tere battım resmen 20 dk da. Yapanlar bile ölüyorlar :)Ben yapmadım canım ama çok merak ettim.
Gayet güzel menü ama spor yokDünkü menüm
Sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
Bal
Aksam
1 orta boylarda parca tavuk ve 2 yemek kasigi kadar pataes yemegi
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
Spor = yok
Cay = 2 yesilcay
Su = 2 litre
Ay bi 10 dk yaptım pertim çıktı40 dk 500 kalori diye bir video var yapan oldu mu daha önce? Yarısında bıraktım ter içinde kaldım. Şınav var onu yapmadım zaten. Dinlenerek yapmak gerekiyor bakmak isteyenler için diyorum. Ben durdurarak yapacağım tekrardan.
Bir gün bu bir gün leslie ancak olur bence.
Yapmak isteyenler için önerimdir
Süpersin canım gayet güzel diyetine neden 2 puan verdin 1 ile 5 puan arası not veriyorsunkızlar llilstemi erkenden yazmak zorundayım bugün gece nöbetine gideceğim birazdan
sabah 11:00
2 kase yayla çorbası
öğlen 14:00
1 mandalina
akşam
nöbet yemeğinden dengeli şekilde yemeye çalışacağım
diyet:2
spor: karnım çok ağrıdığı için hiçbirşey yapamadım bugün akşam koşuşturmayla geçeceği için dengeleyeceğimi düşünüyorum
su:1 lt içtim henüz ama gün bitmeden 2 lt ye tamamlayacağım
çay: maydanoz çayı yaptım şekersiz olarak 1 kupa içiyorum şuan akşam yanıma termosta da götüreceğim
kitap: köpek psikolojisi
Gayet güzel canım afiyet olsunBakalım neler yemiş içmişiz bugün
Sabh
Sütlü kahve
Kahvaltı
Yarım simit
2 yumurta
1 kk kaşar
Zeytin
Ara
Yoğurt
1 elma
Öğle
Simitin diğer yarısı
2 tk tahin
2 tk çocukların muhallebisinden :)
ara
Sütlü kahve
16:30
Biberli yoğurt
Diyet 5
Su, 2,5lt
Spor leslie 1 mil, 50 mekik
Yeşilçay 1 kupa
Sana kızamıyorum bende batırdım Çünkü hatta çok fena batırdım yarın daha güzel olsun menimiz inş sende yarın mutlaka telafi et canımsabah
2 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
2 zeytin
4 küp kaşar
az tulum
az şekerli çay
öğlen
3 küçük dilim kıymalı suböreği
1 kase haşlanmış tavuk
az kaşar
az salam
az şekerli çay
diyet 3
spor yapamadım eve gidince 200 kere zıplıcam
su şuan için 1.5 2.5 yapmaya çalışcam
çay içemedim
kitap okumadım
bugün kötüydü bu şekilde tamamlayacağım inşallah
Tatlım çok iyi gidiyorsun maşallahsabah
omlet
peynir
1 dilim ekmek
ara
1 çay bardağı kadar fındık ve kuru üzüm
akşam
1 kase mercimek çorbası
balık
salata
ara
2 çatal un helvası
2 ceviz
diyet 4
spor yarım saat yürüyüş
1 kupa yeşilçay
en az 2 lt su
kitap kuranı kerim
Yok o en büyük kupalardan değil Kaptanım su bardağı kadardır 200 ml filan1 kupa şekersiz kahvemiiiiiyani normal bildiğimiz şu kocaman kupalardan
Bugün çok iyi olmuş Kaptanım tebrikler :)Menüm
Sabah
Kaşarlı tost
Öğle
Yer fıstığı
Çay
Akşam
Balık
Maydanoz nane
Turp
Limon
Az ekmek
Spor
1 saat yürüyüş
Kitap
Kur'an
Rüyaların dili
Yeşilçay karışımımı içiyorum
Ay evet ya ben yarından itibaren çok iyi sarılıyorum inş bizim grup yenecek yenmek zorundaYeşilçay grubu
1Ellssa
2Zereno
3ooomarlaaa
4. L losefar
Yeşilkahve grubu
1_perina_
2Myprincesses
3ayperest
488prenses22
Yarış devam ediyor tümm hızıyla
Çok aşırı kötü değil canım yarın biraz daha hafif geçirip toparlarsın sizin deneme evreniz bu evrede ne kadar çok kilo verirsen o kadar iyi ha gayret canımBugün misafir vardı daha yeni gittiler şu an pertim ve günüm biraz kötü geçti menü anlamında.
