- 3 Ağustos 2010
- 1.148
- 1.728
- 333
Haftasonu fazla kaçırdıysan bile sonraki 1-2 gün hafif ve protein ağırlıklı beslenince toparlarsın.Bir iki fazla yemekle hemen kiloya dönüşmüyorlar :) Biz devamlı abartığımız için kilolar kalıcı oluyor malesefdoğru söylüyosun canım olabilir yaaa canımı sıkmak istemiyorum ama hafta sonu kontrol edemedim kendimi ondanda olabilir bilmiyorum offfffff! iyice kontrolu kaçırdım ilk haftalarda çok iyi gidiyordum oysaki.. Zayıf olmak istiyorum ben ya zayıf olucam işte incecik olucam
canım bu haftasonu misafirlerden dolayı ben de çok dağıttım, bugün sporuma da başladım toparlayacağız inşallah canım, insanız arada oluyor böyle ama en zoru ve en gereklisi sağlıklı yaşama geri dönebilmekozzlleemm haklısın canım neyse toplayacağım kendimi bu hafta inş
harikasın canımsabah
2 haşlanmış yumurta
5 küp kaşar
az şekerli çay
ara
1 salatalık
yarım avuç kuru üzüm
öğlen
kıymalı yumurta( yarım kase kıyma ve 1 yumurta ile)
1 dilim ekmek
az şekerli çay
akşam
1 dolu kepçe yoğurtlu ıspanak yemeği
diyet 5
su 2 lt
çay 1 fincan yeşil çay
spor leslie 3 mile
kitap akıl oyunlarının gölgesinde
gayet iyi canım, akşamki börek accık gözüme takıldı ama yakmışsındırKAHVALTI
1 dilim tb salçalı isotlu
1 kase keten tohumlu yoğurt
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
ARA
Az şekerli kahve
AKŞAM
Çiğköfte
Salata- yeşillik
1,5 bardak ayran
1 dilim börek
Yarım dilim etimek tatlısı( yarım dilim yemeyi başardım çok şükür)
ARA
1 yemek kaşığı taze fasulye(ablam yapmış tadına baktım)
1 yemek kaşığı yoğurt
5 fıstık içi
1 tk kuru üzüm
Diyet=4
Spor=20 dk spor( yürüyüş bandı ve biraz Leslie)
Çay=Yeşilçay karışımı
Su=2 lt su
Kitap=Kuranı Kerim
böyle sağlıklı besinlerden yapılan tatlılara bayılıyorum daha hiç denemedim gerçi, afiyet olsun canım güzel menüBugünkü menüm
Sadece akşam yemeği
Fırında mantar üzeri hafif kaşarlı(5 tane)
1 kepçe garnitür yemeği
Çok az simit ısırdım ucundan çok güzeldi
Salata
Ayran
Diyet 5
Su 2 olur yatana kadar
Yeşilçay
Leslie burn body fat 2 miles
Kitap Amin Maalouf-ışık bahçeleri
Kendime yulaf,süt tarçın,kakao ve kuru meyvelerden puding yaptım. Niyetli olduğum için canım sünger bile çekti
Ama şimdi bakışıyoruz yesem mi diye. Aynı da puding olmuş namıssız
kızlar yeşilçay karışımının tarifini biriniz yazabilir misiniz? ben de denemek istiyorum
harikasın canım çok teşekkür ederimYapılışı: Yarım litre kaynar suya 2 tatlı kaşığı yeşil çay atıp 10 dakika kadar demlenmesini bekliyoruz.
- Yarım litre kaynar su,
- 2 Tatlı kaşığı yeşil çay,
- Yarım limon,
- 1 Şişe maden suyu
Daha sonra yarım limonu sıkarak kabuğu ile birlikte demlenen yeşil çayın içine atıyoruz.
Ardından maden suyunu da ekleyerek çayımızı hazır hale getiriyoruz.
Alıntı yaptım.
Tatlım fazla olmuş hakikaten afiyet olsun yinedekızlar selam haftasonu çok aktif olamıyorum kusura bakmayın..
c.tesi akşam pasta yedim yine
dünkü yediklerim
sabah
2 dilim ekmek
4 dilim kaşar
4 dilim salam
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
az şekerli çay
öğlen
1 küçük dilim börek
3 er kaşık;
bulgur pilavı
kuru fasulye
yoğurt
yarım kase çorba
1 çatal turşu
akşam
3 dilim ekmek
menemen
1 meyveli soda
sonra da
1 magnum mini
diyet 1
spor yok
çay yok
kitap yok
su 1 lt
evet dün berbattı hafta sonları mahfediyorum herşeyi
bu arada p.tesi kilo bildirimimi yapacaktık ?
