nerden gittim o tatile aldım o kiloları da diline düştüm bilmiyorum ahahahhHatırlamak istemeyeceğin kadar varmışattım eksini kuzum aslında çok aşırı kötü değil ama unuttuklarında vardır belki aralarda
İyiki erken bırakmışsın ama yinede fazla olmuş lütfen sporunu yap ama inanıyorum sana
Canım evde şu alet kutularındaki metreden varsa iple ölçüp metreyle hesaplayabilirsin
Tmm cnm ama üzgünüm biz kazanıcaz tatilde kiloları alan baaayaaaan
Evet tatlım zaman su gibi geçiyor benim 5 ay bitti ve nasıl oldu anlamadım :)
Tatlım az ama dengesiz olmuş biraz inş acıkmazsın acıkırsanda şekersiz kahve filan içersin olur biter
ne de güzel yazmışsın canım aynen öyleKIZLAR SADECE 2 GÜNÜMÜZ KALMIŞ CUMAYA HADİ SON HAMLELERİMİZİ YAPIP ŞU CUMA DERECEYE GİRELİM
süpersin canım spora gitmişsin, menün de güzel afiyet olsun8.00 //yarım muz 1 ceviz
Kahvaltı(9.00)
1 parça peynir
5 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
domates
yeşil çay
Ara//nescafe(sütlü-şekersiz)
Öğle(12.30)
1 kase mercimek çorbası
1 tabak bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
Ara(17.00)
yarım dilim çavdar ekmeği
biraz peynir
yeşil çay
yarım muz
Akşam(20.00)
1 kase tarhana çorbası
1 tabak etli karnıbahar
2 kaşık yoğurt
2 litre kadar su içtim sanırım,tam hesaplayamadım.
İşten sonra doğrudan spora gittim.Uuzn bir ara verdikten sonra baya zor oldu
1 saat spor(20 dk yürüyüş+15 dk bisiklet+hafif ağırlık çalışma)
düşüncesi bile şuan nasıl mutlu etti ya :):) süper olacak canım gevşemek yok kışın bile bu kilolarla azap gibi oluyo hele de yazı düşünemiyorum, şöyle taytları, tşörtleri giycez incecik, geçen yaz tatilinde kot şort alamadım kendime kilodan bu yaz ilk onu alırım şöyle ince üst bacaklar oluncaay ne hayal kurdurdun bana kız
KIZLAR SADECE 2 GÜNÜMÜZ KALMIŞ CUMAYA HADİ SON HAMLELERİMİZİ YAPIP ŞU CUMA DERECEYE GİRELİM
al benden de o kadar canım şuan bacaklarımın iç, yan ve arka kısımlarında birer kütle var inan ince üst bacakların hayali benim de başımı döndürüyorinşallah canım yaaaaböyle hayal kurarak gaza getirelim kendimizi ara sıra
ince üst bacaklarbacakların acayip zor incelen biri olan ben için bu inanç lmaz güzel bir hayal çok spor yapmam lazım
2 gündür süpperim canım 2 günüde sıkıntısız atlatırsam baya yol kat ederim diye düşünüyorum.. zaten hafta sonları kaçırmasam birde hafta sonları spor yapabilsem haftada 2 kg verirdim ben..neyse bu hafta 100 gr da olsa eksiyle tamamlarsam çok mutlu olacağım.. sonra da tam gaz devam
söyledimmi bilmiyorum kızıma mevlüt yapıcaz 5 martta yapacağız büyük ihtimal o zamana 54 kg olucam inş o gün benim büyük günüm kızlar
inşallah canımmal benden de o kadar canım şuan bacaklarımın iç, yan ve arka kısımlarında birer kütle var inan ince üst bacakların hayali benim de başımı döndürüyorama olacak bir kere başardım yine başaracağım, birlikte başaracağız
daha önce 10 kilo verdim canım, o bacaklarım hiç incelmez sanırdım ama oldu ben bile bir müddet inanamamıştım oluyor yani canım, şimdi o 55lik gardrob olduğu gibi duruyor, diyet çok onemli ama bacak hareketleri de yap mutlaka canıminşallah canımm
bir kere başardım derken ? daha önce kilo mu vermiştin canım kaç kilo verdin ?
