Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Turta haftasonundan kalmaydı.Haftasonu tuttum kendimi yemedim o kadar akşamsa dayanamadım yedim.Ama baya küçük bir parçaydı :)

Ben ağustosda yaptırdım.1 yıllık yaptırayım ki parasını verince giderim diye düşündüm.Aralığa kadar da baya düzenli gidiyordum.Havalar soğuk yağmurlu olunca iş çıkışı üşenir oldum sonra.Eve gidip sıcacık dinlenmek varken zor geldi yani :) Bugün kesin gidiyorum.Kilo verme konusunda gaza geldim.

çok haklısın canım anlıyorum işte ben keyfime düşkünüm kesin üşenirim ama bir yandan da para veriyor insan ben de 1-2 aya gidicem bir salona şuan üzerimde çok hantal kilo var şöyle 60a bir düşsem hemen taytları giyip koşucam salona valla

1-2 hafta düzenli gidince sonra daha da gidesin geliyor aslında.Benim gibi uzun ara vermemek lazım sonra başa dönüyor herşey.

döndğm sağlıklı yaşama geri inş. ilk haftalardaki azmimi yakalamam lazım o ara çok iyiydim yaaaaa..

inşallaj yaaa aynen eksi çıkmam lazım ama nedense hiç zayıflamış hissetmiyorum canım sıkkın yarıb 1 şubat ve ben 60 kg olamadm maalesef off offf

canım arada dalgalanmalar kopmalar oluyor, dönersin o haline neden dönmeyeceksin ki, ben de bunun için mücadele veriyorum

Listede isimleri yazılı olan arkadaşlar yarın bu mesajımı kopyalayıp ölçü ve kilolarını bildirsinler lütfen . YENİ ŞUBAT AYI ÇİZELGEMİZE BAŞLAYACAĞIZ İNŞ.
Vücut ölçüleri
Göğüs:
Bel:
Göbek:
Basen:
Şubat Başlangıç Kilosu:
Şubat sonu hedef Kilosu:

Zereno ben yarın tartılamayacağım canım tartım bozuldu bi 67 tartıyor bi 61 :)))
son zamanlarda babamın işyerinse kullandığı tartıda tartılarak bildirim yapıyordum. yarın onu getirirmi bilmem o yüzden şubat başlangıç kilomu 61.9 olarak yazabilirsin.. p.tesi tartılmıştın onuda.
inş kısa zamanda yeni tartu alacağım

kopmamam lazımdı yaaa hep eşim bozuyor ayarlarımı inşallah geri dönücez..
evet anlıyorum canım çok normal ama eşinden etkilenmen, bundan sonra daha sıkı dur ona karşı :) ben de okulun son haftası çok güzel vermiştim ya sonra regl yüzünden saçmaladım üzerine tatil ve açıkbüfe mahvoldum inşallah şimdiden itibaren ben de eski formumda olacağım...

inşallah canım zaten biz aynı takımdayız başarmamız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…