Tmm canım kusura bakma buldum ya karıştırdım yada unuttum yazmayı cts eğer ajandanda varsa yazsan iyi olurpazar yazmıştım canım hatta iskender vardı sen de yorum yapmıstın, ama cumartesiyi unutmuş olabilirim, paylaşayım mı? misafir vardı baya karısıktı
olcaz tabii ki hem de tez vakittevet bende yaaaa ühüüüü kendimi saldım gitti saçma sapan bi tip oldum önceden öyle havalıydım kiii...
tabiki beni etkileyen sadece hamilelik çocuk değildi . kendimi salmamdaki etkiler çook daha farklı.. eskisi gibi olmak istiyorum bu şekilde olmak bana yakışmadı. hiçbirimiz bunu hakeymiyoruz. hepimiz zayuf fit enerjik havalı etrafına neşe saçan hatunlar olucaz inşallah !!!! her az yediğimiz gün hedefimize 1 gün daha yaklaştığımızı gösterir
sabah yemediğin için akşama iştahın coşmuş. bu hatayı yapmamalıyız kızlar en çok sabah yicez çünkü sabah yediklerimiz nasıl olsa eriycek.. öğlen ve ara öğünlerle de akşama çok acıkmamız engellencek. yoksa sabah hafif geçince akşama cozutuluyor malesef
Tatlım ya sabah öyle az yiyince akşamın çok kötü olmuşbugün inş toparlamışsındır merakla menünü bekliyorum
haklısınız kızlar aslında kahvaltıya çok önem veririm ama dün eşime sinirlendim yemedim aynen akşama da coştum ve sanırım bugün de telafi edemedim şimdi yazcam bakimah be yawrum kız nasıl yedin 4 lahmacunu, kahvaltıyı asla es geçme, öğlende de iyice doyur ki karnını akşama patlamasın böyle
kusur olur mu tatlım hatırladıgım kadarıyla yazıcam ama çok yüz karası bir menüTmm canım kusura bakma buldum ya karıştırdım yada unuttum yazmayı cts eğer ajandanda varsa yazsan iyi olur
sen de yarından itibaren o moda gir artık, bugün için de leslie mutlaka yap, yeşilçay da içBugünkü menüm
Sabah
2 dilim kadar ev yapımı lavaş
1 kk tulum peynir
5 zeytin
2 bardak çay
Sonra yola çıktık eve gelince çok acıkmıştım
Hemen 2 yumurta kırdım 1 tk Zeytinyağında
1 tk kaymak
10 kadar zeytin
2 tk tahin
5 cici bebe
1 simit
Son olarak 1 kupa latte
Sanırım 4 gibi yedim kqhveyi 4bucukta içtim
Spor henüz yapamadım çocuklar erken yatarsa leslie yapcam inşallah
yeşilçayımı da içicem yazarım onları da
Su 2 olmuştur
Tamam ortak yaparım bu akşamları cumaya kadar telafi etcem inşallahsen de yarından itibaren o moda gir artık, bugün için de leslie mutlaka yap, yeşilçay da iç
okeytoo hadi bakalımTamam ortak yaparım bu akşamları cumaya kadar telafi etcem inşallah
cumaları tartı konusunda sıkıntı olmaz tatlım merak etme :)Canım biraz daha düzenimi oturtayım kilo vermemiz durursa yapalım bence detoks yapıp tekrar iştahımın artmasını istemiyorum bide cesaret edemiyorum o da ayrı mesele
Tatlım 3,8 çok değil mi istersen biraz düşürelim hedefine ulaşamazsan moralin bozulmasın diye
Saol canım ben yerlerini karıştırmışım düzelttim evet yarın tartılıp ölçülerimizide alıyoruz
Tmm cnm yazdım ama şu tartı işini Cuma'ya kadar çöz inş :) bide ölçülerini unutma
Bak şu kızların ettiğine hiç de bile bizim grup kazanacak
Çok güzel canım afiyet olsun gidecek o kilolar :)
Tatlım ya sabah öyle az yiyince akşamın çok kötü olmuşbugün inş toparlamışsındır merakla menünü bekliyorum
evet canım inanıyorum en kısa sürede 60ları görücem inşallah, evet aynen kesinlikle gaza getirmeli bunlar bizi hiçbir eksiğim yok sadece o kilolar onlar yüzünden 1-0 geride duruyorum, şöyle biraz incelip alsak birkaç kıyafet gerisi gelecek, senin de o kıyafetleri bırakman lazım canım psikolojin de daha iyi olacak
aynıyız canım, en kısa zamanda görücez 60ları
harikasın canım aynen öyle !
