ay di mi aynen yawrum birbirimizi ekstradan motive edip başarmalıyızinşallah canım zaten biz aynı takımdayız başarmamız lazım
evet senin cuma hedefin neydi? ben 61 görürüm inş yaaaay di mi aynen yawrum birbirimizi ekstradan motive edip başarmalıyız
bu fotolar çok motive edici gerçekten dün bir arkadaşımdaydım, o gayet ideal kilosunda bence hatta bazen fazlalığı oldugunu bile düşünüyor, modaya göre giyinir takip eder, baya da yakınız bana söyle acık acık her şeyi yani, malum ben de işte 70 kilo oldugumdan alışverişe çıkmaktan soğumuş bir tipim çünkü her yanımdan kat kat kilolar çıkıyor
temposuna göre değişebilir seni zorlamaları canım benim, benim bu ara yegane hedefim 69 olmak, 69,3 olmuştum bir ara sonra yine 70leri gördümevet senin cuma hedefin neydi? ben 61 görürüm inş yaaa
bu arada 4 mil yaptım o kadarda zor değilmiş ya 3de daha yoruluyodum sanki. yarın 5i deneyeceğim :)
bu fotolar çok motive edici gerçekten dün bir arkadaşımdaydım, o gayet ideal kilosunda bence hatta bazen fazlalığı oldugunu bile düşünüyor, modaya göre giyinir takip eder, baya da yakınız bana söyle acık acık her şeyi yani, malum ben de işte 70 kilo oldugumdan alışverişe çıkmaktan soğumuş bir tipim çünkü her yanımdan kat kat kilolar çıkıyorgiydiğim hiçbir şey yakışmıyor bu halde nasıl tarz olayım nasıl modaya uyayım değil mi çok demodesin perina diyor dün bana, altımda bi kanvas üzerimde normal bi kazak en napıyım olmuyor başka türlü benim vücut kilo kaldırmıyor şekilsiz oluyorum...ben de hiç mutlu değilim bu halimle ben de güzel giyinmek istiyorum, kendimi daha iyi daha güzel hissetmek istiyorum ama tüm bu isteklerim 55 kilo olmaktan geçiyor o yüzden bunları hiç aklımdan çıkarmadan yola sımsıkı devam etmeliyim !!
biliyorum canın olursun ne kalmışki şurda. başarıcaztemposuna göre değişebilir seni zorlamaları canım benim, benim bu ara yegane hedefim 69 olmak, 69,3 olmuştum bir ara sonra yine 70leri gördüm
Aynen canım benim hedefimde bir an önce 6lı rakamlara geçmektemposuna göre değişebilir seni zorlamaları canım benim, benim bu ara yegane hedefim 69 olmak, 69,3 olmuştum bir ara sonra yine 70leri gördüm
Buna da aynen bende diyorum bende hamilelik kıyafetlerimle geziyorum ve artık çokkk sıkıldımmm eski kıyafetlerime girmek yeni kıyafetler almak is ti Yo rummmmbu laflar bizi gaza getirmeli böyle işte
senin ondan ne eksiğin var ki ? sadece fazlan var onlarda gidecek
inan bende aybı durundayım bişey alasım gelmiyor alışverişten nefret eder oldum hala hamilelik kıyafetlerimle geziyorum düşün
biliyorum canın olursun ne kalmışki şurda. başarıcaz
evet bende yaaaa ühüüüü kendimi saldım gitti saçma sapan bi tip oldum önceden öyle havalıydım kiii...Buna da aynen bende diyorum bende hamilelik kıyafetlerimle geziyorum ve artık çokkk sıkıldımmm eski kıyafetlerime girmek yeni kıyafetler almak is ti Yo rummmm
sabah yemediğin için akşama iştahın coşmuş. bu hatayı yapmamalıyız kızlar en çok sabah yicez çünkü sabah yediklerimiz nasıl olsa eriycek.. öğlen ve ara öğünlerle de akşama çok acıkmamız engellencek. yoksa sabah hafif geçince akşama cozutuluyor malesefDünkü menüm
Sabah
1 bardak şekersiz çay
Öğle
1 kase yoğurt
Ve akşama bakın
4 lahmacun 2 bardak ayran turşu
Spor yok
Yeşilçay yok
Hiçbişey yok
Canım biraz daha düzenimi oturtayım kilo vermemiz durursa yapalım bence detoks yapıp tekrar iştahımın artmasını istemiyorum bide cesaret edemiyorum o da ayrı meselekaptanım yarın birlikte yapalım mı detoxu?
