dünden itibaren kaldığım yerden devam ediyorum inşallah haftaya her şey güzel olacak...
Bu arada takıma yeni arkadaşlar gelmiş hepiniz hoşgeldiniz kızlar :) zerenom da kaptan yardımcısı olmuş hayırlı olsun canım
Hoşgeldin canım :)
Hoşbulduk canım:)
Hoşgeldin canım :)
Saol canım evet yakın çevremden çok güzel tepkiler alıyorum bende özellikle annem babam ve artık herkes farkediyor tabi benim vermem gereken en az 30 kilo daha var ama buna rağmen farkediliyor olması çok hoşuma gidiyor :)
Est canım bundan sonra çok güzel kilolar vererek telafi edersin nasıl olsa
Teşekkür ederim tatlım :)
KAHVALTI
Çeyrek pide
Sucuk, tereyağı bal
Şekersiz çay
ARA
3 ceviz
3 gün kurusu
ÖĞLE
1 dilim pırasalı kek ( unu yağı az)
1 bardak şalgam
1 çaybardağı kadar kaju
1 küçük paket cocostar
10-15 tane fıstıklı çikolatalı draje( fıstık içi kadar boyları )
Biraz fazla yediğim için 15.30 da bitirdim yeme işini
Diyet=3
Spor=Leslie 2 mil
Çay=Yeşilçay karışımı 2 kupa
Su=2 lt su
Kitap=Kuranı Kerim
harika canım. yalnız son iki satırda basenden aşağıdakilerde ne yazıyor ? ben okuyamadımda..Eki Görüntüle 1945084
Kızlar üstteki pembe liste Ocak ayına ait 1 şubat itibariyle bitecek alttaki listede Şubat ayına ait tüm takım üyelerimizi yazdım inş kimseyi unutmamışımdır unuttuysam da lütfen düzeltirin bana
Ne yapıcaz peki bu listeler her ay yenilecek, her ay vücut ölçülerimizi ayın 1 i itibariyle kilolarımızı ve 1 aylık hedef kilolarımızı yazıyoruz bu şekilde 1 ayda Ne kadar ilerlediğimizi görüp değerlendiriyoruz lütfen 1 şubatta yazmayı unutmayın :)
Hedef ve sonuç Kilosu yazıyor canımharika canım. yalnız son iki satırda basenden aşağıdakilerde ne yazıyor ? ben okuyamadımda..
tamamdır canımHedef ve sonuç Kilosu yazıyor canımvettugce bu arada seni yazmayı unutmuşum eklerim 1 şubatta yazarım listeye
kaptanım ben yokum galiba. Ya da bulamadım :)Eki Görüntüle 1945084
Kızlar üstteki pembe liste Ocak ayına ait 1 şubat itibariyle bitecek alttaki listede Şubat ayına ait tüm takım üyelerimizi yazdım inş kimseyi unutmamışımdır unuttuysam da lütfen düzeltirin bana
Ne yapıcaz peki bu listeler her ay yenilecek, her ay vücut ölçülerimizi ayın 1 i itibariyle kilolarımızı ve 1 aylık hedef kilolarımızı yazıyoruz bu şekilde 1 ayda Ne kadar ilerlediğimizi görüp değerlendiriyoruz lütfen 1 şubatta yazmayı unutmayın :)
tebrikker tatlım daha ne olsun maşallah :)geçen cuma - 61.9
bugün - 61.2
-700
1 kg bile veremedim çok üzgünüm
hoşgeldiniz kilolarımız ve hedef kilomuz aynı denebilir bence kolay bi şekilde vereceksin çünkü kısa süre önce almışsın kilolarını ve yerleşmemiş kilolarmerhabalarr
Zereno ya beni grubunuza davet ettiği için çoook teşekkür ediyorum
grubunuzu inceledim birazcık çok güzel bir ortama sahipsiniz ve bunu görünce cok mutlu oldum..
kendimi tanıtayım öncelikle; ismim Tuğçe. 24 yaşındayım ve 7-8 ay öncesinde 58 kiloydum. yaptığım yemeklerin çok kilo aldırdığını farketmiş oldum.. bugün tartıldığımda 71,6 kilo olduğumu gördüm ve şok oldum.. eşim kilo vermemi söylüyordu hep ama ben kabullenemiyordum farkına varamadım bir türlü.. bir kaç kere kilo vermeyi denedim ama uzun süre devam ettiremedim.. tüm günüm okulda geçtiği için bol enerji alayım diye günde 3-4 bardak 3 şekerli kahveler, her sabah yediğim 2 adet poğaçalar, ara öğünde yediğim abur cuburlar çikolatalar her akşam bol yağlı yemekler ekmek vs.. kilo almama şaşırmamam lazımmış aslında..hele son 5 kilomu final sınav dönemime borçluyum.. 2 hafta boyunca devamlı oturmak ve oturduğum yerde devamlı bişeyler yemek mahvetti beni.. şimdilerde midem hiç birşey almaz oldu hemen bulanmaya başlıyor ve yediğim şeylerden tiksinir oldum artık..