canım sen de aynen bırakmalısın en kısa zamanda o kıyafetleri, ruh halin de yenilenecek bunun için sıkı sıkı sarılacaz diyete
ah be yawrum kız nasıl yedin 4 lahmacunu, kahvaltıyı asla es geçme, öğlende de iyice doyur ki karnını akşama patlamasın böyle
ne güzel yazmışsın güzellik! aynen öyle ben de 55 ken çok iyiydim şimdi dolma biberi gibiyim
afiyet olsun canımcım gayet iyi
geçicez tabi, eskisi gibi havalı olucaz en güzelinden ortama girince herkesi kendimize hayran bırakıcaz fitliğimiz ve havamızla hu huucumaları tartı konusunda sıkıntı olmaz tatlım merak etme :)
evet inşallah gidecek biz kazanıcaz sonra da
yarın sabah ölçülerimi yazacağım canım
zayıfken bir zamanları
göğüs 83
kalça 93
belim 63
göbek 70 falandı biliyormusunuz
bendd dolma biberiyim bildiğinhatta ben tam bir armutum en basenlisinden
biz hem zayıflıcaz hemde sıkılaşıp fit olup o laf edenleri geçicez hee türlü
tamam canım yarın hem kilo hem de ölçü bildirimimi yapacağım, biz kazanacağız nihahaCanım biraz daha düzenimi oturtayım kilo vermemiz durursa yapalım bence detoks yapıp tekrar iştahımın artmasını istemiyorum bide cesaret edemiyorum o da ayrı mesele
Tatlım 3,8 çok değil mi istersen biraz düşürelim hedefine ulaşamazsan moralin bozulmasın diye
Saol canım ben yerlerini karıştırmışım düzelttim evet yarın tartılıp ölçülerimizide alıyoruz
Tmm cnm yazdım ama şu tartı işini Cuma'ya kadar çöz inş :) bide ölçülerini unutma
Bak şu kızların ettiğine hiç de bile bizim grup kazanacak
Çok güzel canım afiyet olsun gidecek o kilolar :)
geçicez tabi, eskisi gibi havalı olucaz en güzelinden ortama girince herkesi kendimize hayran bırakıcaz fitliğimiz ve havamızla hu huu
düşüncesi bile şuan nasıl mutlu etti ya :):) süper olacak canım gevşemek yok kışın bile bu kilolarla azap gibi oluyo hele de yazı düşünemiyorum, şöyle taytları, tşörtleri giycez incecik, geçen yaz tatilinde kot şort alamadım kendime kilodan bu yaz ilk onu alırım şöyle ince üst bacaklar oluncaay kızlar çok heycanlıyım ya düşünsenize eğer gevşetmezsem 2 aya 50 kg olucam ya inanabiliyomsunuz 2 ay nedir ya hemen geçer gider sonra yine normal bişekilde beslenicen zaten bunu kafama yazmalıyım bozacağım zaman
_perina_ sende 3 ay sonra 55 olabilirsin düşünsene yazın kendini
hafifleşicez kendimizi kocaman hissetmicez etrafımızdakilerin bakışları falan
şurda karnım inse mutlu oluyorum o zamanı bide siz düşünün
olur 3 yapalım düz inşallah fazlası olur..Tatlım 3,8 çok değil mi istersen biraz düşürelim hedefine ulaşamazsan moralin bozulmasın diye
Hatırlamak istemeyeceğin kadar varmışkusur olur mu tatlım hatırladıgım kadarıyla yazıcam ama çok yüz karası bir menü
sabah: kahvaltım normaldi
öğlen: 1 kase tavuksuyu çorba, biraz fırın tavuk eti, 2 kaşık makarna
ara: 2 kurabiye 1 küçük ekler ve çay