Tatlım bu 3 gün çok dikkatli ol ekmek çok az ve protein ağırlıklı olsun spora devam inş Cuma eksi çıkmamız lazım :)
Takımın kuralı canım haftaya yaparsın sorun değilAma ara çok az değil mi yahu? Zorunlu oldugundan haberim yoktu ve deli gbi kahvaltı ettim şimdi nasıl tartılayım ki ben
Allah kabul etsin canım iyi yapmışsınoruç tuttum yine de. Kaza zaten :)~
Gayet iyi 500 gr tebrikler canımBen de pazartesi kilo bildirimini yapayım
Cuma 67.1
Pazartesi 66.6
Süpersin canım maşallah sana aynen devam :)cuma 71,6
bugün 70,4
-1.2 vermişim çok mutlu oldum..
belkide ödemdi ödem atıyorum galiba şu sıralar önemli olan 70in altına tekrar düşebilmem
bugün telafi etmeye çalışıyorum hafta sonunu sabah kahvaltıya çağırdı arkadaşlarım orda da dikkat ettim elimden geldiğince :)
bugün beden ölçülerimide alıp yollayacağım hatta ölçmeye gideceğim hemen :)
aynen bende pişmanım pasta için ama çok tatlıydı
börekler küçücüktü ne kadar diyim.. 1 tl çapındaydı en fazla :)
Evet canım haftasonu çok kaçırmamak için Kaptanımın getirdiği bir uygulama3 gün çok kısa bir süre kontrol amacıyla yapılan bir uygulama bu anladığım, erken uyarı sistemi gibi
bide belli dönemlerde vücut daha çok su tutuyor bundan dolayıda diyet işe yaramıyormuş gibi gelebilir ama tamamen aldatıcı oluyor bu dönemlerdeki kilo moral bozmak yok o yüzden
Olacaksın şekerim merak etme kalpten inanıyorum :)doğru söylüyosun canım olabilir yaaa canımı sıkmak istemiyorum ama hafta sonu kontrol edemedim kendimi ondanda olabilir bilmiyorum offfffff! iyice kontrolu kaçırdım ilk haftalarda çok iyi gidiyordum oysaki.. Zayıf olmak istiyorum ben ya zayıf olucam işte incecik olucam
Ben yapmıştım bi dönem ama kısa bir süre yani ekstra bi katkısı oldu mu bilmiyorum diyetim gayet sıkıydı o aralar o yüzden Kilis veriyordum yanibu arada kızlar şu yoğurtlu biberli limonlu kürü deneyen varmı ? dün akşam ona başladım yazmayı unutmuşum biri 4 5 kg vermiş ayda onunla.. faydasını gören oldu mu ??
Kaydettim bu tarifi deneyecek cesaret bulursam bi ara yapıcam inşAcaba yeşilçay karışımı mı işe yarıyor?
Bugün bi detox tarifi gördüm onu da uygulamak istiyorum bütün yağ yakan şeyleri bir araya koydu doktor(ya da diyetisyen) 1 günlük.
3 yumurta her öğüne bir tane ve gün boyu karışımlı bir su.
Akşamdan 2 yeşil elma kabuğu,yarım demet maydanoz,3-4 tane karabiber,biraz taze zencefil,1 tane kesik limon 1,5 lt su ile kaynıyor. Sabahtan akşama bitirilecek şekilde. Arada su içilecek acıkırsak da yeşil elma veya sert meyveler yenecekmiş.
Yapmayı düşünüyorum.
Karaciğerdeki toksinleri atıyormuş.
İşte bu süpersin canım afiyet olsun :)sabah
2 haşlanmış yumurta
5 küp kaşar
az şekerli çay
ara
1 salatalık
yarım avuç kuru üzüm
öğlen
kıymalı yumurta( yarım kase kıyma ve 1 yumurta ile)
1 dilim ekmek
az şekerli çay
akşam
1 dolu kepçe yoğurtlu ıspanak yemeği
diyet 5
su 2 lt
çay 1 fincan yeşil çay
spor leslie 3 mile
kitap akıl oyunlarının gölgesinde
Menün çok güzel canım yarın kahvaltı olarak ye şimdi yemesen daha iyi benceBugünkü menüm
Sadece akşam yemeği
Fırında mantar üzeri hafif kaşarlı(5 tane)
1 kepçe garnitür yemeği
Çok az simit ısırdım ucundan çok güzeldi
Salata
Ayran
Diyet 5
Su 2 olur yatana kadar
Yeşilçay
Leslie burn body fat 2 miles
Kitap Amin Maalouf-ışık bahçeleri
Kendime yulaf,süt tarçın,kakao ve kuru meyvelerden puding yaptım. Niyetli olduğum için canım sünger bile çekti
Ama şimdi bakışıyoruz yesem mi diye. Aynı da puding olmuş namıssız
Kuzum toparlan artık bugünde menünde cısslı şeyler var şu aldığın kiloları verene kadar uzak dursan çok iyi olur tatlım yaparsın sen biliyorummenüm
sabah: 4 dilim kızarmış ek, az kaymak, salça, peynir, zeytin ve çay
sporumu yaptım
ara: 1 br süt ve 1 kivi
öğlen: kaşarlı tost, çay ve 1 avuç patates kızartması
akşam: 1 kase yoğurt çorbası, 1 kaşık ıspanak
ara: 1 br sade kahve, 1 ince dilim tramisu
ara: birazdan tarçınlı yeşilçay
diyet: 2
su:2,5 lt
çay: yeşilçay
