Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

nerden gittim o tatile aldım o kiloları da diline düştüm bilmiyorum ahahahh

KIZLAR SADECE 2 GÜNÜMÜZ KALMIŞ CUMAYA HADİ SON HAMLELERİMİZİ YAPIP ŞU CUMA DERECEYE GİRELİM
ne de güzel yazmışsın canım aynen öyle
süpersin canım spora gitmişsin, menün de güzel afiyet olsun

Merhaba kızlar
köyüme babanneme gittim yollar kardan kapandı köyde kaldık bayağı sıkıntı yaşadım ufakliklarla...Bir kac gündür bu yüzden giremedim.
Ama tatil yarın bitiyor ve akşam uçakla dönüyorum perşembe kaldığım yerden büyük bir motivasyon la devam edeceğim.
Yeni gelenler olmuş hepiniz hoşgeldiniz.
Günlerin özeti hep aynı
Diyet yok
Spor var
Yeşil çay var
Şu var
Hoşçakalın

inşallah canım yaaaa böyle hayal kurarak gaza getirelim kendimizi ara sıra
ince üst bacaklar bacakların acayip zor incelen biri olan ben için bu inanç lmaz güzel bir hayal çok spor yapmam lazım

KIZLAR SADECE 2 GÜNÜMÜZ KALMIŞ CUMAYA HADİ SON HAMLELERİMİZİ YAPIP ŞU CUMA DERECEYE GİRELİM

2 gündür süpperim canım 2 günüde sıkıntısız atlatırsam baya yol kat ederim diye düşünüyorum.. zaten hafta sonları kaçırmasam birde hafta sonları spor yapabilsem haftada 2 kg verirdim ben.. neyse bu hafta 100 gr da olsa eksiyle tamamlarsam çok mutlu olacağım.. sonra da tam gaz devam
söyledimmi bilmiyorum kızıma mevlüt yapıcaz 5 martta yapacağız büyük ihtimal o zamana 54 kg olucam inş o gün benim büyük günüm kızlar

al benden de o kadar canım şuan bacaklarımın iç, yan ve arka kısımlarında birer kütle var inan ince üst bacakların hayali benim de başımı döndürüyor ama olacak bir kere başardım yine başaracağım, birlikte başaracağız

inşallah canımm
bir kere başardım derken ? daha önce kilo mu vermiştin canım kaç kilo verdin ?

inşallah canımm
bir kere başardım derken ? daha önce kilo mu vermiştin canım kaç kilo verdin ?
daha önce 10 kilo verdim canım, o bacaklarım hiç incelmez sanırdım ama oldu ben bile bir müddet inanamamıştım oluyor yani canım, şimdi o 55lik gardrob olduğu gibi duruyor, diyet çok onemli ama bacak hareketleri de yap mutlaka canım

Günaydın kızlar

Bugün 1 Şubat çarşamba ölçü ve kilo bildirim zamanııı

Kilo: 73,7

1 ocak kilom 72 imiş

Ölçüler
1 şubat

Göğüs 103
Bel. 90
Göbüş. 100
Basen. 103
Kalça. 104

1 ocak ölçülerim
Göğüs 104
Bel 89
Göbek 101
Basen 104

25 kasım ölçülerim
Göğüs 105
Bel 91
Göbüş 108
Basen 105

ben de ölçülerimi paylaşayım

1 ocak kilom: 71
1 şubat kilom: 70,2
fark: 0,8
1 mart hedef kilom: 68,5

1 ocak göğüs: 95 ----- 1 şubat: 93
bel: 84 ---- : 81
göbek: 99 ---- :96
basen: 108 ---- : 104
kol: 34 ---- : 33

toplam: 13 cm incelmişim eksilerde olmam güzel ama bu sonuç tatmin edici mi bence değil, koca 31 gün için çok az, regl öncesi ben çok dağıtıyorum onun önüne geçemiyorum, bir de şu tatil beni batırdı bu ay, inşallah şubat çok daha verimli olur hepimiz için kızlar olmak zorunda çünkü mevsim değişiyor artık yavaştan zaman çok hızlı bizim yavaş olma lüksümüz yok !!
hem daha tarz oluciim ahahahh

yapıcam canım inş benimde 50 kglik dolabım duruyor :))

Günaydın kızlar :)

Cuma kilom: 71,4
Şuan: 70,2
Fark: 1,2

Şubat başlangıç kilom 70,2 hedefim de 68 inşallah!!
Vay süper hadi canım tekrar 6 lı rakamları gör inş cumaya kadar

25 kasıma göre çok fark var ama Ocak ayı iyi geçmemiş Kaptanım inş bu Şubat senin ayın olacak :) Hedef kilonuda alayım
Bence fena değil canım hemen hemen 4 er santim incelmişsin ama tabi daha iyisi olabilirdi

1 ocak kilom 67,9
Göğüs 95
Bel 78
Göbek 93
Basen 107

1 Şubat kilom 66,9
Göğüs 93
Bel 77
Göbek 88
Basen 104
Canım verdiğin 1 kilo ama ölçülerin çok daha iyisini söylüyor tebrikler canım hedef kilonuzda bekliyorum canım

1 şubat kilomu 61.9 al demiştim Zereno cuğuma

ölçüler
göğüs 87
bel 74
göbek 91
kalça 103

Tmm cnm ekledim senide önceki ölçülerin olmadığı için yorum yapamıyorum ama Şubat ayında muhteşem bir geri dönüşüm olacak inş seninde hedef kilonu alayım canım

01.01.17
Gögüs:120
Bel:105
Göbek:117
Basen:119
Kilo:100,6
Hedef:98

01.02.17
Gögüs:119 -1 cm
Bel:102 -3 cm
Göbek:114 -3 cm
Basen:116 -3 cm
Kilo:97,9 -2,7 kg
Sonuç:hedef başarıldı
Mart hedefi:94,9

Hedefimi başardım ama vücut ölçülerimi çok beğenmedim verdiğim kiloya göre daha fazla incelmesi lazımdı sanki demek ki sporu artırmam gerekiyor ve ben neye başlıyorum bu Cuma Ebru şallı ile 21 günde yağlarınızdan kurtulun videosuna başliycam inş :) birkaç defa denemelerim oldu sonra bıraktım ama bu sefer tamamliycam inş :) sizleride bekliyorum :)

Saol kuşum benim de istediğim cuma 6 ları görmek tabi bir daha 7 leri görmemek üzere!! Evet şubat da hepimiz daha iyisini yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…