Dönerin ekmeğini yemişsin anlaşılan ama sabahda ekmek yememişsin o yüzden gözüme batmadı afiyet olsun canımSabah 2 yumurta
Çok az reçel
20 gr kadar kaşar
Ihlamur
Ara yok
Akşam yemeği(17.00)
Et döner
Ayran
Turşu
Yeşillik
2 lt su
Yeşilçay karışımı
Leslie 3 mile weight loss walk
2000 adım
Kitap metres
Ben onu diyet günü sandım soylemesen 1 2 3 4 .... Diye devam edecektim
Dün akşam arkadaşlarım gecen doğum gunumicinsupriz yapmışlar ince bir dilim pasta bir tanede tatlı kurabiye yedim ama çok pismanim
Nöbet yemeği kötü olduğu için yarım tavuk döner yemek zorunda kaldım....
Bugün hiç fırsatım olmadı internet e girmek için...
Sabah saat 8.00
5 küçük kare şeklinde patatesli pastane böreği
Öğlen saat 2 de
1 kase şehriye çorbası
Akşam 19.00da
Haşlanmış tavuk ve 2 kaşık pilav yedim
Diyet 3
Spor:sadece 20 dakika bölgesel egzersiz yaptım dün gece sabahın 4une kadar hiç oturamadim her tarafım ağrıyordu
Su:2.5 lt içtim
Çay:maydanoz suyu
Kitap:küçük prensi i bitirdim
Bu Ne herkese döner yemişmenüm
sabah: 2,5 dilim kızarmış ekmek, salça, peynir, zeytin , az tereyağı ve çay
öğlen: 1 porsiyon iskender (16:00) günü kapattım
ara: 1 mandalina
diyet: 3
su:1,5 lt
spor: 1 mil
çay: yok
kitaba vakit olmadı, yatılı misafirlerimiz akşam gitti pertim şuan...
Dünkü menümü gec bildirecegim icin özür dilerm kizlar.
Dün
Sabah
2 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
Bal
Aksam ( saat 16.00 gbi )
1 simit
2 dilim peynir
Ara
Sade kahve
Yesilcay 1
Su 2 lt
Spor temizlik yaptm dip bucak lesliemi yapamdm.
Tatlım menülerin yine çok güzel afiyet olsunBugun
2 dilim ekmek
1 yumurta
Bal
Ara
Sade kahve
Aksam
2 dilim ekmek
1 yemek kasigi kadar patates yemegi 1 parca tavuk
Cay= 2 yesilcay
Su= 2 litre
Spor= 2 mil leslie
Wuhuuu süpersin maşallah Tubam böyle devam inşdünkü menüm
1 yumurta
az yoğurt
1 dlm ekmek
ara
kahve
akşam
evde değildim hatta yemiyeyim dedim çok kötü hissettim
3 küçük börek
(2 kiymali 1 peynirli)
ara
10 tane kadar kabuklu fıstık
diyet 4
spor 35 dk koşu bandinda tempolu yürüyüş
çay 2 kupa yeşilçay
su 2 lt
kitap hadis kitabi-risalei nur
Kaynanangil nereli o tirit yemeği bizdede var daDün kayınvalidemlere geldik girdim ama yorum ve menümü yazamadım şimdi dünkü menümü yazayım
Sabah
Sütlü kahve
Kahvaltı
1 tk kaymak
10 kadar zeytin
1 kk kaşar
1 yumurta
1 simit
Akşam geç oldu 7 gibi
Tirit yemeği lavaşla yeniyormuş tabi
yanında da turşu Yeşillik ayran
Kolay gelsin hayırlı olsun canım ama burayı ihmal etme olur mu yeni üyelerin özellikle daha aktif olması lazım listeye girebilmek için merakla bekliyorumArkadaşlar merhaba,ben aranıza cuma günü katılmıştım ama hafta sonu giremedim hiçYaza düğünüm var ve ev tadilatıyla uğraşıyoruz çalıştığım içinde sadece hafta sonu ilgilenebiliyorum ev işleriyle o yüzden hiç fırsat bulamadım kusura bakmayın.Bugün itibariyle düzenli olarak burada olacağım inşallah.
Evet canım görmek zorundayız kesinlikle, hele ben tatilin ilk haftası aldıklarımı bari bu hafta vereyim
Bana kalırsa hiiiç yememek lazım içimin rahat etmesi için ama işte misafirlerle mecbur kaldım, hiç aklıma gelmemişti oyle söylemek çok mantıklı aklımda olsun kuzucumDönerin ekmeğini yemişsin anlaşılan ama sabahda ekmek yememişsin o yüzden gözüme batmadı afiyet olsun canım
hadi ya
Menünü beğendim canım sabah biraz börek sayısında sıkıntı var ama erken saatte yediğim için gözardı edilebilir
Ama dünkü pasta kurabiye döner sevmedimbugün telafi et olur mu canım
Bu Ne herkese döner yemişcanım iskender yerken ben artık ekmeklerini koymayın diyorum ya da en azından yarım pide koy diyebilirsin içinde rahat eder
Ama ara çok az değil mi yahu? Zorunlu oldugundan haberim yoktu ve deli gbi kahvaltı ettim şimdi nasıl tartılayım ki benKızlar pazartesileri kilo bildirimi yapıyoruz lütfen herkes yapsın
İlki benden gelsin
Cuma:98,5
Bugün:98,3
Fark:-200 :)
oruç tuttum yine de. Kaza zaten :)~Dönerin ekmeğini yemişsin anlaşılan ama sabahda ekmek yememişsin o yüzden gözüme batmadı afiyet olsun canım
aynen bende pişmanım pasta için ama çok tatlıydıhadi ya
Menünü beğendim canım sabah biraz börek sayısında sıkıntı var ama erken saatte yediğim için gözardı edilebilir
Ama dünkü pasta kurabiye döner sevmedimbugün telafi et olur mu canım
Ben de pazartesi kilo bildirimini yapayım
Cuma 67.1
Pazartesi 66.6
cuma 71,6
bugün 70,4
-1.2 vermişim çok mutlu oldum..
belkide ödemdi ödem atıyorum galiba şu sıralar önemli olan 70in altına tekrar düşebilmem
bugün telafi etmeye çalışıyorum hafta sonunu sabah kahvaltıya çağırdı arkadaşlarım orda da dikkat ettim elimden geldiğince :)
bugün beden ölçülerimide alıp yollayacağım hatta ölçmeye gideceğim hemen :)
aynen bende pişmanım pasta için ama çok tatlıydı
börekler küçücüktü ne kadar diyim.. 1 tl çapındaydı en fazla :)
valla kızlar harikasınız bi ben kilo aldım heralde
doğru söylüyosun canım olabilir yaaa canımı sıkmak istemiyorum ama hafta sonu kontrol edemedim kendimi ondanda olabilir bilmiyorum offfffff! iyice kontrolu kaçırdım ilk haftalarda çok iyi gidiyordum oysaki.. Zayıf olmak istiyorum ben ya zayıf olucam işte incecik olucam3 gün çok kısa bir süre kontrol amacıyla yapılan bir uygulama bu anladığım, erken uyarı sistemi gibi
bide belli dönemlerde vücut daha çok su tutuyor bundan dolayıda diyet işe yaramıyormuş gibi gelebilir ama tamamen aldatıcı oluyor bu dönemlerdeki kilo moral bozmak yok o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?