Canım kereden içme gün içine yay bide karışım dinlensin öyle iç bende bi gün hepsini birden içme gibi bir hataya düştüm çok fena oldumYeşilçay soda limon karışımını yaptım. Ama sanırım sojuyu buldum
Ne acı bir şey bu... Tarçın da attım ama bakalım bir kaç gün içip değişimi görürsem kafa yapma pahasına içeceğim.
İyi geceler
Biraz ağır oldu diye erken bıraktım canım yoksa artık 4 e 5 e çektimbörek olduğundan 4 diyeceğim ama canım neden bu kadar erken bırakıyorsun ? akşam öğünüde yapsanya..
Harikasın canımsabah
3 küçük dilim kepek ekmeği
az kaşar
az tulum
4 zeytin
iki bardak az şekerli çay
ara
200 ml portakal suyu
öğlen
4 çiğköfte
kıvırcık
ara
2 incir
akşam
5 yemek kaş kuru fasulye
diyet - 5
spor - leslie 3 mile
su - 2 lt
çay - 1 fincan yeşil çay
kitap - akıl oyunlarının gölgesinde
bugün de böyle bakalım
Güzel olmuş tatlımMenüm
Sabah: 2 dilim kızarmış tb, az kaymak salça peynir ve çay
Öğlen: 1 kase çorba, 1 kase yoğurtlu ıspanak
Ara: türk kahvesi, biraz höşmerim (bitti sondu bu)
Akşam: 1 kase çorba, 1 kase fırın tavuklu haşlama makarna
Ara: yeşil çay
Diyet: 4
Su: 2 lt
Spor: leslie ile 1 mil
Çay: 1 br yeşilçay
ikindin fena olmuş ama akşam iyi olmuş yememenBugünkü menüm
Sabah 2 bardak sıcak su ve 4 kayısı
Kahvaltıda
2 haşlanmış yumurta ile salata ve çok az peynirle ıhlamur
İkindide arkadaşlara davetliydim ve birazcık kaçamak yaptım. Eve gelip hemen 3 mile yaptım.
Hamur kızartması yedim. Havuç salatası,kereviz salatası, çok az patates salatası ve çay.
Akşam o yüzden yemedim ama kazınıyor midem. Şimdi yeşil çaylı karışımdan yapacağım.
Su 2 lt
Leslie express 1 mile(sabah)
Leslie burn fast 3 mile (akşam)
Kitap metres
Yeşilçay ve ıhlamur
Allahım yarın eksi çıkim dinimiz amin
Senin kilo vermene en az kendi verdiğim kadar mutlu oluyorum nedense :)Benim bu Cuma hedefim 97,5 yani tam tamına 1 kilo artık hızlanmam gerek bu yüzden tüm gücümle hedefe doğru ilerliycem inş
Hadi inşallahKilo verenleri tebrik ederim
Ben dijital tartı yok diye tartışmadim. Hadi hayırlısı dönünce çok dikkatli saati saatine beslenip işleri yoluna koyacağım.
Birde mayısta bı düğünümüz var 38 beden elbise giymek istiyorum
Günaydın canım aman ha sakın şeytana uymaGünaydın kızlarkendi adıma toparlanmak için elimden geleni yapıyorum, midenin guruldaması çok güzel bişimiş bugün yatılı misafirlerimiz geliyor börekler vs yapılacak benim için yeni bir sınav ama aslında değil çünkü çok kararlıyım Allahın izniyle hasarsız atlatacağım...
1 şubatta ölçüler alınacak çok heyecanlıyım inş fark etmiştir az da olsa neyse ocağın sonu kötüydü benim için inş şubat daha iyi olacak
Süpersin canım ya bu motivasyonun bana da iyi geldi bu hafta Ne yapıcaz edicez inş en az 1er kilo vericezGünaydın kızlarkendi adıma toparlanmak için elimden geleni yapıyorum, midenin guruldaması çok güzel bişimiş bugün yatılı misafirlerimiz geliyor börekler vs yapılacak benim için yeni bir sınav ama aslında değil çünkü çok kararlıyım Allahın izniyle hasarsız atlatacağım...