Tatlım 3,8 çok değil mi istersen biraz düşürelim hedefine ulaşamazsan moralin bozulmasın diyeGöğüs:94
Bel:76
Göbek:100
Basen:102
Başlangıç kilosu:66.8
Hedef kilo:63
Saol canım ben yerlerini karıştırmışım düzelttim evet yarın tartılıp ölçülerimizide alıyoruzSaol canım yalnız benim ölçülerde bi karışıklık olmuş bnden kaynaklıydı basen 108 başlangıc doğru heralde 71 hedef de 69 idi, şimdi şubatın baslangıc kilosuna yarın sabah tartılıp mı yazalım?
Tmm cnm yazdım ama şu tartı işini Cuma'ya kadar çöz inş :) bide ölçülerini unutmaZereno ben yarın tartılamayacağım canım tartım bozuldu bi 67 tartıyor bi 61 :)))
son zamanlarda babamın işyerinse kullandığı tartıda tartılarak bildirim yapıyordum. yarın onu getirirmi bilmem o yüzden şubat başlangıç kilomu 61.9 olarak yazabilirsin.. p.tesi tartılmıştın onuda.
inş kısa zamanda yeni tartu alacağım
inşallah canım zaten biz aynı takımdayız başarmamız lazım
ay di mi aynen yawrum birbirimizi ekstradan motive edip başarmalıyız
Çok güzel canım afiyet olsun gidecek o kilolar :)sabah
1 haşlanmış yumurta
çok az domatesli biber
1 dilim ekmek
4 zeytin
5 küp kaşar
az şekerli çay
öğlen
5 yemk kaş ıspanak yemeği
2 yemek kaş yoğurt
akşam(4 buçukta yedim)
5 yemek kaş bulgur pilavı
4 yemek kaş yoğurt
diyet 4
spor leslie 4 mil
su 1.5 3 e tamamlıcam
çay 1 fincan yeşil çay
kitap akıl oyunlarınıb gölgesinde
tam gaz devam :))
Tatlım ya sabah öyle az yiyince akşamın çok kötü olmuşDünkü menüm
Sabah
1 bardak şekersiz çay
Öğle
1 kase yoğurt
Ve akşama bakın
Spor yok
Yeşilçay yok
Hiçbişey yok
evet canım inanıyorum en kısa sürede 60ları görücem inşallah, evet aynen kesinlikle gaza getirmeli bunlar bizi hiçbir eksiğim yok sadece o kilolar onlar yüzünden 1-0 geride duruyorum, şöyle biraz incelip alsak birkaç kıyafet gerisi gelecek, senin de o kıyafetleri bırakman lazım canım psikolojin de daha iyi olacakbu laflar bizi gaza getirmeli böyle işte
senin ondan ne eksiğin var ki ? sadece fazlan var onlarda gidecek
inan bende aybı durundayım bişey alasım gelmiyor alışverişten nefret eder oldum hala hamilelik kıyafetlerimle geziyorum düşün
biliyorum canın olursun ne kalmışki şurda. başarıcaz
aynıyız canım, en kısa zamanda görücez 60larıAynen canım benim hedefimde bir an önce 6lı rakamlara geçmek
harikasın canım aynen öyle !sabah
1 haşlanmış yumurta
çok az domatesli biber
1 dilim ekmek
4 zeytin
5 küp kaşar
az şekerli çay
öğlen
5 yemk kaş ıspanak yemeği
2 yemek kaş yoğurt
akşam(4 buçukta yedim)
5 yemek kaş bulgur pilavı
4 yemek kaş yoğurt