akşam: 4 kızarmış köfte yanında biraz kızarmış patates, 3 kaşık pilav
ara: az çerez, çay, 1 kemalpaşa tatlısı
ara: yatmadan yeşilçay
bol su
İyiki erken bırakmışsın ama yinede fazla olmuş lütfen sporunu yap ama inanıyorum sanaBugünkü menüm
Sabah
2 dilim kadar ev yapımı lavaş
1 kk tulum peynir
5 zeytin
2 bardak çay
Sonra yola çıktık eve gelince çok acıkmıştım
Hemen 2 yumurta kırdım 1 tk Zeytinyağında
1 tk kaymak
10 kadar zeytin
2 tk tahin
5 cici bebe
1 simit
Son olarak 1 kupa latte
Sanırım 4 gibi yedim kqhveyi 4bucukta içtim
Spor henüz yapamadım çocuklar erken yatarsa leslie yapcam inşallah
yeşilçayımı da içicem yazarım onları da
Su 2 olmuştur
Canım evde şu alet kutularındaki metreden varsa iple ölçüp metreyle hesaplayabilirsinZereno cum benim mezuram yok gidip alamam da dışarı çıkma imkanım yok nası yapcaz bilemedim
Tmm cnm ama üzgünüm biz kazanıcaz tatilde kiloları alan baaayaaaantamam canım yarın hem kilo hem de ölçü bildirimimi yapacağım, biz kazanacağız nihaha
Evet tatlım zaman su gibi geçiyor benim 5 ay bitti ve nasıl oldu anlamadım :)ay kızlar çok heycanlıyım ya düşünsenize eğer gevşetmezsem 2 aya 50 kg olucam ya inanabiliyomsunuz 2 ay nedir ya hemen geçer gider sonra yine normal bişekilde beslenicen zaten bunu kafama yazmalıyım bozacağım zaman
_perina_ sende 3 ay sonra 55 olabilirsin düşünsene yazın kendini
hafifleşicez kendimizi kocaman hissetmicez etrafımızdakilerin bakışları falan
şurda karnım inse mutlu oluyorum o zamanı bide siz düşünün
Tatlım az ama dengesiz olmuş biraz inş acıkmazsın acıkırsanda şekersiz kahve filan içersin olur biterBugünkü menüm
Sabah
Bir bardak sıcak su ve 3 kayısı
Kahvaltı
2 yumurtalı omlet
4 soğan halkası
1 dilim ekmek
Çok çok az peynir
Ara
Türk kahvesi ve bir avuç kuruyemiş
Öğlen yok
Ara
Yarım simit 1 bardak ayran
Akşam
Canım istemedi bu saatten sonra yemem. Bir bardak süt içebilirim.
Diyet 4
Su 3 lt
Yeşilçay (içeceğim)
Leslie 3 mile walk with twist
Leslie 1 mile express walk
Kitap Kuranı Kerim
Genel olarak beğendim canım sadece öğlen pilavın yarım tabak olsaydı keşke afiyet olsun sporun süper :)8.00 //yarım muz 1 ceviz
Kahvaltı(9.00)
1 parça peynir
5 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
domates
yeşil çay
Ara//nescafe(sütlü-şekersiz)
Öğle(12.30)
1 kase mercimek çorbası
1 tabak bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
Ara(17.00)
yarım dilim çavdar ekmeği
biraz peynir
yeşil çay
yarım muz
Akşam(20.00)
1 kase tarhana çorbası
1 tabak etli karnıbahar
2 kaşık yoğurt
2 litre kadar su içtim sanırım,tam hesaplayamadım.
İşten sonra doğrudan spora gittim.Uuzn bir ara verdikten sonra baya zor oldu
1 saat spor(20 dk yürüyüş+15 dk bisiklet+hafif ağırlık çalışma)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?