1 şubatta ölçüler alınacak çok heyecanlıyım inş fark etmiştir az da olsa neyse ocağın sonu kötüydü benim için inş şubat daha iyi olacak
Allah razı olsun canım benimSenin kilo vermene en az kendi verdiğim kadar mutlu oluyorum nedense :)
merhabalarr
Zereno ya beni grubunuza davet ettiği için çoook teşekkür ediyorum
grubunuzu inceledim birazcık çok güzel bir ortama sahipsiniz ve bunu görünce cok mutlu oldum..
kendimi tanıtayım öncelikle; ismim Tuğçe. 24 yaşındayım ve 7-8 ay öncesinde 58 kiloydum. yaptığım yemeklerin çok kilo aldırdığını farketmiş oldum.. bugün tartıldığımda 71,6 kilo olduğumu gördüm ve şok oldum.. eşim kilo vermemi söylüyordu hep ama ben kabullenemiyordum farkına varamadım bir türlü.. bir kaç kere kilo vermeyi denedim ama uzun süre devam ettiremedim.. tüm günüm okulda geçtiği için bol enerji alayım diye günde 3-4 bardak 3 şekerli kahveler, her sabah yediğim 2 adet poğaçalar, ara öğünde yediğim abur cuburlar çikolatalar her akşam bol yağlı yemekler ekmek vs.. kilo almama şaşırmamam lazımmış aslında..hele son 5 kilomu final sınav dönemime borçluyum.. 2 hafta boyunca devamlı oturmak ve oturduğum yerde devamlı bişeyler yemek mahvetti beni.. şimdilerde midem hiç birşey almaz oldu hemen bulanmaya başlıyor ve yediğim şeylerden tiksinir oldum artık..
bunların sonucunda geri dönmeyeceğim bir karar almış bulunmaktayım.. bu kilolar gidecek ve bu karın dümdüz olacak!!
boyum 167 cm kilom 71,6 kg
hedef kilom 55 kg
16,6 kilo vermeyi hedefliyorum ve sizlerle birlikte bunu zevk alarak gerçekleştirmek istiyorum.. beni aranıza aldığınız ve bu upuzuun yazımı okuduğunuz için çok teşekkür ederim
Merhaba,bende zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum, Zereno beni 2. takıma davet etmişti.
**2.TAKIM 502.ETAP**
akrep33 ( 73,4 / 73,3 / 0,1 / % 0,14)
Zereno (99,4 / 98,5/ 0,9 / % 0,91)
ooomarlaaa ( 67,6 / 67,0/ 0,6/ % 0,89 )
nidah ( 62,3 /62.3 / / %) Sabit, izne ayrıldı
_perina_( 70,1 / 71,4 / -1,3 / % -1,85)
myprincesses ( 72 /72 / / %) Sabit
ayperest(61,9 /61.2 /0.7 / % 1.13)
2.TAKIM ORTALAMASI: % 0,174
Önemli Not:
Kızlar 1 ay içinde 2 defa kilo alan olursa takımdan atıcam, bu ben bile olsa böyle.. Zaten 1 ay 4 hafta, 4 haftanın 2 haftasını kilo alarak geçirirsek o ayı çöpe atmış oluyoruz resmen.
Kendimizi toparlamamız adına böyle bir karar aldım. Takım yüzdemiz de yükselir belki böylece.
**2.TAKIM 502.ETAP**
akrep33 ( 73,4 / 73,3 / 0,1 / % 0,14)
Zereno (99,4 / 98,5/ 0,9 / % 0,91)
ooomarlaaa ( 67,6 / 67,0/ 0,6/ % 0,89 )
nidah ( 62,3 /62.3 / / %) Sabit, izne ayrıldı
_perina_( 70,1 / 71,4 / -1,3 / % -1,85)
myprincesses ( 72 /72 / / %) Sabit
ayperest(61,9 /61.2 /0.7 / % 1.13)
2.TAKIM ORTALAMASI: % 0,174
Kızlar takımı ikiye bölerek yarışma başlatıyorum.