diyet 4
spor leslie 4 mil
su 1.5 3 e tamamlıcam
çay 1 fincan yeşil çay
kitap akıl oyunlarınıb gölgesinde
tam gaz devam :))
canım sen de aynen bırakmalısın en kısa zamanda o kıyafetleri, ruh halin de yenilenecek bunun için sıkı sıkı sarılacaz diyeteBuna da aynen bende diyorum bende hamilelik kıyafetlerimle geziyorum ve artık çokkk sıkıldımmm eski kıyafetlerime girmek yeni kıyafetler almak is ti Yo rummmm
ah be yawrum kız nasıl yedin 4 lahmacunu, kahvaltıyı asla es geçme, öğlende de iyice doyur ki karnını akşama patlamasın böyleDünkü menüm
Sabah
1 bardak şekersiz çay
Öğle
1 kase yoğurt
Ve akşama bakın
Spor yok
Yeşilçay yok
Hiçbişey yok
ne güzel yazmışsın güzellik! aynen öyle ben de 55 ken çok iyiydim şimdi dolma biberi gibiyimevet bende yaaaa ühüüüü kendimi saldım gitti saçma sapan bi tip oldum önceden öyle havalıydım kiii...
tabiki beni etkileyen sadece hamilelik çocuk değildi . kendimi salmamdaki etkiler çook daha farklı.. eskisi gibi olmak istiyorum bu şekilde olmak bana yakışmadı. hiçbirimiz bunu hakeymiyoruz. hepimiz zayuf fit enerjik havalı etrafına neşe saçan hatunlar olucaz inşallah !!!! her az yediğimiz gün hedefimize 1 gün daha yaklaştığımızı gösterir
afiyet olsun canımcım gayet iyiKAHVALTI
3 gün kurusu
2 dilim tb
Sucuklu yumurta
ARA
1 kupa şekersiz kahve
3 gün kurusu
3 ceviz
AKŞAM
3-4 kaşık kabak oturtma
Üzerine bolca sarımsaklı yoğurt
3 kaşık pirinç pilavı
1 tabak Salata
Diyet=4
Spor=2 mil Leslie
Çay=1 bardak beyaz çay
Su=2 lt su
Kitap=Kuranı Kerim
İşte benim Perinam süpersinmenum
sabah: 1 dilim kızarmış ekmek, yanında az tereyağı, salça, peynir zeytin ve çay
ara: 1 br yeşilçaylı karışım
sporumu yaptım
ara: yarım bardak süt (spordan sonra süt kasları artırıyor)
öğlen: 2 tane fırınlanmış peynirli sigara böreği, 5 zeytin
ara: 1 br neskafe
ara: 1 br yeşilçaylı karışım
akşam: 1 kase mercimek çorbası, yarım dilim ekmek, 4 zeytin
ara: 1 br yeşilçaylı karışım, kahve içerim ya sütlü olur ya da türk kahvesi
diyet: 5
su: en az 2 lt
çay: yeşilçaylı karışıma başladım bugün
spor: 30 dk aerobik dans, 150 mekik, 20 squat, kol, bel ve bacak çalıştım
canım benim ya çok saol ne kadar mutlu oldum anlatamamİşte benim Perinam süpersin
pazar yazmıştım canım hatta iskender vardı sen de yorum yapmıstın, ama cumartesiyi unutmuş olabilirim, paylaşayım mı? misafir vardı baya karısıktı_perina_ m tatlım senin cts pazar ve pazartesi menülerin Yok gözüküyor bende sen mi yazmadın ben mi görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?