Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canım kereden içme gün içine yay bide karışım dinlensin öyle iç bende bi gün hepsini birden içme gibi bir hataya düştüm çok fena oldum

Herkese günaydın sabah önce yarım litre su sonra 1 kupa şekersiz kahve 3 kuru erik(normalde kayısı yiyorum ) ve 10 fındık yedim şimdi üstüne tekrar bi yarım litre su içicem inş bu şekilde hem bayağı ödem attığımı hemde bağırsaklarımın çalıştığını farkettim sizede tavsiye ederim

Ayrıca hergün yeni, eski tüm üyelerin menüsünü görmek istiyorum bu kesin kuralımızdır

LİSTENİZDE KAÇAMAK VARSA LÜTFEN EKSTRA SPOR ( zıplama,mekik, yürüyüş) YAPIP SPORUNUZA EKLEYİN ÖZELLİKLEDE BELİRTİN!

BU HAFTA DERECEYE GİRMEK ZORUNDAYIZ O YÜZDEN LÜTFEN HERKES BİRŞEYLER YERKEN 2 kere DÜŞÜNSÜN HEM KENDİMİZ HEMDE TAKIMIMIZ İÇİN

Günaydın kızlar kendi adıma toparlanmak için elimden geleni yapıyorum, midenin guruldaması çok güzel bişimiş bugün yatılı misafirlerimiz geliyor börekler vs yapılacak benim için yeni bir sınav ama aslında değil çünkü çok kararlıyım Allahın izniyle hasarsız atlatacağım...

1 şubatta ölçüler alınacak çok heyecanlıyım inş fark etmiştir az da olsa neyse ocağın sonu kötüydü benim için inş şubat daha iyi olacak

börek olduğundan 4 diyeceğim ama canım neden bu kadar erken bırakıyorsun ? akşam öğünüde yapsanya..
Biraz ağır oldu diye erken bıraktım canım yoksa artık 4 e 5 e çektim

Harikasın canım

Güzel olmuş tatlım

ikindin fena olmuş ama akşam iyi olmuş yememen

Benim bu Cuma hedefim 97,5 yani tam tamına 1 kilo artık hızlanmam gerek bu yüzden tüm gücümle hedefe doğru ilerliycem inş
Senin kilo vermene en az kendi verdiğim kadar mutlu oluyorum nedense :)

Hadi inşallah

Günaydın canım aman ha sakın şeytana uyma haftasonlarını kaçamaksız atlatırsak işimiz daha kolay oluyor emin ol

Süpersin canım ya bu motivasyonun bana da iyi geldi bu hafta Ne yapıcaz edicez inş en az 1er kilo vericez
Senin kilo vermene en az kendi verdiğim kadar mutlu oluyorum nedense :)
Allah razı olsun canım benim çok mutlu oldum

Merhaba,bende zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum, Zereno beni 2. takıma davet etmişti.

Hosgeldiniz kizlar :)

Vayy yine ne güzel kurallar. En motive edicisinden :))

içimden çikolata yemek geçiyordu dün geceden beri şu an bu yazıyı görünce vazgeçtim
bu gece nöbetim var o yüzden akşamki listemi biraz erken ekleyebilirim.. akşamda nöbette verilen yemeklerden ölçülü bir şekilde yiyeceğim kaçamak yapılmayacak kesinlikle!

40 dk 500 kalori diye bir video var yapan oldu mu daha önce? Yarısında bıraktım ter içinde kaldım. Şınav var onu yapmadım zaten. Dinlenerek yapmak gerekiyor bakmak isteyenler için diyorum. Ben durdurarak yapacağım tekrardan.
Bir gün bu bir gün leslie ancak olur bence.
Yapmak isteyenler için önerimdir

kızlar llilstemi erkenden yazmak zorundayım bugün gece nöbetine gideceğim birazdan

sabah 11:00
2 kase yayla çorbası

öğlen 14:00
1 mandalina

akşam
nöbet yemeğinden dengeli şekilde yemeye çalışacağım

diyet:2
spor: karnım çok ağrıdığı için hiçbirşey yapamadım bugün akşam koşuşturmayla geçeceği için dengeleyeceğimi düşünüyorum
su:1 lt içtim henüz ama gün bitmeden 2 lt ye tamamlayacağım
çay: maydanoz çayı yaptım şekersiz olarak 1 kupa içiyorum şuan akşam yanıma termosta da götüreceğim
kitap: köpek psikolojisi

Bakalım neler yemiş içmişiz bugün
Sabh
Sütlü kahve

Kahvaltı
Yarım simit
2 yumurta
1 kk kaşar
Zeytin

Ara
Yoğurt
1 elma

Öğle
Simitin diğer yarısı
2 tk tahin
2 tk çocukların muhallebisinden :)

ara
Sütlü kahve

16:30
Biberli yoğurt

Diyet 5
Su, 2,5lt
Spor leslie 1 mil, 50 mekik
Yeşilçay 1 kupa

sabah
2 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
2 zeytin
4 küp kaşar
az tulum
az şekerli çay

öğlen
3 küçük dilim kıymalı suböreği
1 kase haşlanmış tavuk
az kaşar
az salam
az şekerli çay

diyet 3
spor yapamadım eve gidince 200 kere zıplıcam
su şuan için 1.5 2.5 yapmaya çalışcam
çay içemedim
kitap okumadım

bugün kötüydü bu şekilde tamamlayacağım inşallah

teşekkürler kızlar

sabah
omlet
peynir
1 dilim ekmek

ara
1 çay bardağı kadar fındık ve kuru üzüm

akşam
1 kase mercimek çorbası
balık
salata

ara
2 çatal un helvası
2 ceviz

diyet 4
spor yarım saat yürüyüş
1 kupa yeşilçay
en az 2 lt su
kitap kuranı kerim

Kızlar malesef bugün menüm iyi değil hatta hiç iyi değil herşeyden az az yedim ama yine de çok fazla oldu aöa söz yarın çok daha güzel bir menü olacak

SABAH(7.30)
Şekersiz kahve
10 fındık
3 kuru erik

KAHVALTI(9.00)
1 lahmacun(sabah sabah lahmacun )

ÖĞLE(12.30)(Ablamlar kahvaltıya geldi hepsinden azar azar yedim ama biliyorum fazla oldu )
Çeyrek pide
Çeyrek simit
Çeyrek poğaça
Minnak bir börek
Sucuk
Bal, tereyağ
Çok az yumurta

ARA
Az şekerli sütlü kahve
1 küçük kase kaju

AKŞAM
Hamsi-salata

ARA
Çok az pasta
Az kabak çekirdeği
Azıcık peynir ekmek

Diyet=1(yarın çok daha dikkatli bir menü yapıp dengeliycem inş)
Spor=Leslie 3 mil (1 mili bugünkü kaçamaklara ceza olarak)
Çay=Yeşilçay karışımı
Su=2 lt su
Kitap=Kuranı Kerim

1 kupa şekersiz kahvemiiiii yani normal bildiğimiz şu kocaman kupalardan

Ben yapmadım canım ama çok merak ettim.

Canım menün çok güzel sadece kitap yok.
Bu bir takım kuralı.
Eksi koydum hanene...

Menüm
Sabah
Kaşarlı tost

Öğle
Yer fıstığı
Çay

Akşam
Balık
Maydanoz nane
Turp
Limon
Az ekmek

Spor
1 saat yürüyüş

Kitap
Kur'an
Rüyaların dili

Yeşilçay karışımımı içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…