daha önce 10 kilo verdim canım, o bacaklarım hiç incelmez sanırdım ama oldu ben bile bir müddet inanamamıştım oluyor yani canım, şimdi o 55lik gardrob olduğu gibi duruyor, diyet çok onemli ama bacak hareketleri de yap mutlaka canım
aman kız onların modası geçti, biz daha tarz olucaz yeni gardrob yaparız kendimize yeter ki gelsin 50 li kilolar oh ohhyapıcam canım inş benimde 50 kglik dolabım duruyor :))
Vay süper hadi canım tekrar 6 lı rakamları gör inş cumaya kadarGünaydın kızlar :)
Cuma kilom: 71,4
Şuan: 70,2
Fark: 1,2
Şubat başlangıç kilom 70,2 hedefim de 68 inşallah!!
25 kasıma göre çok fark var ama Ocak ayı iyi geçmemiş Kaptanım inş bu Şubat senin ayın olacak :) Hedef kilonuda alayımGünaydın kızlar
Bugün 1 Şubat çarşamba ölçü ve kilo bildirim zamanııı
Kilo: 73,7
1 ocak kilom 72 imiş
Ölçüler
1 şubat
Göğüs 103
Bel. 90
Göbüş. 100
Basen. 103
Kalça. 104
1 ocak ölçülerim
Göğüs 104
Bel 89
Göbek 101
Basen 104
25 kasım ölçülerim
Göğüs 105
Bel 91
Göbüş 108
Basen 105
Bence fena değil canım hemen hemen 4 er santim incelmişsin ama tabi daha iyisi olabilirdiben de ölçülerimi paylaşayım
1 ocak kilom: 71
1 şubat kilom: 70,2
fark: 0,8
1 mart hedef kilom: 68,5
1 ocak göğüs: 95 ----- 1 şubat: 93
bel: 84 ---- : 81
göbek: 99 ---- :96
basen: 108 ---- : 104
kol: 34 ---- : 33
toplam: 13 cm incelmişim eksilerde olmam güzel ama bu sonuç tatmin edici mi bence değil, koca 31 gün için çok az, regl öncesi ben çok dağıtıyorum onun önüne geçemiyorum, bir de şu tatil beni batırdı bu ay, inşallah şubat çok daha verimli olur hepimiz için kızlar olmak zorunda çünkü mevsim değişiyor artık yavaştan zaman çok hızlı bizim yavaş olma lüksümüz yok !!
hem daha tarz oluciim ahahahh
Canım verdiğin 1 kilo ama ölçülerin çok daha iyisini söylüyor tebrikler canım hedef kilonuzda bekliyorum canım1 ocak kilom 67,9
Göğüs 95
Bel 78
Göbek 93
Basen 107
1 Şubat kilom 66,9
Göğüs 93
Bel 77
Göbek 88
Basen 104
Tmm cnm ekledim senide önceki ölçülerin olmadığı için yorum yapamıyorum ama Şubat ayında muhteşem bir geri dönüşüm olacak inş
7 kilo mu vereceksin 1 ayda canım bence daha makul bir hedef koy kendine hedefine ulaşamazsan moralin bozulmasın yine verirsen verirsin1 mart hedefim 55 canım
Saol kuşum benim de istediğim cuma 6 ları görmek tabi bir daha 7 leri görmemek üzere!! Evet şubat da hepimiz daha iyisini yapalımVay süper hadi canım tekrar 6 lı rakamları gör inş cumaya kadar
25 kasıma göre çok fark var ama Ocak ayı iyi geçmemiş Kaptanım inş bu Şubat senin ayın olacak :) Hedef kilonuda alayım
Bence fena değil canım hemen hemen 4 er santim incelmişsin ama tabi daha iyisi olabilirdi
Canım verdiğin 1 kilo ama ölçülerin çok daha iyisini söylüyor tebrikler canım hedef kilonuzda bekliyorum canım
Tmm cnm ekledim senide önceki ölçülerin olmadığı için yorum yapamıyorum ama Şubat ayında muhteşem bir geri dönüşüm olacak inşseninde hedef kilonu alayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?