spor: 1 mil express, 10 dk aerobik dans, 150 mekik, 20 squat, sayısı belli değil bel, kol ve baya bacak çalıştım küçük pilates topum ve dambıllarımla, tramisuyu yakmak için 10 dk dans ekliyorum hemen şimdi
tamam bebeğim haftaya ben de başlarım pazartesi bildirimine, evet canım haklısın inan bugün de aslında super geçecekti psikolojik olarak toparlandım spordan sonra ama arkadasıma gittim işte olanlar oldu o zaman inşallah daha iyi olacak canım benimTatlım fazla olmuş hakikaten afiyet olsun yinede
Tatlım bu 3 gün çok dikkatli ol ekmek çok az ve protein ağırlıklı olsun spora devam inş Cuma eksi çıkmamız lazım :)
Takımın kuralı canım haftaya yaparsın sorun değil
Zaten geceden hatırlatırım inş
Allah kabul etsin canım iyi yapmışsın
Gayet iyi 500 gr tebrikler canım
Süpersin canım maşallah sana aynen devam :)
Evet canım haftasonu çok kaçırmamak için Kaptanımın getirdiği bir uygulamaönlem almış oluyoruz :)
Olacaksın şekerim merak etme kalpten inanıyorum :)
Ben yapmıştım bi dönem ama kısa bir süre yani ekstra bi katkısı oldu mu bilmiyorum diyetim gayet sıkıydı o aralar o yüzden Kilis veriyordum yani
Kaydettim bu tarifi deneyecek cesaret bulursam bi ara yapıcam inş
İşte bu süpersin canım afiyet olsun :)
Menün çok güzel canım yarın kahvaltı olarak ye şimdi yemesen daha iyi bencehoş yulaf da sağlıklı ama
Kuzum toparlan artık bugünde menünde cısslı şeyler var şu aldığın kiloları verene kadar uzak dursan çok iyi olur tatlım yaparsın sen biliyorumha gayret takipteyim seni bak yarın menünü 5 puanlık bekliyorum :) ama spor süper :)
Canım günde 1 kez yapıp içiyoruz değil mi? Bir de sıcak soğuk farketmiyor heralde??Yapılışı: Yarım litre kaynar suya 2 tatlı kaşığı yeşil çay atıp 10 dakika kadar demlenmesini bekliyoruz.
- Yarım litre kaynar su,
- 2 Tatlı kaşığı yeşil çay,
- Yarım limon,
- 1 Şişe maden suyu
Daha sonra yarım limonu sıkarak kabuğu ile birlikte demlenen yeşil çayın içine atıyoruz.
Ardından maden suyunu da ekleyerek çayımızı hazır hale getiriyoruz.
Alıntı yaptım.
canım benim menün gayet güzel benceiyigeceler kızlar misafirim yeni gittide diyet listemi eklemeden yatamadım
sabah(11:00)
1 dilim tam buğdaylı ekmek
yarım kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir
1 çay kaşığı labne peynir
1 çay kaşığı kayısı reçeli
2 bardak çay şekersiz
2 yeşil zeytin
öğlen(14:00)
2 mandalina
akşam saat 6 civarı türk kahvesi içtim
akşam(20:00)
1 büyük kaşık tavuklu patatesli sulu yemek
2 yemek kaşığı pilav
diyet:3
çay: siyah çay içtim şekersiz
spor: evde bölgesel egzersizler 30 dk
su:2 lt
kitap: köpek psikolojisi
evde mezura bulamadığım için ölçülerimi alamadım yarın fırsat bulabilirsem çarşıdan alacağım
menün gayet güzel canım afiyet olsunSabah
2 dilim ballı ekmek
Aksam
Corba
Fırında balık
Salata
Ara
Sekersiz kahve
Su 2 lt. Spor 2 mil leslie. Yesilcayim yoktu canlar bugun
turtanın akşam olması, benim dünkü tramisu gibi, canım ben de salon üyeliği yaptırmayı düşünüyorum ama senin gibi yapmaktan korkuyorum bazen üşeniyor insan, bence o kdr para veriyorsun gitmelisinGünaydın kızlar , bende dün ki menümü paylaşayım.
Kahvaltıdan önce yarım muz 1 ceviz
Kahvaltı
Bir küçük parça beyaz peynir
6 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
Yeşil çay
Öğle
4 Kaşık pilav
Küçük bir tabak kuru fasulye
Yoğurt
Yarım kase brokoli çorbası
Ara
Yarım muz
2 ceviz
1 fincan nescafe(şekersiz)
Akşam
Ev yapımı tavuk dürüm
(ince lavaş,tavuk sote,bol yeşillik,domates)
1 bardak ayran
minik bir parça elmalı turta
Spor yapamadım.Aslında salon üyeliğim var 1 yıllık yapmıştım ama 2 aydır gitmiyorum
Kilo vermeye kesin karar verdiğime göre spora da bugün itibariyle dönüyorum inşallah :)
canım gün içinde bitene kadar içiyoruz ben tarçın da atıyorum tadı kötü geldiği için. Zaten soğuk oluyor beklediği içinCanım günde 1 kez yapıp içiyoruz değil mi? Bir de sıcak soğuk farketmiyor heralde??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?