bunların sonucunda geri dönmeyeceğim bir karar almış bulunmaktayım.. bu kilolar gidecek ve bu karın dümdüz olacak!!
boyum 167 cm kilom 71,6 kg
hedef kilom 55 kg
16,6 kilo vermeyi hedefliyorum ve sizlerle birlikte bunu zevk alarak gerçekleştirmek istiyorum.. beni aranıza aldığınız ve bu upuzuun yazımı okuduğunuz için çok teşekkür ederim
hoşgeldinizMerhaba,bende zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum, Zereno beni 2. takıma davet etmişti.
Afiyet olsun canım dengelemişsinKAHVALTI
Çeyrek pide
Sucuk, tereyağı bal
Şekersiz çay
ARA
3 ceviz
3 gün kurusu
ÖĞLE
1 dilim pırasalı kek ( unu yağı az)
1 bardak şalgam
1 çaybardağı kadar kaju
1 küçük paket cocostar
10-15 tane fıstıklı çikolatalı draje( fıstık içi kadar boyları )
Biraz fazla yediğim için 15.30 da bitirdim yeme işini
Diyet=3
Spor=Leslie 2 mil
Çay=Yeşilçay karışımı 2 kupa
Su=2 lt su
Kitap=Kuranı Kerim
Afiyet olsun çok güzelsabah
menemen
peynir
yarım dilim ekmek
ara
1 avuç çiğ badem
öğle
1 tabak barbunya
1 dilim ekmek
ara
1 elma
akşam
ıspanak yicem şimdi 1 dilim de ekmek
ara
sütlü kahve içerim
diyet 5
spor leslie 1 mil
birazdan yeşilçay içecem
su 2 lt olmuştur
kitap Kuranı Kerim
börek olduğundan 4 diyeceğim ama canım neden bu kadar erken bırakıyorsun ? akşam öğünüde yapsanya..Bugünkü menüm
Sabah
Sütlü kahve
Kahvaltı
1 simit
Zeytin, zeytinyağı bir tk
Şekersiz çay
Ara
Yoğurt
14:30
2 dilim börek( biri peynirli biri ıspanaklı)
Şekersiz çay
15:00
Sütlü kahve
Diyet bilemedim
Spor leslie 1 mil, 70 mekik
Yeşilçay Akşam içicem
Su 2,5 lt
Eki Görüntüle 1945084
Hedef ve sonuç Kilosu yazıyor canımvettugce bu arada seni yazmayı unutmuşum eklerim 1 şubatta yazarım listeye
canım diyet olan yere o günki diyetine 1 ile 5 üzerinden puan veriyorsunvücut ölçülerimizi ölçüp buraya mı yazmamız gerekli? :)
olurr ben hatırlatabilirim unutsanızda:)
bugün yediklerimide ekliyim buraya :)
sabah 9:00:
1 kase ezogelin çorbası
1 mandalina
öglen saat 13:00 de
1 mandalina
1 bardak yeşilçay
saat 16:00 da
1 kase yayla çorbası
2 tanecik tuzlu kraker yedim
saat 18:00 da (bekliyorum şuanda)
3 yemek kaşığı tavuk fajita
3 yemek kaşığı pilav
1 bardak ayran
akşam çok acıkırsam en fazla 1-2 tane daha mandalina yerim
sağlıksız bir diyet oldu farkındayım.. sabahları normalde 1 yumurta kesinlikle yiyorum.. çorbayı bitirebilmek için bugün böyle yaptım biraz :)
diyet: 1 (buraya günü yazıyorsunuz anladığım kadarıyla yanlışsam düzeltin beni :) )
su: 1,5 lt içtim şimdiye kadar gece yatmadan mutlaka 2 ye tamamlayacağım
spor: 30 dk hızlı tempoda yürüyüş yaptım (dışarıda kar var diye kısa tutmak zorunda kaldım) + evde 20 dk özel bölge egzersizleri yaptım (dinlene dinlene..)
kitap: köpek psikolojisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?