canım benim menün gayet güzel bence
menün gayet güzel canım afiyet olsun
turtanın akşam olması, benim dünkü tramisu gibi, canım ben de salon üyeliği yaptırmayı düşünüyorum ama senin gibi yapmaktan korkuyorum bazen üşeniyor insan, bence o kdr para veriyorsun gitmelisin
Canım biraz az değil mi yediklerin.Akşam çok güzel ama öğle yemeği yok.Sabah
2 dilim ballı ekmek
Aksam
Corba
Fırında balık
Salata
Ara
Sekersiz kahve
Su 2 lt. Spor 2 mil leslie. Yesilcayim yoktu canlar bugun
çok haklısın canım anlıyorum işte ben keyfime düşkünüm kesin üşenirim ama bir yandan da para veriyor insan ben de 1-2 aya gidicem bir salona şuan üzerimde çok hantal kilo var şöyle 60a bir düşsem hemen taytları giyip koşucam salona vallaTurta haftasonundan kalmaydı.Haftasonu tuttum kendimi yemedim o kadar akşamsa dayanamadım yedim.Ama baya küçük bir parçaydı :)
Ben ağustosda yaptırdım.1 yıllık yaptırayım ki parasını verince giderim diye düşündüm.Aralığa kadar da baya düzenli gidiyordum.Havalar soğuk yağmurlu olunca iş çıkışı üşenir oldum sonra.Eve gidip sıcacık dinlenmek varken zor geldi yani :) Bugün kesin gidiyorum.Kilo verme konusunda gaza geldim.
canım çok sağol ben de çayı demlerken içine tarçın atıcam hatta şimdi yapmaya gidiyorumcanım gün içinde bitene kadar içiyoruz ben tarçın da atıyorum tadı kötü geldiği için. Zaten soğuk oluyor beklediği için
1-2 hafta düzenli gidince sonra daha da gidesin geliyor aslında.Benim gibi uzun ara vermemek lazım sonra başa dönüyor herşey.çok haklısın canım anlıyorum işte ben keyfime düşkünüm kesin üşenirim ama bir yandan da para veriyor insan ben de 1-2 aya gidicem bir salona şuan üzerimde çok hantal kilo var şöyle 60a bir düşsem hemen taytları giyip koşucam salona valla
döndğm sağlıklı yaşama geri inş. ilk haftalardaki azmimi yakalamam lazım o ara çok iyiydim yaaaaa..canım bu haftasonu misafirlerden dolayı ben de çok dağıttım, bugün sporuma da başladım toparlayacağız inşallah canım, insanız arada oluyor böyle ama en zoru ve en gereklisi sağlıklı yaşama geri dönebilmek
harikasın canım
gayet iyi canım, akşamki börek accık gözüme takıldı ama yakmışsındır
böyle sağlıklı besinlerden yapılan tatlılara bayılıyorum daha hiç denemedim gerçi, afiyet olsun canım güzel menü
Tatlım fazla olmuş hakikaten afiyet olsun yinede
Tatlım bu 3 gün çok dikkatli ol ekmek çok az ve protein ağırlıklı olsun spora devam inş Cuma eksi çıkmamız lazım :)
Takımın kuralı canım haftaya yaparsın sorun değil
Zaten geceden hatırlatırım inş
Allah kabul etsin canım iyi yapmışsın
Gayet iyi 500 gr tebrikler canım
Süpersin canım maşallah sana aynen devam :)
Evet canım haftasonu çok kaçırmamak için Kaptanımın getirdiği bir uygulamaönlem almış oluyoruz :)
Olacaksın şekerim merak etme kalpten inanıyorum :)
Ben yapmıştım bi dönem ama kısa bir süre yani ekstra bi katkısı oldu mu bilmiyorum diyetim gayet sıkıydı o aralar o yüzden Kilis veriyordum yani
Kaydettim bu tarifi deneyecek cesaret bulursam bi ara yapıcam inş
İşte bu süpersin canım afiyet olsun :)
Menün çok güzel canım yarın kahvaltı olarak ye şimdi yemesen daha iyi bencehoş yulaf da sağlıklı ama
Kuzum toparlan artık bugünde menünde cısslı şeyler var şu aldığın kiloları verene kadar uzak dursan çok iyi olur tatlım yaparsın sen biliyorumha gayret takipteyim seni bak yarın menünü 5 puanlık bekliyorum :) ama spor süper :)
evet alışkanlık haline getirmek lazım :) ne güzel başlıyorsun bugün tekrardan sen de1-2 hafta düzenli gidince sonra daha da gidesin geliyor aslında.Benim gibi uzun ara vermemek lazım sonra başa dönüyor herşey.
canım arada dalgalanmalar kopmalar oluyor, dönersin o haline neden dönmeyeceksin ki, ben de bunun için mücadele veriyorumdöndğm sağlıklı yaşama geri inş. ilk haftalardaki azmimi yakalamam lazım o ara çok iyiydim yaaaaa..
inşallaj yaaa aynen eksi çıkmam lazım ama nedense hiç zayıflamış hissetmiyorum canım sıkkın yarıb 1 şubat ve ben 60 kg olamadm maalesefoff offf
kaptanım yarın birlikte yapalım mı detoxu?Kaydettim bu tarifi deneyecek cesaret bulursam bi ara yapıcam inş
Saol canım yalnız benim ölçülerde bi karışıklık olmuş bnden kaynaklıydı basen 108 başlangıc doğru heralde 71 hedef de 69 idi, şimdi şubatın baslangıc kilosuna yarın sabah tartılıp mı yazalım?
canım arada dalgalanmalar kopmalar oluyor, dönersin o haline neden dönmeyeceksin ki, ben de bunun için mücadele veriyorum
evet anlıyorum canım çok normal ama eşinden etkilenmen, bundan sonra daha sıkı dur ona karşı :) ben de okulun son haftası çok güzel vermiştim ya sonra regl yüzünden saçmaladım üzerine tatil ve açıkbüfe mahvoldum inşallah şimdiden itibaren ben de eski formumda olacağım...kopmamam lazımdı yaaa hep eşim bozuyor ayarlarımıinşallah geri dönücez..
inşallah canım zaten biz aynı takımdayız başarmamız lazımevet anlıyorum canım çok normal ama eşinden etkilenmen, bundan sonra daha sıkı dur ona karşı :) ben de okulun son haftası çok güzel vermiştim ya sonra regl yüzünden saçmaladım üzerine tatil ve açıkbüfe mahvoldum inşallah şimdiden itibaren ben de eski formumda olacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?