Sabah limonlu sıcak su
Kahvaltıda 2 yumurta biraz kaşar yeşil çay
Arada ayran ve galeta
Akşam dananın kuyruğu koptu
Biraz pilav,biraz tavuklu patates yemeği ve ayran
Bir de sütlü bir tatlı çayla
Yarın oruç mu tutsam acaba
40 dk 500 kalori (20 dk)
Yeşilçay karışımı
2,5 lt su
Kitaba vakit bulamadım
Diyet 1 diyet 3 yazıklarınız nedir hafta mı?
Kaptanım çok ilginç biraz geç uyandım ama 66.6 çıktım akşam yemeğine rağmen.Çok aşırı kötü değil canım yarın biraz daha hafif geçirip toparlarsın sizin deneme evreniz bu evrede ne kadar çok kilo verirsen o kadar iyi ha gayret canım
Çok iyi :) Yeşilçay karışımı hakikaten çok faydalı, ben korkumdan tartılmadım amaKaptanım çok ilginç biraz geç uyandım ama 66.6 çıktım akşam yemeğine rağmen.
Vicdanım yağlarımı eritmiş
sanırım yeşil çaylı karışımın yardımı oldu
Ben onu diyet günü sandım soylemesen 1 2 3 4 .... Diye devam edecektimGayet güzel menü ama spor yok
Ay bi 10 dk yaptım pertim çıktı
Süpersin canım gayet güzel diyetine neden 2 puan verdin 1 ile 5 puan arası not veriyorsun
1-çok kötü
2-kötü
3-orta(ekstra sporla telaf edilmeli)
4-iyi
5- çok iyi şeklinde oyluyorsun canım
Gayet güzel canım afiyet olsun
Sana kızamıyorum bende batırdım Çünkü hatta çok fena batırdım yarın daha güzel olsun menimiz inş sende yarın mutlaka telafi et canım
Tatlım çok iyi gidiyorsun maşallah
Yok o en büyük kupalardan değil Kaptanım su bardağı kadardır 200 ml filanhoş ben büyük kupa olsada içerim o ayrı mesele
Bugün çok iyi olmuş Kaptanım tebrikler :)
Ay evet ya ben yarından itibaren çok iyi sarılıyorum inş bizim grup yenecek yenmek zorunda
Çok aşırı kötü değil canım yarın biraz daha hafif geçirip toparlarsın sizin deneme evreniz bu evrede ne kadar çok kilo verirsen o kadar iyi ha gayret canım
akşam abartmadiysan önemli değil canımDün kayınvalidemlere geldik girdim ama yorum ve menümü yazamadım şimdi dünkü menümü yazayım
Sabah
Sütlü kahve
Kahvaltı
1 tk kaymak
10 kadar zeytin
1 kk kaşar
1 yumurta
1 simit
Akşam geç oldu 7 gibi
Tirit yemeği lavaşla yeniyormuş tabi
yanında da turşu Yeşillik ayran
sağol kuzumGayet güzel menü ama spor yok
Ay bi 10 dk yaptım pertim çıktı
Süpersin canım gayet güzel diyetine neden 2 puan verdin 1 ile 5 puan arası not veriyorsun
1-çok kötü
2-kötü
3-orta(ekstra sporla telaf edilmeli)
4-iyi
5- çok iyi şeklinde oyluyorsun canım
Gayet güzel canım afiyet olsun
Sana kızamıyorum bende batırdım Çünkü hatta çok fena batırdım yarın daha güzel olsun menimiz inş sende yarın mutlaka telafi et canım
Tatlım çok iyi gidiyorsun maşallah
Yok o en büyük kupalardan değil Kaptanım su bardağı kadardır 200 ml filanhoş ben büyük kupa olsada içerim o ayrı mesele
Bugün çok iyi olmuş Kaptanım tebrikler :)
Ay evet ya ben yarından itibaren çok iyi sarılıyorum inş bizim grup yenecek yenmek zorunda
Çok aşırı kötü değil canım yarın biraz daha hafif geçirip toparlarsın sizin deneme evreniz bu evrede ne kadar çok kilo verirsen o kadar iyi ha gayret canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?