Yarış şu andabaşlıyoren başlıyor.
Yeşilçay grubu
1Ellssa
2Zereno
3ooomarlaaa
4. @losefar
Yeşilkahve grubu
1_perina_
2Myprincesses
3ayperest
488prenses22
Yarışırken atışmak serbest tabi saygı ölçüsünde.
Hadi bakalım kim birinci olucak?
Birincilik yüzde hesabı ile yapılacak.
Ayrıca hergün yeni, eski tüm üyelerin menüsünü görmek istiyorum bu kesin kuralımızdır
LİSTENİZDE KAÇAMAK VARSA LÜTFEN EKSTRA SPOR ( zıplama,mekik, yürüyüş) YAPIP SPORUNUZA EKLEYİN ÖZELLİKLEDE BELİRTİN!
BU HAFTA DERECEYE GİRMEK ZORUNDAYIZ O YÜZDEN LÜTFEN HERKES BİRŞEYLER YERKEN 2 kere DÜŞÜNSÜN HEM KENDİMİZ HEMDE TAKIMIMIZ İÇİN
tebrikker tatlım daha ne olsun maşallah :)
hoşgeldiniz kilolarımız ve hedef kilomuz aynı denebilir bence kolay bi şekilde vereceksin çünkü kısa süre önce almışsın kilolarını ve yerleşmemiş kilolar
hoşgeldiniz
Afiyet olsun canım dengelemişsin
Afiyet olsun çok güzel
Canım ya çok güzel olmuş tam dengeli harikasın :)
Canım seni yazmıştım ama yinede kontrol ederim
Saol canım ama 1 lahmacun yedim biraz öncedengeleyemedim (
Canım karbonhidrat fazla olmuş biraz ama kötü değil yarın dengelersin sen
Canım evet vücut ölçülerini 1 şubata kadar burda paylaşıyorsun bende listeye geçiriyorum inş
Canım ben menünü beğendim aslında ölçüler iyi afiyet olsunmenünü çok özenli yazmışsın ayrıca teşekkür ederim :)
teşekkürler kızlarharikasın canım
böreklere rağmen erken bıraktığın için çok iyi menü canım
canım menün iyi bence, sadece kraker türü şeyler cok tehlikeli
gayet iyi bir gün yine canım :)
merhaba canım tanışalım öncelikle, aramıza hoşgeldin :) sporuna bayıldım, ve bu arada profilinden gördüğüm kadarıyla sen de Mr. Darcy ve Elizabeth hayranısın :) menün gayet iyi bence kaçamaktan sonra yememen, sporun ve şuan midenin kazınması...
sakın canım mide kazınmadan olmuyor unutma
1 kupa şekersiz kahvemiiiiiHerkese günaydın sabah önce yarım litre su sonra 1 kupa şekersiz kahve 3 kuru erik(normalde kayısı yiyorum ) ve 10 fındık yedim şimdi üstüne tekrar bi yarım litre su içicem inş bu şekilde hem bayağı ödem attığımı hemde bağırsaklarımın çalıştığını farkettim sizede tavsiye ederim
Ben yapmadım canım ama çok merak ettim.40 dk 500 kalori diye bir video var yapan oldu mu daha önce? Yarısında bıraktım ter içinde kaldım. Şınav var onu yapmadım zaten. Dinlenerek yapmak gerekiyor bakmak isteyenler için diyorum. Ben durdurarak yapacağım tekrardan.
Bir gün bu bir gün leslie ancak olur bence.
Yapmak isteyenler için önerimdir
Canım menün çok güzel sadece kitap yok.Bakalım neler yemiş içmişiz bugün
Sabh
Sütlü kahve
Kahvaltı
Yarım simit
2 yumurta
1 kk kaşar
Zeytin
Ara
Yoğurt
1 elma
Öğle
Simitin diğer yarısı
2 tk tahin
2 tk çocukların muhallebisinden :)
ara
Sütlü kahve
16:30
Biberli yoğurt
Diyet 5
Su, 2,5lt
Spor leslie 1 mil, 50 mekik
Yeşilçay 1 kupa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?