Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sabah 2 yumurta
Çok az reçel
20 gr kadar kaşar
Ihlamur

Ara yok

Akşam yemeği(17.00)
Et döner
Ayran
Turşu
Yeşillik

2 lt su
Yeşilçay karışımı
Leslie 3 mile weight loss walk
2000 adım
Kitap metres
Dönerin ekmeğini yemişsin anlaşılan ama sabahda ekmek yememişsin o yüzden gözüme batmadı afiyet olsun canım

hadi ya
Menünü beğendim canım sabah biraz börek sayısında sıkıntı var ama erken saatte yediğim için gözardı edilebilir
Ama dünkü pasta kurabiye döner sevmedim bugün telafi et olur mu canım

Bu Ne herkese döner yemiş canım iskender yerken ben artık ekmeklerini koymayın diyorum ya da en azından yarım pide koy diyebilirsin içinde rahat eder

Bugun
2 dilim ekmek
1 yumurta
Bal

Ara
Sade kahve

Aksam
2 dilim ekmek
1 yemek kasigi kadar patates yemegi 1 parca tavuk

Cay= 2 yesilcay
Su= 2 litre
Spor= 2 mil leslie
Tatlım menülerin yine çok güzel afiyet olsun

Wuhuuu süpersin maşallah Tubam böyle devam inş

Kaynanangil nereli o tirit yemeği bizdede var da
Ama gelgelelim menünü çok beğendim ya senin normal düzenine göre fazla olmuş sanki bugün telafi edersin inş bide diyet oylama spor su Yeşilçay bunları görmedim canım

Kolay gelsin hayırlı olsun canım ama burayı ihmal etme olur mu yeni üyelerin özellikle daha aktif olması lazım listeye girebilmek için merakla bekliyorum

Bana kalırsa hiiiç yememek lazım içimin rahat etmesi için ama işte misafirlerle mecbur kaldım, hiç aklıma gelmemişti oyle söylemek çok mantıklı aklımda olsun kuzucum

kızlar selam haftasonu çok aktif olamıyorum kusura bakmayın..
c.tesi akşam pasta yedim yine

dünkü yediklerim
sabah
2 dilim ekmek
4 dilim kaşar
4 dilim salam
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
az şekerli çay

öğlen
1 küçük dilim börek
3 er kaşık;
bulgur pilavı
kuru fasulye
yoğurt
yarım kase çorba
1 çatal turşu

akşam
3 dilim ekmek
menemen
1 meyveli soda

sonra da
1 magnum mini

diyet 1
spor yok
çay yok
kitap yok
su 1 lt

evet dün berbattı hafta sonları mahfediyorum herşeyi

bu arada p.tesi kilo bildirimimi yapacaktık ?

Kolay gelsin hayırlı olsun canım ama burayı ihmal etme olur mu yeni üyelerin özellikle daha aktif olması lazım listeye girebilmek için merakla bekliyorum [/QUOTE]

Sağol canım , bu hafta çok yoğumdum hiç fırsat bulmadım ama artık zaman ayırıcam söz :))

cuma 71,6
bugün 70,4
-1.2 vermişim çok mutlu oldum..
belkide ödemdi ödem atıyorum galiba şu sıralar önemli olan 70in altına tekrar düşebilmem

bugün telafi etmeye çalışıyorum hafta sonunu sabah kahvaltıya çağırdı arkadaşlarım orda da dikkat ettim elimden geldiğince :)
bugün beden ölçülerimide alıp yollayacağım hatta ölçmeye gideceğim hemen :)
hadi ya
Menünü beğendim canım sabah biraz börek sayısında sıkıntı var ama erken saatte yediğim için gözardı edilebilir
Ama dünkü pasta kurabiye döner sevmedim bugün telafi et olur mu canım
aynen bende pişmanım pasta için ama çok tatlıydı
börekler küçücüktü ne kadar diyim.. 1 tl çapındaydı en fazla :)

Ben de pazartesi kilo bildirimini yapayım

Cuma 67.1
Pazartesi 66.6

valla kızlar harikasınız bi ben kilo aldım heralde

valla kızlar harikasınız bi ben kilo aldım heralde

3 gün çok kısa bir süre kontrol amacıyla yapılan bir uygulama bu anladığım, erken uyarı sistemi gibi
bide belli dönemlerde vücut daha çok su tutuyor bundan dolayıda diyet işe yaramıyormuş gibi gelebilir ama tamamen aldatıcı oluyor bu dönemlerdeki kilo moral bozmak yok o yüzden

doğru söylüyosun canım olabilir yaaa canımı sıkmak istemiyorum ama hafta sonu kontrol edemedim kendimi ondanda olabilir bilmiyorum offfffff! iyice kontrolu kaçırdım ilk haftalarda çok iyi gidiyordum oysaki.. Zayıf olmak istiyorum ben ya zayıf olucam işte incecik olucam

bu arada kızlar şu yoğurtlu biberli limonlu kürü deneyen varmı ? dün akşam ona başladım yazmayı unutmuşum biri 4 5 kg vermiş ayda onunla.. faydasını gören oldu mu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…